World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is ezt mondom... ha nem jönne a WT GF akkor nem változna ez a game semmit 😄
már ezért megérte a konkurencia!!!
Látod te is megcsinálod, ezek olyan trükkök amiket tapasztaltabb játékosok csinálnak általában, nem értem miért istenkáromlás ha én teszem és miért elfogadott ha tankal csinálják ugyanezt

Ja hogy én bármikor bárhová oda tudok lõni? Hát azért van amikor egy fél mapot át kell utaznom hogy belõjjem a jó kis kemping placcot, de megteszem mert a meglepõdés az áldozattól, hogy "Mocskos cheater ez artysafe, hogy tudsz ide belõni" az bizony felbecsülhetetlen 😄

WoT Artyst

Solten
Kar hogy a fejlesztoi prioritas egyenes aranyban van a kaka mennyisegevel (rendesen becsinaltak a gatyaba a konkurencia miatt - HD modellek, lerepulo tornyok, felborulo tankok), johettek volna elobb is ezzel... Mindenesetre tenyleg jol nez ki, ugyesen csiszolgatjak a jatekot (otletek lopasa egymastol meg altalanos dolog).

Saor Alba

nagyon szépen dolgozik a havok, de miért kellett erre 2014-ig várni???
csak nem a WT miatt? <#nyes>
Maala
Írsz a supportnak egy üzenetet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Én nem artyzok, de sima tankkal is oda lövök elég sûrûn a bejáratott helyekre ha a listán olyan td-t látok amit szinte mindegy hol kell eltalálnom 😊 A vicc hogy égettem már így le löwe-t is 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ja a "MUHAHA" lkemaradt <#eplus2>

WoT Artyst

Otep nekik még spotra sincs szükségük 😉 Igazából nekem se, mert a TD úgy ragaszkodik a kis bokorjához mint a csecsemõk az anyukájukhoz 😄 elég ha tudom hogy ott van, nem kell látnom sem 😉 így ment ki a WTF TD CW-rõl is 1500 hpról

WoT Artyst

patchaou
Még csak nem is a sniperekhez hasonlítanám õket, hanem azokhoz akik gránátvetõvel lövöldölznek a map másik végébõl a spawnpontra...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Új fizika videó!

Szia!

Kicsit kifejtenéd jobban? No nem az elefántost, én ugyanis a vizilovakkal vagyok! 😉

Játszottam nerf elõtt is sokat artyval, na akkor tényleg OP-k voltak. A dracula (GW panther) egy mészáros volt, még a szemét is kilõtted 800 m-rõl akárkinek, az s51, az meg one hit bajnok, könnyeket csalt a szemembe, amikor full hp-s is3-akat vertem ki századolásnál :')

Azóta sok a random meg a kör szélére lövöldözés, ez van, a full hp-s lövésekre meg van esély ahogy a blow upra is, de nem túl sok, nekem legalábbis ritkán adja be pedig lövök eleget(meg találok is!)

Bocs, igazatok van rosszul fogalmaztam, arra akartam utalni hogy rengeteg a TD, akik azért jóval passzívabban játszanak (már amelyik) és arty nerf után bõven volt olyan kör ahol 10-10 TD volt csapatunként, szerintem ez sem egészséges( szerintem jobban kempelésre készteti az embereket mint 2-3 arty...)

Bartlebi hozzászólásával egyet értek, A Sniperek is részei a játéknak, ahogy az artyk is, de még visszább menve a Lovagok is elítélték a gyáva ijászokat, akik "nem voltak harcosok, gyáva kutyák voltak" mégis megszórták õket rendesen és rendszeresen 😉

WoT Artyst

Tökéletes MM !!!!!
(az ellenfélnek <#szomoru1>)
na az ilyenek tudják elvenni a kedvem a gametõl
Be kell hogy szálljak én is a bizniszbe!

Irány elõre és Tibi a fõnök! xDDD

Csak azért írtam le többször mert úgy veszem ki szavakból hogy én mekkora artykirály vagyok. A kedvemet meg nem kifejezetten csak az artyk veszik el, hanem többek között az ilyen hülyék is mint az amelyik azért lökött a vízbe mert a helyén álltam. De az is amit tapasztalok játék közben. Ez lehet vagy a játék hülyesége vagy az emberek hülyesége. De persze sokszor az arty is rátesz.

Si vis pacem, para bellum!

Na végre megvettem paypallal sikerült! valaki e-25 szakaz?
Ha mindkettõt azonnal elintézted akkor elméletilag azonnal kellet,hogy kapjál. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JeffDunham
Látod itt a bibi. Tegnap a gift shopon keresztül vettem két dolgot. A pénzt levonta de nem kaptam semmit. Ilyenkor mi a frász van?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
A bant mennyi idõ múlva kapja meg az ember? Gondolom sejtitek miért kérdem...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tudjátok igazából nem az probléma hogy legyen arty vagy sem. Inkább az a baj hogy senki nem tekinti igazi harcosnak azt aki nem vesz részt a harcban aktívan. Az FPS világának is megvan a maga artysa csak ott snipereknek hívják õket.

Gondolom nálad a nap kering egy lapos föld körül, amit 4 elefánt tart a hátán.

Nem kell szajkózni a WG baromságait, ha játszottál az artinerf elõtt és után, akkor pontosan tudnod kell hogy amit leírtál hülyeség.

HA arty nerf elõtt még nem voltál, nos akkor...

Nem kell mindenre válaszolni copy pastevel 😄

"Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani."

Nyílván azért nincs kedved frontvonalban játszani mert szétlõnek az artik 😄 Tehát a megoldás hogy artiba ülsz te is és szétkúrod mások tankos játékát. Már ha éppen nem elsõnek purcansz meg artiban. Bár akkor meg neked köszönhetõen a saját csapatod szívja meg, mert MIATTAD van a másik oldalon is arty 😄

Ne vedd a személyesnek, épp azt írjuk hogy a videó nagyon jó, és reménykedünk hogy minden artista minél gyakrabban úgy jár ahogy akkor és ott te is...

Akkor áruld már el miért van az, hogy csak azokban a meccsekben megy a kemp ahol sok az arti? Sõt nyílt pályákon, egyáltalán ha van arti?

Én ezt már annyiszor leírtam. Az arti csak arra lõ amit spotolnak neki. Szóval csak azok spotolódnak akik mennek elõre. Ez egy campinovka, swamp, komarin + egyéb hidas pályákon azt jelenti, hogy az aktívabb playereket szedik ki elõször. A maradék 10+ percre meg maradnak azok akik látják, hogy one-shotolják õket a pálya másik végébõl akkor minek is törjék magukat elõre? Annyi olyan komarin + hasonló artis meccseket láttam, hogy felvette mindenki a pozíciókat. Aztán látták, hogy értelemetlen elõremenni, mert terep fedezéket nem lehet használni az artik miatt, szóval chatpartiba fulladt az egész csata. Kis javulás az "állítólagos" arti nerf után jelentkezett. De most ugyanott tart az egész játék ahol korábban is... 15 perces döntetlenekért meg 1800+ os arti lövésekért már a klienst is kár elindítani....

Ahogy látom te vagy itt az egyetlen aki szereti az artyt. Szerintem nem lenne nagyobb campfiesta artyk nélkül mint most van. Az emberek bátrabban mozognának mert nem kell attól tartani hogy a pálya túlsó végébõl valaki egyhitel 2000 hp-ról.

Inkább nem írok semmit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Najahh. Amikor az arty nerf jött, akkor is azt mondta a wg, hogy azért kell, mert nem kempelnek eleget az emberek tier10-ben. <#idiota>

voivod32
Az pont az artyk miatt van!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Szerintem még írd le egy párszor de azt is duplikálva 😄 AMúgy meg kell az arty, egyrész mert én szeretem (lehet kövezni megfele) másrész tudod mi lenne ha nem lenne arty??? "World of CAMPS, bújkálj most! capmelj ingyen!"

WoT Artyst

a fizetésnél a paypal elõtti visa-s , kártyával akartam fizetni
Nem írom le többször. Olvasd el mit írtam a többieknek. És igen én is boldogabb lennék ha nem lenne a játékban arty.

Nem írom le többször. Olvasd el mit írtam a többieknek. És igen én is boldogabb lennék ha nem lenne a játékban arty.

Neked is leírom. Azt elmondom megint csak hogy nem vagyok nagy artys. Nem szeretem az artyt. Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani. És közben legalább megtanulom hol lehet elbújni az artyk elõl. Ellenben a második videóban nem csak az artyisok ekkora
baromarcok. És megoldottuk az idióta megbûnhõdött szal nem kell beküldenem a büntetésért. <#vigyor3> Múltkor meg T95-el araszolgatok elõre Himmelsdorfon a vár alatti utcában átgurulok rajta úgy hogy mindenki aki ott van átüt és a végén már csak egy E75 volt ott aki aktiválta az asgard pajzsot és az istenért nem tudtam átütni. Ekkor a háta mögé ment egy IS4 és megzavarta azzal hogy kilõtte a pajzsgenerátort az E75-bõl. Erre én odamegyek és kinyomom. Fordulok meg hogy végre kinyomtam az E75-t mire hátbalõ az IS4. Nem tetszett neki hogy kinyomtam azt az E75-öt ami már kb 10 lövés óta szopat. Erre be is kékült a baromarc és én is viszonoztam neki a szívességet. Seggbõl szájba kapott egyett.<#vigyor3>

Maala
Azt jelenti, hogy a választott fizetési mód most átmenetileg nem üzemel. Nyilván vagy választasz másikat, vagy vársz, míg üzemelni fog. Hogyan szerettél volna fizetni?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Miért játszanak ezzel a játékkal olyanok akik azt hiszik , hogy a löwének nekimenve 300 hp-ról lesebzik. ahelyett hogy az éppen töltõ egylövéses stuer emilt lõtte volna ki. AKASZTÓFÁRA AZ ÖSSZESEST!!!!!!!!

csata 1/3-a 8:4-re vezetünk confrontációban, ja és hasznavehetetlen 8-asaink mellett 2szer többet sebeztem KV-2-vel mint a többi nyolcas.

Nem értik a játékot ? Akkor battlefieldezzenek, és ne rontsák itt a levegõt.

angelus1991ster.blogspot.hu

Akkor kivételes egyetértek veled Szpecnyaz én nem farmolni vennék e-25 öt mert ahogy láttam és hallotam egy élmény vele játszani és persze a jagpze100 ba és waffentrager e-100-ba is húznám vele a legénységet ha engedné megvenni.
Azt elmondom megint csak hogy nem vagyok nagy artys. Nem szeretem az artyt. Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani. És közben legalább megtanulom hol lehet elbújni az artyk elõl. Különben az elsõnél mi is röhögtünk mert épp elõtte mondtam Zodnak hogy vajon felérünk e, erre õ azt mondta hogy inkább vesz egy ötös lottót mert ott nagyobb az esély. <#vigyor3>

Azt elmondom megint csak hogy nem vagyok nagy artys. Nem szeretem az artyt. Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani. És közben legalább megtanulom hol lehet elbújni az artyk elõl.

Pedig ha valami pont nem pénzkidobás az az E25 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igen persze pont a wg ilyen kedves,segítséget vártam de úgy tûnik hiába
okosszöszi26
ne költs pénzt egy ingyen is játszható játékra <#felkialtas>
felesleges pénzkidobás

|Származási hely: Degec|

Finoman jelzi az oldal, hogy ne költs ilyen értelmetlen pocsék dolgokra mint a wot. Ez elég rendes gesztus tõlük, hogy vigyáznak a pénzedre...

Srácok valami van a woteu-al mert se gift shopból se seohgy nem tudok se aranyat venni se az e-25-öt nem tudom megvenni..........ez már elég bosszantó mert tegnap is próbáltam és ezt dobta ki:

We were unable to process your payment at this time.
Please try using another payment method or you can contact customer support at
[email protected]

irjak nekik tud valaki segíteni?
Mindig is úgy mozgott, ez a lényege, hogy nem a "folyamatosnak sminkelt" célkeresztedet látod, aminek köze nincs a valósághoz, hanem azt ahova a skulód menni fog ha elengedsz egyet

Ui.: teljesen megbízhatatlan tegnap megvártam amíg fullra összeszûkül a szerveri és majd kilõttem a pályáról...

WoT Artyst

Ilyen köre legyen minden artisnak mindenkoron.
Ámen!

A másik arti még ahhoz is hülye volt, hogy belefulladjon a vízbe.

Jó volt ez a két videó tetszett. Halál az összesre!

capirex
Ha még magát is megúsztatta volna nem 3 hónap bannt, hanem 3 hónap prémiumot adnék neki és ez lenne a követõ példa az artystáknak, nem is értem miért nincs ilyen oktató videó. <#eplus2>

Az erő velem van!

Mióta a T-62A-ba heat van prém lõszernek,azóta nem lövök ezen fajta lövedékkel.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

KPCT egészen pontosan,nem apcr rosszat írtam.Úgy voltam vele "letrekkelem" és amíg szerel a többiek elintézik,hát nem így történt.😊

Neke, HEAT rémlik prém ammonak, az meg nem szeresse a láncot.

250-es apcr-el pattantam a 13-75-rõl.Most vagy nincs a t34-1-nek ekkora átütése vagy valami kurva nagy gonoszság van.Oldalról lõttel az elsõ görgõjét, ráadásul volt max 30m a távolság.Ping is oké volt.

patchaou