World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hsz-eidbõl az jön le, hogy ha valaki nem ért veled egyet a való életben, azt jól megruházod. És ezért itt is mindenki kussoljon, mert itt nem tudod leütni. Ez aztán a mentalitás.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Jó dolog, hogy csak read only vagy, de akkor olvass is, ne csak beleolvasgass...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Totálisan bunkók voltunk vele és nem segítettünk neki többen is.
MEg azt is lefaszlámáztuk aki kérdezte melyik tigrist vegye meg, nem soroltuk fel a különbségeket. Alap dolog tudni a két tigris közötti különbségeket.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De azért ugye érted, mi a gond? Aki ilyet megjátszik, abban túlteng az önbizalom. Ami nem is baj, amíg van mire. Márpedig az õ esetében ebben a játékban, az adott kontextusban: nincs oka rá. Linkelgetheti XY accát. De XY nem jön ide, hogy õ mekkora faszagyerek, és a másik mekkora szar. Pláne nem oltja le a tõle 14!!! WN8-al kisebb társát, hogy "te gyenge zöld genyó".
/sarcasm on
Szerintem tuti vannak itt páran, akik szívesen nézegetnék/nézegetik pl. Scheff hasonló képeit egész nap, mert neki 3000 wn8-a van.
/sarcasm off
A WoT egy rakat szar.
Te jösz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha nem valakinek a kollektív baszogatása megy akkor a gyépés idióta nyomja a gifeket minden éppen nem bannolt regjével, vagy nettó anyázás...
Wotról már szó sincs...
Ha valaki mégis kérdezni mer nekiesik a sok senki és segítség helyett elmagyarázzák neki, hogy tulajdonképp õ a világ legnagyobb faszlámája..
Az a vicc, hogy mindig vannak ilyen nagyarcú paraszt gyökerek, mert az egyik ha végre leszokik errõl a fórumról, jön helyette másik kettõ...
Szóval már olvasni is csak nagyon ritkán..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ember te láttad miket írt tegnap ez a fika?
Mert úgy tûnik nem.
Nem nehez megtalalni ide irogato emberek facebook oldalait mert egyszeruen tul sok infot adnak meg magukrol. Megnezve oket elkonyveli ujra az ember hogy megint a leghurkabb gyereknek van a legnagyobb arca.....
Egyértelmû a fölényük magas tierben. Ha én ülök bennük is ezt érzem. E-75 a gyakori aranyesõ ellenére még mindig a legjobb tank a játékban.
Erre a fórumra röhögni járok, mert konstruktív dolgokat alig találni, 100-ból 1 Vizi András mûsora feeling...
Waaaaaagh!
Mert ebben a körben úgy szétcsaptuk az op medeket Windstorm-on, hogy versenyezni kellett azért hogy egyáltalán lövéshez jussak. És nem álltunk be védekezni.
wot nick: PsychoTrooper
De nem biztos, hogy ez az elsodelges szempont.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Majd biztos valaki Orosz szerveren akar játszani 200+ os pingel , vicc,hogy ilyenbe ölik az erõforrásaikat, bár mondhatnám,hogy tipikus WG.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

@ Greenscape: Tundra volt, a lényeg a lényeg, hogy nem az a kemper, hosszú lõtávokkal rendelkezõ pálya. Délrõl indulva a jobb oldalt a hegyet és környékét kellett két irányból megtisztítani, utána a kempelõ TDk a bal oldali magaslaton és környékén már könnyebb.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
[/spoiler]
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
pont ettem, majdnem megfulladtam <#idiota>#idiota>
Am a facebookja szinte csak ilyen pózolós képekbõl áll.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
LETÖLTÉS
Ez csak egy file CSAK ANNAK AKI A JIMBO-T HASZNÁLJA.
res_mods - 8.11 - gui - scaleform -felülírás
Próbáljátok ki, tényleg mutatós. Kicsit feldobja a játékot.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
van olyan is, mikor egy light tankkal megyek és felvillantom a fél enemy csapatott, akkor is. az lehet hogy a módok miatt van, minimapon lévõ mód miatt esetleg? ami kiírja a tank neveit és jelzi az eltûnésének a helyét...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
És pont ide illik egy kép amit most csináltam:
A csapatom 12!!! tagja sebzett összesen annyit, mint én,
így sajnos nem nehéz elveszteni a meccset <#sir>#sir>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
viszonylag könnyen belövik a tornyát. és magát a tankot is. ha megfelelõen forgatod az eleje néha pattint meglepõeket.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Te is inkább a pöcsöddel játszanál ahelyett,hogy itt vergõdsz:
Zephik: T62 2430, neked 2440, 268al 3300, neked 3200 még mindig csak.
Godlike: T62 2670, neked még mindig csak 2440, IS-7 2440, neked még mindig csak 2250. Is-4 neked 2700, neki 2300.
Akkor mégis mirõl beszélsz? Több száz csata után ugyanazokban a tankokban azért valahogy csak rád vernek a statpadder HUNSosok, de minimum egálban vannak veled.
- roaming még a nyár elött? "Sajnos nem tudjuk garantálni."
- A roaming alatt a csomagok "direktben a regionális szerverre" mennek miután belépsz az "otthoni" szerverre.
- A roaming kezdetben csaka WoTban lesz elérhetõ.
- Az Orosz WoWp akkor kap majd új szervert ha "itt az idõ". De a multicluster mechanizmus valamelyik következõ patchben érkezik.
- SerB azt mondja hogy a visszajátszás és játék közbeni FPS-nek ugyan azon a gépen kb. ugyan annyinak kell lennie.
- Az E50M lövegpajzsa egy nagy lyukat takar, vagyis a lövegpajzs vastagsága 185mm
- Nincsenek pontos kritériumok megadva hogy miért jár bana 8.11 után, azért hogy ne játsszák ki az emberek.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?