World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Két dolog miatt,ugye tavaly lehetett két skilles női legénységet kapni eventen ingyen.
Másik hogy az eventen lehetett kapni tankokra leárazást.Én a svéd td ágat áraztam le 40-100%-al.
Így az eventen lenne egyből legénységed és olcsóbb is lenne kihúzni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
nem rémlik.
Egyébként ezért is lepődtem ma meg hogy Vk-val közvetlen közelről kilőttem Type 4-et.
Ő meg végig lepattant rólam.
Egy másodpercig sem gondoltam hogy túlélem majd.A végén meg nem is tudott belém lőni.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.12.01. 21:31:49
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.01. 21:09:46
Gondolom én.
Ez olyan mint hogy te azért hagytad abba a játékot mert sok a csaló,te sosem csaltál csak ha felmentél WoT-ba akkor először feltetted a csaló modokat és kipróbáltad hogy megy-e még.<#vigyor5>#vigyor5>
Ezt te mondtad.
Igazán ajánlhatnál nekem a WoW-hoz egy jó arany csaló programot.<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.01. 20:44:57
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.12.01. 20:25:41
Ki van írva hogy Eu1 xy játékos online eu2 xy játékos.<#whatever>#whatever>
És bizony nagyon sok.
Ha megnézed a képet amit linkeltem épp 146k játékos játszik csak eu1 eu2 szerveren.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.01. 20:21:52
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.12.01. 20:21:19
Az MM-en valóban lenne javítani való. Ma az O-Ho-val 9 meccsen 8-asnál kisebb tankot nem láttam, de még csak alapvetően nem is ez a fő probléma, hanem hogy a 3-5-7-es rendszerben a csata eredménye alapvetően azon múlik, hogy a top tier tankokban milyen játékosok ülnek. Ma nem volt szerencsém, kifogtam az összes retardáltat T10-es tankokban. Nyilván a maraton miatt sokan elővették a T10-es tankokat, de játszani nem tudnak velük.
Type 4 vs Mauer,aszittem nekem annyi meg a bambi,egymásnak mentünk,nulla sebzést tudott bevinni.<#ijedt>#ijedt>
T95 nem tudott sebezni.<#ijedt>#ijedt>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sem T95 sem Type 4 belém nem tudott sebezni.A láncomat ellőtte t95 többször is,de ennyi.
Javítás:
VK 168.01 Mauerbrecher jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 4 035, arany: 0
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.01. 19:05:58
És jó lenne ha némelyik pályára raknának be új tereptárgyat.
Gyors tankoknak rámpákat,amivel szép nagyokat ugrathatnának,ha nagyon unatkoznak akkor lövöldözés helyett tartanának ugrató versenyt.<#whatever>#whatever>
Báár az hogy félre beszél,az szerintem nem a helyes megfogalmazás,az olyan felületes.Igazán fogalmazhatnál pontosabban.
A T6 Kar'Fi-nak már 4 éve be kellett volna kerülnie.De még nem került be,én meg csak várom és várom.<#whatever>#whatever>
De várom.
Milyen régóta várom,2014 október 14 óta.<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.01. 18:07:17
Aztán kapunk egy új update-t lásd(1.3) amiben jön 2 tank páncélvastagság módosítás és bekerül néhány tereptárgy ,amiknek évekkel ezelőtt be kellett volna kerülniük(Himmelsdorf) további sok szerencsét a lyukhoz meg a szélhez <#wilting>#wilting>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.01. 16:57:46
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.01. 16:50:13
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az MM betett 3-4 szinttel nagyobb tankok köz mégsem halt meg a WoT.
Már hét vagy nyolc évvel ezelőtt is haldoklott volt a WoT egy két okostojás szerint,sőt volt aki a béta után max félévet adott neki.<#integet2>#integet2>
De ugye ismerjük a közmondást.A lyukról meg a szélről.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.01. 16:29:32
Újabb prófécia?
Elég szomorú,hogy a Wot-ból befolyt összegből kísérletezgetnek, aztán Wot- meg elég rossz irányba halad. Például hónapok telnek el,ameddig egyáltalán szóba kerül,hogy Broken a MM, Textúrák még mindig nem egyeznek az alatta lévő modellel például sziklák széleinél. 3arty oldalanként túl sok korlátozni kellene 2-re vagy 1-re oldalanként, a tankok kiegyensúlyozatlanok,a régiek mérföldekre vannak az újonnan megjelentektől főleg tier10-ben.
Ehelyett havonta jelennek meg az új prémiumtankok.
Vajon,amikor a Wot fogja lehúzni a rolót,akkor hova tudjuk majd átvinni a belefektetett összeget?😊
There is but one rule: Hunt or be hunted.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azt olvastam, hogy az idei karácsonyi ajánlatok megvásárolhatóak aranyért is? Meg tudná mondani valaki, hogy a mai mennyibe kerül?
BattleTag: kabel15#2672
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De az előbb szereztem egy szerencsés jelvényt.
T49-el Type 4-et szívattam,körbe körbe kerültem és csipkedtem,a csapattársai meg ki akartak lőni és ezt szerencsétlent lövöldözték szarrá.<#idiota>#idiota>
Három gyökér td össztüzet zúdított rám,de egyik sem engem talált el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.30. 21:14:02
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyébként nem értem mért baj az ha valaki ingyen akarja megszerezni.