World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Befejeztem 3-4 órára. Reméltem, hogy ki tudom húzni végre a nashornt, de nem 😄 4 perc és már 3-8 😄
Másik mines-on sikerül felküzdeni a hegyre magam type58-al jön is velem 3 med. Erre meglátják, hogy már ott vannak visszafordulnak, de nem szólnak csak azt látom hogy egyedül vagyok 2 kv1s meg egy t25 ellen. Mondom nem baj amíg engem csesztetnek kiszedik õket... hát nem 😄
Elhullottam ott is persze hiába spotoltam folyamatosan 4-5 tankot egyet nem szedtek ki 😄 sebaj pihenek 😄
Ja lag nem volt csak nagyon okos csapattársak 😄
De, szerintem akkor is megéri a KV-1S-t kifejleszteni a T150 ágon mész tovább, már csak azért mert önmagában is fun játszani KV-1S-el.
2 kört mentem. Mindkettõt nyertük.
De nem rajtam múlt.
1. meccs type58. Kiosztok kemény 160 sebzést, majd su100 ammorack...
2. meccs pzivfc. Kiosztok kemény 160 sebzést, de úgy, hogy 12 lövésbõl 3 talált. 2 pattant, a többi olyan homály volt, hogy azt hittem nincs lövészem, vagy ágyúm...
a két meccs 3x xp-je 660....
Kész, az ilyen jobban idegesít, mintha kikapnánk, de jól menne a játék. vicc 😊 De legalább win.
Aki sír a t54-el NE tegye. Egyik legnagyobb istenkirály tank.
Még a nagy csõ nélkül is imádtam. Mondjuk én a tornyot és láncot rá tudtam rakni pikk-pakk és a torony után freebõl megvolt a nagy csõ, de nem éreztem szenvedésnek azt a pár kört, amíg nem volt meg a cucc rá.
Szerintem kitartás 😄
No ennyi elég is volt megint 1 hétre a játékból. 😊
Fullosan tényleg sirály lesz. Még nekem is tetszik, pedig nem vagyok nagy medes. Addig meg goldot bele, úgy tûrhetõ (csak viszi a pénzt)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
WoT: Nishizumi77
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Várok, mint a hülyegyerek már csak 12-en vannak elõttem, erre azt mondja, hogy az automatikus bejentkezés lejárt, írjam be újból a jelszót...
Vannak ötleteim, hogy kik kikkel mit csináljanak ott szép Fehéroroszországban 😊
27. perce várakozik, hogy belépjen a játékba, mert a szerver foglalt...
Akkor játszon vele a harapós ló 😄
A többi viszont inkább a foglalás mellett van, mert azért is kap pontokat elég szépen. Tehát ez esetben mindenki a saját érdekeinek megfelelõen próbálja befejezni a csatát.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
[/url][/img]
Folyamatosan csak confrontationt ad, ez már az 5. egyhuzamba amin vagyok épp.
Victory!
Battle: Ruinberg 2014.02.23. 18:30:43
Vehicle: Tiger I
Experience received: 5 436 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 87 625
Battle achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"

Csak mert nem elõször látom, hogy valaki megszerzi õket a vesztes csapatból, és mégis röhejesen kevés xp-t kap a teljesítményéhez képest.
Elköltve: kredit: 1 000 000.
Milyen kis debil, még aztmondja sikeresen. Bár átugorhatnám.... 😄
I met God. She's black
Az erő velem van!
Akkor mi a fasznak van személyes értékelés a játékban,ha nem ez alapján rak velem szembe ellenfelet?
És még itt a fórumon van aki ezeket védi,h ez így van rendjén.