World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
angelus1991ster.blogspot.hu

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Alkottá má valamit? 😄 Néznék már valamilyen videót Tibivel meg a haverokkal. 😄
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
[/url][/img]
Mikor jön a játékba?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
én is azért gyûjtöttem vele 94k exp-t... talán elég lesz
azt mondják jónak ígérkezik az a tanka
724 csata, 9 db prem tank. T1-nél nagyobb tankja nincs, de Löwe, IS-6, JGT8,8 már befigyel. Minek szórakozni lowtierben, ha egybõl lehet T8 tankja az embernek?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
könnyû tank, de nagyobb mint egy E-75 o.O
én feltettem rá a 105-ös tarackot és HE-vel osztottam a népet
nagy ritkán scoutoltam vele, inkább hátrébb maradtam és lõttem akit láttam, max. ha észrevettem hogy szabad a pálya az artyk felé akkor elmentem értük, azok ellen fasza a tarack... vagy meglõni vmi RHM-et, azokba is csapod a 4-500akat
de összességében egy rakat szar az a tank :S
Tippek,trükkök,tanácsok?
de ha nem vetted volna észre már vagy 1 hete nem írtam ide sírós kommentet 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Láttam a "legendát" élõben, csapattárs volt és nem játszott rosszul. Mellesleg az XvM majdnem kiakadt.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Pláne mikor szakaszban tolják,és csak a chaten kommunikálnak,mert nem ismerik a TS esetleg a skype használatát.
az még megér 1-2 misét
Nagy az épeszû IS-ünk ( én kitagadtam ) elindult a biztos gyõzelembõl és megpróbálta resetelni a bázisunkat. Persze , hogy kto pl-s volt.
De mi a franc vezérli õket a játékban? Miért van az a pontszám , pl.: 7520 a statistika résznél? csak a csapat csatánál van értelme. Normál csatában is lenne.
A képen ugyanis ha jól láttam egy 1400 csatás kezdõ figyel, aki nem csoda hogy azzal a szutyok tankjával be van szarva a nagyvasak közt. Ez konkrétan sztem a WG sara, hogy a kezdõ tankágba belerakja a light tankokat a magas csatáju MM értékükkel.
Te benne vagy nem?
Bornofakone: Nem helyezkedni jell vele mint egy normál TD-bel, hanem elöremenni, és folyamatosan mozogni, a hp- ja tényleg kevés, a páncélja viszont a tankot " riszálva" olyanokat pattint, hogy már én szégyenlem magam a WG helyében, XD, az alfa meg kicsi ugyan, de töltésgyorsìtòval, ventivel, meg elit alakulattal szégyenletesen gyorsan lö...😉
Én is kész vagyok már vele, várom az akciót a 9-es megvételére szintén.