World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Még hogy a jó irányba. Ha kijavítanák a nullás criteket, az lenne a jó irány, nem az hogy tiltólistára teszik az egyik leghasznosabb modot.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

dög lassú viszonylag rossz camoval és sérülékeny de ha jó pozícióba vagy hátul akkor elég ütõs.

WoT: Nishizumi77

Szerintem kevesen osztják a véleményed. <#csodalk>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egy jó ideje már megvan a 128as a Pz slfbe, ezzel nagyon brutál "kis" TD lett, szeretem is már és szerencsére az átok is elszállt róla. stock ágyúval is akadtak jó körök de nem hagyta a játék hogy nyerjek akármit csináltam, kedvencem a 6 killes vereség T9es csatába stock ágyúval)

A löveg kitéríthetõségét meg imádom, elég nagy elõny, olyan helyekrõl és fõleg szögekbõl tudom tûz alá venni az ellenséget amit semmi mással se lehetne (kivéve dickermax) 😄

WoT: Nishizumi77

Replay esetleg? Pálya + járgány miatt érdekelne...

Végre egy lépés a jó irányba! Minden hasonló modot bannolni kéne.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nocsak, úgy tûnik az xvm a tiltott modok listájára kerül? (az oroszoknál legalább is már ott van)
WG RU banning XVM?

GaBenc
Mikor volt normális?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

bazza
Mi a tököm? Belépek a honlapjukon, hogy vegyek prémiumot erre azt látom, hogy "Your account has been blocked." Na jó, mondom mivan?? A játékba be tudok lépni, csatáztam is szóval ezt nem értem... Meghülyült a rendszer?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

wehehehe akkor én mit szóljak? 😄
csak késõ délutántól ihatok alkoholt :/
GaBenc
Ugyan már, mit vártál egy online játéktól? Ma már nem kell IQ teszt a nethez. Bárkinek lehet, és ha van akkor meg fogja találni a "letöltést". Akkor meg játszani is fog. Tudod ezt mi a CSGO-ban úgy oldottuk meg, hogy csináltunk egy saját szervert és bannolunk rendesen. Mindjárt más. A WoT-ban nem tudod ezt csinálni. Így marad a türelem. Ezzel nem is lenne bajom, de ha még a szerver is szar...az már sok. Ennyi pálinka meg sör a világon nincs, hogy ezt elviseljem. :-D

nekem is alapjáraton tetszik a game...
nem a 0 crit-ekkel van gondom, bár néha az is idegesítõ tud lenni 😄

inkább a sok noob tesz be, megszakadsz a vereségért!!!!
hátráltatnak, lökdösnek, TK-znak, leugatnak, kempelnek, mellé lõnek 2 méterrõl, afk-znak, öngyilkos rusholnak, stb stb ...
aha, akkor átmegyek csak gondoltam mást is érdekelhet itt a megjelenés. Köszi a segítséget!
Az ilyet nem egyszerûbb WT-s topikba feltenni? Ha én kérdezgetnék ott WOT-ról tuti máglyára lennék küldve 😄

Am mostanság nem voltam, elszabadulltak a laggok?
Nem kell mindig sírni.
Gyõzelem!
Csata: Widepark 2014.02.22. 12:22:35
Jármû: KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 135
Szerzett kredit: 35 942
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kaszás, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"

Nem olyan nagy cucc, de eddig 5-bõl 4 gyõzelem. Hogy lehet ez? Nem is értem, hiszen itt mindig mindenki csak vesztes köröket megy.

Na b+ már itt is?
Az a fotogén arcberendezés priceless.

Sebaj majd J. Rambo elintézi aljas indokból, sérelmére.

Master91
Soha.
Van külön topikja.
Hali all!

Kicsit le vagyok maradva az ifókról, nem nagyon érek rá mostanában. <#smile> Tudtok infót mikor indul be a war thunder tankos móka?
Köszi!
GaBenc
foxbat, nem kell rinyálni. Nekem elment a kedvem de ez van. Már a 8.0 betette de kitartottam. Viszont ezek a laggok ezek viccek. Nekem alapon tetszik a wot de ha nem tudok vele játszani akkor minek? Nem elég nekem hogy noob vagyok, még a lag is ellenem dolgozik? Na ezért fejeztem be. Tényleg, mik a hírek? Lesz lag mentesítés vagy ez már így marad?

lassan én is gabenc sorsára jutok 😄
2 csata elég volt hogy elmenjen a kedvem a kibaszott gametõl!!!!
toocha
Köszi.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

hát még mindig jobb, mint volt. Mondjuk annál csak jobbat lehetett csinálni...
Ez a redshire mióta átdolgozták egy rakás szar lett. Rühellem.
Ha az a-44-et túl éled, akkor jó, az összes többi a 7-esen kívül nekem nagyon tetszett!!!
toocha
Az oroszoknál a T-34-bõl ágazó A43-as vonal milyen a másik vonalhoz képest?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

de nem ia a WTE-100ról volt szó, hogy OP, hanem fõleg a Foch és az OBJ268
Lunki88
Ilyen egy igazi artysta! 😄
Azt hittem hibás az XVM mikor megláttam a csataszámot. Ehhez már nagyon elborultnak kell lennie az embernek.

Elég hasonló leosztásban mi, ha nem is teljesen simán, de azért szépen nyertünk, mikor németekkel voltam ugyanezen a pályán. Ha gondolod megkeresem neked a replayt.

Ejnye no! Nem is tudod, hogy ma van a világvége? Ragnarök.
Hol itt a probléma?
Két tier ponttal többetek volt és ráadásul még egyformán osztott heavy-t med-et TD-t a MM.

Csak az övé nem op, mindenki másé op. Ilyet én is szoktam érezni, csak más tankokkal, mivel nekem csíterek nincsenek <#nevetes1>

Nofene, a próféta szerint a TD nem OP?
Hová süllyed a világ...

Caliph
amennyire rühelltem az emilt az alap gunnal annyira imádom a naggyal😄
mastery is meg lett vna de kiszedett az utsó 3 arty :/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

WTe-100 OP ja...minden egyes lövéssel ellövik az ágyúját. Baromira nem vágom, hogyan, mert nekem nem sikerül ha ellene megyek... Minden lövésre ágyú...
Még hogy TX ben nincsenek idióták..

Kezdésnél az E100 kilövi a BC 155 öt és örül neki, hogy milyen ügyes...

Majd kempel. <#sniffles>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Abban is lesznek ilyen el, majd feltûnõ tankok, papírpáncélról pattogó lövedékek?
Haigen, akkor csodás lesz.
Solten
<#vigyor>

Saor Alba

Pontosítva foxy artys képén 😄
Ezen besírtam :"D
voivod32
Azért jó volt látni, és tudni, hogy honfitársam velem vérzett és esett el a kilátástalan küzdelemben! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Az elõbbi elsõ képemben is ott egy válasz a 75-re, simán bekúrta 10-esek közé <#nevetes1>

Megkérdeznék valamit az új móddal kapcsolatban(ami egyébként nekem úgy nagy általánosságban tetszik).
Ennek mi a bánatos fasz értelme van?
http://kepkezelo.com/images/si8cv9g8blk7owxjwxpr.jpg

Gondolom sejthetõ a végeredmény. Jómagam teljesítményérõl csak annyit, hogy pattogtam(legalább kétszer, mielõtt kilõttek, kb ennyi esélyem volt). De mindegy is lett volna, 0 sebzés ide, vagy hátulkempelõs aranylövõs 4-9ezer ide...

Õk kapnak élbõl 5 olyan tankot, ami alapból cheater, mi meg egyet. Ráadásul az összes autoloader.
Csak azért nem léptem ki már a csata elején, mert még ilyet soha nem tettem.

köszi 😊 akkor kihagyom...
fúú régen 6-osként mekkora állat volt 😄DD
Vár a warthunder gf, kíváncsian várom, hogy ott kinek mi lesz a problémája 😊
<#hehe>
GaBenc
Hát akkor fájdalmas búcsút veszek ettõl a játéktól. Ennek nincs értelme. Nekem ne tûnjön el az a tank amit ép célzok. Remélem lesz egyszer egy olyan játék ami nem ezt a pénz behúzást alkalmazza. Elköszöntem mindenkitõl, mert nincs miért a fórumot látogatni. Köszönet a sokk segítségért, de azt hiszem nem lehet kompenzálni azt amit a WG tesz. Sziasztok.

voivod32
Azért ez sem panaszkodhat! Fõleg, amikor Lenin lebassza õket! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88