World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Mi lenne, ha többé nem lenne háború a Földön? Ha minden nõnek 90-60-90es méretei lennének?

A hsz-eidbõl az jön le, hogy ha valaki nem ért veled egyet a való életben, azt jól megruházod. És ezért itt is mindenki kussoljon, mert itt nem tudod leütni. Ez aztán a mentalitás.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Volt közben kb 5-6 kérdés, amik meg lettek válaszolva, több ember által is. Tegnapelõtt meg a T34-rõl beszéltünk.

Jó dolog, hogy csak read only vagy, de akkor olvass is, ne csak beleolvasgass...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

És igen valóban szépen lefaszlámáztuk a szegény srácot is aki az után érdeklõdött milyen hogy irányba induljon el.
Totálisan bunkók voltunk vele és nem segítettünk neki többen is.

MEg azt is lefaszlámáztuk aki kérdezte melyik tigrist vegye meg, nem soroltuk fel a különbségeket. Alap dolog tudni a két tigris közötti különbségeket.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sokszor mondtam régebben is. Egyik se mer feljönni velem TS re és ott megbeszélni. Egy ember mert feljönni régebben az 5 percen belül köpni nyelni nem bírt. Szóval igazad van! ( a monitor nem üt vissza )

Igen lattam ezert irtam hogy nincs ezzel baj. Vannak itt emberek akik folyamatosan generaljak a veszekedest " csak elmondtam rola a velemenyem " cimszo alatt. Mi lenne ha kicsit magaba folytana az ember a velemenyet ? Mert lehet hogy ha hasonlo velemenyt kapna akkor neki sem tetszene. Vagy ide csak ugy irogatnak az emberek aztan majd lesz valami ? Vegul is a monitor nem ut meg szajkaratezni meg serules nelkul is lehet.
Maala
Na, ne kímélj minket, ha tudsz, varázsolj be ide pár hasonló fürdõszobás selfiet, amin még a slozi is látszik.

De azért ugye érted, mi a gond? Aki ilyet megjátszik, abban túlteng az önbizalom. Ami nem is baj, amíg van mire. Márpedig az õ esetében ebben a játékban, az adott kontextusban: nincs oka rá. Linkelgetheti XY accát. De XY nem jön ide, hogy õ mekkora faszagyerek, és a másik mekkora szar. Pláne nem oltja le a tõle 14!!! WN8-al kisebb társát, hogy "te gyenge zöld genyó".

/sarcasm on

Szerintem tuti vannak itt páran, akik szívesen nézegetnék/nézegetik pl. Scheff hasonló képeit egész nap, mert neki 3000 wn8-a van.

/sarcasm off

Jó beszéljünk a wotról.
A WoT egy rakat szar.
Te jösz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

+1. Tegnap óta 400+ hsz nulla hasznos infó..

Ha nem valakinek a kollektív baszogatása megy akkor a gyépés idióta nyomja a gifeket minden éppen nem bannolt regjével, vagy nettó anyázás...

Wotról már szó sincs...

Ha valaki mégis kérdezni mer nekiesik a sok senki és segítség helyett elmagyarázzák neki, hogy tulajdonképp õ a világ legnagyobb faszlámája..

Az a vicc, hogy mindig vannak ilyen nagyarcú paraszt gyökerek, mert az egyik ha végre leszokik errõl a fórumról, jön helyette másik kettõ...

Szóval már olvasni is csak nagyon ritkán..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
"Megnezve oket elkonyveli ujra az ember hogy megint a leghurkabb gyereknek van a legnagyobb arca....."

Ember te láttad miket írt tegnap ez a fika?
Mert úgy tûnik nem.
Latom sikerult egy troll facebook oldalat megtalalni es megosztani rola egy kepet. Nincs is ezzel baj. A problema ott kezdodik hogy olyan emberek is oltogatjak a kinezetet akik kb hasonloan neznek ki. Vagy rosszabbul...
Nem nehez megtalalni ide irogato emberek facebook oldalait mert egyszeruen tul sok infot adnak meg magukrol. Megnezve oket elkonyveli ujra az ember hogy megint a leghurkabb gyereknek van a legnagyobb arca.....
Eddig bármikor T10-ben összecsapás módban, ha voltak németek simán gyõztek.
Egyértelmû a fölényük magas tierben. Ha én ülök bennük is ezt érzem. E-75 a gyakori aranyesõ ellenére még mindig a legjobb tank a játékban.

Djuree
Ez a kis buzeráns gyíkarc vitte mondjuk a pálmát. XD

Waaaaaagh!

Djuree
Egy vicc ami itt megy, csak kicsit beleolvastam, kabaré.
Erre a fórumra röhögni járok, mert konstruktív dolgokat alig találni, 100-ból 1 Vizi András mûsora feeling...

Waaaaaagh!

Akkor ez meg bizonyíték arra hogy minden igaz és mindennek az ellenkezõje is.

Mert ebben a körben úgy szétcsaptuk az op medeket Windstorm-on, hogy versenyezni kellett azért hogy egyáltalán lövéshez jussak. És nem álltunk be védekezni.

wot nick: PsychoTrooper

En egyet tudok: Mivel eleg nagy a migracio ezert azoknak akik mas kontinensre koltoznek hosszabb-rovidebb ideig nem kell uj accot kezdeni. Most nem MO-ra gondolok mert mi 95%-ban europan belul mozgunk hanem, a sok amerikai, azsiai diakra peldaul. Nekik nagyon jol jon majd a roaming. Senki sem orulne ha uj accot kellene kezdeni ha koltozni kell.
De nem biztos, hogy ez az elsodelges szempont.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

GabeE3e
Valaki tudja,hogy mi a célja a WG-nek a roaming -el?

Majd biztos valaki Orosz szerveren akar játszani 200+ os pingel , vicc,hogy ilyenbe ölik az erõforrásaikat, bár mondhatnám,hogy tipikus WG.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
Mutasd meg a köv legalább 100 csatád eredményét és ha több mint háromnegyede így végzõdik, akkor azt mondom, h igazad volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Nem tudom miért tetted ide. Bizonyítani akartál vmit, amit 1 csatával nem lehet. Lehet nálad ez a végeredmény többnyire, nálam nem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Persze, így igaz, ahogy írod. Pont azert tettem ide, mert nem ez a vegredmeny tobbnyire. Meg persze a. edeknek nem is a top sebzes az elsodleges feladatuk, stb. Es en rohadtul unom azokat a tier X-es csatakat, amikor 15-bol 10 arti es TD (FV, Fosh, WT, hm nyami).

popey8
Szerintem nem igazolódott, hiszen ha a medjeitek nem jobb képességûek, hanem közel olyanok, mint az ellen TD-i, akkor nem lett volna ott olyan dmg. Ne az EFE-s emberkét hasonlítsd a noobokhoz😊 És egyébként is ez 1 csata. A random bárkinek adhatott - vagy nem adhatott - bármit. Az is lehet, h pl. a WT-tek éppen kipróbált egy új helyet és nem jött be neki vagy a csata felénél elkezdett hozzá dumálni anyuci, h hagyja abba a játékot és nem tudott rendesen odafigyelni. Bármi történhetett, 1 csatából általában nem lehet jó következtetéseket levonni. Én többször láttam már, mint nem láttam sárga, narancs kezekben WT-t 3000 felett sebezni. Kiürített 1-2 tárat aztán béna módon megdöglött, de mégis sebzett annyit.

<#boxer><#rinya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pont így szimmetrikus, 4 top med vs. 4 top TD. Akkor viszont az igazolódott, hogy a TD-k bizony rossz kezekben nem megbocsájtóbbak, mint más tanknem (kivéve artik, de õk mondjuk nem is a páncélosokhoz tartoznak😊.

@ Greenscape: Tundra volt, a lényeg a lényeg, hogy nem az a kemper, hosszú lõtávokkal rendelkezõ pálya. Délrõl indulva a jobb oldalt a hegyet és környékét kellett két irányból megtisztítani, utána a kempelõ TDk a bal oldali magaslaton és környékén már könnyebb.

Ez palya fuggo is. Ilyen med foleny nagyon ritkan van. Leginkabb Himmelsdorf-ra gyanakszok ahol a hegyen a medek lerendeztek az ellent es hatbatamadtak akik lent ragadtak. Vagy lehet Karelia is ahol a dombot megnyerve lemeszaroltak a masik oldalon levoket.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Ja azért van az ellennél az elsõ 4 helyen TD. Nálatok paradicsomok voltak a TD-k és a medek meg jó játékosok.

Egy bizonyíték arra nézve, hogy nincs igaza R3ntonnak/Popeynek, ellentétben Fostalicskaaval, azaz a tier X medek túl OP-k, szerencsétlen TD-knek esélyük sincs, úgy bedarálják õket 😄
[/spoiler]

Sajnos a neten mindenhol buzulasba fut az ember megha elovigyazatos akkor is.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Maala
Ha CW-re kell, akkor T62, ha randomra, akkor 140.

140 10%-al gyorsabb, és könnyebben céloz lefelé, 62-nek erõsebb a tornya és gyorsabban céloz. Kb. ennyi a különbség.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Azért az is megér egy esettanulmányt, hogy te honnan tudsz ilyen rovat létezésérõl... Elvileg titokban tartottuk. 😄

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szinte mar latom, hogy holnap kinek a fenykepe lesz fent a napiszaron a Gay of the day rovatban <#mf1>

elmész a picsába 😄DDD
pont ettem, majdnem megfulladtam <#idiota>
Mondjuk kikerülhetnek a napiszarra 😄.
Am a facebookja szinte csak ilyen pózolós képekbõl áll.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

segítsetek már légyszives!nemsokára döntenem kell mit veszek meg:object 140 vagy t62!Van esetleg olyan itt akinek megvan mind2, és elmondaná melyiket ajánlja és miért?köszi!!
Roger6
Nincsen ilyen mod-om, kicsit unfair-nek érzem. De akkor egyeként megpróbálom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JeffDunham
Végre meg van a kék célkereszt Jimbo modhoz, tegnap láttam és megtetszett. Sárgán tölt és kék ha betöltött.

LETÖLTÉS

Ez csak egy file CSAK ANNAK AKI A JIMBO-T HASZNÁLJA.

res_mods - 8.11 - gui - scaleform -felülírás

Próbáljátok ki, tényleg mutatós. Kicsit feldobja a játékot.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

az ilyen önfényképezõs homogén testet mutogató képekkel mit lehet amúgy elérni facebook-on??
ximix
Most ha jól sejtem a 8.11 -ben kaptunk új célzókákat 😊 pl én Jimbo félében is a pontot használtam és mivel most már van alapból is így egy mod-dal kevesebb.
igen.
van olyan is, mikor egy light tankkal megyek és felvillantom a fél enemy csapatott, akkor is. az lehet hogy a módok miatt van, minimapon lévõ mód miatt esetleg? ami kiírja a tank neveit és jelzi az eltûnésének a helyét...
JeffDunham
De volt. Úgy emlékszem ez valami mod hiba. Másold ki máshova a mod mappád, töröld éd úgy menj egy kört újraindítás után. Ha nem jelentkezik ilyen probléma akkor modolj újra.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Jó kis gép, tipikus német, nem közelharcra, hanem 2. sorból való sniperkedésre és -ahogy írják- domb mögül kikukucskálásra való.
És pont ide illik egy kép amit most csináltam:
A csapatom 12!!! tagja sebzett összesen annyit, mint én,
így sajnos nem nehéz elveszteni a meccset <#sir>
bedy68
Derék legény vagy <#kocsog>

Gördülő kövön nem nő moha

Roger6
Mivel egyesek szerint, ha egy T34-et tárgyal ki az ember, az nem tartozik a WoT-hoz, ezért félve merem megkérdezni... Szóval másnál is van olyan, hogy sniper módba lépésnél leesik az fps durván? Utána visszaáll, csak 1-2mp-ig 10 fps-em lesz. Elég zavaró.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

olyan mint a panther2, bár már rég mentem az indivel, de nagyon jól hajlik a csöve, mint a brit 9-10es meedeknek. és jó az átütése.
viszonylag könnyen belövik a tornyát. és magát a tankot is. ha megfelelõen forgatod az eleje néha pattint meglepõeket.
patchaou
Köszi 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Amúgy téged ez miért zavar??Nem azért van,hogy játsszon vele?
Te is inkább a pöcsöddel játszanál ahelyett,hogy itt vergõdsz:

Maala
Pimpix: Is-7 avg dmg: 2500, neked 2250. Obj 268: Neki 3500, neked 3200.

Zephik: T62 2430, neked 2440, 268al 3300, neked 3200 még mindig csak.

Godlike: T62 2670, neked még mindig csak 2440, IS-7 2440, neked még mindig csak 2250. Is-4 neked 2700, neki 2300.

Akkor mégis mirõl beszélsz? Több száz csata után ugyanazokban a tankokban azért valahogy csak rád vernek a statpadder HUNSosok, de minimum egálban vannak veled.

ToCsEk
26.2.2014
- roaming még a nyár elött? "Sajnos nem tudjuk garantálni."
- A roaming alatt a csomagok "direktben a regionális szerverre" mennek miután belépsz az "otthoni" szerverre.
- A roaming kezdetben csaka WoTban lesz elérhetõ.
- Az Orosz WoWp akkor kap majd új szervert ha "itt az idõ". De a multicluster mechanizmus valamelyik következõ patchben érkezik.
- SerB azt mondja hogy a visszajátszás és játék közbeni FPS-nek ugyan azon a gépen kb. ugyan annyinak kell lennie.
- Az E50M lövegpajzsa egy nagy lyukat takar, vagyis a lövegpajzs vastagsága 185mm
- Nincsenek pontos kritériumok megadva hogy miért jár bana 8.11 után, azért hogy ne játsszák ki az emberek.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

popey8
Darál, az😄 A homo kis barátod darál téged, mikor lehajolsz😉 Én csak röhögök rajtad töki, semmi idegesség. Még hogy igazad van. Max majd akkor mikor a hozzád hasonló kis girnyó buzik esnek az égbõl. Na mára nekem elég volt belõled, viszlát.