World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Hol lehet szembõl belõni a löwe tornyát? Ez nekem újdonság.
én most jöttem ki vele T9 csatából:

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2014.02.23. 14:55:05
Jármû: IS-6
Szerzett tapasztalat: 5 619 (x3 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 142 842
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"

nálam nincs egy darab arany lõszer sem (kreditet farmolni vettem, prém tankba faszom se fog goldot vinni ha nincs tétje a meccsnek). célozni kell vele, igen, de a dpm az kárpótol. (igazából csak az E-75 meg az ST-I ami megizzaszt T9-ek közül, 10est meg ugye nem lát)

a 112 az körbe üzemagyagtartály .. ha valami, na AZ szeret égni.

Gyõzelem!
Csata: Swamp 2014.02.23. 14:26:14
Jármû: E 100
Szerzett tapasztalat: 758
Szerzett kredit: 41 187
Csatában elért Achievement: Szakértõ: Szovjetunió, Szakértõ japán, Kiváló sofõr jelvény: "3. osztály" 2 tank: Object 430 és STB-1

angelus1991ster.blogspot.hu

Én kipróbáltam egy saját tankomon és ment. Simán tudtam venni egy télit, szóval nem értem neki miért nem jó.

E-100 mindenen pattog! Serb remélem rövid idõn belül megdöglesz!

angelus1991ster.blogspot.hu

Ok, köszönöm!
Olyan mint a IS-3, de jobb tûzvezetéssel. Szembõl keményebb, de az oldalával nem lehet úgy közelrõl lövéseket elnyeletni dogfightban, mint a IS-3-al. DPM-tank, nem alfa.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszönöm! Csak randomba használnám, és az IS-7-et nagyon szeretem, az IS-2 szenvedõs volt, IS-3 nagyon bejött, IS-8 közepes. Ezek alapján ajánlod nekem az ágat?
nerfelték az E100 at? 6 találat egy szaros KV4 en 0 damage.. Oldala segge kupolája semmin nem fog a golyó..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egyik ismerõsömnek van löwe-je, és merem állítani hogy T34-nél erõsebb toronypáncélja van...tier 9 nem mindig tudják átlõni, ha igen legtöbbször benyeli gold amoval is! A fenti kupolát meg nem mindig sikerül sebezni mert nagyon alacsony.
Érdemes, de tovább nem nagyon érdemes menni, mert a 113-at nem szeretik a field commanderek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Akkor nyilván csak nekem nem sikerült még átlõni a tornyát. Na mindegy majd megpróbálom...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"Ugyanígy a löwe is elég pattogós ha rejtve van a hasa"
Ez sajnos egy nagy marhaság.A ferde pácélt is simán gold nélkül az összes 8-as belövi,még ha fejen állsz az oroszlánnal beforgatva.A tornya meg egyenesen vicc.Szembõl probléma nélkül lõhetõ a tornya.A löwe 100T,de egy gramm páncélja nincs neki.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Ez minden tankra elmondható hogy HE és gépuska fészke a gyengéje! 😄
De JT8.8 4 ms lõ, mig Is-3 11-12 ms lõsz nem mind1 😄
ha csak a hasát rejti el akkor még ott van a géppuska ami szintén papír...
de ha azt is elrejti akkor HE-vel még mindig nagyon szépen lebontható 😄
én nem félek a JT 88-tól
semmi visszatartó ereje nincs, inkább szánalmas mint félelmetes 😊
megyek, kapok tõle egy 240es sebzést 😄 húha 😄
belevágok is-3al 400+ ost azt elbújok ...
camoja szar, lomha, és még ronda is 😊
farmra lehet jó ... de hogy játékélményre elég unalmas az tuti!
mentem vele pár karikát teszten, hát nem volt vmi élvezetes
akkor már inkább az is-6 😊
patchaou
Nekem "ingyen" lett meg az IS-6 de már így ismerve szerintem megéri az árát. Igaz nem árt vele goldot vinni, nálam 18-12 az AP-gold arány, de ha ki is lövöm minden goldot akkor is simán plusszos. Viszont vannak körök amikor fölösleges átváltani is.
A type-59 meg nemtudom miért van ilyenkor mindig szóba hozva, ha már nem kapható. Bár a mostani formában nem venném meg mégegyszer.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JT8.8 test nem ugyan az mint a T9-es testvére?
Hát nem tudom, lehet meg kéne várni de lehet addigra nem tudok várni és választok egyet!😄 Igazából 112 gyengébb lenne mint az IS-6, mert Is-6 180 pennel a tornyát szanaszét lõhetõ, még 112 csak az alja ami gyenge, de az IS-6 is a gyengéje. 😄

JT8.8 meg nem tetszik.
Sokat mentél vele mi?
patchaou
Ugyanígy a löwe is elég pattogós ha rejtve van a hasa. IS-6-nak viszont pont a tornya puha, szerencsére még most is kevesen tudják XD

A szokásos dolgot tudom javasolni: várd meg a tesztservert és próbáld ki.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lunki88
Azért a 8.8-as JT-t én nem mondanám papírnak. Nyilván a hasát belövik könnyen, de ha azt sikerül elrejteni akkor nem igen fogják átlõni a saját tierjében.
type 59 is szar ....
olyan papír mint a rohadás
8-asok átviszik mint a vajat, és még a gunja is szar 😄
Nyehehe Type59... 😄 Bár kicsit lomha a többihez képest..
Löwe, Jagdt 8.8.
igazság szerint az összes 8-as prémtank gyengébb mint a sima 8-as társai...
IS-6 jó armor de hulladék gun
Löwe jó gun de hulladék armor
FCM50t jó gun de extrém papír
JT 8.8 jó dpm, de papír, lassú és ég
112 jó armor de szintén hulladék gun

stb stb stb ...
tegnapi nap 36% 😄
de ahogy elnézem a mai sem lesz sokkal jobb 😊
egyiket sem.
JT 8.8 kell neked, vagy IS-6

((((esetleg FCM, de ahhoz érteni kell, mert rettenetesen érzékeny modul sérülésekre..))))

a 112 az IS-6-hoz képest gyenge, a Löwe pedig .. na azt hagyjuk.

Meg a munkahelyet, ha ezeken kívül is játszani akar az ember 😄

Nemsoká itt lesz a születés napom és gondoltam meglepem magamat egy 8 szintû prém tankkal, ezek közül melyiket találjátok jónak-> Löwe,Fcm50-t,112

patchaou
"Hétköznaponként már nem is játszok egy ideje..."
Pedig pont a hétvégét és a hétköznapi csúcsidõt kell elkerülni.

Terawatt
Ismerem a cuccot, de vicces volt látni ahogy a meccs további részében õ ott vergõdött és utoljára õt lõtték ki.<#help> Shit happened. <#vigyor3>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

patchaou
Nálam akkor van ez, ha fent van a cw speciális fül és be vagyok ready-zve, lehet hogy szakasznál is ez van. Úgy sem megy ha nincs szakaszban?

en is pont ezert nem jatszom mar gyakorlatilag.
Régen ha egy csatában kiosztottam a saját hp-m 2-szeresét sebzésben, akkor szinte garantált volt a gyõzelem. Most meg ha kiosztom a 3-szorosát, akkor talán van esély a vereség elkerülésére... 😄

Hétköznaponként már nem is játszok egy ideje, most is csak a 3x köröket csináltam volna meg, de még azt sem lehet.
Nem vagyok egy fatalista, de egyre több az olyan csata, ahol bármit is csinálok, képtelen vagyok a végeredmény befolyásolására, helyezkedéstõl, vagy kiosztott sebzéstõl függetlenül, mert 14-bõl 10-en képtelenek 1-nél több sebzõ lövés leadására...

Még egy hónapot kell kibírnom valahogy, aztán lesz mivel lekötnöm magamat WoT-ozás helyett (NEM a WT, mielõtt valaki félreértené 😄 ), bár ez a "pihenõ" a játékosállomány minõségén fikarcnyit sem fog javítani sajnos 😊

próbáld megvenni mind a 3 festést nyári,téli,sivatagi és úgy le okézni,lehet álcafestésnél nem tudja kezelni hogy csak 1-féle van megvásárolva
Hello urak !!!

Unom már az egyedüli játékot, meg a csapat 25 kill sincs még készen, nem hívna meg valaki játszani ??? A random csapatokban nincs szerencsém, igaz "nehéz eset" vagyok, mert nincs, IS 3, KV 1S, meg Hellcat a garázsomban, de nem vagyok elveszett játékos sem...XD...
Legalább egy platoon valaki ???... TS-em van... kancsalborzkopet néven futok...
Na ezért megérte folytatni 😄

Ezzel a stock sz*rral ilyen csatát menni, hát én se hittem el. Szegény kis Tigrisek csúnyán le lettek alázva.

Most átszíneztem az XVM-em WN8 szerint. Hiába olvasom mindenhol, hogy ez jobb közelítést ad egy játékos szintjérõl, szerintem közel sem. A világoszöld játékosokat néztem most párszor egy-egy játékban. Fogalmuk nincs pl. olyanról, hogy táras tankok. Nem stimmel ez. diegho mondta, hogy a kék szín az nála az elfogadható, alatta mindenki piros és van benne némi igazság.

regen nem karomkodtal 😊

szerintem rakd felre egy idore. en kb 2 het utan jatszottam tegna ujra.
Remekül indul a nap
Betöltésnél kifagyott a játlk, újra kellett indítani a gépet. Mire visszaértem ez fogadott. Nem tudom, merjem-e egyáltalán folytatni.

:-( Jogos, a legújabb mérõszám szerint nem, én még a WN6-ot néztem, majd átszokok. :-)
Korábban eldöntöttem, hogy a magas aranytartalom miatt nem veszek több 10-es tankot, de valószínûleg mégis lesz majd még pár, aztán, hogy megyek-e velük még nem tudom.

én erre azt mondom csicska fasszopó artyk!!! DX FASZHUZOGATÓK XD

1866-os win8-al nem vagy kék XD és 19K csata után 3 tizes tank? karcsú nem?

Tegnap este 5-bõl 4 vereség, ma reggel 6-ból 4 vereség, hiába voltam minden egyes alkalommal a top3 sebzõ között...
Elmehet a jó büdös ***** ******* az összes mocskos retardált, akinek még az is meghaladja a képességeit, hogy top tierként legalább 1 sebzõ lövést leadjon, mielõtt megdöglik! Meg az MM is, hogy puszta "véletlenségbõl" megint csak ilyenekkel tud összerakni...

És nem, még csak ideges sem vagyok. Egyszerûen csak szánalmasnak tartom, hogy ennyire primitív kretének egyáltalán létezhetnek, ráadásul ilyen tömegekben...

Ha már szóba került, ezt is megértem, kék lettem. :-)

Köszönöm édesanyámnak, édesapámnak...jah nem is. :-)

Viccet félretéve, akik ehhez tudtuk nélkül közvetve hozzájárultak (biztos hagyok ki valakit, elnézést érte):
cleverland, diegho, emu87, KarvalyInteractive, marchizor, Ph3lan, Quickybaby, sentineltivadar, Szakesz, Zeronez.

És akik nem: az arty-k és a gold lõszer. :-)

Szuper! Várom a mindenki egyet ölt képet, most már csak az hiányzik. :-)
Bár mondjuk itt sok a platoon (mint az enyémnél is), elképzelhetõ, hogy van benne megbeszélt kill átengedés. Igazán szép az lenne, ha teljesen egyedül játszó csapatban lenne meg mindenkinek az 1 kill.

JeffDunham
Ez egy igazi kis hülye gyerek. Pont múltkor vesztem össze vele. Nem értem mit keres nálunk a Müller barátnõcskéjével együtt...

Mindenesetre megemlítem ezt Sid-nek.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Szia!

Ha itt a cím banner alatt az re kattintasz, akkor ott egy nagyon hasznos adatbázist találsz a WoT-ban szereplõ jószágokról.

Ott egy tankra kattintva feljön egy ablak, ahol találsz egy "Vulnerability" - sebezhetõség - gombot.

Azt megnyitva egy képsorozat van minden tankhoz a gyenge pontokkal, jelleg szerint beszínezve. Lõszerrekesz, motor, személyzet, stb

Azt "kell" bemagolni, és máris képben leszel, hogy melyik tankot hol érdemes meglõni.

Mint fõiskolásnak ez most úgyis rutinfeladat. :-)