418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egyszerű a megoldás, ne told tartalékok nélkül, majd csak jövő hónapban. :-o -
Emilke és tàrsa,minél elöbbi begyüjtése:-)
+Maala is mondta h nagyon szekszi,és megéri:-DD
Csak ott b,,tam el,hogy ràértem volna ma este resetelni,mert most tolhatom harci tartalékok nélkül:-(
-
Lucifer001 #409011 Miért volt célkitűzés nektek az 5. prestige ? -
Plata #409010 Sajna nekem a három sem lesz meg,nem volt időm a héten frontline-ozni.Csak keveset tudtam menni.
Tegnap is olyan pocsék csatákat sikerült menni,az egyik csatában ráadásul homár lengyelek nem is csatával foglalkoztak hanem homár klánjukba homár lengyeleket kerestek.
Ők mondták hogy azok,nem én találtam ki,állandóan nyomatták hogy homár lengyeleket keresnek.
-
Szintén zenész 

-
nemtudommivan #409008 Vartam hogy meglegyen a hetes gumikerekes de a hatoshoz kepest ez egy fostalicska. A nyolcas elvezheto lesz ? -
Malarki #409007 Nem, mivel ezeket ugye a hivatalos weboldalon kellett volna megkeresni és ezért csak korlátozott számban lehetett aktiválni őket. Nekem is délelőtt 11 körül már csak hármat fogadott el. -
Plata #409006 Jah.
Én csak azt próbáltam amit User beírt,ment. -
Ezek közül már nekem sem volt jó egyik sem 
COLORUREGG
ANEGGADAY
EGGFULOFCOINS
EGGSPERIENCE
EGGOVEREASY -
Plata #409004 Hogy hogy nem?Harminc perce ment még.
Csak egy kód volt.
Amit User írt be,amit én írtam az vicces köszi volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.20. 14:39:44 -
tutyimutyi2 #409003 tökjó hogy haza érek munkából látom bonuszkódok oszt már egyik sem működik... -
Plata #409002 Thanksperience. 
Nyugta
Dátum: 2019. 04. 20. 14:05:31
Személyes tartalékok: További XP csatánként (x3) -
Userx2 #409001 EGGSPERIENCE -
Plata #409000 Na egy csatára volt időm,vagyis majdnem,visszavettem is3-at,raktam bele legénységet,egy 100%-os lett többi 70% mert medből raktam át.
Eszement jól ment vele,két bázist befoglaltam egyből őrnagy lettem,majdnem tábornok,erre jött két telefon és kampó,ha nem zavarnak meg béna is-el tábornok lettem volna.Lazán. -
Plata #408999 Tegnap mentem két frontline csatát,naná hogy akkor állt le az Eu1 mikor játszottam.
Eu2-re át akart dobni de elment a kedvem a sorban állástól. -
nemtudommivan #408998 Szerver ujrainditasakor egy orosz atomerőmű indul ujra? Nem kapkodjak el.. -
viper07 #408997 ha azért megyek 8 -as tankkal folyamatosan Tier 8-ban mert Frontline van, akkor legyen folyamatosan. Elő mertem venni a nagy Öreget, és ...hát ez lett. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nemtudommivan #408996 De van aki leszarja az fl-t mert egy dögunalmas vontatott szar. -
Shh, az a T8 prém Emil nagyon szexi, megéri az neked. :-o -
Én a Jgpze100 kivételével visszavettem,minden eladott T10 tankot+ egy rahedli potkajàt+ felszerltem egy csomó tankot,olyanokat amiket nem is hasznàlok./Tulképpen csak olyanokat,mert nem is jàtszok màr csak Fl-t:-DDD/
De màr megint van 12misi:+)
Amugy elég monoton ez az fl így,nem biztos hogy végijtolom a tankokig:-(
Ha így lesz akkor,ugyanitt account eladó:-DD -
Rammsch31n #408993 egyébként vicces, hogy árulják a prém tankokat évközepi leárazáson... de frontlineozva kapott prém fiókkal már 46 millió kreditem van, amit nem tudom, mikor fogok elkölteni xD -
Rammsch31n #408992 mondjuk ha belegondolsz az a 2 csata is egy óra... :D
egyébként sztem a hét elején értelmesebb emberek játszanak, mert tegnap már nagyon szenvedés volt az egész... 7végén meg mi lesz te jó ég... -
Plata #408991 Én most nem haladtam.
Alig van időm.
Esténként pár csata,de ha fáradt vagyok akkor max 2. -
Rammsch31n #408990 na megvan a prestige 5... egy hónap pihi az egész wotba... :D -
sempike #408989 Na most tapsikolok örömömben, Akkor nem csak engem szivat a WG.
Pont ugyanez van nálam is hetekig, aztán pár nap csoda mikor átkerülök a f**z másik oldalára és még a lehetetlen kapás lövéseim is ülnek.
De jó lenne, ha inkább egy nagy átlagot tudna hozni az rng.
Ezért nem játszok frontliine-t, mert több lövésből jobban kitűnik ez a "most jó napod van", neked kedvezünk vagy a fordítottja.Pedig elég szépen hozna meccsenként 100-200k azért be szokott esni nettóban Generális rang nélkül is. -
Lucifer001 #408988 Pont ez az ami engem is nagyon bosszant . De segítek neked , és folytatom . Javítod a ammorackot 3. lövésed talál , sebez is neki . Ismét rád lő kiüti a parancsnokod , és szintén ammorack . Mire betöltesz ismét dob neked egy lövést ami kiüti a töltőt , és a motort . Te lövésed szintén talál , dob egy erős nullát láncolással kombinálva , és kivégez . -
nemtudommivan #408987 Szemét moslék rng a csicskák felszopója. Caernarvon ax oldalt áll nekem object 430al 100 méterről 2 x hibázom el full becélozva. Kijon a csobol a lovedek es letorve megy a fold fele. Ez mi a f.sz? Kanyarlövő? Észre sem vett hogy mellette állok olyan fogyatékos volt. Aztán csak feltunt neki hogy porzik mellette a fold. Odafordult es 1 lovessel ammorack! Így konnyu sztárnak lenni. -
Rammsch31n #408986 ... én meg akárhányszor rálövök a kerekes rákra, NEM ELÉG, hogy örülök egyáltalán, hogy eltalálom, cserébe megússza egy 0 dmg criticallal... aztán meg nézek mint a kurva élet... mondjuk nekem nem adják a heavyk frontline-ba... messzire kurva pontatlanok, és úgy pattanok mindenről, hogy megesz az ideg... én a light-arty védeni td... és néha med tankokkal megyek ha kell a dmg... -
Engineering. Mindennel. Legjobb ranghúzó skill. És még az újratöltő pontok idejét is lefelezi 2 percre. -
Gyuszopapa #408984 Az elöző frontline sokkal jobb volt.A random is szarabb lett,el sem indulsz egy lassú HT-val a bázisról máris spottolva vagy.Ez nevetséges.Ráadásul ezeket a szarokat le sem lehet láncolni.A kedvencem a 3-ból 3 lövéses kritikális találat 0 sebzéssel.Persze az a szar megy tovább.Mindig kitalál valamit a WG ami tudományos fantasztikus filmbe illő.Vagy legalább ne adtak volna hajóágyú átütésű HE-t nekik.Mindjárt nem volnának ennyire népszerűek. -
Mióta csak kerekessel tolom azóta nem zavarnak a kerekesek+az artyk:-DD
Az màr inkàbb hogy ilyen defender,wztd,is3ak célzàs nélkül lönek el 80nàl:-( -
Rammsch31n #408982 meg a kerekes szarok, meg a monotonság, meg a debilek...ja csak az arty.... -
nemtudommivan #408981 Ezt a frontline-t is az artyk basszák szét. Nem elég a folyamatos bombázás neeem..... -
Rammsch31n #408980 mindig az aktuális +2, tehát az 5.-ig... -
Most hányadik prestige szintig lehet elmenni?? -
Userx2 #408978 Figyeld, hol foglalják a bázisotokat. Könnyű tankoknak 3 db harci tartaléka van. Felderítés, tüzérség, bombázók. Ezeket használom. Tök jó, hogy át lehet küldeni az áldást a másik szektorra is.
HWK 30, M41D, Progetto 14-->23 szint 5 milla boosterekkel. -
MuldR #408977 Ja, az jó lenne. Meglenne a motiváció az instant uninstallhoz. :D -
Rammsch31n #408976 sikeres foglalásból 3... bár ugye ehhez támadni kell... na meg kurvára fontos, hogy jókor legyél jó helyen, és ez ritkán jön össze... de egymás után így lettem ma 2x tábornok... B oldalt gyorsan befoglaljátok, usgyi A-ra vagy vice versa... C-F vonal az szar ügy... F-et védeni jó max... aztán ha az 1. megvan akkor D-E... és megint átmenni a másikra... :D csak kell a ritmus is hozzá, mert ha rosszkor foglalsz kikapnak... utána meg a következő hullám foglalása lesz jó csak, amibe már nem vagy benne... és az gáz.... :D -
Sziasztok,
Van valami tuti tipp FL re?
Eddig azt gondoltam hogy na majd arty val csak úgy pörögni fog felfele a rang, nah ez nagyon nem így van. Pedig fokusz van foglaló körökön, a szomszéd területre is átlövök ha éppen azt foglalják.
Löwe, Udes3 kombóval sokkal jobb eredményeket érek el mint artyval.
Szóval a kérdés, mivel lehet a leghamarabb rangot szerezni?
Vagy mi az a játék stílus amivel érdemes próbálkozni? Spotolni kéne kerekessel? -
Userx2 #408974 HWK 30 és az M41D is nehezebb a WZ132-nél, ha az a fontos...