World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot nick: PsychoTrooper
AKCIÓ
Aki nem akarja elkötelezni magát, vagy csak meg akarja csinálni az ide nyugodtan jöhet.
Belép, megcsinálja a küldetést és ha akar kilép.
Katt ide.
Vagy ha valaki akar vele foglalkozni, toborozni stb stb, az gyakorolhat. Akit érdekel küldjön üzenetet a Commandernek és jön a meghívó.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
egyszer su-14-2-vel odalõttem... láttam h találat
ok, tolatok hátra h tracer ne kapjon el, rá 2 sec mulva Gatow
mondom mi? 😄 lenézek a jobb alsó sarokba JPZ E-100 megsemmisítve
ooookééé 😄😄😄
A térkép meg idõvel nõtt ekkorára, kb. kéthavonta nyomtam rajta plusz egyet...XD, Azért abból a korból már kinõttem, hogy ne tudjak toronyforgatás nélkül is szétnézni, úgyhogy nem zavaró számomra. 😊
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
prémmel 2628 lett volna 😊
de nem mintha érdekelne az EXP, 704-es már vagy 1 éve kivan fejlesztve
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

angelus1991ster.blogspot.hu
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amirõl te beszélsz az csak egy típusokra bontott átlag. Az hogy javulnak vele az értékeid, csak azt jelenti, hogy jobban használod azt a jármûvet, mint az ugyanezzel a tankal rendelkezõ playerek nagy hányada... Valahol láttam, hogy tulajdonképpen az emberek kb 90% az 1700 alatti tartományban tömörül szóval nincs abban semmi meglepõ, hogyha jó köröket mész a hellcattel akkor javul a statod...
Ráadásul kis szint, amit könnyen el is lehet érni, szóval igazi noob hunt az egész battle tierje.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nincs meg a ripli? Jól lehetne vele trollkodni attist....
Ne tessék már kiforgatni a mondanivalót... 😊
-report isu !!!
Irom hogy:
-blind shot
Mire o:
Blind shot a jo ..rva anyadat!!
Nezem ki ez magyar fiatalember haaaat nobodyattis. Szegenyt elsore telebevertem atallt a szikla masik oldalara en meg veletlenul pont oda lottem es megint telibevertem. Maradt vagy 140hp-ja. Picit kiakadt 😄D
Nekem ez azért fura, mert akkor ez alapján nem létezhetnének OP tankok, hiszen az OP tankkal az átlag is OP valamilyen szinten. Sõt, tulajdonképpen mivel sokan stathúzásra használják ezeket még kimondottan erõs statokkal kellene rendelkezniük. Mégis, ha beleülök egy Borsigba vagy Hellcatba hihetetlenül megugrik a WN8-am.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ionágyú az ilyen 😊
a lövészároknál, laser batteryk vannak 😊
De sztem is inkább dalekok voltak az oszták magyar páncélautókba 😄
Erre nem mond, hogy nem jó!
Azt viszont nem tudom benne van e, hogy figyelné mondjuk a tank típusát is és mondjuk, ha egy med vagy light tankal valakinek alacsonyabb a spot ratioja, mint az átlag akkor az kapjon igen kemény büntetéseket a wn értékelésére, nem figyelve, hogy mondjuk mellette pl sok a sebzése. Mert nyilván rosszul használja az adott tankot, ergo nem is kellene magas értékelést kapnia.
Ugyanez td-knél is, ha valaki nem tud dmg-elni, de spottert játszik rendszeresen akkor ott már komoly bajok vannak. Vagy éppen a heavyknél. Legalább így a gold ammoért vett statisztikákat is vissza lehetne szorítani valamelyest...
RHM esetében ez:
1.2 kill, 1652 dmg, 0.81 spot, 1.05 def
T71:
0.8 kill, 824 dmg, 2.66 spot, 0.85 def
Tehát igen is számít a spot (nem a spot dmg), s mint látható, a kicsitõl "csak" 824 dmg az elvárt, kevesebb kill, viszont több spot kell!
Az aktuális értékek nyilvánosak, így nagyjából tudható minden tankról, mit "kell" hozni vele a jobb wn8-hoz.
De az ember úgy is arra megy, hogy minél több sebzést, killt szedjen össze lehetõleg gyõzelem mellett. Ennek meg adnia kell a jobb értéket. S valóban, az állandó eff-wn figyelés nem egészséges
(A kimenetel persze könnyen kitalálható.<#falbav>#falbav>)
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...