World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jo elc-be nehez annyit sebezni de remelem "atment " a hasonlat.
En ruhellem mint a szart. Full becelozva lovom vele a foldet lovegpajzsot meg a lancot. Ugy latszik csak a piroskak tudnak vele 400 meterrol torony es testforgatas kozben leadott kapaslovessel sebezni 485-ot egy 60-al szaguldo elc-be. Vartam a nagy op-sagot de mivel minden harmadik lovesem sebez igy eleg elkeserito szamomra. Persze ez egyeni problema ugy nez ki.
Továbbá kívánom az összes piros effes szarnak , hogy rohadjanak el mind. Mégis mi aszar motiválja ezekeket a génhulladékokat?

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem szégyellik a laggos szar játékokat. City Interactive rpcj-s játékai több élményt nyújt lassan. És ezért fizetni?

angelus1991ster.blogspot.hu

Így errõl a képrõl nézve azt mondanám, hogy ne is erõltesd.

Nah.

Befejeztem 3-4 órára. Reméltem, hogy ki tudom húzni végre a nashornt, de nem 😄 4 perc és már 3-8 😄
Másik mines-on sikerül felküzdeni a hegyre magam type58-al jön is velem 3 med. Erre meglátják, hogy már ott vannak visszafordulnak, de nem szólnak csak azt látom hogy egyedül vagyok 2 kv1s meg egy t25 ellen. Mondom nem baj amíg engem csesztetnek kiszedik õket... hát nem 😄
Elhullottam ott is persze hiába spotoltam folyamatosan 4-5 tankot egyet nem szedtek ki 😄 sebaj pihenek 😄

Ja lag nem volt csak nagyon okos csapattársak 😄

Kösz mindenkinek. Most már tuti, hogy elõbb mindenképpen a KV1-S vonal lesz végig, aztán majd talán más is arrafelé.
Nagy puska oroszoknál többnyire megvan, hatosoknál KV1-S-nek még nagyobb, de a T-150-nek se kell szégyenkeznie. Aztán viszont a KV-4 top lövege... Nincs rá szó, se több szóból álló kifejezés, ha erre az ágra mész, és eljutsz odáig, meglátod majd. Undormány. Utána már nagyon hasonlóak a két ág ágyúi.
Hi.Hogy áll a lag téma,6-7 napja nem voltam.Nagyon nem is hiányzik,de a kérdésre a válasz azért érdekel.Thx.

Ezért gondoltam én is, ha esetleg a lassú/páncélozott mellé király löveg is van, lehet jobban megéri. Általános észrevételem, hogy muszáj a nagy puska, mert a saját kategóriámban se sokszor sebeznek a járgányaim, hát még ha betesz 2-vel magasabba, ahogy mindig is morgok emiat..
IS4-et nem tudom, bár kifejlesztettem, de nem volt kedvem hozzá. Az ST-1 elõtte az jó t9-es tank. A KV4 mint t8-as, hát...szerintem az meg szar. Az IS3 nem rossz t8-as tank.

De, szerintem akkor is megéri a KV-1S-t kifejleszteni a T150 ágon mész tovább, már csak azért mert önmagában is fun játszani KV-1S-el.

A hosszútávú célokat nézd, ne a hatost. T-150 ág lassú/páncélozott, KV1-S gyors/papír.
Ne is mondd. Nem elég, hogy ennek az okádék KV-4-nek az ágyúja egy Benny Hill-showba simán elmenne, de még mellé kapja az ember a használhatatlan retardált csappatársakat is csõstül. Tegnap is ma is két csatára mentem csak fel, utána olyan hányingerem lett az egésztõl, hogy nem bírtam tovább. Pedig azt terveztem kihasználom a kellemes hétvégi missziókat, de egyszerûen se motivációm, se lelkierõm nincs már belépni a játékba. Nagyságrendekkel több bosszankodás és arclekaparás van vele, mint amennyi szórakozást nyújt.
Én is így vettem észre, igen jóféle lehet. Bár a végén a másikon az IS-4 sem lehet túl ramaty?!
Beengedett. Nem kellet volna.
2 kört mentem. Mindkettõt nyertük.
De nem rajtam múlt.
1. meccs type58. Kiosztok kemény 160 sebzést, majd su100 ammorack...
2. meccs pzivfc. Kiosztok kemény 160 sebzést, de úgy, hogy 12 lövésbõl 3 talált. 2 pattant, a többi olyan homály volt, hogy azt hittem nincs lövészem, vagy ágyúm...
a két meccs 3x xp-je 660....
Kész, az ilyen jobban idegesít, mintha kikapnánk, de jól menne a játék. vicc 😊 De legalább win.

Aki sír a t54-el NE tegye. Egyik legnagyobb istenkirály tank.
Még a nagy csõ nélkül is imádtam. Mondjuk én a tornyot és láncot rá tudtam rakni pikk-pakk és a torony után freebõl megvolt a nagy csõ, de nem éreztem szenvedésnek azt a pár kört, amíg nem volt meg a cucc rá.
Szerintem kitartás 😄

Látom jobb nem lett csak rosszabb a játék. 1 hét után gondoltam belépek megyek egy kört. A belépés 15 perc sorban állás után nagy nehezen sikerült. No akkor csata. Jupiiii...esély 12%, 1 perc után már csak ketten voltunk.
No ennyi elég is volt megint 1 hétre a játékból. 😊
Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!
Fullosan tényleg sirály lesz. Még nekem is tetszik, pedig nem vagyok nagy medes. Addig meg goldot bele, úgy tûrhetõ (csak viszi a pénzt)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

KV-1S egyértelmû. Hülyebiztos tank. Marha OP, aki ezzel nem tud tarolni, semmivel se.

voivod32
Na, most lett tele a tököm vele! Szerencsére mennem kell dolgozni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Mindenki ezt mondja, ezért nem dobtam még ki a f@szba. Ma a 14. csatámat játszom vele de még nem sikerült ledupláznom. Nem elég, hogy szar, de még peches is!

Srácok, segítsetek légyszi! Választás elõtt állok, KV-1em van, és mindenfélét átnézve nem tudom, hogy KV-1S vagy T150-es vonal legyen tovább? Melyik lenne tutibb? Személy szerint a KV-1S felé hajlanék,úgy tudom elég OP tank, meg annak a végén az IS7 is frankó, de nem tudom...
az igen!

WoT: Nishizumi77

..... ezt csinalja velem is fel oraja

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Na ne.
Várok, mint a hülyegyerek már csak 12-en vannak elõttem, erre azt mondja, hogy az automatikus bejentkezés lejárt, írjam be újból a jelszót...

Vannak ötleteim, hogy kik kikkel mit csináljanak ott szép Fehéroroszországban 😊

Viszont fullosan, nagyon fogod élvezni 😄
Ok, csak én valamiért azt hittem, általánosan több a pont mindenkinek kicsit, ha kilõjük az összes tankot, és nem foglalunk.<#conf>
hehehehehe...

27. perce várakozik, hogy belépjen a játékba, mert a szerver foglalt...
Akkor játszon vele a harapós ló 😄

Az oka egyszerû. Ezt a játékot pontokra játszák. Van pár ember aki még azt az egyet is ki akarja lõni, de ez csak annak ad pontokat aki kilövi.
A többi viszont inkább a foglalás mellett van, mert azért is kap pontokat elég szépen. Tehát ez esetben mindenki a saját érdekeinek megfelelõen próbálja befejezni a csatát.
voivod32
Ez a T-54 akkora szopás, hogy szerintem ezt nem lehet überelni! 120 ezer XP kell ahhoz, hogy fullos legyen, addig meg gyakorlatilag semmire sem jó!

<#hehe>Ez valóban überelhetetlen, de elmondanám, volt meccsem, ahol gyõztünk 15-1-re. Az az egy aki nálunk meghalt, szikláról lezuhant, és víbe fulladt.
Én a patch óta összesen nem voltam ennyiszer abban a módban 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az miért van, hogy az ellenfélnél van kemény 1 ember,(látszik is a térképen), nálunk 10, és 86400-szor lett beírva, 26 nyelven, hogy ne foglalják el a bázist. A csatából hátravan 8 perc. És akkor bent áll vagy 5 tank a körben...tudom, hogy marha kezdõ vagyok, de ez nekem is felbassza az agyam.
voivod32
Ez egy kib*szott jó meccs volt! Nem voltak illúzióim a meccs elején, de erre azért nem számítottam!
[/url][/img]

Tiltsd le.
Beragadt az MM vagy mi?
Folyamatosan csak confrontationt ad, ez már az 5. egyhuzamba amin vagyok épp.

Amúgy elég profitáló kör volt hála a hétvégi eventnek meg annak, hogy 18 APt ellõttem 😄
Victory!
Battle: Ruinberg 2014.02.23. 18:30:43
Vehicle: Tiger I
Experience received: 5 436 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 87 625
Battle achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"

Ahhaa! Errõl lemaradtam, köszi az infót! 😊

Tigris vs IS 😛

Errõl már volt szó itt. A listában nem jelöli a plusz xp-t, de minden máshol igen, tehát az elsõ és harmadik fülön is. Mivel ellenfelet csak listában látsz így nem látod, de megkapja a medálért a pluszt.

Köszi, ez nagyon baráti dolog.
A legutóbbi peccs óta.

Az mióta van, hogyha megveszek aranyért egy álcafestést, de meg akarom változtatni akkor a festés nem veszik el hanem ingyen visszarakhatom?
Ezek az új medálok, a high caliber, meg a tank sniper a "hõsies ellenállás" szempontjából nem számítanak medálnak, vagy bugosak lehetnek?
Csak mert nem elõször látom, hogy valaki megszerzi õket a vesztes csapatból, és mégis röhejesen kevés xp-t kap a teljesítményéhez képest.

szabii98
'ARL V39' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 1 000 000.

Milyen kis debil, még aztmondja sikeresen. Bár átugorhatnám.... 😄

I met God. She's black

Nem megerõsített források szerint március 6-án jön a 0.9.0-s tesztszerver, és 15 GB lesz a mérete.
capirex
Így van, tegnap pont így lõttek ki engem is, simán belövik a tornyot már a 8.10-tõl észrevehetõen gyengébb a Löwe tornya.

Az erő velem van!

A lövegpajzs mellett mind a két oldalon. nem tudom pontosan mennyi pen-tõl, de egy T 34 sima ammoval belövi.
Ez a MM egy álom!Rendre olyan csapatok közé rak,ahol a stock tankjaimmal topként sem tudok beleszólni a csata menetébe.Legutóbb is 26% esélyünk volt.Nem hiszem el,h nem tud 50 vs 50%os csapatot összeállítani.
Akkor mi a fasznak van személyes értékelés a játékban,ha nem ez alapján rak velem szembe ellenfelet?
És még itt a fórumon van aki ezeket védi,h ez így van rendjén.

Lunki88
Próbáld ki ezt, szerintem egész jó.
Feltöltöttem nemrég egy motor hang módot,de nem nyerte el a tetszésemet (majdnem minden tanknak ua. a hangja csak más színskálán.A wotinfo.hu-n kívül tudtok még olyan oldalt ahol jó motorhangok vannak?