World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Én biztos vagyok benne, hogy ha a szerverek úgy mûködnének mint pl a cod-ban akkor rengeteg olyan szerver lenne amin nem lehetne artyzni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

naja a tartálylötyögés elég gagyi 😄DD
meg az autó is túlzás...
úgy kéne hogy ha lassan mész neki akkor eltolod, de ha gyorsan mész neki akkor az is törjön össze
popey8
Próbálok, de ez az artyista Kankalin gyerek szövege elég bicskanyitogató. Többet nem is reagálok - másnak sem kellene - mert úgy is csak felesleges szócséplés. Õ nem érti meg, h amit mond az f@szság, minket meg úgy se gyõz meg a hülyeségeirõl.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
A havokban bízom Én is, mert pár havok-os játék meglepõen jól fut az olyan ócskaságokon is mint az Én gépem, de tényleg kérdéses a wg mit fog vele még piszkálni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a gyökér mindenit 😄 na az sem a skilles fajtából volt XD

WoT Artyst

Na mondjuk ebben van igazság, mármint hogy felgyorsultak a meccsek, mostanában nem egyszer elõfordul a 14:1 es gyõzelem/vereség 3 perc alatt, de szerintem ez összetettebb annál hogy artynerf volt és igencsak bennevan a megnövekedett tapasztalatlan játékos szint is.

Popey lehet dobálózni csúnya szavakkal meg hogy a homo artysta eltalál menet közben. EL, a random segíti a sok lököttet ez tény, a külömbség annyi, hogy a homo artis eltalál 1-2 szer egy meccs alatt kb 1000 avg dam szerepel az artija statjában, míg a heteró, tudod az a fajta aki nem növény, na annál sokkal több találat szerepel , mert nem csak szerencséje volt... nekik 2000 avg dam vagy afölötti statjuk van artival

WoT Artyst

Nem értem, hogy miért ragadtatod el ennyire magad.

Kantalusz nagyon kultúráltan írja le az Arty hadviselés általa megtapasztalt lehetõségeit. Miután többször is leszögezte, hogy nem az arty dominál a játékában.

Az arty a játék része, pont. A játékosok 90%-a tart artyt, azok meg fõleg, akiknek az a célja, hogy a lehetõ legkomplexebben játsszák a játékot.

A sakkban sem rinyál senki, hogy a királynõnek mi az hogy olyan ütõ ereje van, hogy nyolc irányban is tud ütni. Szép is lenne.

Szerintem azok vannak kisebbségben, akiknek egyáltalán nincs arty a garázsában. És õk a leghangosabbak.

Mert ha már van a garázsban, akkor azt kell tudni értelmesen használni.
Én kifejezetten örülök, amikor értelmesen írja le valaki a tapsztalatait.

Igen, nekem is van artym. És még mielõtt emiatt lebuzizna valaki, az arány 36 tank, és 1 arty, valamint három felnõtt gyermekem van, és nem örökbefogadott. :-)

Szépnek szép meg jó is, de azt nem értem, hogy itt-ott miért kell eltúlozni?? Full gázzal belemegy egy 80 tonnás tank egy teherautóba, megpöcköli, és a teherautó sértetlenül elgurul, a másik amin röhögtem az a kábeldob volt. Azokat is félrepöckölte.. A következõ a fakerítés és a papírdoboz lesz.. Azok is ellenállnak a lánctalpnak.
A tartályok a valóságban is ennyire "lötyögtek" a tankon? Szerintem ez is felesleges, mert csata közben úgysem azt nézed, hogy mi mozog a tankodon...

Maala
De az artyhoz skill kell, és nem szerencse...

Inkább 20% skill a lövés pillanatától, 80% szerencse azután. 😊 Ezért is jó az FV TD, annak 275mm pennel nem kell szerencse, hogy 2k-kat sebezz. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nehogy azt hidd, Havok a legjobban optimalizált cuccok közé tartozik
habár a WG tuti elcseszi ezt is valahogy 😄
popey8
Jön már az "én vagyok a legnagyobb segítséged a csatában" szöveg is. Segítsen rajtam inkább a hóhér, mint egy artysta féreg. Meg vagyok én elég jól a segítségetek nélkül is. Ha kilõnek hát úgy kellett történnie. Amúgy is kurva nagy segítség az, mikor épp párharc van és a patkány arty a sajátját lövi ki.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
"vagy hamár sikerült és low-hpn vagy az éppen rádmenõ bírkózó társat megakasztani arra a pár másodpercre amíg betöltesz"
Ember lévén nincs annyi ujjam amin össze tudnám számolni, hogy hányszor ölt meg így a saját artynk XD

patchaou
Pofonegyszerû lenne pedig választhatóvá tenni az artykat, mondjuk ott ahol a játékmódok vannak. Egyszer nyitottam egy ticketet, hogy még fizetnék is egy ilyen lehetõségért úgy mint a prémiumért, de nyomtalanul eltûnt negyed órán belül...

szabii98
Na ez jó sok fps-t fog zabálni..

I met God. She's black

Maala
Szóval azért szar a spotrendszer, mert neked hátrányod származott/ik belõle. És hányszor származott belõle elõnyöd?

Így mûködik, ami igazán számít, hogy elõnyt tudsz-e belõle kovácsolni. Hogy ez irreális? Egy arcade játéktól milyen realitást vársz, de úgy õszintén? 2 tank 50m-re egymást harcol egymással? Ne nevettessük már egymást.

Nem a prémium lõszerrel van baj, hanem a mennyiségével a csatákban. Ha nem lenne prém ammo, betol egy E3 szakaszt ellened, amik campelnek a bázis melletti hegyen X pályán, aztán hajrá, lõdd ki õket.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Persze hogy a bírkózás a te dolgod én a TD-re figyelek(vagy éppen amire kell) hogy ne tudják beléd pumpálni azt a pár ezret ami a csövükben van, vagy hamár sikerült és low-hpn vagy az éppen rádmenõ bírkózó társat megakasztani arra a pár másodpercre amíg betöltesz, vagy felrobbantani csak úgy simán 😄

WoT Artyst

Erre kiváncsi vagyok, végre valaki aki replayyel fenyegetõzik, nem a "így és így volt, de nincs replay mert kicsi a vinyóm" klán tagja.
Lássuk, halljuk, megnézem azt a pár métert magamnak.

Sztem maradj civilizált.

Arra utaltam, amikor írtad hogy az artik a kempelés megszûntetõi. Ez ugyanis a WGs marketing szöveg, ami nagyon szépen össze is omlott amikor lenerfelték az artikat.

Ha ugyanis igaz lett volna, akkor az artinerf után kempfesztté változott volna a játék. Ehhez képest hogy-hogynem, valahogy mindenki bátrabb lett, gyorsabban pörögtek a meccsek, mert tudtad hogy csak közvetlen irányzású fegyverek fognak eltalálni. Kampurovkán pl ezek után fel lehetett menni a hegyre közelharcolni, mert útközben nem lõttek halomra az artik.

Az artinerf konkrétan jót tett a játéknak... és százszor inkább legyen TD invázió egy meccsen, mint oldalanként 2-3-4+ arty.

popey8
"Szerintem aki másfél percen keresztül egy helyben áll és lövöldözik az megérdemli, hogy kapjon egy nagy pofont, legalább próbáljon meg mozogni."

Ti homokos artisták állandóan ezzel jöttök, mikor mozgás közben is kilõttök bárkit és nem, nem kell hozzá semmilyen skill. Másik meg, nem kell ahhoz másfél percen keresztül egy helyben állni, h telibe verjen a nyomorult arty. Elég ha az arty pont oda néz, ahol vki megáll pár mp-re célozni és lõni. Ekkora hülye szöveget, amivel állandóan jöttök. Szánalmas. Ha már az artyzás a fõ profilotok, legalább maradnátok kussban.

patchaou
Félre értesz, Én figyelek is rájuk, tudok úgy játszani hogy van ellen az artynál csak nem szeretek. Nem szeretek egy olyantól sebzést kapni aki a pálya másik felén mindentõl távol vakarózik és csak felülnézetbõl like-olgatja a tankomat... ha az illetõ ráadásul egy 400 efis szobanövény akinek tankkal esélye sem lenne az már csak hab a tortán...
Amúgy meg pont azt szeretem amikor a top heavykkel kell bírkóznom, ez a játék vaze nem az hogy sírok az artynak hogy lõjje õket.
Egyszerûen undorodom attól a stílustól amit az arty képvisel.

Igenis szar a spot rendszer és ha megtalállom az ARL-44 es replayemet ahol pár méterre tunt el az a német td ami elotte oldalba lott és eltalálta a láncomat én meg beledurrantottam 1 et de mire betoltottem a másik lovedéket addigra már eltunt és mint mondom ha megtalállom a videot meglátod hogy mennyire irreális is hogy olyan kozelrol egy tank hogy tunhet el.
Ami meg a prémium ammot illeti semmi realitása nincs miért kapnak a 2. WH-s tankok modern loszertípusokat?
Otep, elhiszem hogy úgy érzed hogy mindenre kell figyelned, de "elvileg" van melletted 14 másik, jó esetben nem paradics akiknek együtt kellene dolgozniuk. Mindenkinek megvan a dolga, az enyém az hogy ne neked kelljen a top heavykkel is bírkóznod miközben a td-k össztüzet indítanak rád

Heavy tankal egy körben ritkán lõtt meg 2x ugyan az az arty, pláne nem ua helyen, mert elhagytam azt a helyet ahol kaptam egyet, szerintem annyira nem nehéz felmérni a pályát és megtervezni, hogy mi lesz az útvonal, ami viszonylag artyvédett, lehet lõni és kritikus pontot tartani

WoT Artyst

patchaou
Nagyon sok esetben nincs esély semerre mert ha elmozdul onnan, akkor is tutira szétlövik a szerencsétlent... Én ilyenkor inkább kimegyek farral az ellenséges tankok elé minthogy egy patkány arty szedjen ki a szikla mögül 😊

Maala
Höhö, vicces, most, hogy lesznek olyan dolgok, mint a GF-ben, megint elõ kell venni valamit. 😄 "Szar spot" (ejtsd: az illetõ nem érti, hogy hogyan mûködik), meg "prémium ammo".

Nem baj, legalább a sok értelmetlen grafikai tuning után végre a játékmechanikát is érintõ sírásokat is meghallgatják, mert más miatt nem lehet már sírni, hogy "de a GF jobb akkor is!". "Különben a süllyesztõben végzik".

Ez mekkora egy OP cucc prém létére 😄.

replay

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszi szoktam, így igenhamar kiszúrom hogy melyik az az okos aki még ott lesz a következõ skuló betöltéséig és láss csodát megy is bele a HE...

de azért te is lehetnél kicsit elõzékenyebb és leírhatnád, hogy miért hülyeség amit te annak vélsz, ha vitatkozni szeretnél legalább támaszd alá egy mondattal! (ne csak azzal, hogy hülye vagy mert azt mondtad hogy "idézet")

Master91, ilyen ez a HE sajna és szerintem sem normális az hogy mellélõve 900 dam telitalálatnál meg csak 500 ?! a másik kedvenc amikor egy célzott tankra akkora mellét lõ, hogy a mögötte lévõ kap sok százat

WoT Artyst

patchaou
A szokásos artysta maszlag... mozogj miközben fedezékben maradsz úgy hogy amíg az ellen topjaival küzdesz közben kilövöd a scoutokat és a saját artyd is véted ha mással nem hát a testeddel... világos. Aki erre nem képes az tanuljon meg játszani XD

Nemazért már de ez pofátlanság ugy állítják be mintha ok találták volna fel mikorben a WT:GF (sott talán már régebbi átékokban is benne van)ben már a béta kezdete ota benne van. Otletem sincs miért nem csináták meg eddig. Mondjuk mindegy amíg a Prémium loszer és a szar spot rendszert nem javítják addig felejtos. Valahogy nincs kedvem Heavy tankal jáccani csak azért hogy a másik playernek csak 1 gombnyomás és már átt is tud loni, nem kell neki máshova mennie taktikát váltania meg hasonló. angry face
"figyelsz és használod az agyad"

Ha ez az általad írt mondatot te is alkalmaznád és használnád a csöppnyi agyad, akkor te magadtól is beláthatnád, hogy miért hülyeség amit az elõbb leírtál...

Master91
Az a baj hogy mozgás közbe is kapom úgy a 5-800 dmg-et hogy EL-SE-TALÁL.
Maala
Az pont azt mutatta, hogy milyen lett volna akkor, ha 2 patchel ezelõtt berakják (ahogy eredetileg ígérték). És emiatt nem rakták be, mert ilyen "természetellenes" volt a mozgása a lerepült toronynak.

Nekem nincsen bajom a föld körül keringõ lézerágyúkkal, ha tudom hogy van, keresek egy alagutat és pont. Mindennek megvan az ellenszere, jelen esetben az hogy figyelsz és használod az agyad. Szerintem aki másfél percen keresztül egy helyben áll és lövöldözik az megérdemli, hogy kapjon egy nagy pofont, legalább próbáljon meg mozogni. Ha meg látod hogy melleted pár méterrel felrobban a homok/szikla és te MÉG ott maradsz sniperkedni/ észre sem veszed hogy ott pukkant melletted és besárgult a láncod, akkor is kijár az ezres pofon. A gyorsan mozgó tankokat, meg igen is kihívás eltalálni, nekem pl ez a kedvenc mûfajom, imdom amikor az eltûnõ 13 90-ben eltûnik a skuló majd rá pár másodpercre kiírja a kill-t

WoT Artyst

Házrombolás , hd modellek, torony lerepülés most fognak bekerülni a 9.0-ba/ban? a trailer alapján azt hittem ezeket adagolják , 2014-ben.

angelus1991ster.blogspot.hu

Teszten megveszem JagdE100 at és megyek dózerrolni! 😄 World of házbontás.

Az biztos, hogy sokan ezzel fognak játszani a csata helyett, de látványos lesz nagyon.

te milyen rosszindulatu vagy! ilyet biztos nem csinal a wg! sose nem 😊
Mire gondolsz ál random bug alatt?

A random amit én tapasztaltam és már írtam is, ua artyban ülve volt 11/11es találati arányom meg 2/13-as, szerintem ez szórásnak nagy inkább egy átlagos meccsenkénti 4-8/12-es lenne az értelmes (ami meg is van ugye hosszú távon de azért ennyire nem kellene szórni...)

WoT Artyst

Troll invázió! 😊

Nagyon várom! Beállsz egy ház mellé már bontom is rád a házat te meg mocorogsz 😄DD Lelövik valaki tornyát már megyek is vele dodgemezni. Láttad mekkorát repült a torony mikor belelõtt a tank? Vagy 3 utcát repült meg fel a ház tetejére 😄

Kb erre jó.

Abban viszont egészen biztos vagyok hogy amikor kijön ez az update akkor én a következõig nem fogok wotozni. Nyilván jól fel fogják tekerni az ammo rack robbanás esélyét, hogy sok ilyet láthassanak a népek és a belegondolok, hogy az e5-t elég bárhol eltalálni, bármekkora sebzéssel, hogy besárguljon ez a modul... hát kösz inkább nem.

Maala
Felõlem akár most is.

popey8
Elõre látom, h a sok paradicsom 2 perc után fejre fog állni😊

Viszont ez a toronnyal tudod sebezni a másikat érdekes dolognak hangzik. Bár egyelõre csak a negatív oldalát tudom elképzelni. Történetesen azt, h mikor mellettem kilõnek vkit és pont rám esik a tornya én meg low hp-n vagyok... Nem elég, h a noobok már most is elég használhatatlanok, még így is szívni fog miattuk az ember, ha 2 méterre állnak meg mellette😊

Jajj, ne álmodozzatok már... A grafikai ráncfelvarráson kívül mi változik a játékmenetben? Fixálják a spotolás rendszert? Vagy az átütéseket? Esetleg a no dmg penetration faszságot? Azt, hogy a terepérzékelés miatt a célkeresztet nem lehet a célkör közepén tartani? A random rendszert, hogy a 1.2-es pontosságú ágyúval 150% pontossággal lehet lõni 1.5 km-re míg közvetlen célzással 0.46 ágyúval már kecskét kell feláldozni, hogy egyáltalán találat legyen 200 méteren... Ha bemész a híd alá akkor ne állítsa el a kamera szögét és ne nézz utána teljesen más irányba? Vagy a tank ágak közötti balansz beállítása? és még hosszan lehetne sorolni...

Kantalusz: nem azzal van a baj, hogy random lõsz bokrokat, hanem az hogy az ál-random bug rendszer miatt ezt meg is tudod csinálni.

JeffDunham
Mikor tudnánk pár szót váltani? Picit bonyolultabb a helyzet mint gondolnád.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Pont hogy a td-k a sniperek megfelelõi, az artyk meg inkább egy Föld körüli pályán keringõ lézerágyúra hasonlítanak...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

..a multi turret technikarol is kb 4 eve tudni h lesz, vagy eppen a tobbmagos cpu hasznaltrol is h van, vagy lesz, de.. egyszer.. de legalabbis mindig jovore..

ugyhogy kb semennyire sem lehet komolyanvenni az igereteiket.
Maala
Ne okoskodj! 2,5 éve lehetett tudni, hogy jön a WT:GF, ami szebb, jobb, illatosabb lesz, mint a WoT!

/sacrasm off

Master91
Néha fáj a sok hülye okoskodása....

Nem, köze nincs a WT-nek. Már ~2 éve tudni lehetett hogy kb. 2014-be jön egy nagy grafikai átállás....
popey8
A homokosok is jól meg tudják magyarázni, h õk nem buzik, csak szeretik a fiúkat.<#mf2>

Engem ha artizni láttok, az annyit jelent hogy elraboltak, és így próbálok jelezni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!