World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván nem véletlenül jött arra a fórumra hõbörögni aminek a fele HUNS-os v ex HUNS-os.
Btw, vicces amikor egy statpadder ugrál ennyire.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak hogy tudd: T10-esekkel 2 okból van kevés csatám.
1. Randomba platoon nélkül nem viszem be õket vagy csak ritkán és nem a stat romlás miatt, hanem azért, mert kurvára nincs kedvem már farmolni és hiába vagyok HUNS-os, nekem is vannak T10-ben is rossz (mínuszos) köreim. Platoonozni meg nem sûrûn szoktam. Egyébként IS-4 csatáim legalább 50%-a CW, azért csak annyi az átlag sebzésem te pöcs. Ha nekem is annyi csatám lenne T10-ben, mint neked, akkor nekem is meglenne az a sebzés, sõt még több is. Van itt 2 állandóan platoontársam, ha akarsz tõlük érdeklõdhetsz a T10-beli teljesítményemrõl is.
2. Én leginkább tankot húzok, mert engem ez motivál, h ne unjam meg a játékot. Ha már csak T10-el kellene játszani, akkor rövid idõn belül beleunnék az egészbe. A másik dolog, ami motivál az a CW, oda pedig kell T10 rendesen.
Itt én le is zártam ezt a dolgot, a fentiek sem igazán tartoznak rád, de elmondtam, csak hogy legyen mibe belekötnöd megint. Ugass csak nyugodtam tovább, amit akarsz. Választ tõlem márt nem fogsz kapni. Van nekem jobb dolgom is, mint egy ilyen kis pedofillal szájkaratézni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Csak nem elküldtek a HUNS-ból? Ennyire a szívedre vetted? Te szegény. Mindjárt megsajnálunk. <#shakehead>#shakehead>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
én speciel sok dologban nem állok egyvéleményen a pápával... 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
MELLESLEG nálatok is van nem egy akinek több ezer csatája van kis szar tankokkal,a nagy lilák legtöbje is akiknek ötödik acount az mind kis tankal húzta a stattot a sok gyökér liláról esett vissza zöld vagy kékbe a win8 miadt <#nezze>#nezze>
2000 sebzéssel ami nem nehéz összehozni csatánként kapok 65 ezer kreditet, abból tiszta haszon általában 50 mindig kijön.
Prém acc ua. sebzéssel 110-130 kredit, abból 90-100 tiszta haszon!
T34 meg megeszem vele reggelire! 😊
Ezt a 2k átlagsebzést ha valaki beviszi, akkor 45-50k bruttóból indul körönként. Kilõnek kb. minden második csatában (-9k), és csatánként elhasználódik mondjuk egy fogyócikk (-3k). Szumma szummárum kb. 35k nettót prémium nélkül lehet vele tartani. Ami azért nem rossz annak, akinek ingyen volt a tank.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Cool story bro.
Btw, mi az a sztori amit tud mindenki?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ez lesz az új krédóm, ha engedélyezed a lopást. 😊

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nettó / perc
csata szám ebbõl átlagosan
Ram II (small data set) 2,350 423.58 cr
T34 23,437 3,592.87 cr
nettó hozam
(2. helyen hopp) T34 23,437 19,780.75 cr
(130. xD) Ram II (small data set) 2,350 1,576.41 cr
Szerintem ez égi jel 😉
Egyébként nálunk meg egész délelõtt valami vadászgépek szaladgáltak az égen, lehet hogy tényleg jön az Apokalipszis. Persze a legjobbkor, pont most lene meg a JGTiger. <#rinya>#rinya>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Bár azt elhiszem, hogy neki tetszik, ha állandóan 8-asokhoz rakra. Olyan T34 nekem is kéne 😄
Meg ezt úgy írod, mintha a Type-odban nem kéne használni semmilyen fogyócikket, vagy mintha az más áron lenne a T34-be.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Meg ha 1. lövésre ammoval ki lövik akkor még lehet negatívba is megye HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚHAAAAAAAAAAAAA
Amúgy milyen sztoriról is beszélsz?
Elõre látom, h jön majd a szöveg: "á én biztos nem is mennék a HUNS-ba, ha fizetnének akkor se" stb stb. Ismerem már az "ilyenek" dumáját.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Helga asszony egyszerre vagy 3 accounttal támad ---> ezáltal egyszerre banoltatja az összeset 😄
Jönnek a privát üzik (amikrõl ezúton is közölném, hogy olvasatlanul törlöm, szóval csak nyugodtan...)
Tegnap 400V szállt szembe az "igazáért" a fél világgal.
Most épp Hexen007 akarja megmagyarázni, hogy mekkora parasztság, ha valaki, akinek õ ugatott be, az visszaszól neki...
Szodoma és Gomora végnapjai 😄
Csoszi:
Látod, már amikor lehetne játszani, akkor is inkább a trollkodás megy 😊
Beszûkült péló, úgy hívják az ilyet.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever