World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most ahogy beléptem, mûködik. Lehet, hogy nem szereti, ha egymás után felhányom a modokat..? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- aki moderációs problémákat itt beszél meg: ban
- moderációval való humorizálás, tiszteletlenség: ban
- jogvédés, politizálás, cigányozás, zsidózás: ban
Micsoda diktatura bakker 😊 Nemhogy kritizalni meg poenkodni sem lehet a moideracioval kapcsolatban. Ez aztan az igazi felcsuti politika.
Csak igy tovabb sracok. Aztan nem kell majd csodalkozin ha par seggnyalon kivul nem marad itt senki.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Btw, egyenlõre még nem lesz bevezetve. Meg kell várni hogy mennyire lesz hatékony a többi topikban, meg legyen rá moderátori kapacitás.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mi lesz pl velem, stoppossal, Foxival?
Szerintem kellene 1 külön topik, ahol síránkozni, flémelni lehetne, képeket, meméket, gifeket beszurkálni.
Persze az is Wot lenne csak lazábban.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az van, amit korábban is írtál az SG csapat vezetésérõl, illetve inkább az elhanyagoltságáról. :-(
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
- kicsi az internet sávszélesség akkor azért laggol a játék, mert az xvm is a csata elején szinkronizál pont mikor a játék is használja a netet és ezért a játék laggol, mivel nem tud idõben adatokat küldeni és fogadni a szerver felõl
- ha jó a sávszélesség akkor azért laggol a játék, mert processzor 100%-on dolgozik a játék betöltésén, plusz még az xvm-el is foglalkozni kellene ezért prioritást állít fel és várakoztat ha lesz egy kis szabad erõforrás a procinál akkor foglalkozik vagy játék vagy xvm
-és lehet egyszerre mindkettõ 😊
mivel még meg sem jelent .....
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha a családban, koleszban, házban, stb routerrel szét van osztva, és mondjuk valaki ezek közül full sávszélességgel torrentezik, akkor bizony az meg tudja ölni a kapcsolatot a többi ágon.
Ha ilyen van, akkor a torrent kliensben le kell szabályozni a le, és feltöltési sávszélességet a névleges felére.
Ha csak egyedül te használod, akkor a szolgáltatónál lehet jelezni a problémát, mert az nem természetes, hogy ennyire magas legyen a ping európai szerverek felé.
WoT: Nishizumi77
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
(Volt egy idõszak, amikor T mobilnettel nem lehetett játszani, mert ezt játszotta el minden csatában, de azzal már megszûnt azóta.)
Ha jó oldalt sasolok ott 8.9 van írva a Jimbo-hoz (attól még lehet müködik)http://www.wotinfo.hu/index.php/add-ons
Ha nem töltötted le a nyelvi fájl (alul a Download-Settings)akkor lehet hogy csak csatában tudod beállítani melyik célkeresztet szeretnéd.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-0811-j1mb0s-crosshair-mod-xvm-config/
© placido
Nekem egy damage panel okozott 999-es laggot amiben xvm-es fájl is volt.
Fõleg a játék elején volt látványos.
Újratelepítettem a gépem, és a Jimbo beállításához kérnék segítséget.
Bármire állítom, csak a "gyári" célkeresztek állíthatók be. Láttatok már ilyet?
Igen én szeretem, élvezem, és még jól is megy, sõt a másik két ág is t9, t8, szóval várható még több 10es arta, lehet bújni elfelé 😄
Másrészrõl nem játszhatatlanok lettek csak hát... RANDOM, annyira hogy az már fáj, mindkét irányba!!! ha megnéztél, láttad az effem, meg hogy nem hellcattel hordtam össze, tudom hogy hová kell lõni... én a WASD-t csak lövés után nyomkodom mint az õrült, cserébe gondolkozni azt kell, nem anynira egyszerû "megsaccolni" egy 40-el közlekedõ tank hol lesz pontosan 4mp múlva (kb ennyi a shell travel time 800m-re, persze van yolyan siemka is akire 2x is rá tudok lõni ez több mint egy perc mozdulatlanul XD) jaj igen a random a két szélsõ érték ami a napokban volt m55-tel lõtáv olyan 600-900m között direct hits/shots fired elsõ eset 11/11!!! következõ eset 2/13...(és még a splasdamok összesen sem tettek ki 200hp-t szal nem kis mellék voltak azon a meccsen) szerintem ez a szórás nem normális... nem azért a 20asért, de majdnem mindig oda lövök ahová kell, az meg hogy hová érkezik... na az egy vicc a legtöbbször és mégis megvan a dam 😄
A másik kezemben meg a sörike szokott megfordulni inkább és jól is esik, amúgy nem lehet 1 kézzel rendesen artyzni sem.
WoT Artyst
cyka blyat
cyka blyat
Eddig a japán ág nekem katasztrófa, de az STA-1-et kihúzom, mert az jónak tûnik.
Ha kevés, akkor itt vannak a tömörített textúra csomagok.
Plusz próbáld ki, hogy fejlesztett, vagy normál grafikán fut-e jobban.
No meg itt egy wot tweaker is.
http://wothungary.hu/news.php?extend.429