World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvasgasd át ezt.
Forrest Tomee
Kezdõként szeretnék tanácsot kérni, hogy egyszerre hány tank ágat érdemes húzni? (magyarán mennyi tankkal érdemes magas tier elérése)

Nem értem mit foglalkoztok ezzel a kokkal.
Nyilván nem véletlenül jött arra a fórumra hõbörögni aminek a fele HUNS-os v ex HUNS-os.

Btw, vicces amikor egy statpadder ugrál ennyire.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha ennyire kiborulsz egy játéktól akkor minek játszol vele?Vagy ez a foglalkozásod?<#idiota>

Azért valahova fejlõdött, 20k csata alatt rájött hogy melyik tankokkal tudja kompenzálni a balfaszságát 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

popey8
Túl nagy a pofád a semmire és magyarul se tudsz rendesen te kis szarházi <#puszis> Az ilyen nyomorékokat, mint te nem csak klánszinten, de a való életben sem tolerálják. Én konkrétan szembeköpnélek és ott hagynálak 😉

Csak hogy tudd: T10-esekkel 2 okból van kevés csatám.

1. Randomba platoon nélkül nem viszem be õket vagy csak ritkán és nem a stat romlás miatt, hanem azért, mert kurvára nincs kedvem már farmolni és hiába vagyok HUNS-os, nekem is vannak T10-ben is rossz (mínuszos) köreim. Platoonozni meg nem sûrûn szoktam. Egyébként IS-4 csatáim legalább 50%-a CW, azért csak annyi az átlag sebzésem te pöcs. Ha nekem is annyi csatám lenne T10-ben, mint neked, akkor nekem is meglenne az a sebzés, sõt még több is. Van itt 2 állandóan platoontársam, ha akarsz tõlük érdeklõdhetsz a T10-beli teljesítményemrõl is.

2. Én leginkább tankot húzok, mert engem ez motivál, h ne unjam meg a játékot. Ha már csak T10-el kellene játszani, akkor rövid idõn belül beleunnék az egészbe. A másik dolog, ami motivál az a CW, oda pedig kell T10 rendesen.

Itt én le is zártam ezt a dolgot, a fentiek sem igazán tartoznak rád, de elmondtam, csak hogy legyen mibe belekötnöd megint. Ugass csak nyugodtam tovább, amit akarsz. Választ tõlem márt nem fogsz kapni. Van nekem jobb dolgom is, mint egy ilyen kis pedofillal szájkaratézni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igazad van, most vmi front lehet. Magamon is érzem az erõt hogy lemészároljam itt a fél irodát.

Olyan vicces amikor a sárgásvörös szintbõl épphogy kikapaszkodott egysejtûek diadalittasan csipognak itt a statjukkal annak a pár szerencsétlennek akik rosszabbak náluk és ez pechükre a papucsállatkák tudomására is jutott...

A régi fórumosok ismernek, vállaltam én itt mindent, de veled ellentétben nem voltam ekkora gyökér. Amúgy azt nézted, hogy a baromi nagy sebzéseid semmit nem értek, lófasz wr-ed van a nagy vasakkal, van még hová fejlõdni ha már virtuális faszlengetésbe kezdtél.
De bizony itt valaki nagyon nagyon irigy.
Csak nem elküldtek a HUNS-ból? Ennyire a szívedre vetted? Te szegény. Mindjárt megsajnálunk. <#shakehead>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"ha a Pápa jönne el és mondaná neki ugyan azt amit te"

én speciel sok dologban nem állok egyvéleményen a pápával... 😄

ahoz képest hogy kék vagy lófasz a sebzésed tier X be szal húzd a stattod caffe-val vagy más ötös,hetes tankal <#taps><#nevetes2>

Összeadva a sok száz csatát feleslegesen lefutva 2-5 ös tankokkal nekik is ezrek jönnek ki tanulj meg számolni XD és te ki vagy hogy magad nem mered vállalni a wot-os neveddel? piroska XD

Ennyire fáj neked hogy az aktuális statpadder tankokkal ennyivel jobban játszik nálad? Nem vagy te egy kicsit nagyon irigy?

Nem kevered az xp-vel a csataszámot? Redzozo hozzád képest semmi. 2kcsata helcattel és még te beszélsz...
Aaron82HUN ez is lila több ezer csata ötös tankokkal XD <#taps>

Redzozo72 ez is full lila azt összeadva több ezer csata kettes, ötös tankal XD ezek ugatnak szánalom.hu<#taps>

Caliph
amúgy ezt az xvmes statot se értem...már ugat mert zöld vagy lila ,aztán megnézve az adatlapját látszik hogy több ezer csatája van a low tieres statpadder tierjében op tankokkal...

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Arra én nem verném magam hogy egy statpadder buzi vagy. Az még igen kevés ehhez a nagy mellényhez amit itt leprodukálsz.

A SU-122-54-rõl kérdeznék, aki már "megbírkózott" e tankkal, mik a tapasztalatok róla? Nekem egyelõre nem jön be, pedig azon a vonalon az összes tank kellemes volt, megvan minddel a mester is, de ez nem igazán akar jó lenni. Már-már eladáson gondolkodom, de jól rejtõzik, és jó a páncél is hellyel-közzel.

ki ez a petõintèzetes a gifekkel?mobilrol megnytni wàà!

ja és nem jelentkeztem soha a szarotokba a vteps-tõl meg én léptem ki meg is kérdezheted egyszerû ok miatt ha valaki beszólt csatában leoltottam a gecibe fõleg ha gyökér, és ott ezt nem lehetett megtenni hogy vissza szólok én ezt tiszteletbe tartottam és kiléptem😊

Német TD-legénységem már nincsen, nem is lesz. Amcsi hevi van 3 is ( 2 T10, 1 t8).

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Piros gyökér vagyok, most megfogtál.
foch 155 el 2285 obj 268-al 2280 is-4-el 1965 az átlagsebzésed tier 10 es tankokkal ami nekem is neked is megvan tank hozzám képes picsafüst vagy öcskös kivéve obj 140 el de azzal is 17 csatád van kevés csata számod van az X es tankokkal mer félsz vele menni hogy jaj romlik a stattom ennél jobban nem fog nagy tankokkal te is balfasz vagy mint akit kiposztoltam XD
MELLESLEG nálatok is van nem egy akinek több ezer csatája van kis szar tankokkal,a nagy lilák legtöbje is akiknek ötödik acount az mind kis tankal húzta a stattot a sok gyökér liláról esett vissza zöld vagy kékbe a win8 miadt <#nezze>

Jagdtiger 8.8 a legjobb szerintem aki szeretne prém acc nélkül, de prém tankkal is jól keresni.
2000 sebzéssel ami nem nehéz összehozni csatánként kapok 65 ezer kreditet, abból tiszta haszon általában 50 mindig kijön.
Prém acc ua. sebzéssel 110-130 kredit, abból 90-100 tiszta haszon!

T34 meg megeszem vele reggelire! 😊
T34-re visszatérve. Hát, megfontoltan kell vele duhajkodni. Nekem az évek során lassan felcsúszott vele közel 60-ra a szóló WR-em és 2k-ra az átlagsebzésem. Ez 5 lövés átlagsebzéssel számolva. Egy átlagsebzéses lövés olyan 9-10k bruttó kredit prémium nélkül.

Ezt a 2k átlagsebzést ha valaki beviszi, akkor 45-50k bruttóból indul körönként. Kilõnek kb. minden második csatában (-9k), és csatánként elhasználódik mondjuk egy fogyócikk (-3k). Szumma szummárum kb. 35k nettót prémium nélkül lehet vele tartani. Ami azért nem rossz annak, akinek ingyen volt a tank.

JeffDunham
Rátapintottál a lényegre. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nagyképû mert hunsos, kempel mert hunsos, keményen válaszol vissza mert saját állításod szerint is balfasz voltál.

Cool story bro.

Ehhh, már úgyis rég volt HUNS szidós nap xd.

Btw, mi az a sztori amit tud mindenki?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"egyszer véletlenül jó csapatban, jó randomfaktorral mentél egy jó kört"

Ez lesz az új krédóm, ha engedélyezed a lopást. 😊

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

T34-et az nem érintené, mert annak volt külön belsõ lövegpajzsa a T29-hez képest.

Master91
Mert a csoda RamII jobb eh
Nettó / perc
csata szám ebbõl átlagosan
Ram II (small data set) 2,350 423.58 cr
T34 23,437 3,592.87 cr

nettó hozam

(2. helyen hopp) T34 23,437 19,780.75 cr
(130. xD) Ram II (small data set) 2,350 1,576.41 cr
Ha már JT és Ragnarök... Emlékeim szerint lehet is rá ilyen feliratú matricát venni.
Szerintem ez égi jel 😉

Egyébként én abban reménykedem, hogy nerfelik a t29 széria toronypáncélját szignifikánsan és ezért eladhatjuk, mint a SP-t. Megváltás lenne komolyan mondom.
Én ezt nem mondtam, én azt mondtam, hogy prém nélkül kurva szarul hoz, ahhoz képest, hogy vagy 14000 Forintba kerül.
Ez aztán érvelés volt... Mert a te szuper prémium járgányoddal soha nem kell fogyócikket használni, soha nincs lepattanó és/vagy mellé lövés, illetve semi és soha nem lõhet szét. Ez CSAK a T34 sajátja. Menj már...

Lehet hogy hozzánk csak most ért a Ragnarök, mert annyira le vagyunk maradva a Skandinávoktól.<#idiota>
Egyébként nálunk meg egész délelõtt valami vadászgépek szaladgáltak az égen, lehet hogy tényleg jön az Apokalipszis. Persze a legjobbkor, pont most lene meg a JGTiger. <#rinya>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ebbõl is látszik milyen gyengék már az artyk 6 kill 6k damage. Tényleg durva volt a nerf...

Én is mentem már vele negatívba, ráadásul úgy, hogy vagy 10 percig kellett kempelni a 10-esek miatt.

Bár azt elhiszem, hogy neki tetszik, ha állandóan 8-asokhoz rakra. Olyan T34 nekem is kéne 😄
Roger6
Azért kíváncsi lennék, hogy ezzel a logikával hány éves vagy úgy mégis. Ennek az írásodnak kb. annyi értelme van, mint: "és ha megszakad a net csata közben, akkor nem keres semmit."

Meg ezt úgy írod, mintha a Type-odban nem kéne használni semmilyen fogyócikket, vagy mintha az más áron lenne a T34-be.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
Ja.

Meg ha 1. lövésre ammoval ki lövik akkor még lehet negatívba is megye HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚHAAAAAAAAAAAAA
popey8
Te mekkora egy idióta vagy. Nézd már meg a global mapot. Most is szövetséges nélkül vagyunk fent. Csúnya dolog ám az irigység. Szeretnél te ilyen rakás szar klánban lenni. Van egy olyan érzésem, h jelentkeztél is hozzánk, de nem vettek fel. Ha ez a játékbeli nicked is, akkor értem miért. 2081 csata Hellcattel, meg 1229 T18-al. Undorító. A VTEPS-bõl is kirúgtak, csak ott még a régi nickeddel voltál. Nem vagy piros, de gyökér az tuti😉

Amúgy milyen sztoriról is beszélsz?

Elõre látom, h jön majd a szöveg: "á én biztos nem is mennék a HUNS-ba, ha fizetnének akkor se" stb stb. Ismerem már az "ilyenek" dumáját.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Azért ez szerintem mégis csak valami mérföldkõ féle lehet 😄

Helga asszony egyszerre vagy 3 accounttal támad ---> ezáltal egyszerre banoltatja az összeset 😄
Jönnek a privát üzik (amikrõl ezúton is közölném, hogy olvasatlanul törlöm, szóval csak nyugodtan...)
Tegnap 400V szállt szembe az "igazáért" a fél világgal.
Most épp Hexen007 akarja megmagyarázni, hogy mekkora parasztság, ha valaki, akinek õ ugatott be, az visszaszól neki...

Szodoma és Gomora végnapjai 😄

Csoszi:
Látod, már amikor lehetne játszani, akkor is inkább a trollkodás megy 😊

És ha elhasználja a 3 fogyócikket, akkor már csak 17 ezer. Ha van még 4-5 lepattanója tier10ben vagy mellé megy, akkor már csak 12 ezer... És marad a frankó játékélmény, hogy széttárazott egy T-57. Akinek ez tetszik, lelke rajta.
Master91
Amúgy R3nton kutyával ne vitatkozz, ha a Pápa jönne el és mondaná neki ugyan azt amit te, õ akkor is bólogatna hogy téved, neki van igaza.

Beszûkült péló, úgy hívják az ilyet.
Roger6
Elnézést.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
Nem érted. Tier8-al 3 találattal hoztál 26k-t tisztán, ez JÓ!
Veled vagyok hé!