World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2014.02.23. 14:55:05
Jármû: IS-6
Szerzett tapasztalat: 5 619 (x3 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 142 842
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"
nálam nincs egy darab arany lõszer sem (kreditet farmolni vettem, prém tankba faszom se fog goldot vinni ha nincs tétje a meccsnek). célozni kell vele, igen, de a dpm az kárpótol. (igazából csak az E-75 meg az ST-I ami megizzaszt T9-ek közül, 10est meg ugye nem lát)
Csata: Swamp 2014.02.23. 14:26:14
Jármû: E 100
Szerzett tapasztalat: 758
Szerzett kredit: 41 187
Csatában elért Achievement: Szakértõ: Szovjetunió, Szakértõ japán, Kiváló sofõr jelvény: "3. osztály" 2 tank: Object 430 és STB-1
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez sajnos egy nagy marhaság.A ferde pácélt is simán gold nélkül az összes 8-as belövi,még ha fejen állsz az oroszlánnal beforgatva.A tornya meg egyenesen vicc.Szembõl probléma nélkül lõhetõ a tornya.A löwe 100T,de egy gramm páncélja nincs neki.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De JT8.8 4 ms lõ, mig Is-3 11-12 ms lõsz nem mind1 😄
de ha azt is elrejti akkor HE-vel még mindig nagyon szépen lebontható 😄
én nem félek a JT 88-tól
semmi visszatartó ereje nincs, inkább szánalmas mint félelmetes 😊
megyek, kapok tõle egy 240es sebzést 😄 húha 😄
belevágok is-3al 400+ ost azt elbújok ...
camoja szar, lomha, és még ronda is 😊
farmra lehet jó ... de hogy játékélményre elég unalmas az tuti!
mentem vele pár karikát teszten, hát nem volt vmi élvezetes
akkor már inkább az is-6 😊
A type-59 meg nemtudom miért van ilyenkor mindig szóba hozva, ha már nem kapható. Bár a mostani formában nem venném meg mégegyszer.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
JT8.8 meg nem tetszik.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
olyan papír mint a rohadás
8-asok átviszik mint a vajat, és még a gunja is szar 😄
IS-6 jó armor de hulladék gun
Löwe jó gun de hulladék armor
FCM50t jó gun de extrém papír
JT 8.8 jó dpm, de papír, lassú és ég
112 jó armor de szintén hulladék gun
stb stb stb ...
de ahogy elnézem a mai sem lesz sokkal jobb 😊
JT 8.8 kell neked, vagy IS-6
((((esetleg FCM, de ahhoz érteni kell, mert rettenetesen érzékeny modul sérülésekre..))))
a 112 az IS-6-hoz képest gyenge, a Löwe pedig .. na azt hagyjuk.
Pedig pont a hétvégét és a hétköznapi csúcsidõt kell elkerülni.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Hétköznaponként már nem is játszok egy ideje, most is csak a 3x köröket csináltam volna meg, de még azt sem lehet.
Nem vagyok egy fatalista, de egyre több az olyan csata, ahol bármit is csinálok, képtelen vagyok a végeredmény befolyásolására, helyezkedéstõl, vagy kiosztott sebzéstõl függetlenül, mert 14-bõl 10-en képtelenek 1-nél több sebzõ lövés leadására...
Még egy hónapot kell kibírnom valahogy, aztán lesz mivel lekötnöm magamat WoT-ozás helyett (NEM a WT, mielõtt valaki félreértené 😄 ), bár ez a "pihenõ" a játékosállomány minõségén fikarcnyit sem fog javítani sajnos 😊
Unom már az egyedüli játékot, meg a csapat 25 kill sincs még készen, nem hívna meg valaki játszani ??? A random csapatokban nincs szerencsém, igaz "nehéz eset" vagyok, mert nincs, IS 3, KV 1S, meg Hellcat a garázsomban, de nem vagyok elveszett játékos sem...XD...
Legalább egy platoon valaki ???... TS-em van... kancsalborzkopet néven futok...
Ezzel a stock sz*rral ilyen csatát menni, hát én se hittem el. Szegény kis Tigrisek csúnyán le lettek alázva.
szerintem rakd felre egy idore. en kb 2 het utan jatszottam tegna ujra.
Betöltésnél kifagyott a játlk, újra kellett indítani a gépet. Mire visszaértem ez fogadott. Nem tudom, merjem-e egyáltalán folytatni.
Korábban eldöntöttem, hogy a magas aranytartalom miatt nem veszek több 10-es tankot, de valószínûleg mégis lesz majd még pár, aztán, hogy megyek-e velük még nem tudom.
Elmehet a jó büdös ***** ******* az összes mocskos retardált, akinek még az is meghaladja a képességeit, hogy top tierként legalább 1 sebzõ lövést leadjon, mielõtt megdöglik! Meg az MM is, hogy puszta "véletlenségbõl" megint csak ilyenekkel tud összerakni...
És nem, még csak ideges sem vagyok. Egyszerûen csak szánalmasnak tartom, hogy ennyire primitív kretének egyáltalán létezhetnek, ráadásul ilyen tömegekben...
Köszönöm édesanyámnak, édesapámnak...jah nem is. :-)
Viccet félretéve, akik ehhez tudtuk nélkül közvetve hozzájárultak (biztos hagyok ki valakit, elnézést érte):
cleverland, diegho, emu87, KarvalyInteractive, marchizor, Ph3lan, Quickybaby, sentineltivadar, Szakesz, Zeronez.
És akik nem: az arty-k és a gold lõszer. :-)
Bár mondjuk itt sok a platoon (mint az enyémnél is), elképzelhetõ, hogy van benne megbeszélt kill átengedés. Igazán szép az lenne, ha teljesen egyedül játszó csapatban lenne meg mindenkinek az 1 kill.
Mindenesetre megemlítem ezt Sid-nek.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ha itt a cím banner alatt az
Ott egy tankra kattintva feljön egy ablak, ahol találsz egy "Vulnerability" - sebezhetõség - gombot.
Azt megnyitva egy képsorozat van minden tankhoz a gyenge pontokkal, jelleg szerint beszínezve. Lõszerrekesz, motor, személyzet, stb
Azt "kell" bemagolni, és máris képben leszel, hogy melyik tankot hol érdemes meglõni.
Mint fõiskolásnak ez most úgyis rutinfeladat. :-)