World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen falon átlõhetõség? Mármint hogy szétlehet lõni a házakat? Az még késõbb kerül be, nem most. Vagy mire gondolsz?

Lesz új engine a 9.0-ában? A falon átlõhetõség is megint hazugság.

Bennt van ez a mód? Be került? Mert én nem vettem észre.

angelus1991ster.blogspot.hu

Jajj, mírõl maradtam le munkaidõ alatt. Giffes gizdabuznyák visszatért sokkunk bánatára . Pedig azt hittem már meghalt rákban.<#violent>

angelus1991ster.blogspot.hu

ez jó :d

Szerintem is idegesítõbb az arty mint egy T10 TD. MA is E-50-ben ülve a csata elsõ perceiben kaptam egy narancssárga S-51-tõl 1300-at. Még jó hogy béna volt az ellen, mert a kis maradékommal is kiosztottam 3000 dmg-t. :d
Egy narancs T10 td-ben meg ellövi magát 1-2-szer és annyi neki, nincs esélye. De az arty-t nehezebb kivédeni, mint egy TD-t, akirõl tudom hol van. Ha nem bírok el vele, legfeljebb otthagyom, megyek máshol.

Ékes példája egy mai csata, nálunk pár 10-es heavy és medek, meg 2 db obj 268. Ellen: 4 db jpz e-100, 4 db wt e-100, meg az apróságok. Varázserdõ felõl kezdtek õk ráadásul. Már temettem volna a meccset, de megfordítottuk.

patchaou
Legalábbis amikor utoljára használtam ilyesmit még tudtam kombinálni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Mivel a lövés és motorhangok más és más fájlok ezért nyugodtan kombinálhatod õket.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

egy kérdés.Fel lehet két különbözõ oldalról tölteni két különbözõ módot.Pl. Egyik helyrõl a motor hangokat másikról meg a lövést/robbanást .Muszáj ezeknek a módoknak egymáshoz kompatibilisnek lennie?
patchaou
Ha rajtam múlt volna a nerfelésük, akkor az úgy nézett volna ki, hogy aki rányom artyval a csata gombra az kap 3 óra ban-t XD

Eladom! Majd megbanom es azt mondom hogy biztos en voltam a hibas nem a tank es visszaveszem. Aztan megint eladom ! Aztan par het mulva megint visszaveszem. Elofordul hogy megint eladom de az mar ritka. Azert nekem is van tartasom.....
Igy a garazsomban mar csak egy 50-120 van ami kiakaszt a nem letezo lovegkiterithetosegevel. Nem adom el mert mar nem tudok mit venni az arabol.
Ez az en sikertortenetem.
Akkor nem csak sztem szörnyû... Rendben, adok neki még esélyt, majd meglátjuk.

@popeye8:
Az elõtte lévõ 2 tank félisten, simán tankmester lettem vele, pattogós, gyors, nem tudnak körbeszaladni szinte semmivel sem. DE! Vissza a 122-54-re.
Az ágyúsüllyedés nem túl jó, a camo tök fölösleges, mindig olyan pályára rak, ahol nem kell camo. A D-54S ágyú meg pattog a fostalicska amx 50 120-ról is... 2 hete amióta megvan a tank, szenvedés a duplázás vele. Majd a nagy ágyúval meglátom..

Maala
Plz, tárazz a WTF-eddel, és kezdd el szürcsölgetni a kávédat. Szívesen meglátogatlak helyben, hisz mozdulnod sem kell, mint az artyddal.

/sarcasm.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Láttál már wte100-at? 3-4k sebzés alatt nem igen láttam jobb stattal rendelkezõ(nem siemka) játékosokat.

Amúgy meg az obj. 261 300 méteres lövéseknél is 15-85 méterrel hordott a cél mellé a tegnapi nap folyamán, mindegy volt hogy mennyit-hova céloztam.
Ez egy olyan nap volt, de nem volt túl szórakoztató 😄

Amig a wt betölt, szintén le lehet nyomni egy kávét-felest. Nem egyedülálló a jelenség 😄
Kedves Kantalusz!

Azért van bajom a 6k sebzéssel, mert míg egy tankban (TD-ben is) ezt szinte lehetetlen elérni úgy, hogy ne spotoljanak, addig egy artyban ezt könnyedén megteszed a térkép sarkából és senki nem zargatja addig az artyd habtestét. Te közben bal kezeddel nyugodtan szürcsölgetheted a kávéd, mi tankosok pedig próbálunk játszani addig a csatában.

popey8
Nem igazán értem ezt a szituációt. Replay van? Talán lesz a dologra magyarázat.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha nagyon szopos a tank(Emil, Chi-Ri es tarsai) akkor napi 1 csata vele. Ha nyertunk happy vagyok ha buko akkor hozta a formajat a tank es annyi. Nekem nem eri meg 2 hettel hamarabb kihuzni egy tankot ha kozben tepem a hajam az idegtol. Ez vonatkozik a stock tankokra is. Amig nem fullos addig szigoruan napi 1 csata.
Persze vannak kivetelek mint a Borsig ami stock-kent is szuper.
Ha X3 vagy X5 napi exp van akkor van, hogy en is megyek 2-3 kort vagy ha ugysem megy akkor platoon. Az mindig mukodik.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Kedves Simulacrum!

Nem igazán értem, hogy miért kellett volna nagyobb nerf, így is elég nagy szopás volt végignézni amíg 3 t10 "tankomat" próbálták játszhatatlanná tenni. Továbbá azért mert nerfelnek egy tankot, nem kell kötelezõen pár kiló alatt sebeznie, aki jól játszik vele az jól játszik vele. Sõt, hogy még jobban elkeserítselek, nekem nerf után is be be esett 7k dam fölötti kör és még nem is volt 10-es az artym (meg arannyal sem lövöldöztem)

Továbbá valaki magyarázza már el nekem hogy miér istenkáromlás egy 6k damos arty amikor a TD 9k damokkal dobálóznak örömükben. Miért ne sebezhetne egy arty annyit mint egy jó tank? ugyan olyan 10-es ugyan annyi pontot ér mint bármelyik más...

WoT Artyst

popey8
A brit heavy ágat? Csak a modulok miatt nem érdemes😊 Szerintem a T10-e miatt sem éri meg, ráadásul 3 tieren keresztül 20-al vánszorgó tankokkal kínlódni se túl nagy élmény. A WoT-ban sokkal többet számít a mozgékonyság. Egy mozgékony tankkal könnyebb többet sebezni, spotolni és ezzel együtt + irányba befolyásolni a csatát. FV nekem ugyan nincs, de sztem nem annyira jó tank. Akinek van azt mondta, h a lövege kifejezetten jó, de sokszor látom égni és a testet, tornyot is könnyû átlõni sima AP-val is.

Lunki: nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is😊 Hivatalosan tiltva van, vagyis inkább a modok, amik benne vannak. Ha jól emlékszem azt írták ftr-en, h kb 150000-en használhatják. Szerintem nincs ennyi, talán a fele, ugyanis havonként fizetni kell érte egy kisebb összeget. Mondjuk nyugaton ez annyira nem akadály😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az jó nagy idióta aki erre kidob havi 12usd-t+prém acc is kell hozzá.Én is csak kíváncsiságból próbáltam ki<#banplz> de annyi pluszt nem ad,hogy ezért havonta fizessek is.

Azért az kemény hogy full közelrõl a páncél legalján (pont jött fel a dombtetejérõl, szépen alá láttam) ST-1 PATTAN 202 pen-el+plusz 160 alsó lemezérõl is szépen pattant pedig nem volt beforgatva, itt is mindörökre jegelni fogom a játékot! SEMMI hitelesség nincs benne, csak a jó öreg RUSSIAN OP TANK FOREVER+BLACK MAGIC keverékkel megáldva! 😊
Lunki88
Most néztem videót a mûködésérõl. Elvileg ez már csalásnak számít nem? Mégis sokan használhatják gondolom.
Ha viszed a brit med vonalat, akkor érdemes a brit heavy-t is, mert ahogy stoppos írja, sok a közös modul, amiknek a kifejlesztésére a másik ágon már nem kell XP-t költeni.

Több ilyen van német, amcsi, meg más vonalon is, érdemes átböngészni a kiválasztott ágakon a tankok fejleszthetõ tartozékait, hogy hol tudsz spórolni.

popey8
Nekem most fog következni ez a SU-122-54 jószág. Én sokat várok tõle, nem tudom miért, talán a WT miatt😊 A SU-101 nem annyira jött be, viszont a SU-100M1 igen. Az alfákkal én se vagyok kibékülve, de az kifejezetten tetszik ebben az ágban, h magas a rof és úgy lehet velük támadni, mint egy meddel, mert olyan mozgékonyak.

Am érdekes, amit írsz, mert megnéztem és a SU-122-54-nek van a legjobb camoja állva, mozogva és lövés után is. Nem is kevéssel elõzi meg a másodikat (T95). Itt megnézheted. A WT-nél szerintem nem jobb (csak a páncél), viszont az Obj-nél szerintem az lesz. Ha a két ruszki TD-t nézzük, akkor az Obj mellett csak a BL10 szól, de az nagyot😄 A gyatra mozgékonyságával nem nagyon tudtam megbarátkozni. A páncélzata elég kiszámíthatatlan. A nagy lövegpajzs és az oldalt lévõ spaced armor elég sokszor benyeli a skulót, de ennyiben ki is merül. A SU-nak elöl ugyanúgy megvan ez a "cucc", az oldalán meg ott a nagy T-54 felfüggesztés és amilyen fordulékony nem sûrûn fogják látni az oldalát.

Ha a WT-t és az Obj-t nézzük, hiába papír nekem a WT-vel sokkal, de sokkal szórakoztatóbb a játék, mint az Obj-el. Majdnem ugyanezt várom a SU-tól is. Nagyon jó camo, mozgékonyság és rof. Szerintem a nagy alfa a magas töltésidõvel sokszor kevesebbet ér, mint a fordítottja.

Volt ilyen egy csomószor. 😊 Az istennek nem bírtam leduplázni olyankor az adott cuccot. Aztán vagy sikerült, vagy feladtam. De igazából mindenféle volt már.
1. Szinte semmit nem tudtam duplázni. Ha valamit mégis, azt minimal xp-vel
2. Egy-egy tankot nem bírtam duplázni.
3. Mindent elsõre dupláztam, plusz nem tudtam akkora hülyeséget csinálni, hogy ne nyerjünk. Az ilyen napokat azért szeretem. 😊

popey8
Igen ez a nem engedi duplázni dolog létezik. Jól érzed😊 Mikor sok duplázni valóm volt, akkor nagyon kijött ez a dolog. Mostanában már annyira nem érzem. Amikor elõfordult, akkor én nem adtam fel, erõltettem és általában mûködött is. Max 6-7-re mindig meg volt a dupla😊 Mondjuk én úgy csináltam, hogyha egymás után 3-4 vesztes csata volt egy tankkal, akkor váltottam, azt ledupláztam, esetleg egy másikat és utána vissza arra, amelyikkel szopat. Tudok olyat, aki ha max harmadjára nem duplázza le a tankot, akkor aznapra hagyja is😊 Én sosem hagytam annyiban. Illetve bocsi egyetlen egyszer: az ISU-t 11 csata alatt nem engedte duplázni, na akkor úgy felkúrt a wot, h alt+f4-el léptem ki a francba😊 Be is raktam másnap ide a képet, ha jól emlékszem.

Ilyenkor mindent ki kell próbálni. 😊

Azt is vedd figyelembe esetleg, ha kicsit célzottabban akarsz haladni, hogy vannak csereszabatos modulok. Az egyik ágon kifejlesztett motor/ágyú pl jó lehet a másik ágon is.

Jól csinálod.
Maala
És ti azzal hogy bírkóztok meg, amikor a random szivat egy tankot? Vagyis nem engedi gyõzni? Anno, mikor a 8asoknál jártam, pl. volt, hogy a ferdit csak 8-9. alkalommal sikerült dupláznom. 😄 És mindig úgy tûnt, hogy kispécizett magának egy tankot a játék, és csak azt szopatja. (Persze ez csak érzés. Vagy érzés?) 😄

Szóval veletek is elõfordult ilyesmi a "tömeges duplázás" közben, vagy sem? Mit csinált(at)ok ilyenkor, erõltettétek a szopós tankot, vagy tovább a következõre? Esetleg pár csata után váltás csak?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Forrest Tomee
Köszönöm a válaszokat! Sajnos eléggé megfogott a játék, így van egy kis 'mindent ki akarok próbálni' érzésem. Valahogy úgy lõttem be magamnak, hogy egy angol medium Comet irány, itt most a tier IV-essel tolom, orosz medium itt még ma meglesz a V-ös tier és heavy talán az U.S T1 lesz meg leghamarabb, de tetszik a német DT irány is.

Maala
Nem is a kinézetével van a baj, mert az 10/10 szerintem. Gyakorlatilag a WTpz4 és az Obj 704 mellé tudnám belõni. Alfája mind2-nél kisebb, rofja is kisebb elõbbinél, ám camoja megint kisebb mindkettõnél. Viszont mozgékonyabb mindkettõnél. Elsõre mindenképp az ISU ágon menjél szerintem, mert azt nem lehet nem imádni. Amikor elérsz a 704-hez, már csak nevetni fogsz mindenkin, akit eltalálsz. 😄

Ezzel szemben a 122-54nek hiába van IS-4 ágyúja, amit azon a heavyn imádok, és az egyik kedvendc 10es heavym, a 122-54en egyszerûen nem adta ugyanaz az ágyú. Szerintem a T9 TD-k közt messze azzal van a legszarabb statom, és ez mindent elmond róla (számomra). 😄

Mi a baj azzal a TD-vel? Mindenhol csak szidják, pedig papíron nem néz ki rosszul. Lassan lekezdeném az orosz TD ágat is, és az a vonal nekem szimpatikusabb.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

popey8
Sok jó 10-es van. Azt kell megnézned, h te melyeket akarod megszerezni és ezt mennyi idõn belül. 1-2 vagy több ág egyszerre? Ez azért jó kérdés, mert ahány ember annyi "technika". Már hallottál 2 véleményt, most elmondom én is.

Nekem pl. az jön be, ha egyszerre 4-5 ágat húzok, de addig amíg nem volt meg a legtöbb mostani T10-em, elõfordult, h 10 ág tankját is dupláztam egy nap😊 Mára már csak 3 olyan ág maradt, aminek a T10-esét szeretném és ott is T9-nél járok.

Szal mint mondtam nekem a több ág jön be, azért mert egyrészt így kevesebbet kell creditet farmolni, hiszen gyorsabban jön a pénzmag😊 Igen ilyenkor elõállhat az, amit R3nton mondott, de ha ügyes játékos vagy, akkor nem fog vagy csak 1x-2x. Másrészt nekem pl. az túlságosan monoton, h egy nap 1 vagy 2 tankkal játsszak csak és ezekkel menjek mondjuk 10-10 kör vagy 1 tankkal 15-t egyhuzamban. Az ötödik után megunnám a játékot és lépnék kifelé, de így nem haladna a grind. Minden tank kicsit más és ennél fogva kicsit máshogy is kell velük játszani. Így ha viszel 4,5,6 ágat egyszerre, változatos lesz a játék is. Én azt gondolom, h 1 hátulütõje van annak, ha sok ágat húzol egyszerre és mondjuk csak duplázod õket, mert sok ág mellett többre nem nagyon lesz idõd. Értelemszerûen sokkal több idõbe fog telni elérni az ágak T10-es tankjait, mintha csak 1-2 ágra koncentrálnál.

Maala
Duplázgasd, és hamarabb meglesz a 263, mint gondolnád. Amúgy szörnyû.

Maala
Hiába nerfelték a JT-k hasát is, a JT8.8 maradt a régiben. T34-el is így lenne.

Bizony!
Majd csinálok pár gif-t ha lesz idom.Néha hihetetlen dolgokra képes.

Roger6
Mondtam, béna vagyok. 😊 <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bazdmeg😊 múltkor fele ennyit káromkodtam és egy hónap bannt kaptam😊 de tetszik nyomjátok, amúgy is fasz kivan ezzel a nappal és még nem is játszottam😊
szombaton lejár a prémem...
fuck yeah 😄
azért szépen kihúztam nov-dec-jan-feb... 4 hónap prém full ingyen 😉
pointer4
Azért te léphettél ki a VTEPS-bõl, mert Sidious egy arany szívû ember, és nem engedte, hogy már másfél évvel ezelõtt kibasszalak, mert neki van egy olyan érdekes életfelfogása, hogy mindenkinek kell adni még esélyt, mert biztos tud normálisan viselkedni.
Na ez mondjuk neked nem sikerült soha, minden hónapban kerestek meg hogy van egy ilyen bunkó nálunk és ezt meg azt szólta be.
Neked ilyen önbizalomhiányod van, és felsõbbrendûnek érzed magad mindenkinél, akinél 10el több effed van. Ezért beszólsz mindenkinek akinek csak lehet, és kötözködsz. Rengeteg replayt néztem végig, amit a panaszosok küldtek. hiába is tagadnád. Ezért is váltottál nevet, mert már a fél magyar játékos közösség ismert, hogy mekkora bunkó vagy, és kezdésbõl cukkoltak ha megláttak, persze te meg nem tudtad visszafogni magad.
Warpack mod.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szia!

Attól is függ, hogy mennyi idõt tudsz a játékra szánni.
Ha fanatikus vagy, és hagyod hogy magával ragadjon a játék, akkor nem gond az sem, ha több ágat húzol egyszerre.

Ebben az esetben pillanatok alatt kinövöd az indulásnál rendelkezésre álló garázshelyeket.

Én is kaptam jó tanácsokat, amikor kezdtem, kb. 8 hónappal ezelõtt.
De végül is nem igazán fogadtam meg, mentem a saját fejem után. Elkapott a gyûjtõ szenvedély, minél több tankot akartam kipróbálni, és a jelenlegi helyzet az, hogy 17 vonalat viszek párhuzamosan, és van 37 garázs helyem.

kb két hete jutottam el az elsõ T9-es tankig, van 8db T8-asom, és egy csomó T6-T7-es, amiket nincs szívem eladni, mert annyira a szívemhez nõttek. :-)

Így állandóan hízik a garázs, de végül is nem bántam meg ezt a sokoldalúságot.

R3nton-nak igaza van, sokszor csak a duplázásokra futja, vagy néha még arra sem, de élvezem.

És ez a lényege szerintem. Stat, WR soha nem érdekelt, modokat nem használok, és egy olyan klánban vagyok, ahol a jókedv, a játék öröme tart össze minket.

Úgyhogy majd kialakul. Sok sikert a játékhoz!

Maala
Nekem anno az orosz heavy ágat (amin az IS-3 van) ajánlották. Nagy (alfa) sebzésû, nagy szórásû, átlagos átütésû ágyúk (mostmár inkább a kisebbek közé tartozik). A tankok pedig troll páncéllal rendelkeznek, fél úton helyezkednek el a med, és a heavy stílus közt.

Szerintem elõször húzz ki egy ágat T10-ig, odafele menet megtanulod a lényeget, minden tankkal nagyjából összefutsz ez alatt a nagyjából 500-1500 csata alatt, és megtanulod, hogy hol kell õket átlõni általában (szembõl az alsó lemezüknél, oldalt, hátul).

Ha ezzel megvagy, akkor rámehetsz a többire, ahol folyamatosan tudod fejleszteni az ellen tankok gyenge pontjainak az ismeretét, és a sajátjaidnak a gyengeségeit is megismerheted jobban. (gyenge páncélzat, lassú fordulás, gyorsulás, stbstbbstb)

Érdemes pl kiválasztani egy adott tanktípust, medium, heavy, td, arty (fúj), és egyszerre elkezdeni olyan típusú tankokkal játszani. Minimális különbség lesz köztük (extrém eseteket eltekintve), ezért 1-1 játékstílust jól el tudsz sajátítani.

Miert nem lotted ki azt a szaros tizes tankot ? Rejtsd el a testet es csak a tornyat mutogasd. Muhahaha 😄D

A kepet sajnos nem tolti be a telefon. Majd este megnezem.
Lunki88
Én is ugyanezt tapasztalaom. A sok piros siemka simán telibetrafál messzirõl hosszasabb célzás nélkül, nekem meg néha fullosan rázoomolva is mellészór...
Maala
Ha mutatsz akár egyetlen játékost is a HUNS-ban, vagy akárhol, akinek rosszabb a besorolása WN8-al, mint WN7-el volt, megtapsollak. Nézd meg elõbb wotlabs-on, hogy mik a határok... Egy átlagos játékos számára kb. lehetetlen, amit írsz, annyira el akarják érni, hogy még az Átlagos Ottóknak is legyen sikerélménye..

JeffDunham
Minél több ágat húzzál egyszerre, kihasználva a napi duplázás elõnyeit. Ha így játszol, fele annyi energiát kell beletenned hogy kihúzz egy tankot.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala

Vegyél T34-et mert az lezúzza a tier10-et is! 😄 Sarcasm off! Nehogy!
Kinek, hogy szimpatikus. Valaki egész sok ágat húz egymás mellett. Ilyenkor általában csak duplázgatni szoktak az emberek. XP ügyileg ez eléggé gazdaságos. Én jobban szeretek 1 max 2 ágra koncentrálni. Ez meg talán pénzügyileg gazdaságosabb valamivel, mivel nem jön elõ az a helyzet, hogy egyszerre kéne több tankot venni.
JeffDunham
Végül is volt választási lehetõséged. Vagy kilépsz, vagy kidobnak. <#nyes>

Pontosan az ilyen dolgaid miatt voltak a gondok. Nem értem mire jó ez amit most is csinálsz. <#nemtudom>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Kezdetnek legyen a cél egy tier 5 ös tank elérése. Addig ne húzz más ágat, ha két vagy több ágat húzol egyszerre csak magadat fogod vissza. Ha van egy jó tier 5 tankod addig érdemes belefogni másik ágba.
Jó választás az amcsi M4 vagy woverine ág. Ruszkiknál a KV1. Németnél Sutg3 biztosan, a többi ágról meg nem tudok nyilatozni mert annyit változott már béta óta. Franciát angolt kínait nem ajánlom. Japánról nem tudok nyilatkozni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Foglalkozunk vele mert vicces és feldobja az unalmas egyhangúságot 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.