World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A WG sem volt ám mindig ilyen nagy. Szóval ez a jelenlegi engine nem smucigság, hanem az akkori gazdasági helyzetük eredménye. 😉
Amúgy ez a legnagyobb baja ennek a cuccnak. Valószínû anno nem akartak kiadni/nem volt pénzük egy jobb motorra és most cipeli magával a játék ezt a régi smucigságot/problémát.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
10 helyett stabil 2,5 megás letöltés. (2 mérés szerint)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A nyomi user jobban illett a témához,azért azzal léptem be.😊
Egyébként nem volt szándékomban a trollkodás,tényleg ez a tapasztalatom az artykkal.Az arty útálatom ellenére nem miattuk nem játszom már a wottal hanem a rengeteg képtelen random és a hihetetlen mértékben elvörösödött játékosállomány miatt.Egy ideje már sokkal jobban idegesített a játék mint amennyi kikapcsolódást nyújtott.
A GF béta csak két naponta van pár órát és elég korlátozottak a lehetõségek(csak néhány tank és repülõ van most) de mégis sokkal élvezetesebb a játék.Nem tudom pontosan megfogalmazni hogy miért de sokkal valóságosabb tankos feelingje van mint a wotnak.Remélem minél hamarabb indul a nyílt béta és mindenki kipróbálhatja.Azt hiszem sokakkal fogok innét találkozni a WTGF fórumon. 😊
Ott is vannak artyk de nem játszhatóak hanem arty támogatást lehet kérni.Kijelölöd a területet a tank látótávolságában és azt egy kis idõ után megszórja a tüzérség.Kb. olyan találati aránnyal mint a valóságban.A zuhanó bombázóktól lehet egy kicsit tartani mert azok elég pontosak de õket a saját vadászok nagyon hamar leszedik.(nem õk az utolsó halottak mint itt az artyk)Ki is próbáltam a bombázókat a tankok ellen de piszkosul nem könnyû egy tankot eltalálni.Nincs felettük ikon,teljesen beleolvadbnak a környezetbe,ráadásul látják is hogy jön egy gép,így tudnak manõverezni.(a tankból látni a repülõk ikonját)Szóval nagyon fun a játék.Ha meg majd fejleszteni is lehet,meg meglesz minden tank.....húúúúúú......😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
- killing a teammate by having your turret land on him will not count as teamkill
Nem bírnád anélkül 3-4 napig se...:-)
"- proper multicore support will come, but later – for now, the game will use core 1, while other cores will be used by Havok"
az elso magot ugyis mint most szetterheli a jatek, a masikat meg a havoc hasznalja majd.. wg, as usuall..
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mi van??
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WoT Artyst
Már egy ideje nem írtam ide,mivel mióta sikerült bekerülnöm a GF zárt bétába,azóta a wot felé sem néztem de erre az arty imádatra muszáj volt reagálnom. 😊
Én kipróbáltam az artykat,igaz egy külön accon mivel nem akartam belerondítani a tisztességes accomba.Mentem velük úgy 5000 csatát,egészen a t10 batig és a t9 gw tigerig jutottam,aztán a 8.6 után befejeztem az artyzást.Ez az acc is kék,tehát nem ment rosszul velük.Szinte ugyanolyan statom van mint a tankossal.Ezt csak azért írtam le neked hogy lásd,van bõven tapasztalatom,tudom mirõl beszélek.
Artyval játszani kurva könnyû.Azon kívül hogy a pályákon megtanulod hogy hová helyezkedj,semmiféle skill nem kell hozzá.Emellett kibaszott kényelmes is a megnövekedett töltésidõk miatt.A nagy,lassú artykkal szinte semmit nem kell mozogni,max egyik bokorból a másikba.
Õszintén szégyelltem magam mikor közelharcoló tankokat szedtem ki egy lövéssel.Sajnos nem vagyok tökéletes,így játszottam velük.(fõleg mikor a fõ accom ki volt tiltva 1-1 hónapra)Ennek ellenére az a véleményem hogy artyk nélkül sokkal jobb a játék.A 8.6 után egy darabig szinte alig voltak és sokkal élvezetesebb volt tankokkal játszani.Hát kb ennyi....
Ez már volt linkelve?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De 500 feletti csatával (kb. 100 kifullozni, ha nem raksz bele free xp-t) 1500 alatt legjobb indulattal is közepes. Legalábbis semmiképpen nem achievement.
Ezt kell bemásolni, ha klingonnal példálóznak. És kész 😄
Klingon ócsárolás: Ki vagy te? Egy denebiai mocsári ördög!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Oddball csak kíváncsiságból neked mennyi?
WoT Artyst
Am a múltkor én is artyzgattam egy keveset és még mindig úgy éreztem hogy no skill genyóság az egész.
Amíg ledupláztam a kis férget simán rágyújthattam, kajálhattam. Akár ki is verhettem volna ha nem pont az ölemben lett volna a laptop.
Már alig várom a történelmi csatákat, azok buzi mentesek lesznek 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WoT Artyst
ne kacsázz nagyvasakkal csak fölöslegesen lassít(persze csak ha nem pattintani készülsz), helyette mondjuk 10-15 mpn ként nyomj egy full hátramenetet 2-3 mp ig, ezzel valószínûleg elmegy elõtted a goló, ha meg nem lövi el magát akkor utánnadránt és szûkülhet újra, nyertél 10 mp-t
WoT Artyst
(Viccet félre téve: FÚJ MÁR!)
WoT Artyst
Igen kv-1sel nem voltam valami híde hûde, nem születtem én sem úgy hogy menjen a heavyzés is, de szerintem ha nézünk valami olyat amivel viszonylag mindketten sokat mentünk és szintúgy OP, lássuk csak is3? neked 870-bõl sikerült lõni 1536-ot, nekem 532-bõl 1468-at. szerintem ez nem égbekiáltó balfaszságról árulkodik, azt nyilván nem nézem meg hogy te hogy artyzol, mert nem lenne fair, bár már ez a heavy tankos sem igazán az csak nem akartam hogy kontextusból teljes mértékben kiragadott 1-1 tank adat nagyon balfaszul írjon le (félreértés ne essék, nem vagyok büszke az is3-as teljesítményemre, nem ezért írtam)
WoT Artyst
Nekem semmi bajom azzal ha arty-val játszol, te dolgod, játék része, az viszont furcsa volt, hogy próbálod megmagyarázni, hogy az egyszeri tankos mikor és hol hibázik, miért hülye, ha az arty meg tudja lõni. Látva azt, hogy nagy vasakkal artyn kívül 1 métert nem tettél meg eredményesen, furcsa ezt olvasni tõled. Kiemelted, a biztonságos helyek jelentõségét, aztán a követkõ mondtaban arról írsz, hogynincs biztonságos, hely, mert mindenhová be tudsz lõni (pusztán helyezkedés kérdése az egész), az egyszeri tankos nem fogja tudni az elsõ találatid, hogy ahol most éppen lapul az arty safe-e vagy sem... Ha meg kiderül, hogy nem az, lehet már oda a hp+modulok/legénység nagy része. A mozgás fontosságát is kiemelted, ezt majd szemléltesd pl. egy Jg.pz E100-ban ülve, hogy lehet padlógázzal lavírozni a becsapódó artylövések között.
WoT Artyst