World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
orosz oldal: 3 kv1s, t150 es 11 t34-85
usa: 4 m6 es 11 hellcatt
ezt a faszsagot melyik bevodkazott faszkalap szulte meg igy?
mindenfelekep a wg nek kell csinalni vmit de nem azert mert a server-ek lassuak ,hanem azert mert beszukul a forgalom az isp iranyabol
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Namost ha ezt az egesz storyt ha vegignezzuk .....a lag nem a WG hibaja ( ezt felfogom en is)
DE mivel vegyuk az en peldamat ,a virgin media (lehet kb vagy 20milio elofizetojuk)kajak leszarja a gondomat mivel csak igen kis szazalek jatszik a wot-al az elofizetik kozul, akkor felteszem a kerdest :ki tud segiteni??? a WG ennyi
Ha esetleg kell elkuldom az utolso 20-30-40 replay-emet bizonyiteknak hogy nem hobby-bol sirok
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Die 322"Skull and Bones" Panzer Divison
Magyarul: A 322 "Skull and Bones" páncéloshadosztály
Ha elolvasod a többi részt is, egybõl látható hogy német nyelven íródott.
A németben a Die Ejtsd: "Di" nálunk az "A vagy Az"-nak felel meg.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem halott hanem "a, az".
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A 3.-4. pont azért igazán nem rajtuk múlik.
Jot rohogtunk rajtuk miutan belinkeltem a klanchat-be. <#nyes>#nyes>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
És ne háborogj, nem én tehetek róla, és felõlem aztán lehet szerver oldali a hiba.
de most komolyan... olvassatok bele a general chat-be mindenki sir
Nekem ne mond hogy nem laggolsz mert mindenki laggol ( nalunk a ts-en van vagy harminc ember az mind)
plussz ha veszed magadnak a faradsagot es a garazsban beleolvasol a general chat-be, akkor latod minden 2. ember habzo szajjal orjong( kulonbozo orszagokbol).....
Lehet oket vedeni sokmindenert de ezzel a qrva laggal csinalhatnanak vmit....
Csak nem értem, hogy ha szerverekkel van gond, és az õ oldalukon van a hiba, akkor mindenkinek laggolnia kéne, nem? Vagy tévedek?
nekem is 120-200 ping... (nem mindig)
de szarnak ezek ránk!!!!! ennyi pénzzel a zsebükben nem tudják megoldani hogy ne laggoljon a game mi? pfff persze
majd el is hiszem!!!!!!
I met God. She's black
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
van akinek dupla procis alaplapja van core i7-el meg 3 VGA-ja SLI-ben meg 16gb ram és mégis belaggol a game 😄
ennyit az optimalizálásról
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
I met God. She's black
120-150ms ping... nem látod amit írsz és az fps is vagy 10-20 között mozog 😊
ez a WG 😊 sok díj mellé kilehetne már nekik osztani egy pancser díjjat is 😄
sosem találkoztam egy online gamel sem ahol ennyi lagg volt

angelus1991ster.blogspot.hu
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
angelus1991ster.blogspot.hu