World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vixy28
Figyelj. Ez is egy vélemény és én tiszteletben tartom. De más pályákon is mûködik, ez viszont tapasztalat. Az meg tény, hogy ekkora testet viszonylag nehéz elrejteni, de ha sikerül, akkor lehet aratni. 😊

patchaou
Ettõl függetlenül ha neked tetszik és szeretsz vele játszani akkor jó neked 😊 Sõt úgy is fel lehet fogni, hogy ha ezzel tudod élvezni a játékot, akkor a tényleg brutálisan jó tankokkal mégjobb lesz 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tapasztalatból mondom, annak ellenére hogy "narancssárga", elég meglepõ dolgokat tud mûvelni. Mármint pozitív értelembe <#awink>
patchaou
Ha egyebektõl elvonatkoztatok akkor azt kell mondanom, hogy 3 vagy 4 nagy mázli volt, ami miatt úgy tudtad használni ahogy. 1- csak németek voltak az ellenél, 2- totálisan töketlen és balfasz volt az enemy, 3- voltak akik tolták elõre a menetet 4- ami azért nem csupán mázli, jó volt a pálya.
Engem nem sikerült meggyõzni arról hogy ez egy jó tank. Ha az volna a feladat hogy húzzam ki az M6-ot és a T39-et akkor többet kérnék érte mint más tankok kifejlesztéséért 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Vixy28
Köszi. Ez most jól esett a kis lelkemnek! <#puszi>

JeffDunham
Ahogy te dicsérsz, nem tud dicsérni senki. <#banplz>

Te is valamikor elkezdted. Lehet fél év és bedarál mint egy turmixgép nõ létére. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Vixy28
No comment is a comment! 😉

Vixy28
Nem tudom elolvastad-e a leírást, de oda írtam, hogy ezt a csatát pusztán a szemléltetés végett játszottam le, nem tartozik a jó csatáim közé. Ha folyton csak a leszólás megy, akkor értelmetlen egy tank gyengéit vagy erõsségeit megbeszélni, mindenki azzal foglalkozik, hogy "nem ez lett életem köre". Pedig a cél a szemléltetés, nem a "péniszméregetés". Nem mindenki azért játszik, mert be akarja bizonyítani, hogy õ aztán fasza gyerek. Megnyugtat a játék, szeretem. Nem tartozik ez a kör a felsõ 1%-ba. Remélem érthetõen fogalmaztam és ezt végre elolvasod, nem úgy, mint az elõzõt!

Rossz belegondolni, hogy van, akinek egy ilyen csata a felsõ 1%-ba tartozik. Még rosszabb abba belegondolni, hogy milyen lehet a többi. 😛

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

patchaou
Inkább magamban tartom 😊

régen mikor nem volt se prém tankom se prém accountom akkor mindig ezzel farmoltam pénzt, ma már csak néha néha használom mivel kaptam ingyé t34-et meg is6-ot meg fél év prémet 😄
De ha ezek nem lennének én még ma is t1 heavyvel nyomnám 😄

Wot: Totti93

Vixy28
http://wotreplays.com/site/632147#pearl_river-meaow-t1_heavy

Nem ez volt a legjobb meccsem, de remekül szemlélteti, hogy mennyire is lehet használni a T1-et hull down-ban 😉 Semmi elszenvedett találat, viszont három kilõtt tank. Vélemény? 😊

patchaou
És hova lehet azt a nagy dobozt elrejteni? Ezzel igencsak lekorlátozod azokat a helyeket ahol érvényesülni tudsz XD Irígylem azokat akik azt a nagy foshalmot jónak tartják és örülök hogy mégegyszer nem kell mennem vele sem a nagytestvérével 😊

Vixy28
A T1 Heavy egy nagyon jó tank egyébként, volt egy elméletem mikor megvettem abból kiindulva, hogy a felsõbb tierben T29 tornya pl. szinte átüthetetlen. Ebbõl kiindulva megpróbáltam a T1-el is úgy játszani, hogy rejtettem a testét. 100%-os siker, szinte alig kaptam találatot, ha a teljes testét el tudtam rejteni nem volt ötös tank, ami átütött volna, sõt, még a KV-1S is pattogott. Szerintem megéri vele ilyen stílusban játszani, én nagyon élvezem, egy élmény a játék. 😉

Terawatt
Ámen. Vannak akik az én szintemen játszanak? Szívesen csatlakoznék valahová. Privátba jöhet a ts cím. <#vigyor2>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

szabii98
eddig az amerikai heavy-k jönnek be a legjobban nekem, és a statjaim is velük a legjobb, jó a t1 és az m6, csak ugye ott a kv-1 és a kv-1s, de néha-néha felveszik velük a versenyt. a fullos t29 pedig egy álom. még amerikai heavy tankban nem csalódtam, megéri szenvedni, a végére tetszeni fog😄

I met God. She's black

Terawatt
Egyenlõre akkor maradok a t1nél, remélem megéri. Vannak jó pillanatai a tanknak, de baromi nehéz úgy beállni vele, hogy jó legyen. Méretét nézve jól szimbolizálja az amcsik megalomániáját. <#idiota>

Caliph
én véletlen az m4et xpztem ki szal sok választásom nem volt,hogy merre megyek😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

patchaou
Ez alapján Én a szovjet heavyket javasolnám és a Kínait. Azok mind elsõvonalas berzerker tankok.

Nagy igazság <#nevetes1>
Terawatt
Ahogy nézem ez az m4 az alábbi igényeim egész jól kielégítik. 😊

patchaou
Nekem az miatt és a fos m6 miatt nem lett anno ingyen T34-em XD Késõbb aztán jó sok free-vel átðenvedtem magam rajtuk és megérte. A T29 az egyik legélvezetesebb tank volt eddig számomra és a T32-vel is csúnyán lehet szívatni a népet.

Újra megvettem a type 58-ast,hogy majd valamikor legyen wz-120-asom.De eza tank valami hihetetlen brutál noobmágnes.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Megéri vele szenvedni, mert az utána lévõ M6 és a T29 kárpótol mindenért.
Érdekes, én spec. rühelltem az M4-et. Troll gunnal volt csak értelme valóban, akkor volt kis sebzés is. T1 heavy-t viszont kifejezetten élveztem és az M6 ugyan az volt. 😄

Terawatt
Prémium nélkül elég behányós a tapasz szerzés. Legjobban eddig az m2 mediumra szerelt howi ágyú jött be. Szép nagyokat lehet vele durrantani. Szeretek elõrébb lenni a csatában és nagy tûzerõt képviselni. Reload time lehet lassú, az nem zavar. Ennek tudatában mit javasoltok?

Tény ami tény én is túloztam, de szerintem te is kissé alábecsülöd a WT hatását ha majd kijön.

És nem reklámozom, csak példának hozom ill. összehasonlításnak mivel csak ez az egyetlen játék van még a WOT mellett, ami ilyen.
Van igazság a szavaidban, nem kevés 😄

"Pedig már nagyon várom SerB mindent megmondó szövegét majd erre "

Megmondom én neked: How terrible 😊

Tudod, marhaegyszerû ám a playerek többségét WoT elé "kényszeríteni". Kiraknak egy 5x hónapot, vagy beraknak egy missiont (mint legutóbb az IS6, grindedt szét az agyad kampány, tán még foxi is végigtolta, pedig nagy WOT gyûlölõ) és máris megvan a playerbase.

Amióta láttam vmelyik játkshown, hogy a német (!!!) playerek ott ácsingóznak napokig a szinpad elõtt hogy kapjanak egy pólót, azóta egyértelmû: olcsóak vagyunk 😊

Ha ez segít a T110E5 nagyon jó tízes tank.De a T29-is.Az egyik legjobb 7-es,hanem a legjobb.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JeffDunham
A T29 op. Nagyon jó. Bírd ki.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Caliph
én kikerülem az m4el ami viszont fun a troll gunnal😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

JeffDunham
Te hányszor is hagytál itt minket hisztizve? És mégis itt vagy.

Tudom tudom erre jön majd az a válasz ha kijön a másik, azonnal lelépsz. No persze! Itt fogsz vinnyogni akkor is... <#zavart2>

A helyedben kicsit óvatosabban fogalmaznék, fõleg úgy hogy lila játékos (voltál) és lassan van vagy 100 garázshelyed.

Te is csak ígérgetni tudsz. <#ravasz1>

Terawatt
Srácok mondjatok valami biztatót, hogy folytassam a t1 heavyt, mert nevetséges vele játszani negatív értelemben. <#shakehead>

tessék most lõttük. elég egyenletes? 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

popey8
Akkor viszont számolni nem tudsz. Ugyanis a wot player állomány 2/3-a (vagy még több is) paradicsom vagy annál nem sokkal jobb.

Nekem semmi bajom a wt-vel és akkor se dõlne össze a világ, ha a wot bezárna, de már rohadt unalmas, h egyesek állandóan ide jönnek a wot topikba hirdetni a wt igét és hogy ennyi meg annyi játékos fog átmenni. Ne legyen igazam, de a játékosállomány negyede sem fog átmenni szerintem. Ki akar 1 lövéstõl meghalni, meg állandóan a campfestet nézni (wotban azért 1 fokkal jobb a helyzet) és célkereszt alapján megállapítani, h kb hova célzol. Akik nem árkádra vágynak, hanem inkább szimulátorosabb témára azok átmennek, de az nem túl sok lesz.

Volt itt linkelve pár napja egy cikk az ftr-rõl. Ha tényleg az lesz, amit abban leírtak, akkor sztem sokan fognak a wtben csalódni.

Mint mondtam nekem tök 8, h mi lesz a playerekkel meg a wt-wot párbajjal, csak légyszi nem itt hirdessétek a wt igét. Menjetek a wt topikba. Gondolom ott sem nagyon örülnek, ha wot igét hirdetnek.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Serb kb. leszarja....
eléggé megszedte magát, sok barom meg úgy is itt marad...
nem beszélve a lila gyökerekrõl akiknek bent áll a garázsban 40 X-es tank...
nem fogják itt hagyni a wot-ot ...
meg fog csappanni a létszám az tuti, de serb leszarja, eléggé meggazdagodott ezen a gamen!!!!
Mindenhol vannak hulyek igy ott is. Te pont akkor kerultel oda mikor egy csomo uj tagot vettunk fel. Gondolom nem Body, Eul vagy Igo irta azokat a sorokat. Az onteltseg meg a jo jatekosok negativ oldala es van aki nem tudja jol kezelni a dolgot. A tarsasag nagyobb resze nem olyan. En sem megyek mindenkivel platoonozni aki a klanban van. Lassan egy eve vagyok ott, de a tarsasag felevel soha nem platoonoztam es nem is igen fogok mert csak a barati listamrol tudnak meghivot kuldeni es sokan nincsenek rajta.
Lassan 50-en leszunk(bar nem ertem minek kell novelni ketes elmeallapotu uj jatekosokkal a letszamot mikor ugysem fogunk cw-zni) es sajnos vannak koztuk idiotak is.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nem vagyok médium természetesen. De tudod akármilyen hihetetlen számodra, valszeg nem a sok paradicsom fog átmenni hanem a normálisabbja, aki jó játékot akar mert a WOT sajnos már nem az.
Én nem találgatok, de szerintem, ha ki is próbálják a paradicsomok, vissza fognak jönni ide. Bevallom nem vagyok egy nagy játékos, (1300-1400 effi) de véleményem szerint azzal egy kicsit máshogy kell játszani, és megtanulni igazán jól..

ping 999 ami miatt áll a tankom,majd alt+F4 után már nem tudok visszalépni a játékba mert a launcher frissítésnél megszakadok.Közben a netem meg jó.
Most nálam van a hiba?Mert hibaüzenetként az a szöveg olvasható,h nem tudok csatlakozni a frissítõ szolgáltatáshoz.

popey8
Te is afféle médium vagy? Esküszöm irigylem az ilyen jövõbe látó egyéneket. Már elõre látják, h a játékokos 2/3-a át fog menni wtézni. Bár úgy lenne, legalább ott rontaná a levegõt a sok paradicsom.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Csak az az egyet nem fogom érteni, hogy a Így "állnak" hozzá a játékhoz a WG-sek, akkor miért fognak majd csodálkozni hogy a játékosok 2/3-a el fog tünni mihelyst kijön a WT gorund forces.

Pedig már nagyon várom SerB mindent megmondó szövegét majd erre <#nevetes1>
Pedig nem volt
999es ping megszokott, ki vagy fagyva kb. 😄 De 270 fps kurva jol hangzik. 😄
Szasztok!

Ezt nem fogjátok elhinni: 2 csata zsinórban: 270FPS, és 999-es ping percekig

Szeretlek WG de Nagyon!
Akár 322 fikázása is lehetne ennyibõl. Mondjuk ezt meg is lehet érteni, abban a klánban olyan önelégült f@szkalapok vannak, hogy az valami hihetetlen. A commander is kilépett, mert elege lett belõle, nem is csoda. 1 héttel elõtte léptem ki én is, mert már zavart az, hogy bemegyek klántársakkal csatába és végig anyáznak mindenkire, az egyik odáig ment, hogy azt írta egy lengyel IS7 szakasznak (1000+ WN6 mindkettõ), akiket lerohant 9 ellenség és meghaltak - tehát semmit nem tehettek - hogy kár, hogy Hitler nem irtotta ki az egész országukat... Persze amikor felvetettem, hogy ezt talán nem kéne így, akkor én voltam a rossz, hiszen én tudok kulturáltan viselkedni. Az azért mindent elmond, hogy a commander miután kilépett a klánból levelet írt és elnézést kért, hogy meghívott abba az elfajzott társaságba. Egy a lényeg, az a "klán" vagy nem is tudom minek nevezzem õket, minden rossz szót megérdemel, így nem kell meglepõdni, ha szidják õket. (mondjuk ha még skill is társulna sokak pofájához lehet kicsit elnézõbbek lennének velük az emberek...)
ebben teljesen igazad van... de amikor elerte az online szam a 100k-t inditottak a 2-est most elertuk a 200k-t kell 3-as vagy a 4-es mert hogy leegyszerusitsem egy rohadt foutvonalon mar tul sokan akarnak eljutni ugyanabba a varosba.....

akinek nem laggol ( es valjuk be ok vannak kevesebben) azoknak szerencsejuk van mivel az o isp-jukrol keves a jatekos
Osszegezve ....igen!!!! technikailag nem a WG hibaja DE!!!! csak ok tudnak segiteni rajta

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ugye azt senki nem veszi komolyan h a szocsi teli olimia streamelese eszi meg egesz europaban a savszelesseget?????
patchaou
Akkor nem a szerver, nekem tökmindegy, nem nálam van a gond és kész. A wg-nek kell megoldani és az õ kurvaanyjukat. XD