World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Engem nem sikerült meggyõzni arról hogy ez egy jó tank. Ha az volna a feladat hogy húzzam ki az M6-ot és a T39-et akkor többet kérnék érte mint más tankok kifejlesztéséért 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Te is valamikor elkezdted. Lehet fél év és bedarál mint egy turmixgép nõ létére. <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
De ha ezek nem lennének én még ma is t1 heavyvel nyomnám 😄
Wot: Totti93
Nem ez volt a legjobb meccsem, de remekül szemlélteti, hogy mennyire is lehet használni a T1-et hull down-ban 😉 Semmi elszenvedett találat, viszont három kilõtt tank. Vélemény? 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
I met God. She's black
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
És nem reklámozom, csak példának hozom ill. összehasonlításnak mivel csak ez az egyetlen játék van még a WOT mellett, ami ilyen.
Megmondom én neked: How terrible 😊
Tudod, marhaegyszerû ám a playerek többségét WoT elé "kényszeríteni". Kiraknak egy 5x hónapot, vagy beraknak egy missiont (mint legutóbb az IS6, grindedt szét az agyad kampány, tán még foxi is végigtolta, pedig nagy WOT gyûlölõ) és máris megvan a playerbase.
Amióta láttam vmelyik játkshown, hogy a német (!!!) playerek ott ácsingóznak napokig a szinpad elõtt hogy kapjanak egy pólót, azóta egyértelmû: olcsóak vagyunk 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Tudom tudom erre jön majd az a válasz ha kijön a másik, azonnal lelépsz. No persze! Itt fogsz vinnyogni akkor is... <#zavart2>#zavart2>
A helyedben kicsit óvatosabban fogalmaznék, fõleg úgy hogy lila játékos (voltál) és lassan van vagy 100 garázshelyed.
Te is csak ígérgetni tudsz. <#ravasz1>#ravasz1>
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Nekem semmi bajom a wt-vel és akkor se dõlne össze a világ, ha a wot bezárna, de már rohadt unalmas, h egyesek állandóan ide jönnek a wot topikba hirdetni a wt igét és hogy ennyi meg annyi játékos fog átmenni. Ne legyen igazam, de a játékosállomány negyede sem fog átmenni szerintem. Ki akar 1 lövéstõl meghalni, meg állandóan a campfestet nézni (wotban azért 1 fokkal jobb a helyzet) és célkereszt alapján megállapítani, h kb hova célzol. Akik nem árkádra vágynak, hanem inkább szimulátorosabb témára azok átmennek, de az nem túl sok lesz.
Volt itt linkelve pár napja egy cikk az ftr-rõl. Ha tényleg az lesz, amit abban leírtak, akkor sztem sokan fognak a wtben csalódni.
Mint mondtam nekem tök 8, h mi lesz a playerekkel meg a wt-wot párbajjal, csak légyszi nem itt hirdessétek a wt igét. Menjetek a wt topikba. Gondolom ott sem nagyon örülnek, ha wot igét hirdetnek.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
eléggé megszedte magát, sok barom meg úgy is itt marad...
nem beszélve a lila gyökerekrõl akiknek bent áll a garázsban 40 X-es tank...
nem fogják itt hagyni a wot-ot ...
meg fog csappanni a létszám az tuti, de serb leszarja, eléggé meggazdagodott ezen a gamen!!!!
Lassan 50-en leszunk(bar nem ertem minek kell novelni ketes elmeallapotu uj jatekosokkal a letszamot mikor ugysem fogunk cw-zni) es sajnos vannak koztuk idiotak is.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Most nálam van a hiba?Mert hibaüzenetként az a szöveg olvasható,h nem tudok csatlakozni a frissítõ szolgáltatáshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Pedig már nagyon várom SerB mindent megmondó szövegét majd erre <#nevetes1>#nevetes1>
Ezt nem fogjátok elhinni: 2 csata zsinórban: 270FPS, és 999-es ping percekig
Szeretlek WG de Nagyon!
akinek nem laggol ( es valjuk be ok vannak kevesebben) azoknak szerencsejuk van mivel az o isp-jukrol keves a jatekos
Osszegezve ....igen!!!! technikailag nem a WG hibaja DE!!!! csak ok tudnak segiteni rajta
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU