World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is átvergõdtem már 1x, 2x fent akadtam. Próbálkoztam vele, hogy átjárható e. T-34, IS-3 nekem elakadt. De lehet hogy más típussal jó szögben átjárható.
Igen, valósághûséget nem szabad elvárni tõle, mert akkor a többségnek játszhatatlan lenne.
Néztem képeket az eredeti Siegfried Line tank akadályairól.
Azon tényleg nem tud átmenni egy tank sem, de nekem az a tapasztalatom, hogy játékon belül ha nagyobb tankkal vagyok, akkor jó szögben mindig sikerül.
Lehet, hogy ez nem is BUG, hanem direkt így van megcsinálva.
Sokat beszéltünk már a "valósághûség"-rõl. Nem ez a legkirívóbb. :-)
Miért ne oszthatna meg elõbb is? Minden meccs után gazdagabb 1-1 tapasztalattal, amit ha megoszt, lehet korrigálni, kiigazítani ha rosszul gondolja a dolgot. Ez nem függ attól, hogy kék, zöld, vagy piros.
Nagyon sokszor lehet itt olvasni a játék alapján a valós katonai dolgokra vonatkozó következtetéseket egyes tankokra, TD-re vonatkozóan. Olyanoktól is, akik már 10 K vagy több csatát lejátszottak. Ennek ellenére bõdületes marhaságot írnak, mert a játék alapján semmilyen következtetést nem érdemes levonni. De elfér itt az is, akkor miért ne férne el az õ tapasztalatai? Legalább idõben ki tudja javítani az akinek több a tapasztalata és tanul abból is.
És ahogyan a képen is látszik, mûködik.
A nagyobb tankok át tudnak menni, de sokat megfog, ha rossz helyen próbálkozik. A játékban vannak kibombázott, kirobbantott részek, meg átjárók, azokon kell átmenni, és akkor ilyesmi nem fordul elõ.
Én SPG-vel akadtam el egyszer. Se elõre, se hátra. Kellemes érzés. :-)
Van egy elég érdekes problema én és az unokaöcsém közt.
Nem tud álcafestést venni és még én sem értem miért(nemrég kezdte).
Hogy lássátok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem értem miért nem tudja elfogadni?(nem jelenik meg neki a gomb)
Van pénze, még aranya is, de nem megy.
Ötlet?
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Eaglékkel még csináltuk a számolósdit, platoon nem levén.
Még annó RoR-ban voltam tag, majd átdobtak ROR-A ba, ahol már inaktívvá váltam.
A képességeim közepesnek tartom. Az effim borzalmas, de a logikám megvan a játékhoz. (Nem a tornyát lövöm a T29-nek egyfolytában)
Panther, Hetzer, Stug, KV-1, KV-1S, SU-100 gazdagítja a garázsom jelenleg. Vannak jó pillanataim, két belga srác "tisztel", mert pont egy gyönyörû nyeréssorozatomban találkoztunk, és azóta platoonozom velük.
Fortes fortune adiuvat.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Azt mondjátok meg, hogy végre megint mûködik ez a csodálatos progi.
Viszont a kép fura.
Azt csinálja, hogy 70-80 fps mellett mintha "akadna" a kép.
Folyamatos, de mintha 1-2 tizedmásodpercre megállna a kép és úgy mennet tovább.
Tekergettem a fov beállításokat, de csak mindig egyre rosszabb.
ugye 1920*1200-ban játszok elvileg 120 és 75-öt kell beállítani. Próbáltam a 90 és 65öt is, de sehogy se nem jó.
Vagy nem is ez a probléma?
Ide gyere fel. Van egy klántagunk akinek barátnõje (Cat) is kb azon a szinten van mint te. Feljössz, megismerkedtek, játszatok együtt stb stb... és biztos lesz egy harmadik is aki csatlakozna hozzátok, és tanáccsal látna el titeket. Hidd el jó társaságba kerülnél, csak legyen rajtad erényöv. <#nevetes1>#nevetes1>
Egyáltalán nem ismerlek. Ez egy lehetõség, ha gondolod élsz vele. Ennyi.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Miért kell leszólni?
Mert nem 82562987562 a wn6-7-8-a?
Ráadásul úgy, hogy nem azt mondja, hogy Õ az ISTEN, csak elmondja, hogy neki ez a tapasztalata.
Vixy28 hagyjad a sok nagyarcút, toljad nyugodtan és sok sikert a továbbiakban 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hexen007 (0:03:30) picsafüst ez az szlh faszom XD
Hexen007 (0:03:55) 3 an nem sebeztetek annyit mint én egyedül balfaszok .
Hexen007 (0:04:36) megy a replay fórumra SG. tiszta szégyenek vagytok na csá XD
vonKurz (0:13:55) he ?
lol, ügyes kis gyökér ez, simán többet lõtt tizes tankkal, mint mi balfék csapatban 2 kilencessel meg egy nyolcassal 😄
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
angelus1991ster.blogspot.hu
8000 csatáig én is egyedül toltam, kb 600-as WN6-al. Aztán felmentem TS-re és ellestem a praktikákat. Mindent a klánomtól tanultam. Lehet neki is ez hiányzik.
A pichába... mehettem volna PR manager-nek is ennyi gógyival. <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tetves nyomorék kilõ a foglalókörbõl 99% nál az autoloaderes szarjával...
Direkt kivárta a kis buzirudi.
A kurva agyhalott anyját az ilyen tirpák köcsögöknek..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú