World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT Artyst
Az ilyen pocsék teljesítménynél másra nem tudok gondolni, hogy alapvetõ játékmechanikai és taktikai hiányosságok vannak az illetõnél, ha nem artiban ül, ahol ez kevésbé számít.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WoT Artyst
WoT Artyst
WoT Artyst
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WoT Artyst
Láttál már WoT-ban csatát arty nélkül? Én rengeteget.
Nem a játék része, csak egy eleme. Mint a lövõcsel a csatárnak. Meg lehet nélküle is élni. De ha mindig azt alkalmazod, idiótának fognak nézni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ráböktem, hogy ki kéne lõni az IS-t, arty aztmondja ok: és durr beletrafál. Hasznos volt, megmentett. Gondolom az IS-ben lévõ kollega nem így látja, hanem hogy a köcsög buzi arty kilõtt, pedig végezhettem volna a tuti zsákmány tigrissel...de az éremnek két oldala van.
A csatát megnyertük, és igencsak hozzá járultam, mert miután ezt megúsztam a ellenfél csapatának többi tankját széjjel sniperkedtem, nagy távolságból én voltam elõnyben nem az orosz vasak.
A lényeg, hogy lehet haszna az arty-nak ha együttmûködik a csapattal, és csapat is az arty-val.
De az esetek többségében nem ez van, hanem a derék artysta arra lõ akit lát, és nem arra akit kéne, és örül magának ha eltalál valakit, hogy höhöhö ezrest sebeztem bele, mekkora király vagyok.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az erő velem van!
Nekem 1000 damage a rekordom E50-nel Leo protóba hegyrõl lefelé (nekem -200).
Viszont tegnap E50M-el látom 60 HP-s Bat, na akkor erre már nem pazarolunk lövedéket - gondoltam. Némi lendület, nekimegyek, majd tõlem -120 HP, lánc leeseik - neki semmi baja. WUT? Ezek szerint e mágikus francia könnyûpáncél nem csak a JPzE100 lövedékeket pattintja, de a rammolás ellen is véd.
azon a kínai pályán lehetne jól kihasználni, ezt a képességét.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Si vis pacem, para bellum!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egyértelmûen elsõ képzettség volt nálam az irányított ütközés. Nagyon jó tank ezen túl is amúgy, csak ajánlani tudom.
Az ilyen "one trick pony" playerek még megtalálhatják a helyüket a bushleague-ben a buckalakók (Afrikában cw-zõk) között, akik évek óta ugyanazokon a mappokon játszák a betonfocit. Feljebb ez kevés.
Pl. Hellcattel 770 átlagsebzést csinálni az nagyon szélsõséges játéktudásra vall. Ennek még a legvacakabb statpadder is a másfél-kétszeresét tudja.
még Stock a tank és meglehetõsen elég lassú. borisba csak 112 öt rammoltam bele pedig papír tank.
Az irányított ütközést is érdemes rá kifejleszteni? mennyivel többet fog úgy rammolni?
WoT Artyst
WoT Artyst
WoT Artyst
WoT Artyst
A WoT-ban vannak arty nélküli csaták. És mûködnek, jobbak, mint, amiben van arty.
Rossz hasonlat.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
1, nem csak az angol nyelv van a földön
2, Ha velük szeretnénk közölni valamit vagy olyat mondanánk ami õket is érinti akkor azt angolul tennénk.
Vagyis amit mondunk magyarul ahhoz nekik általában semmi közük. De ha érdekli õket akkor vagy, kérdezzék meg vagy, fordítsák le a kör után vagy, tanuljanak meg a mi nyelvünkön. Különben meg miért csak mi alkalmazkodjunk másokhoz?
EZ az ÉN véleményem!
Odball29 a te CW csapatodban egy arty sincs mögötted?
WoT Artyst
Olyan ez, mintha a vízilabdában a gyorsan úszni nem tudó, víz alatt verekedni nem tudó, svéd csavart kapuba bevágni nem tudó, de amúgy briliáns kapust a többiek cikiznék emiatt. Mert az adott csapatban neki is megvan a szerepe, és sokszor rajta múlik az eredmény.
Én ezért érzem túlzott szegregációnak, és valahol önteltségnek azt, ha valaki egy játék egy területén jó, ezért alázza azt, aki a másik területen jó.
WoT Artyst
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Játszottam artyval, tudom milyen, ezért bátran mondom, hogy akiknek sok artys meccse van az nem véletlenül artyzik. Unalmas, semmilyen képességet nem igénylõ játékot csak az játszik hosszútávon, akinek sima tankkal nem megy.
Nem azért ülnek sokan arty-ba mert nem tudnak játszani a tankokkal is.
De ezt te is tudod, csak valahogy most trendi dolog szidni azt, aki arty-ban harcol.