World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
meg az autó is túlzás...
úgy kéne hogy ha lassan mész neki akkor eltolod, de ha gyorsan mész neki akkor az is törjön össze
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT Artyst
Popey lehet dobálózni csúnya szavakkal meg hogy a homo artysta eltalál menet közben. EL, a random segíti a sok lököttet ez tény, a külömbség annyi, hogy a homo artis eltalál 1-2 szer egy meccs alatt kb 1000 avg dam szerepel az artija statjában, míg a heteró, tudod az a fajta aki nem növény, na annál sokkal több találat szerepel , mert nem csak szerencséje volt... nekik 2000 avg dam vagy afölötti statjuk van artival
WoT Artyst
Kantalusz nagyon kultúráltan írja le az Arty hadviselés általa megtapasztalt lehetõségeit. Miután többször is leszögezte, hogy nem az arty dominál a játékában.
Az arty a játék része, pont. A játékosok 90%-a tart artyt, azok meg fõleg, akiknek az a célja, hogy a lehetõ legkomplexebben játsszák a játékot.
A sakkban sem rinyál senki, hogy a királynõnek mi az hogy olyan ütõ ereje van, hogy nyolc irányban is tud ütni. Szép is lenne.
Szerintem azok vannak kisebbségben, akiknek egyáltalán nincs arty a garázsában. És õk a leghangosabbak.
Mert ha már van a garázsban, akkor azt kell tudni értelmesen használni.
Én kifejezetten örülök, amikor értelmesen írja le valaki a tapsztalatait.
Igen, nekem is van artym. És még mielõtt emiatt lebuzizna valaki, az arány 36 tank, és 1 arty, valamint három felnõtt gyermekem van, és nem örökbefogadott. :-)
A tartályok a valóságban is ennyire "lötyögtek" a tankon? Szerintem ez is felesleges, mert csata közben úgysem azt nézed, hogy mi mozog a tankodon...
Inkább 20% skill a lövés pillanatától, 80% szerencse azután. 😊 Ezért is jó az FV TD, annak 275mm pennel nem kell szerencse, hogy 2k-kat sebezz. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
habár a WG tuti elcseszi ezt is valahogy 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ember lévén nincs annyi ujjam amin össze tudnám számolni, hogy hányszor ölt meg így a saját artynk XD
Így mûködik, ami igazán számít, hogy elõnyt tudsz-e belõle kovácsolni. Hogy ez irreális? Egy arcade játéktól milyen realitást vársz, de úgy õszintén? 2 tank 50m-re egymást harcol egymással? Ne nevettessük már egymást.
Nem a prémium lõszerrel van baj, hanem a mennyiségével a csatákban. Ha nem lenne prém ammo, betol egy E3 szakaszt ellened, amik campelnek a bázis melletti hegyen X pályán, aztán hajrá, lõdd ki õket.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WoT Artyst
Lássuk, halljuk, megnézem azt a pár métert magamnak.
Ha ugyanis igaz lett volna, akkor az artinerf után kempfesztté változott volna a játék. Ehhez képest hogy-hogynem, valahogy mindenki bátrabb lett, gyorsabban pörögtek a meccsek, mert tudtad hogy csak közvetlen irányzású fegyverek fognak eltalálni. Kampurovkán pl ezek után fel lehetett menni a hegyre közelharcolni, mert útközben nem lõttek halomra az artik.
Az artinerf konkrétan jót tett a játéknak... és százszor inkább legyen TD invázió egy meccsen, mint oldalanként 2-3-4+ arty.
Ti homokos artisták állandóan ezzel jöttök, mikor mozgás közben is kilõttök bárkit és nem, nem kell hozzá semmilyen skill. Másik meg, nem kell ahhoz másfél percen keresztül egy helyben állni, h telibe verjen a nyomorult arty. Elég ha az arty pont oda néz, ahol vki megáll pár mp-re célozni és lõni. Ekkora hülye szöveget, amivel állandóan jöttök. Szánalmas. Ha már az artyzás a fõ profilotok, legalább maradnátok kussban.
Amúgy meg pont azt szeretem amikor a top heavykkel kell bírkóznom, ez a játék vaze nem az hogy sírok az artynak hogy lõjje õket.
Egyszerûen undorodom attól a stílustól amit az arty képvisel.
Ami meg a prémium ammot illeti semmi realitása nincs miért kapnak a 2. WH-s tankok modern loszertípusokat?
Heavy tankal egy körben ritkán lõtt meg 2x ugyan az az arty, pláne nem ua helyen, mert elhagytam azt a helyet ahol kaptam egyet, szerintem annyira nem nehéz felmérni a pályát és megtervezni, hogy mi lesz az útvonal, ami viszonylag artyvédett, lehet lõni és kritikus pontot tartani
WoT Artyst
Nem baj, legalább a sok értelmetlen grafikai tuning után végre a játékmechanikát is érintõ sírásokat is meghallgatják, mert más miatt nem lehet már sírni, hogy "de a GF jobb akkor is!". "Különben a süllyesztõben végzik".
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
de azért te is lehetnél kicsit elõzékenyebb és leírhatnád, hogy miért hülyeség amit te annak vélsz, ha vitatkozni szeretnél legalább támaszd alá egy mondattal! (ne csak azzal, hogy hülye vagy mert azt mondtad hogy "idézet")
Master91, ilyen ez a HE sajna és szerintem sem normális az hogy mellélõve 900 dam telitalálatnál meg csak 500 ?! a másik kedvenc amikor egy célzott tankra akkora mellét lõ, hogy a mögötte lévõ kap sok százat
WoT Artyst
Ha ez az általad írt mondatot te is alkalmaznád és használnád a csöppnyi agyad, akkor te magadtól is beláthatnád, hogy miért hülyeség amit az elõbb leírtál...
WoT Artyst
angelus1991ster.blogspot.hu
A random amit én tapasztaltam és már írtam is, ua artyban ülve volt 11/11es találati arányom meg 2/13-as, szerintem ez szórásnak nagy inkább egy átlagos meccsenkénti 4-8/12-es lenne az értelmes (ami meg is van ugye hosszú távon de azért ennyire nem kellene szórni...)
WoT Artyst
Nagyon várom! Beállsz egy ház mellé már bontom is rád a házat te meg mocorogsz 😄DD Lelövik valaki tornyát már megyek is vele dodgemezni. Láttad mekkorát repült a torony mikor belelõtt a tank? Vagy 3 utcát repült meg fel a ház tetejére 😄
Kb erre jó.
Viszont ez a toronnyal tudod sebezni a másikat érdekes dolognak hangzik. Bár egyelõre csak a negatív oldalát tudom elképzelni. Történetesen azt, h mikor mellettem kilõnek vkit és pont rám esik a tornya én meg low hp-n vagyok... Nem elég, h a noobok már most is elég használhatatlanok, még így is szívni fog miattuk az ember, ha 2 méterre állnak meg mellette😊
Kantalusz: nem azzal van a baj, hogy random lõsz bokrokat, hanem az hogy az ál-random bug rendszer miatt ezt meg is tudod csinálni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ugyhogy kb semennyire sem lehet komolyanvenni az igereteiket.
/sacrasm off
Nem, köze nincs a WT-nek. Már ~2 éve tudni lehetett hogy kb. 2014-be jön egy nagy grafikai átállás....
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!