World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!
Én is átvergõdtem már 1x, 2x fent akadtam. Próbálkoztam vele, hogy átjárható e. T-34, IS-3 nekem elakadt. De lehet hogy más típussal jó szögben átjárható.
Igen, valósághûséget nem szabad elvárni tõle, mert akkor a többségnek játszhatatlan lenne.
Szia!

Néztem képeket az eredeti Siegfried Line tank akadályairól.

Azon tényleg nem tud átmenni egy tank sem, de nekem az a tapasztalatom, hogy játékon belül ha nagyobb tankkal vagyok, akkor jó szögben mindig sikerül.

Lehet, hogy ez nem is BUG, hanem direkt így van megcsinálva.

Sokat beszéltünk már a "valósághûség"-rõl. Nem ez a legkirívóbb. :-)

Jó reggelt! Itt állok a T8-as kínai heavy küszöbén. Érdemes megvenni? Melyikre hasonlít jobban, IS-3 vagy IS-8? Azt már tudom, hogy a T9 nagyon jó járgány, de milyen a T10? Az IS-2 nagyon nem tetszett, ha olyan a többi heavy is akkor befejezem itt az ágat.
Bekapcsoltam az osszes csata tipust es azota az 50-120-at alig teszi t10-be.
Honnan tudod hogy nyíregyházi ?
Igazad van suba, kivéve 1 dolgot. A nagyobbak sem tudnak átmenni, kivéve a kirobbantott területeket. Ha mégis átvergõdik az valójában játék beli hiba, ha sikerül neki.
"Lényeg a lényeg, hogy tapasztalatokat megosztani ráérsz akkor is, ha már kék vagy. Addig is szerintem jobban jársz, ha kérdezel."
Miért ne oszthatna meg elõbb is? Minden meccs után gazdagabb 1-1 tapasztalattal, amit ha megoszt, lehet korrigálni, kiigazítani ha rosszul gondolja a dolgot. Ez nem függ attól, hogy kék, zöld, vagy piros.

Nagyon sokszor lehet itt olvasni a játék alapján a valós katonai dolgokra vonatkozó következtetéseket egyes tankokra, TD-re vonatkozóan. Olyanoktól is, akik már 10 K vagy több csatát lejátszottak. Ennek ellenére bõdületes marhaságot írnak, mert a játék alapján semmilyen következtetést nem érdemes levonni. De elfér itt az is, akkor miért ne férne el az õ tapasztalatai? Legalább idõben ki tudja javítani az akinek több a tapasztalata és tanul abból is.
Ez az, aminek látszik: Tank akadály, tank csapda.
És ahogyan a képen is látszik, mûködik.

A nagyobb tankok át tudnak menni, de sokat megfog, ha rossz helyen próbálkozik. A játékban vannak kibombázott, kirobbantott részek, meg átjárók, azokon kell átmenni, és akkor ilyesmi nem fordul elõ.

Én SPG-vel akadtam el egyszer. Se elõre, se hátra. Kellemes érzés. :-)

Franci lightok. Akármelyik, kivéve az 5-ös ELC-t. Vele máshogy kell egy kicsit <#nevetes1>

Prince23
Melyek a legjobb bújkálós, meglepetés tankok?

Üdv!
Van egy elég érdekes problema én és az unokaöcsém közt.
Nem tud álcafestést venni és még én sem értem miért(nemrég kezdte).
Hogy lássátok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem értem miért nem tudja elfogadni?(nem jelenik meg neki a gomb)
Van pénze, még aranya is, de nem megy.

Ötlet?

Szeretem az ilyen gyökereket. Mintha neki nem lenne TD-je. Abból van a legtöbb neki a light-ok mellett és azokkal ment a legtöbbet. Remélem saját magára is megereszt ilyet, ha td-vel megy csatába. Szánalmas...

GabeE3e
Hoztam egy képet, Vajk94(VT3PS) hazánkfiáról, gondolom csak akkor süti el a kis monológját,ha magyarokkal találkozik, kis nyomi😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Lényeg a lényeg, hogy tapasztalatokat megosztani ráérsz akkor is, ha már kék vagy. Addig is szerintem jobban jársz, ha kérdezel. Persze lehet, hogy neked is az fog ebbõl lejönni, mint itt pár embernek, hogy egy beképzelt szemétláda, egy emberi hulladék vagyok stb., de talán mégsem. Azon csodálkozom csak, hogy a "nõket sem tiszteled te utolsó senkiházi paraszt" kártyát még nem játszotta ki senki. Pedig igazodna az SG fórum színvonalához. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Üdv! Van esélye egy régi "veterán"-nak, (Closed Beta legelsõ napja óta wotozok, elég nagy kihagyásokkal) bekerülni egy lehetõleg fun klánba, akik néhanapján CWznek? 😊 Amint van épképzláb tankom, és tapasztalatom az új rendszerekrõl CWbe is beszállnék, addig pedig platoontársnak csapódnék valakihez.

Eaglékkel még csináltuk a számolósdit, platoon nem levén.
Még annó RoR-ban voltam tag, majd átdobtak ROR-A ba, ahol már inaktívvá váltam.

A képességeim közepesnek tartom. Az effim borzalmas, de a logikám megvan a játékhoz. (Nem a tornyát lövöm a T29-nek egyfolytában)
Panther, Hetzer, Stug, KV-1, KV-1S, SU-100 gazdagítja a garázsom jelenleg. Vannak jó pillanataim, két belga srác "tisztel", mert pont egy gyönyörû nyeréssorozatomban találkoztunk, és azóta platoonozom velük.

Fortes fortune adiuvat.

RA106,ha érted mire gondolok 😊

Nemrég töltöttem fel 2 módot (a motor és tüzelés/becsapódás),amik végre kompatibilisek az új pályákkal és így már megy is.A tüzeléses hanggal meg vagyok elégedve,de tudtok pár oldalt linkelni ,ahol motor hangokat lehet letölteni?A mostani nem túl bõ.Szinte ugyanazok a hangok ,csak más hangszínekben...
Vixy28
Reméljük fejlõdnek még, de ha megnézed az ellenség játékosa kilencezer csatás, én még csak három ezret mentem. 😄 Nekem is van még mit fejlõdnöm, ezt egyszer sem tagadtam le, nem vagyok egy unicum játékos, ez is tény. Majd belejövök idõvel. Ahogyan más is elindult valahonnan én is elindultam. Remélhetõleg elõbb-utóbb de én is feltornázom magam legalább a kékek szintjére. 😊

Pontosabban leszólni, de teljesen mindegy végeredmény szempontjából.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ezek szerint õket sem szabad kinevetni, mert még kezdõk? Vagy rajtuk már te is nevetsz? 😊

Yossarian, igen, szlh-sok voltunk mindharman, ez a hexen gyerek meg tizes meddel sztyeppen tuloldalt
Vixy28
Köszi az ajánlatot. Biztos élni fogok vele, de ha nem nagy gond akkor nyáron, amikor nincs ilyen hajtás fõsulin, mert most tele vagyunk zh-kal, nem is nagyon tudok wotozni, éppen csak egy-egy csatára ugrok fel, hogy "kieresszem a gõzt". De lementem egy docba a szerver címet és nyáron rád írok, visszatérünk erre a kérdésre, jó lenne tudnom, hogy bizonyos tankokat hol lõjek meg. 😊

Urak!

Azt mondjátok meg, hogy végre megint mûködik ez a csodálatos progi.
Viszont a kép fura.
Azt csinálja, hogy 70-80 fps mellett mintha "akadna" a kép.
Folyamatos, de mintha 1-2 tizedmásodpercre megállna a kép és úgy mennet tovább.

Tekergettem a fov beállításokat, de csak mindig egyre rosszabb.
ugye 1920*1200-ban játszok elvileg 120 és 75-öt kell beállítani. Próbáltam a 90 és 65öt is, de sehogy se nem jó.
Vagy nem is ez a probléma?

JeffDunham
Vixy van egy kiváló ötletem. Ha tudod a TS-t használni akkor egyszerû lesz, ha nem, akkor segítek. Szerver cím: vteps.hu

Ide gyere fel. Van egy klántagunk akinek barátnõje (Cat) is kb azon a szinten van mint te. Feljössz, megismerkedtek, játszatok együtt stb stb... és biztos lesz egy harmadik is aki csatlakozna hozzátok, és tanáccsal látna el titeket. Hidd el jó társaságba kerülnél, csak legyen rajtad erényöv. <#nevetes1>

Egyáltalán nem ismerlek. Ez egy lehetõség, ha gondolod élsz vele. Ennyi.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Én még most is szoktam, ha jó helyen mész rá, és nem valami lepény tankkal, akkor sok helyen simán át lehet rajta döngetni. Aztán van, hogy félresikerül a mutatvány, és fennakad az ember, hogy aztán csak több perces, megalázó vergõdés után tudjon csatlakozni az addigra általában zömében lemészárolt csapatához😊
Lunki88
Ne bántsd, elõször én is ráhajtottam. 😄
Ettõl függetlenül egy "bugnál" fogva van, hogy misztikus módon átütés mellet sem sebez a lövésed jó helyre lõve sem, de kétszer egymás után ez azért nagyon ritka.
Nincs csalás WoT-ban, maximum mod-szinten. Vannak tankok, amiken vannak úgynevezett spaced armor (rétegelt páncél) részek, amiket csak a többi részhez szükségesnél jóval nagyobb átütéssel lehet belõni. Ilyen például az IS-3 oldala, de nagyon sok tanknak a lövegtorony-frontja is, mivel a tornyokon az ágyú tövénél többnyire lövegpajzs van, ami plusz egy réteg páncélnak szokott számítani. Az ilyen trükkös helyekre nem érdemes lõni. Ha automata célzással lõsz akkor különösen valószínû, mivel az a tank mértani közepére céloz, ami többnyire a torony szokott lenni.
Prince23
3 találatot löttem bele a tankommal, és mindig 100%-ot mutatott az ellennek. ez mi? õ meg szépen kiszedett, közel tnakos harc volt 10 méteres körzetben zajlott za incidens...sztem csaló volt...nem igaz hogy 3 találatból nem ment le neki az élete 1%-kal sem... ezt így rohadtul nem vágom mi

SZLH-s vagy? Prince23: Lövegtorony típusok?? Hát mindig a fejlesztett, hacsak nem maradtam le valami nagyon nagy jelentõségû infóról.
Hát komolyan... Nem szoktam belepofázni itt a száj és egyébkaratéba, de basszus nem hiszem el, hogy egy olyan embert kell baszogatni aki segíteni akar és megosztja a tapasztalatát.

Miért kell leszólni?
Mert nem 82562987562 a wn6-7-8-a?
Ráadásul úgy, hogy nem azt mondja, hogy Õ az ISTEN, csak elmondja, hogy neki ez a tapasztalata.

Vixy28 hagyjad a sok nagyarcút, toljad nyugodtan és sok sikert a továbbiakban 😊

patchaou
Egy két ritka kivételtõl eltekintve mindig az a jobb, amit ki kell fejleszteni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hexen007 (0:03:04) sokat csináltatok 3 an xd grat
Hexen007 (0:03:30) picsafüst ez az szlh faszom XD
Hexen007 (0:03:55) 3 an nem sebeztetek annyit mint én egyedül balfaszok .
Hexen007 (0:04:36) megy a replay fórumra SG. tiszta szégyenek vagytok na csá XD
vonKurz (0:13:55) he ?

lol, ügyes kis gyökér ez, simán többet lõtt tizes tankkal, mint mi balfék csapatban 2 kilencessel meg egy nyolcassal 😄
Vixy28
Köszönöm szépen! 😊

Vixy28
Örülök, hogy tudtam segíteni, elvégre ez volt a célom! 😊 Remélem te is megszereted úgy, mint én. 😊

Prince23
Közép és könnyû tankoknál melyek a legjobb lövegtorony típusoK? Egy kezdõ játékos kérdezi 😊)

Terawatt
Nekem abszolút bejött a replay, szal a célközönséget megtaláltad vele. 😊 Mint 200 csatás noob a 3k-snak úgy érzem, hogy 3kval azért csak tud egysmást az ember.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ne foglalkozz vele! Játsz legjobb tudásod szeint, amíg a játék élményt ad. Különben is lány játékos kincsnek számít.

angelus1991ster.blogspot.hu

Vixy28
3000 csatám van. Ez van. Kezdõ vagyok. Sajnálom, hogy meg mertem osztani egy tapasztalatot valakivel, aki kérdezett. Nálam nagyobb "noob"-ok osztják az észt a játékban, szóval nem érzem magam sem hibásnak, sem rossz játékosnak azért, mert volt egy rossz köröm és jóindulattal megosztottam mint szemléltetést. Én legalább nem hazudok és állítok be magamról hamis képet azzal, hogy csak a "felsõ 1%-ba tartozó" köröket teszem fel, aztán ha valaki meg jön velem szakaszba azt mondja mekkora csalódás volt. Az õszinteség és a jószándék többet ér, mint valakinek a leszólása pusztán azért, mert kezdõ! 😉 De ez egy abszolút személyes vélemény!

JeffDunham
Vedd a szárnyaid alá. <#awink> Sõt! Streamen menj vele szakaszban. Már eleve nyerõ mert nõ. Plusz tippeket trükköket mondasz neki élõben ami nagyon is jó lehet, sõt a látogatottságot is megemelné az ilyen HASZNOS dolog. Menj azzal amivel Õ, nem op tankokkal. Garantáltan nézném én is.

8000 csatáig én is egyedül toltam, kb 600-as WN6-al. Aztán felmentem TS-re és ellestem a praktikákat. Mindent a klánomtól tanultam. Lehet neki is ez hiányzik.

A pichába... mehettem volna PR manager-nek is ennyi gógyival. <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Terawatt
Ezt hogy és miért? Most csináltam a képet csodás csapattársamról. <#taps>

Ezt a büdös parasztot jegyezzük fel: timzhang1991

Tetves nyomorék kilõ a foglalókörbõl 99% nál az autoloaderes szarjával...

Direkt kivárta a kis buzirudi.

A kurva agyhalott anyját az ilyen tirpák köcsögöknek..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Úgy rémlik E-100-al átmentem rajta.

patchaou
Nyugi, Én is akadtam már el benne 😊 Van ami át tud rajta menni és van ami nem, amíg nem próbálod ki addig nem tudhatod biztosan XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Terawatt
Ezt hogy és miért? Most csináltam a képet csodás csapattársamról. <#taps>

Hagyjad elvan a kis csatornájával. Vixy28/Meaow-nak további jó játékot!

Lehet, de amikor elkezdtem a játékot, akkor kérdeztem. A tanácsadás ráér akkor, ha már van mibõl meríteni. Nem fogom megnézni, hogy milyen statisztikája lehet, de a legnagyobb jóindulattal max. 50% win rate és 1000 WN8 áll a neve mellett pár ezer csatával. Ha kiderül, hogy már több, mint 10K csatája van, akkor kínos nevetés, és eltûnök megint egy hosszabb idõre. 😛

Vixy28
Tény, hogy vannak ennél jobb tankok, de momentán tetszik. Késõbb meg még ki tudja mi lesz. Most próbálom kicsit a statot is húzni, mert amikor elkezdtem a játékot, az elsõ négy hónapban kizárólag artyztam, ami meg eléggé lehúzza. XD (Tudom, tudom...nem vagyok rá büszke, sötét foltja volt az éltemnek 😛 )

Honda F1
nem egészen 4 percig tartott

racing revolution