World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ez persze mindent megmagyaráz.a kép a wargaming fõhadiszálláson készült<#shakehead>#shakehead>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Valszeg ezért nem vagyok idegbeteg 😛
A hétvége legértékelhetõbb meccse.
Istenkirály egy vas ez!<#nyes>#nyes>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Persze át szokták lõni mint mindent, mert ezt is át lehet, de nálam elég sokat szokott bírni, még nagyobb tier ellen is.
Sokszor mondjuk hátrány 😊, mert ellõtték már mindenemet, a fél legénség fekszik, az ágyú szétkapva, motor ellõve, már rég nyomnám az exit battlét, de az ellenség még mindíg ütlegel mert nem döglök meg 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Hogy ne csak off legyek: amennyire féltem elõzetesen a T69-tõl a T71 után, annyira kellemesen csalódtam, már az 5. meccsen meglett vele az ace tanker. Jó, freebõl rátettem a nagy ágyút meg a közepes motort, de akkor is.
cyka blyat
Bocsi nem bírtam ki! xDDDDDD
<#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ugyanez a lassú célzás 320-s sebzéssel rettenetes lassú nem fordulékony tankon gyalázatos. de a kv4-l nem az a gond sztem, hogy az ágyúja használhatatlan, hanem hogy a tornyát szembõl darabokra lövik, és azon csivitelni hogy de csak golddal, miközben tier4-ben már minden noob goldot lõ teljesen értelmetlen...
ui, jagdtigerrel a múltkor gold nélkül lõtem át a kv4 tornyát szembõl 300m-rõl, akkor meg ? 😊
KV-4 top ágyú: 227 pen, 320 dam, 5.26 ROF, 0.38 acc
IS3 top ágyú: 225 pen, 390 dam, 4.88 ROF, 0.4 acc
Simán pariban van a köznép által jónak tartott IS3 ágyújával. A tank tökmás ez tény, az IS3 agilis és szemét spaced armorja van, a KV4-nél ugyan nincs spaced armor de marhára strapabíró még T9ben is, cserébe viszont iszonyatosan lassú.
Abban egyet tudnék érteni hogyha nem fekszik a lassú tank használata, akkor a kv-4 AMIATT lehet szar valakinek, de az ágyúja miatt sztem nem reaális a panaszkodás.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ádjá mán 50 forintot draga tezsvírem had vegyek egy szal cigit legy szives hogy ragjam meg a draga pucukádat
Nem adok.
Ággyá hát 50 forintot mert kitaposom a beled!!
Wot verzio.
Please no cap kill all !
Tovabra is megy a foglalas.
No cap fuc.. retard idiot noobs go play tetris and barbie online
Stb stb stb...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Tényleg keverhetõ a hasonló stílus miatt a két zeneszerzõ.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
1 replay-t nem tudnál felnyomni róla? Most elõször kíváncsi vagyok rá, mit alkottál 😊
Elore kell gondolni ilyenkor es tenni felre free exp-t. En ha nem akarok valtani goldert akkor addig nem veszem meg amig a top gun-t fel nem tudom ra rakni freebol.
A masik taktika a szopas minimalizalasara, hogy az ilyen tankokkal csak napi 1 csatat megyek(pl. Lorraine, Chi-Ri, Emil). Ha nyerek akkor dupla es orulok. Ha buko akkor elkonyvelem a vereseget es megyek a tobbi tankkal ami mar fullos. Igy napi 1 csata van ami tomeny szopas akar jo a csapat akar nem. A sok hulye miatt igy is a csatak 30%-a sajnos nem a szorakozasrol szol. Minek kerjuk az ostort az elettol azzal, hogy napi 10-15 csatat megyunk stock tankkal.
Ha jol tudom neked sem CW-zni kell akkor meg raersz kimaxolni 2 honap alatt is.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Ennyire szar sose voltam. Nem értem.
type58-al zsinórban cumi volt, 4 meccs volt ami 1 lövés és halott voltam nekem minden pattant még a gold is, de csak pazarlás volt.
Siralmas.
Pz4fc-vel ugyanez.
Hiába vagyok leghátul, hogy onnan tegyem oda a vasat, meglátnak.
Ha nem, akkor meg olyan homályakat lõ, hogy nem hiszek a szememnek.
Szóval nagyon szar vagyok na.
Csak azt nem értem, hogy eddig 1200-1300 wn6-ot simán tartottam úgy, hogy szoptunk zsinórban, most meg még az 1000-et se éri el?
Jó, nem nyerünk. Sebezni se tudok tényleg úgy érzem magam, mint egy retardált, pedig azé egy átlagot csak kéne tudni hozni.
Még a t54 is vergõdés volt.
Szóval akármit csináltam abszolút noob voltam ma 😄
Ez mással is elõfordul, hogy még a saját átlagát se tudja hozni?
Vagy azért van, mert 2 okádék szart erõltetek?
De azért voltak vidám pillanatok. A rendkívül erõsen páncélozott type58-at golddal lövik csak. pz4fc-t szintén.... Minek? 😄
Sima átlagos csata, semmi extra. Csak akkor nézd meg ha unatkozol.
REPLAY

2. csata 1100 tier8as tank és össz 100 db 9-10esbõl(ha hiteles az a lista egyáltalán amit látni mielött csatába dob) összesorsol egy olyan csatát hogy egyedül vagyok 8as mind2 csapatban rajtam kívül nagyrészt t10 4-5 9es tank."kedvenc" dombos pályámon 0 gun depression-el természetesen.majd megölnek úgy hogy csak nézek honnan jött ez, 0 sebzésem lett 3-15 vereség...
majd megkoronázásképp ennek a szuper napnak matildával blokkol egy gyökér kv1 majd belém lõ az idióta gondoltam megbosszulom mert már felment bennem addigra a pumpa rendesen erre kitiltanak egy órára teamkill!!! miatt 50hp sebzés miatt.még 10szer átütöm akkor meghalt volna valóban...
na leshetik ezek az orosz alkoholista komcsi f..zfejek mikor játszom még egyszer ezzel a [email protected] telibe az anyjukat egy gyorsvonat.