World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hadd kérdezzem meg, hogy az Indien milyen gép volt? Én nem sokáig jutottam vele, nem váltotta be a reményeket. Pedig a tesztszerón a Leopard nagyon mûködött.

PzKpfw CSATA 1,578
T-25 CSATA 926
VK 2801 CSATA 786 szánalom 😊ezekkel van tele nem lehet mit tenni, ezzel kell beérni XD

patchaou
Szép! Replay van? Hátha tudnék belõle tanulni. Nem szívesen randomozok 10esekkel, pedig kellene, mert így szánalmas velük statom és a végén még megszólnak XD Nekem 4-5k dmg között volt vele eddig néhány jó köröm, de csak néha duplázom le, pedig lehet hogy rá tudnék érezni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha az én fiatalkoromban erre buktak volna a csajok, nem lennének már gyerekek az országban..
Mi a mai fiatalság? Emósok, b*zik, pávák stb. Irány a sereg, golyófogónak jók lesznek.
Menj aludni inkább.

Ha engem lehet ócsárolni akkor én is megtehetem öcskös, a fagyi visszanyal aberált koca fejú 😊 amúgy meg elvagyok hogy úgy hogy igazam van leolthatok egy pár egoista nagyképû segfelyt 😊 darál mi? darál az ideg XD

Elképesztõ, hogy egy 24 éves fiatal hogyan képes ilyen viselkedésre. Hexen007 mit akarsz bebizonyítani és kinek? Ez megy egyébként az egész világban, az ilyen 40 kilós verebek csinálják a picsájukat, aztán ha megkapják a csicskalángost vérig sértõdnek és hisztiznek.
A legjobb meeeeed a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leopard után 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A t57 mióta OP tank?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ezekkel van tele a szaros klánod ennyi a tudás és még nekem ugattok na búj el te is majd rád szarok 😊

KÍváncsi vagyok emu87 statjaira mint mondana. Biztos azzal kezdené hogy egy bödös statpadder az m46 pattonnal. <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

popey8
Fejezd már be az anyázást te idióta homár. Bezzeg ha neked anyáznának egybõl nem tetszene, mi? Édesanyukád igazán megnevelhette volna a csinos kis pofikádat. Te amúgy csak tízig tudsz számolni? Úgy tûnik igen. Azt hiszem már elsõben kibuktál a suliból. Egyébként meg aki egy egész közösségnek szól be, nagyképûen leugat mindenkit és semmire veri a mellét (nem hánysz véletlen magadtól, mert én tõled igen<#awink>), az számoljon a következményekkel te nyomorék.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
De érted, te itt az elõbb oltod a többieket, hogy mekkora nolifer szarok, hogy egész nap a gép elõtt tespednek tankozva, de te órák óta a www.worldoftanks.com-on böngészed a HUNSosokat, és hogy mennyi csatájuk van T5-ös tankokkal.

Fuck logic.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ötödik acount Zephik 1582 csata T57 Heavy-vel 10k csatája van áh nem húzza a stattot a gyerek na ezekkel van tele a szaros klán ennyi a tudás szánalmasak hajrá rákos magyar hajrá<#taps>

Ma még vergõdhet, holnaptól ki lesz penderítve innen.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Úgy néz ki az értelmes mondatalkotói képesség ledegenerálódott. További IQ csökkenés várható az elkövetkezõ percekben.

Maala
Kettõtök közül mégsem õ nyivákol egy fórumon, mint valami idióta. Néha a 12 több, mint a 24.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Godlike66 T1 heavy 2314 csata még egy gyökér XD

Ha tudnál olvasni akkor elfogadtad a facebooknak a felhasználói szerzõdését. El kellett különben facebook accountod sem lenne. És onnan hogy kispostolod a homi képedet magadról onnantól mind a facebook mind pedig a többi felhasználó azt csinál már vele amit akar.

kuss sárga xd

PiMpIX Ez meg ha jól informáltak egy takony 12 éves vagy nem sokal több kis ratyi takony XD picsáján a tojáshéj 😊

Jesszus. Én már kezdek aggódni. Ez a hisztéria amit lemûvel már klinikai eset. 😄
Még a végén az idegosztályra küldjük szegényt a statja miatt.

Ja, tényleg mi kezdtük a ragelést. Te kis szegény 😞.
Am ismered a mondást arról hogy mi lesz azzal aki kurvának áll.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csakhogy nem járultam hozzá öcskös! és mellé a komment na mind1 azt raktok fel amit akartok nem az én idõm megy el vele XD én meg kirakom amit akarok akirõl akarok ennyi aki hûlye... XD

Igazából csak a moderátoroknak van elég jogkörük a dologhoz. De még az is elég szegényes. A házigazda jog kb szart se ér. Lehetne ban listát csinálni, de azt meg nem engedik. Kb én lennék bannolva miatta vagy a topikot zárnák be.
A probléma az hogy az SG tényleges vezetõi kb leszarják a fórumot, nem bõvítik a jogosultságokat, nem vesznek fel új modikat. De még a modik javaslataira se válaszolnak ezzel kapcsolatban. Most kb az összes nagy topikban ez megy mint itt (COD, BF4, BF3 stb).

Papírnak papír arra készülj fel, de második vonalban kell vele maradni a keményebb gépek mögött, élete meg annyi van mint egy T8-nak, úgyhogy elég jól meg lehet élni a HP-jából. Nekem nagyon bevált.
Maala
Látjuk a mosdódat, és a törülközõdet is.

Amúgy a napszemüvegedet meg Tom Cruise-tól örökölted?

Egy lúzer kistankal statthúzás váó ez ám a nagy szám majd 3k csata meg a maradék a többi tankal és nekem pofázol te ragyafejû búj el rád szarok XD sok nyomorékot itt cukkolom mert igazam van azért HAHA fáj mi fáj? 😊

Onnan hogy felraktad azt a képet facebookra már nem sért személyi jogot ugyanis onnantól az a kép nem a te tulajdonod.

Kösz az lesz akkor.
Buzi anyád az az egyik a másik meg a takony 10 éves vegye magát takarékra és ne rakja fel a képeim mert ez személyi jogok sértése vagy másként tisztelet!!! Én nem adtam meg mert ezt csinálta neki van ideje erre hogy ezzel foglalkozzon mások után kutatva othon tespes egész nap unatkozik szegény erre van ideje szarok bele és beléd is, amilyen a mosdó olyan a törölközõ gyökér XD

patchaou
Nyilván mindenki lúzer aki anno kv-val farmolta ki az elsõ egy-két 10-es tankját...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És ennyire bánt téged hogy jobb a statja hellcattel mint amit te képes voltál összebalfaszkodni? 😛

Itt egy újabb XD Petyahu PzKpfw 1,277 csata kv-1 1041 csata vannak itt lúzerek <#taps>

Annyiszor elmondtam már neked, hogyha megfelelõen moderálnák ezt a topicot, akkor egy hatalmas lépést tehetnénk pozitív irányba. A PH! fórumon vagy a hivatalos EU fórumon képesek a játékosok kulturált formában is eszmecserét folytatni. Gondolom az az oka ennek, hogy az elsõ "kurva anyádat beképzelt HUNS" után figyelmeztetés, hsz. törlés, majd a következõ ilyennél ban járna. Ha neked nincs ehhez jogosultságod, akkor tegyél az ügy érdekében vagy keress valakit, aki helyetted megoldja.

Lassan meg kellene cselekedni, amit megkövetel a haza, akármennyire is szemrevaló látványt nyújt egyesek számára ez a fürdõszobában pózoló buzi.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

yossarian leírta alant csak én már lusta vagyok hozzá így estefelé
annyit még hozzátennék hogy sima tigával lehet jól lehet sidescapelni

ximix
Új fórum cím: World of Tank Sörözõ
Leírás: Beszélgetés a World of Tank online játékról, de elõfordul hogy egy-két pofon elcsattan, mint minden rendes kocsmában😊
Sima Tigris szerintem mérföldekkel jobb. Hogy miért mondom:
- Tiger P tornyán a parancsnoki kupola hatalmas weak spot, ordít hogy ide lõjetek
- hasa szintén lõhetõ, oldala már nagy szögbõl is lõhetõ
- T8-akat már a frontja se hatja meg, átlövik csuklóból
- tûzgyorsasága közelében nincs a sima Tigriséhez (annak viszont beteg, felszerelésekkel 5 és fél, 6 másodperc körül van)
- lomhább is mint a tesója

A buffolása óta szerintem a sima Tiger vitán felül sokkal jobb választás, de az egyik legjobb T7 heavy is.
Mibe is különböznek?
Nézzenek oda csak nem engem utánoz ha már a kistankal való stat húzásomba köttök bele ITT EGY GYÖKÉR PiMpIX csak nem HUNS-os majom, hát deeee és 2741 csata Halcat-el pedig csat 16K csatája van na ez megdobja a statot baromarc <#taps>

Tigris 1.
De a többség a P változatra szavaz.

A P betû. <#nyes>
P lassabb.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Maala
Cvm-ben, ha 1 összevont config file-od van, akkor megkeresed (ctrl+f) a "mirrored" szócskát, és ott átírod false-ra a true-t... ("mirroredVehicleIcons": false,
legyen a cucc

Ha nem összevont configfile-od, akkor "battle.xc"-ben keresed meg ugyanezt.

Hali
Tigris 1 vagy Tigris 1-P a jobb választás?

Front páncélon kívül mi a különbség még?
Ennek a gifnek pont annyi köze van a wothoz, mint az elmúlt 1000 hozzászólásnak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem kell a rizs vén macilaci nõtlen magányos gyökér 😊

Master91
holnap kap tetovalast is :ddd
<#taps>egyre jobb a topic

Lunki88
Át lehet nevezni most már a topikot kék osztrigára wot helyett...
ximix
Ha valaki használ tank icon modot az megsúghatná mi kell hozzá, hogy a szöveg ne tükörkép legyen a másik oldalt ?
ha tudnal olvasni akkor latnad ott a nevem az alairasomban, de ha mar igy osszehaverkodtunk elmondom neked 41 eves vagyok, es mivel nekm meloznom kell hogy eltartsam magam ezert csak felleannyi csatat tudtam menni 3 ev alatt mint te....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU