418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Még csak 10-15 csatám van vele, még barátkoznunk kell.
Viszont a legénységen most húzom a 4. skill-t és pótellátmánnyal használom. Mondjuk az helyet lehet vissza kerül a tűzoltó, mert pont tegnapi utolsó csatában gyújtottak fel. -
yossarianHUN #408892 Túlértékeltnek nem mondanám, mert tény, hogy akár csak papíron is jobb, mint a legtöbb T8 heavy, de az is tény, hogy irreálisak vele szemben az elvárások, és az emberek emiatt hülyeségeket engednek meg maguknak mikor vezetik. Aztán jön az ideg, hogy mekkora szar ez a tank. A helyén kell kezelni, ahogy pl. a Type-59-et is :) Ha azt csinálják vele, amire ki van találva, és nem törik össze az első öt percben a túlzott önbizalomtól fűtve, akkor azért baromi jó abban, amit csinál. Ami ettől függetlenül tényleg nem a játék legváltozatosabb játékstílusa.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2019.04.10. 13:09:37 -
yossarianHUN #408891 Az a titka, hogy nem szabad vele magabiztosabban játszani, mint a többi átlag brawler tucatheavyvel :) Ami nehéz a hypetrain miatt, amit köré építettek, de ugyanez volt anno a Type 59-cel is. Ha már megszoktad, hogy visszafogod magad, és nem hiszed, hogy golyóálló vagy, akkor azért elkezdenek kitűnni a tank erényei, nevezetesen hogy a legtöbb területen egyszerűen jóval erősebb, mint a T8 heavy társai. Ettől függetlenül megmaradnak a korlátai (snipeolni nem fogsz vele soha pl.).
Játékstílus tekintetében meg a játék legfaékegyszerűségűbb, legkevesebb agykapacitást igénylő módján kell vele játszani, mint a legtöbb orosz heavyvel. Belemászol az ellenség arcába, és lebokszolod :) Nem igényli az okos játékot, de ez nem jelenti azt, hogy lehet vele bután játszani, azt semmivel nem lehet. Mármint heavy pléjerek ne érezzék magukat offendálva, én is a mai napig imádok egy chokepointon dagonyázni valami vastagbőrű behemót tehénben ülve :D -
Malarki #408890 A Defender talán a legtúlértékeltebb tank a játékban. Én karácsonykor kaptam lootboxból, de semmi kedvem vele játszani. A ágyúja hulladék, hiába a nagy alfa meg pen ha a lövések fele elszáll a franc tudja hova. Kb úgy néz ki hogy 10 lövésből 6 talál, abból 3 üt át. A páncélja is csak a hülyék ellen ér valamit, épkézláb játékos már T8 tankkal is simán átlövi. Ehhez jön még hogy a gun depressiontől tényleg depressziót lehet kapni néha, minden második bekapott lövéssel elszáll az ammo is, lomha mint a franc és természetesen 10-ből egyszer ha top tank tudsz lenni vele.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2019.04.10. 12:44:11 -
sempike #408889 Hát én mostanában visszakapcsoltam a chat-et és úgy tűnik elég sok reportot kapok :)
Itt már mindenki field commander, aztán jó nagyot röhögök mikor megnézem a statját. És persze nem hagyom szó nélkül.
Lényeg ami lényeg, nem hiszem hogy sokat számítanának a reportok.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2019.04.10. 11:19:51 -
Úgy érzem kicsit felültem a hype vonatra. Megvettem a Defendert-t de nekem valahogy nem adja.
Vagy túltolom és elhiszem hogy lehet vele pattintani(aztán mégsem), vagy túl óvatoskodom az egészet és 800 sebzéssel jövök ki a csatából.
Úgy gondoltam, hogy a Löwe nél jobb tank lesz, amit egyébként nagyon szeretek, de valamiért gyengébbnek érzem, holott az alfája ugye nagyobb tehát a visszatartó ereje is (elvileg). Az IS3 at nagyon szerettem, de talán egy kicsit csalódtam a Defiben. -
Megamax #408887 na igen eléggé viccesek, valojában nem csináltak semmit a gameplay el, az eddigi változásaik amiket bevezettek vagy be fognak vezetni semmiben nem változtatja meg a játékmenetet, ugyan ugy 5 perces lerohanások lesznek, ugyan ugy Gold loszert fognak lovoldozni a játékosok amint egy kis páncélba utkoznek és ugyan ugy kapni fogják a HE loszert stun al vagy anélkul. -
Malarki #408886 Prem acc átalakítások jönnek, néhány elég érdekes közülük
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2019.04.09. 17:42:12 -
Imádom, ahogy az új prémiumos videóban le"malacpersely"ezik az új kreditszerzési bónuszt. :-D Legalább elmondják, mi a véleményük a játékosokról. :-D -
Plata #408884 Szeretem őket,szívatni. 
Az hogy kinyírtam azt a wz-t ott és akkor feldobta a napom.
Jó kedvel dupláztam le az összes tankom.
Jó kedvel nyomtam rá reportot,még jobb kedvel olvastam a levelet amit a wg küldött.
Vicc hogy a csóka lengyel volt. -
nemtudommivan #408883 Mindig nézd meg kire lősz .
Pirosak- erőtér veszi őket körül ami eltériti a tér idő kontignuumot. Hiába célzol gyenge pontot láncot lövegpajzsot vagy a páncélzat legvastagabb leggdöntöttebb részét fgod eltalálni. Már ha eltalálod és nem a földbe sebzel bele. Papír tankba közvetlen közelről nincs mese el kell hogy találd ekkor láncolod vagy kritikus.1-2 szinte biztos hogy így lesz ennyi előnyt kap aztán bonthatod. Ő persze kapáslövéssel lőszerrekesz töltő célzó vagy torony illetve ezek kombinációja. Mindezt ugy fogja kivitelezni hogy a mezo kozepen mászkál míg te csak a csövedet dugod ki. Te csak a láncot tudod pirosra lőni esetleg a radiost aminek semmi ertelme illetve az uzemanyagtartalyt de gyulladni nem fog.
-
nemtudommivan #408882 Mi bajod a nácikkal? -
Plata #408881 Lehet azt valahogy tudni hogyha játékban nyomtam reportot annak lett-e valami értelme?
Még nem írtak emailt eddig hogy reportolt egyedet megbüntetik,de most jött email tőlük hogy köszönik a visszajelzésem meg bla bla.
Úgy látszik a náci wz-t talán seggberúgták.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.08. 08:31:16 -
ezt a kuponos szarságot Ph3lan úgy magyarázta meg, hogy akciósra a boltok sem fogadnak el extra kupont
de ha limitált cucc jön arra miért nem jó a kupon az is gondolom kimagyarázható -
Angelus1991ster #408879 Kicseszett 30%-os kupont nem lehet felhasználni a Defenderre. Akkor legalább átruházható/átadható lenne a kupon más számára. Aki pl. állandó prémium shop tagos tankot akar venni. -
Plata #408878 Szerintem ma csupa idióta játszik.
Két csatára volt időm eddig.
De mind a kettőben hülye csapattársak voltak.
Másodikban meg is ölt egy.
Vereség
Csata: Minszk
Járművek: P.44 Pantera
Szerzett tapasztalat: 126 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1)
Szerzett kredit: 9 885 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 032; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 519)
Nem tudom mi volt a baja,csak elkezdett lőni majd ki is lőtt,igaz be is kékült.
De nemvolt százas,folyton nxggerezett a cseten.
Másik csatában meg grille 15-nek az volt a problémája hogy előre törtünk és nem kempelünk.
Grille azon ugatott hogy minek megyünk előre,a bázison kellett volna maradnunk és várni az ellenséget,így neki nem lesz sebzése,minden féle noobnak meg egyébnek le hordott minket mert a jobb oldalon lerohantuk az ellenséget vagy hatan és a bázisig berongyoltunk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Találtam egy 2018.02.10. telepítőt a firefox mappájában 
Jön szépen lefelé,Gc nélkül
.mire végzek a meloval talán le is jön
-
talán erről az oldalról? -
Sehogy,ne foglalkozz vele.Köszi a segítséget,nem tudhattuk,hogy nem jön be.
Van pár böngészőm,mindegyik máshová tölt,majd holnap átnézem őket,hátha
Ha nem akkor megbarátkozok a Gc-vel
-
Nabazdmeg XD
akkor egész játékot hogy tudom elküldeni? xd
Megára fel lehet 40 gigát ingyé tenni? :D -
Átmásoltam a Launuchert,erre totál összefosta magát a Wot
már az exe-vel sem indul
-
Plata #408872 Még hogy nem lehet a kerekeseket kilőni,spotolás közben auto aimmal lőttem ki őket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
suba53 #408871 Én már a nagy nerf sorozata után vettem meg. Teljesen átlagos erős TD-vé vált. Már nem az a legyőzhetetlen gyors szuper OP tank, mint aminek indult, de nem is használhatatlanul gagyi. Nem bántam meg végül is. -
Plata #408870 Győzelem!
Csata: Mines
Járművek: T-54 ltwt.
Szerzett tapasztalat: 1 088 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 16 362 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 452; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 791)
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x1)
Kinyírtam egy csapattársat,de úgy hogy nem én nyírtam ki.
Wz132a valami gyökér náci volt,report mellé fogtam és szépen kitoltam Fv td elé.
Az meg oneshotolta,hú a kis náci hogy begőzölt.
Kinyírtam,mellé még szép szavakkal is illettem a felmenőjét úgy hogy azért nem kaphatok büntit,ki is nyírtam és rettenetesen felhúztam,állati jó hecc volt.
Ahogy fetrengett a kis nyomorult náci.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.06. 10:34:09 -
papa74 #408869 Na...csak, hogy pontos legyen...
15 csata AMX M4 45 1 T7, 8 T8 és 6 T9 csata...szerintem piszok került a rendszerbe. -
KV-122vel ugyanezt érzem.
kár a wg-nek bármibe belenyúlnia
mm, arty eddig csak rosszabb lett, ami óta javitani akarják -
papa74 #408867 AMX M4 45-el 13 csata, 1 top tier és kb. 50-50%-ban T8 és T9...ez érzetre rosszabb lett, mint volt -
Sziasztok,
OBJ. 268 4 ről mi a vélemény? Mikor bekerült tele volt vele a T10, aztán jött egy nerf és azóta nem találkoztam vele.
T8 nál járok a fejlesztésben, érdemes tovább menni? A másik orosz T10 es TD megvan. -
tothgyorgy #408865 Üdv a pokolban! Szorítok helyet mellettem a forró olajban neked is. -
lol XD
minőségi, már szinte a 2015-ös mm-et is visszahozhatnák ennyi erővel -
Plata #408863 Srácok nektek nem vacakol?
E100-al akartam menni meg type 5-el és ilyen 550 feletti pingem lett.
Egész jól ment csata,lőttem volna erre 550 ms meg még több is,fél perc volt mire reagált volna tankom.
De csak T10 tanknál tapasztaltam. -
zsozsok #408862 Új MM . -1 Arty
Utoljára szerkesztette: zsozsok, 2019.04.05. 14:29:07 -
suba53 #408861 Én azt vettem észre anno, hogy a francia táras nehezek nagyon sokszor, a többi tank átlagánál lényegesen gyakrabban szerepelnek top tankként.
Nem tudom hogy ez hogy jön ki, de én örültem neki, mert nem volt ez az "összeesküvés elmélet" érzésem, hogy az algoritmus szopat éppen. -
Plata #408860 Nekem már megvan Amx 50-100.Sokszor vagyok vele t8 csatában,sőt már top tank is voltam vele,bár még stock és a legénység is csak 98%-os.
De nagyon szar,ha T8 vagy T6-8 csatába kerülök tuti bukta.Ha T8-10 csata van akkor már egész jó.
Nem tudom miért,de ha top tank vagyok vele akkor fix hogy a csapat két három percen belül elhullik.
Én inkább azért imádkozom hogy T9 vagy T10 csatába kerüljön,még nem láttam vele olyan csatát ahol top tankként nyertünk volna,tök mindegy hogy sebzek vele rohadt sokat,mert a csapat úgyis elhullik,sokra nem megyek vele ha stock vacakkal ott marad a nyakamon 10 tank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.05. 08:41:46 -
papa74 #408859 Az érzés nálam is megvan :)
Gondoltam folytatom a csigazabáló heavy ágat, valamikor régen az ARL-ig jutottam. Az egyik csatában a 7-es AMX, mint a sebészkés, a következőben...
Top tank voltam (7-6-5 tier), a végjátékban (mi álltunk nyerésre) az ellen bázisánál összefutottam egy skoda t25-el, benne egy 1k csatás piros játékossal. Ütés váltás kb 150 méterről, mindketten nyílt terepen...ő minden lövésével beütött, én megvárva a teljes beszűkülést, 3 lövést adtam le...1 sem talált...elötte, mögötte, isten tudja hol csapódott be. Ezek után megvártam míg valaki kilő, azt hittem a guta kerülget. -
nemtudommivan #408858 Utóbbi 1 hétben 10-12 csata után jön a győzelem. Hihetetlen képességgel válogatja össze a sötét állatokat velem és a svájci agysebészeket a másik oldalra . Ma konkrétan 6 csata ment így le. Meguntam alt f4. Dühitő hogy ez ellen semmit nem lehet tenni. Ugy rájuk küldenék egy szupervirust ami szetbaszná az összes szerverüket es addig nyomorgatnám őket mig ki nem hoznák a skill alapu mm -et. Legalabb egyenlően osztanák el a juhokat. Vagy menjenek egymas ellen es legyenek boldogok .
Élvezhetetlen így játszani. -
sempike #408857 Már ott tartok, hogy a csaták felében csak azokat a tankokat tudom sebezni amikről lement a spot.
Kicsit idegesít mert a 3. markot húzom párhuzamosan 2 tanknál (ill. egy harmadiknál mikor mindkettő csatában ragad) és 92-94%-ról már 85%-on járok mindhárommal. -
suba53 #408856 Nem tudom hogy az új MM-nek köszönhető-e. Visszavettem az M44 hatos artyt, karácsonyi kedvezménnyel, nyomott áron.
75-80%-os legénység került bele. Kb. 20%-ban volt T8, a többi T6-T7 meccs.
12 meccs kellett, hogy meglegyen a "legyél tízszer a top7 alap xp szerző között" küldetés.
Annyira adta, hogy nem is váltottam tankot a sorozatban.
Eddig az FV brit hatos volt a FUN arty tankom, de ez messze jobb. Nem kell az ellenfél orra elé mászni vele, hogy elérd, pontos és gyors az ágyúja.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.04.04. 08:55:50 -
Sziasztok,
Nektek hogy szuperál az új MM?
Tegnap mentem 8 mérkőzést 7-es tankokkal, végig 9 es tier ben. Tankok: (Leo/ P43.Ter / M12 Arty)
Artyval kifejezetten szeretem a tier 9 et, de a többivel hanyagolnám) -
suba53 #408854 Mikor kapjuk meg a retróért járó festéket? Már tegnap vége volt.
Vagy most számolgatják abakusszal, hogy ki mennyi meccset ment?