World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bennt van ez a mód? Be került? Mert én nem vettem észre.
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Szerintem is idegesítõbb az arty mint egy T10 TD. MA is E-50-ben ülve a csata elsõ perceiben kaptam egy narancssárga S-51-tõl 1300-at. Még jó hogy béna volt az ellen, mert a kis maradékommal is kiosztottam 3000 dmg-t. :d
Egy narancs T10 td-ben meg ellövi magát 1-2-szer és annyi neki, nincs esélye. De az arty-t nehezebb kivédeni, mint egy TD-t, akirõl tudom hol van. Ha nem bírok el vele, legfeljebb otthagyom, megyek máshol.
Ékes példája egy mai csata, nálunk pár 10-es heavy és medek, meg 2 db obj 268. Ellen: 4 db jpz e-100, 4 db wt e-100, meg az apróságok. Varázserdõ felõl kezdtek õk ráadásul. Már temettem volna a meccset, de megfordítottuk.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Igy a garazsomban mar csak egy 50-120 van ami kiakaszt a nem letezo lovegkiterithetosegevel. Nem adom el mert mar nem tudok mit venni az arabol.
Ez az en sikertortenetem.
@popeye8:
Az elõtte lévõ 2 tank félisten, simán tankmester lettem vele, pattogós, gyors, nem tudnak körbeszaladni szinte semmivel sem. DE! Vissza a 122-54-re.
Az ágyúsüllyedés nem túl jó, a camo tök fölösleges, mindig olyan pályára rak, ahol nem kell camo. A D-54S ágyú meg pattog a fostalicska amx 50 120-ról is... 2 hete amióta megvan a tank, szenvedés a duplázás vele. Majd a nagy ágyúval meglátom..
/sarcasm.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy meg az obj. 261 300 méteres lövéseknél is 15-85 méterrel hordott a cél mellé a tegnapi nap folyamán, mindegy volt hogy mennyit-hova céloztam.
Ez egy olyan nap volt, de nem volt túl szórakoztató 😄
Amig a wt betölt, szintén le lehet nyomni egy kávét-felest. Nem egyedülálló a jelenség 😄
Azért van bajom a 6k sebzéssel, mert míg egy tankban (TD-ben is) ezt szinte lehetetlen elérni úgy, hogy ne spotoljanak, addig egy artyban ezt könnyedén megteszed a térkép sarkából és senki nem zargatja addig az artyd habtestét. Te közben bal kezeddel nyugodtan szürcsölgetheted a kávéd, mi tankosok pedig próbálunk játszani addig a csatában.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Persze vannak kivetelek mint a Borsig ami stock-kent is szuper.
Ha X3 vagy X5 napi exp van akkor van, hogy en is megyek 2-3 kort vagy ha ugysem megy akkor platoon. Az mindig mukodik.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Nem igazán értem, hogy miért kellett volna nagyobb nerf, így is elég nagy szopás volt végignézni amíg 3 t10 "tankomat" próbálták játszhatatlanná tenni. Továbbá azért mert nerfelnek egy tankot, nem kell kötelezõen pár kiló alatt sebeznie, aki jól játszik vele az jól játszik vele. Sõt, hogy még jobban elkeserítselek, nekem nerf után is be be esett 7k dam fölötti kör és még nem is volt 10-es az artym (meg arannyal sem lövöldöztem)
Továbbá valaki magyarázza már el nekem hogy miér istenkáromlás egy 6k damos arty amikor a TD 9k damokkal dobálóznak örömükben. Miért ne sebezhetne egy arty annyit mint egy jó tank? ugyan olyan 10-es ugyan annyi pontot ér mint bármelyik más...
WoT Artyst
Lunki: nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is😊 Hivatalosan tiltva van, vagyis inkább a modok, amik benne vannak. Ha jól emlékszem azt írták ftr-en, h kb 150000-en használhatják. Szerintem nincs ennyi, talán a fele, ugyanis havonként fizetni kell érte egy kisebb összeget. Mondjuk nyugaton ez annyira nem akadály😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Több ilyen van német, amcsi, meg más vonalon is, érdemes átböngészni a kiválasztott ágakon a tankok fejleszthetõ tartozékait, hogy hol tudsz spórolni.
Am érdekes, amit írsz, mert megnéztem és a SU-122-54-nek van a legjobb camoja állva, mozogva és lövés után is. Nem is kevéssel elõzi meg a másodikat (T95). Itt megnézheted. A WT-nél szerintem nem jobb (csak a páncél), viszont az Obj-nél szerintem az lesz. Ha a két ruszki TD-t nézzük, akkor az Obj mellett csak a BL10 szól, de az nagyot😄 A gyatra mozgékonyságával nem nagyon tudtam megbarátkozni. A páncélzata elég kiszámíthatatlan. A nagy lövegpajzs és az oldalt lévõ spaced armor elég sokszor benyeli a skulót, de ennyiben ki is merül. A SU-nak elöl ugyanúgy megvan ez a "cucc", az oldalán meg ott a nagy T-54 felfüggesztés és amilyen fordulékony nem sûrûn fogják látni az oldalát.
Ha a WT-t és az Obj-t nézzük, hiába papír nekem a WT-vel sokkal, de sokkal szórakoztatóbb a játék, mint az Obj-el. Majdnem ugyanezt várom a SU-tól is. Nagyon jó camo, mozgékonyság és rof. Szerintem a nagy alfa a magas töltésidõvel sokszor kevesebbet ér, mint a fordítottja.
1. Szinte semmit nem tudtam duplázni. Ha valamit mégis, azt minimal xp-vel
2. Egy-egy tankot nem bírtam duplázni.
3. Mindent elsõre dupláztam, plusz nem tudtam akkora hülyeséget csinálni, hogy ne nyerjünk. Az ilyen napokat azért szeretem. 😊
Azt is vedd figyelembe esetleg, ha kicsit célzottabban akarsz haladni, hogy vannak csereszabatos modulok. Az egyik ágon kifejlesztett motor/ágyú pl jó lehet a másik ágon is.
Szóval veletek is elõfordult ilyesmi a "tömeges duplázás" közben, vagy sem? Mit csinált(at)ok ilyenkor, erõltettétek a szopós tankot, vagy tovább a következõre? Esetleg pár csata után váltás csak?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezzel szemben a 122-54nek hiába van IS-4 ágyúja, amit azon a heavyn imádok, és az egyik kedvendc 10es heavym, a 122-54en egyszerûen nem adta ugyanaz az ágyú. Szerintem a T9 TD-k közt messze azzal van a legszarabb statom, és ez mindent elmond róla (számomra). 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nekem pl. az jön be, ha egyszerre 4-5 ágat húzok, de addig amíg nem volt meg a legtöbb mostani T10-em, elõfordult, h 10 ág tankját is dupláztam egy nap😊 Mára már csak 3 olyan ág maradt, aminek a T10-esét szeretném és ott is T9-nél járok.
Szal mint mondtam nekem a több ág jön be, azért mert egyrészt így kevesebbet kell creditet farmolni, hiszen gyorsabban jön a pénzmag😊 Igen ilyenkor elõállhat az, amit R3nton mondott, de ha ügyes játékos vagy, akkor nem fog vagy csak 1x-2x. Másrészt nekem pl. az túlságosan monoton, h egy nap 1 vagy 2 tankkal játsszak csak és ezekkel menjek mondjuk 10-10 kör vagy 1 tankkal 15-t egyhuzamban. Az ötödik után megunnám a játékot és lépnék kifelé, de így nem haladna a grind. Minden tank kicsit más és ennél fogva kicsit máshogy is kell velük játszani. Így ha viszel 4,5,6 ágat egyszerre, változatos lesz a játék is. Én azt gondolom, h 1 hátulütõje van annak, ha sok ágat húzol egyszerre és mondjuk csak duplázod õket, mert sok ág mellett többre nem nagyon lesz idõd. Értelemszerûen sokkal több idõbe fog telni elérni az ágak T10-es tankjait, mintha csak 1-2 ágra koncentrálnál.
Majd csinálok pár gif-t ha lesz idom.Néha hihetetlen dolgokra képes.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
fuck yeah 😄
azért szépen kihúztam nov-dec-jan-feb... 4 hónap prém full ingyen 😉
Na ez mondjuk neked nem sikerült soha, minden hónapban kerestek meg hogy van egy ilyen bunkó nálunk és ezt meg azt szólta be.
Neked ilyen önbizalomhiányod van, és felsõbbrendûnek érzed magad mindenkinél, akinél 10el több effed van. Ezért beszólsz mindenkinek akinek csak lehet, és kötözködsz. Rengeteg replayt néztem végig, amit a panaszosok küldtek. hiába is tagadnád. Ezért is váltottál nevet, mert már a fél magyar játékos közösség ismert, hogy mekkora bunkó vagy, és kezdésbõl cukkoltak ha megláttak, persze te meg nem tudtad visszafogni magad.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Attól is függ, hogy mennyi idõt tudsz a játékra szánni.
Ha fanatikus vagy, és hagyod hogy magával ragadjon a játék, akkor nem gond az sem, ha több ágat húzol egyszerre.
Ebben az esetben pillanatok alatt kinövöd az indulásnál rendelkezésre álló garázshelyeket.
Én is kaptam jó tanácsokat, amikor kezdtem, kb. 8 hónappal ezelõtt.
De végül is nem igazán fogadtam meg, mentem a saját fejem után. Elkapott a gyûjtõ szenvedély, minél több tankot akartam kipróbálni, és a jelenlegi helyzet az, hogy 17 vonalat viszek párhuzamosan, és van 37 garázs helyem.
kb két hete jutottam el az elsõ T9-es tankig, van 8db T8-asom, és egy csomó T6-T7-es, amiket nincs szívem eladni, mert annyira a szívemhez nõttek. :-)
Így állandóan hízik a garázs, de végül is nem bántam meg ezt a sokoldalúságot.
R3nton-nak igaza van, sokszor csak a duplázásokra futja, vagy néha még arra sem, de élvezem.
És ez a lényege szerintem. Stat, WR soha nem érdekelt, modokat nem használok, és egy olyan klánban vagyok, ahol a jókedv, a játék öröme tart össze minket.
Úgyhogy majd kialakul. Sok sikert a játékhoz!
Szerintem elõször húzz ki egy ágat T10-ig, odafele menet megtanulod a lényeget, minden tankkal nagyjából összefutsz ez alatt a nagyjából 500-1500 csata alatt, és megtanulod, hogy hol kell õket átlõni általában (szembõl az alsó lemezüknél, oldalt, hátul).
Ha ezzel megvagy, akkor rámehetsz a többire, ahol folyamatosan tudod fejleszteni az ellen tankok gyenge pontjainak az ismeretét, és a sajátjaidnak a gyengeségeit is megismerheted jobban. (gyenge páncélzat, lassú fordulás, gyorsulás, stbstbbstb)
Érdemes pl kiválasztani egy adott tanktípust, medium, heavy, td, arty (fúj), és egyszerre elkezdeni olyan típusú tankokkal játszani. Minimális különbség lesz köztük (extrém eseteket eltekintve), ezért 1-1 játékstílust jól el tudsz sajátítani.
A kepet sajnos nem tolti be a telefon. Majd este megnezem.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Kinek, hogy szimpatikus. Valaki egész sok ágat húz egymás mellett. Ilyenkor általában csak duplázgatni szoktak az emberek. XP ügyileg ez eléggé gazdaságos. Én jobban szeretek 1 max 2 ágra koncentrálni. Ez meg talán pénzügyileg gazdaságosabb valamivel, mivel nem jön elõ az a helyzet, hogy egyszerre kéne több tankot venni.
Pontosan az ilyen dolgaid miatt voltak a gondok. Nem értem mire jó ez amit most is csinálsz. <#nemtudom>#nemtudom>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Jó választás az amcsi M4 vagy woverine ág. Ruszkiknál a KV1. Németnél Sutg3 biztosan, a többi ágról meg nem tudok nyilatozni mert annyit változott már béta óta. Franciát angolt kínait nem ajánlom. Japánról nem tudok nyilatkozni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.