World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A szemetek azt mondják alien nyelvünk van :'(
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
WoT Artyst
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT Artyst
Az arty pusztán a szerencse dolga. Helyezkedni tudni kell, tudni kell mire kell lõni. Az, hogy eltalálod-e az akár egy helyben álló tankot, vagy sem, már nem a te kezedben van. Patch óta meg pláne nem.
Nem azt állítom, hogy 1000, és 3000 avg dmg közt ez tenne különbséget, de 2000, és 3000 avg dmg közt már csak ez tesz.
Lehet neked egy E4 seggel, célozhatsz tökéletesen a motorháztetõjére. Egy ember mellé fog lõni, egy másik meg nem. Puszta szerencse kérdése az egész.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WoT Artyst
WoT Artyst
Si vis pacem, para bellum!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Saor Alba
WoT Artyst
Saor Alba
Ha olyan tankban van ami szembõl nem okoz gondot, akkor mindegy... az olyan tank ami viszont szembõl kurvakemény dió azt úgyis meg kell valahogy kerülni. Ne hasonlítsuk már a kettõt össze. Túljárni az ellen eszén és úgy mögé kerülni hogy könnyû célpont legyen azért nem egyenlõ azzal, hogy artyval nyomunk a csatagombra és hátulról like-olgatunk...
Fostalicska!
Lehetséges, hogy igazad van, én nem így látom, az meg, hogy minden artis ezt mondja, vagy így van, vagy vak tyúk is talál szemet és a noobok is ráhibáznak, ahogy beadja nekik a one hitet is. Szerintem kell hozzá gógyi, hogy kihozz belõle egy 2500 körüli avg. dmg-t és ha majd betiltják, na onnantól leszek én "artys csaló csicska féreg", addig szerintem meg egy jó játékos nyilván a maga nemében
WoT Artyst
Jön veled szembe a 2000 WN7-es, te majd szembõl nekiállsz harcolni vele, ahelyett, hogy megkerülve hátbatámadnád, ugye?
Még, hogy nem rántja ki a gerincet. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
@patchaou: Szerintem is wot tweaker-nek sok dolga lesz. 1x használtam, kipróbáltam hogy tényleg megszûnik-e a fák lengedezése stb. és tényleg.
na és mi van a "nagy" playerekkel?
only gold ammo és only 3-as szakasz???
szakasz nélkül nem is mennek 😊
De majd jön valaki, aki megmagyarázza, hogy ez neki nem is azért kell, hanem mert tökmásmiatt...
1000 szeres zoom, szuperintelligens minimap, statisztikai almanach, a csalást súroló mindenfajta a neten található szemét, hogy valamennyire jobban menjen a játék.
Semmivel nem különbek annál, mint aki az arty-t választotta fegyvernek.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
I met God. She's black
De mivel szabadon választott, hogy ki mivel játszik, ezért fölösleges bárkire is kígyót békát kiabálni.
Nem az artyzók hibája, hogy játszanak egy a játék adta lehetõséggel.
Kantalusz: Régebben még érveltem az ilyen kis artista csíráknak, de mióta rájöttem, hogy mindegyik ugyanazokat az üres frázisokat puffogtatja amiket a titkos artista kódexbõl copipésztelnek ki, letettem róla... Vagy belátja magától, hogy alapjaiban hibás az egész felvetése vagy be lesz skatulyázva ilyen világtalan artista kis nyominak...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
WoT Artyst
Bár mondjuk a KV-2 otromba tornyáról pattanhat úgy, hogy beletrafál egy mellette állóba. :-)
Ha egy lerobbanó torony sebezheti azt akit eltalál, akkor egy gellert kapott lövedéknél ez minimum elvárható lenne.
Serb mondta (v hazudta)
de igen, így lenne élethû, geller ugyanúgy tudna sebezni, persze nem földön kapna gellert hanem pl betonon, akkor még simán tudna sebezni a skuló
Szerintem 1x sem mondott ilyet, de ha mégis, akkor jókorát hazudott. 3 T10-e van és mindhárom arty. A csataszámokat tekintve is az elsõ 7-bõl 6 helyen érdekes módon arty van.
Engem csak az zavar, hogy az artyknak méginkább szabadabb lesz így a pálya.