World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
0 sebzéssel is elérhetsz 100000 creditet.
Prém tank+ prém acc + 6000 spot dam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az alap kérdés ez volt: "3 talalatra azaz kb 1200 sebzesre 55,000 ??? Ez szerintem még premmel sem allja meg a helyet."
Meg lehet csinálni? Meg bazmeg, 3 perc sem kell hozzá. Szó sem volt sima cc-ról, vagy arról, hogy nincs spot dmg amit a trackelésbõl jött.
40 vagy 70?
Azért ugyan úgy jár pénzecske, mint spotra.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De akkor 20-30 hsz 1más után.
Amint beengedett a szerver, azok az accok is eltûntek.<#idiota>#idiota>
Replay van? 😊
Ezt azért fel kéne jegyezni valahova! Ennyi troll/trollkodó/debil még SOHA nem volt egyszerre aktív <#banplz>#banplz>
azért az már kritikán aluli, hogy minden 3. 4. lövés ér valamit
a többi mind critical, ricochet, meg lövegpajzsra megy, pedig nem is oda céloztam
elmennek az édesannyjukba, akkor sem fogok egy vasat sem kiadni
ha felidegesít akkor legfeljebb itt kiírom a bánatomat, megnyugszom és játszom tovább INGYEN!!
|Származási hely: Degec|

titaniumzolika2005 nicket benevezném.... 24 WN8 érték
42% WR 46 átlagsebzés csatánként
igaz még csak 630 csatája van, de ígéretes jövõ áll elõtte 😊
Ha nem tudsz egy témához hozzászólni értelmessen akkor f@szságot ne írjál csak azért hogy te mekkora király vagy......
A 2forintos giffekkel meg tele van a töke a publikumnak,nekem nemkülönben ha a kis informókus gyerekek unatkoznak lehet meghackelni a kávéautómatát az ebédlõben.......
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
csak engem szórakoztat ezzel ez a <#kocsog>#kocsog> játék?
unják már, hogy eddig egy vasat sem költöttem rá és direkt szívatnak, vagy mi van?
|Származási hely: Degec|