World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már ezért megérte a konkurencia!!!
Ja hogy én bármikor bárhová oda tudok lõni? Hát azért van amikor egy fél mapot át kell utaznom hogy belõjjem a jó kis kemping placcot, de megteszem mert a meglepõdés az áldozattól, hogy "Mocskos cheater ez artysafe, hogy tudsz ide belõni" az bizony felbecsülhetetlen 😄
WoT Artyst
Saor Alba
csak nem a WT miatt? <#nyes>#nyes>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT Artyst
WoT Artyst
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kicsit kifejtenéd jobban? No nem az elefántost, én ugyanis a vizilovakkal vagyok! 😉
Játszottam nerf elõtt is sokat artyval, na akkor tényleg OP-k voltak. A dracula (GW panther) egy mészáros volt, még a szemét is kilõtted 800 m-rõl akárkinek, az s51, az meg one hit bajnok, könnyeket csalt a szemembe, amikor full hp-s is3-akat vertem ki századolásnál :')
Azóta sok a random meg a kör szélére lövöldözés, ez van, a full hp-s lövésekre meg van esély ahogy a blow upra is, de nem túl sok, nekem legalábbis ritkán adja be pedig lövök eleget(meg találok is!)
Bocs, igazatok van rosszul fogalmaztam, arra akartam utalni hogy rengeteg a TD, akik azért jóval passzívabban játszanak (már amelyik) és arty nerf után bõven volt olyan kör ahol 10-10 TD volt csapatunként, szerintem ez sem egészséges( szerintem jobban kempelésre készteti az embereket mint 2-3 arty...)
Bartlebi hozzászólásával egyet értek, A Sniperek is részei a játéknak, ahogy az artyk is, de még visszább menve a Lovagok is elítélték a gyáva ijászokat, akik "nem voltak harcosok, gyáva kutyák voltak" mégis megszórták õket rendesen és rendszeresen 😉
WoT Artyst
(az ellenfélnek <#szomoru1>#szomoru1>)
na az ilyenek tudják elvenni a kedvem a gametõl

Irány elõre és Tibi a fõnök! xDDD
Si vis pacem, para bellum!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem kell szajkózni a WG baromságait, ha játszottál az artinerf elõtt és után, akkor pontosan tudnod kell hogy amit leírtál hülyeség.
HA arty nerf elõtt még nem voltál, nos akkor...
"Csak akkor játszom vele ha nincs kedvem a frontvonalban játszani."
Nyílván azért nincs kedved frontvonalban játszani mert szétlõnek az artik 😄 Tehát a megoldás hogy artiba ülsz te is és szétkúrod mások tankos játékát. Már ha éppen nem elsõnek purcansz meg artiban. Bár akkor meg neked köszönhetõen a saját csapatod szívja meg, mert MIATTAD van a másik oldalon is arty 😄
Ne vedd a személyesnek, épp azt írjuk hogy a videó nagyon jó, és reménykedünk hogy minden artista minél gyakrabban úgy jár ahogy akkor és ott te is...
Én ezt már annyiszor leírtam. Az arti csak arra lõ amit spotolnak neki. Szóval csak azok spotolódnak akik mennek elõre. Ez egy campinovka, swamp, komarin + egyéb hidas pályákon azt jelenti, hogy az aktívabb playereket szedik ki elõször. A maradék 10+ percre meg maradnak azok akik látják, hogy one-shotolják õket a pálya másik végébõl akkor minek is törjék magukat elõre? Annyi olyan komarin + hasonló artis meccseket láttam, hogy felvette mindenki a pozíciókat. Aztán látták, hogy értelemetlen elõremenni, mert terep fedezéket nem lehet használni az artik miatt, szóval chatpartiba fulladt az egész csata. Kis javulás az "állítólagos" arti nerf után jelentkezett. De most ugyanott tart az egész játék ahol korábban is... 15 perces döntetlenekért meg 1800+ os arti lövésekért már a klienst is kár elindítani....
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
WoT Artyst
baromarcok. És megoldottuk az idióta megbûnhõdött szal nem kell beküldenem a büntetésért. <#vigyor3>#vigyor3> Múltkor meg T95-el araszolgatok elõre Himmelsdorfon a vár alatti utcában átgurulok rajta úgy hogy mindenki aki ott van átüt és a végén már csak egy E75 volt ott aki aktiválta az asgard pajzsot és az istenért nem tudtam átütni. Ekkor a háta mögé ment egy IS4 és megzavarta azzal hogy kilõtte a pajzsgenerátort az E75-bõl. Erre én odamegyek és kinyomom. Fordulok meg hogy végre kinyomtam az E75-t mire hátbalõ az IS4. Nem tetszett neki hogy kinyomtam azt az E75-öt ami már kb 10 lövés óta szopat. Erre be is kékült a baromarc és én is viszonoztam neki a szívességet. Seggbõl szájba kapott egyett.<#vigyor3>#vigyor3>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
csata 1/3-a 8:4-re vezetünk confrontációban, ja és hasznavehetetlen 8-asaink mellett 2szer többet sebeztem KV-2-vel mint a többi nyolcas.
Nem értik a játékot ? Akkor battlefieldezzenek, és ne rontsák itt a levegõt.
angelus1991ster.blogspot.hu
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
felesleges pénzkidobás
|Származási hely: Degec|
We were unable to process your payment at this time.
Please try using another payment method or you can contact customer support at
[email protected]
irjak nekik tud valaki segíteni?
Ui.: teljesen megbízhatatlan tegnap megvártam amíg fullra összeszûkül a szerveri és majd kilõttem a pályáról...
WoT Artyst
Ámen!
Jó volt ez a két videó tetszett. Halál az összesre!
Az erő velem van!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen