World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb ennyit és ilyen hangnemben írtam mint most itt.

De nem mondhatnám hogy nagy érvágás a részemrõl a dolog, úgy gondolom nem engem minõsít. Az egész csak arra jó hogy egy csomó agy nélküli aki nem látja át a játékot lájkolja. No mindegy részemrõl a témában ennyi.

wot nick: PsychoTrooper

Ergo az, hogy nem csinálják meg, távolról sem jelenti azt, hogy nem is tudnák megcsinálni. Azért nem csinálják meg, mert b*sznak rá, amíg a tankágak tucatjainak gyártása, meg az új pályák és madárhangok termelik nekik a bevételt nyakra-fõre. Ha viszont, teszem azt, kitalálna valaki egy olyan manipulációs algoritmust, ami így-úgy, de valahogy bevételnövekedéssel kecsegtet, szerintem habozás nélkül összeraknák seperc alatt. Hogy megtették-e, azt meg valszleg sosem fogjuk megtudni, úgyhogy vitatkozni róla nettó hülyeség.
A harmadikat húzd le. 😊 Még õk maguk is elismerik, hogy nem tudnak térképet gyártani. Nemrég rúgták ki a térképész részleget.

Én nem lennék errõl meggyõzõdve. A WG alapvetõen azokat a dolgokat csinálja meg/javítja ki a játékban, amik 1: bevételt termelnek 2: a hiányuk/állapotuk komolyan(!) csorbítja a játékmenetet, ezáltal bevételt csökkent. Az MM hibák, eltûnõ lövések, satöbbik szerintem azért nincsenek a mai napig megcsinálva, mert pénzt azt nem hoznak a konyhára, a játékosállomány 95%-át adó Pistikéknek meg úgysem tûnik fel, hogy most a másik oldalon egyel több kilences tank van, õ csak lõ, oszt lõ amit lát (többnyire a földet).
Savaran
Én úgy tudom nem lehet a játékban gold csalást használni eleve, ezek az álprogramokat account lopásra csinálják a mezei hackerek

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Mind a mai napig bénáznak. Az említett MMes bakizás élõ példa, ezt tán te sem vitatod.

3 dologhoz értenek:

marketing (a legfõbb)
tankág gyártás
térkép gyártás

Idõrendi problémáid vannak. Az eleje óta ugyanezek a konteok forognak közszájon, esetleg némiképp módosulva. Tehát, ha belerakták, akkor azt a fehérorosz alapprogramozók rakták bele az elején.

Külön kell választani a mondanivalót és a tartalmat. Ha igazad van de tapír módon írod le, jogos amit kaptál.

Nyilán egy olyan jelentéktelen cég, mint a WG, aminek kezdetben volt néhány programozója küszködtek bugokkal hosszú ideig, abból az következik, hogy képtelenek a jelenlegi állapotukban úgy durván 2500-3000 alkalmazottal bonyolultabb dolgokat megvalósítani. Seems legit.

Az a cikk egy szegénységi bizonyítvány, és szégyen a WOTMP részérõl, errõl nem lehet elég finoman nyilatkozni. Számomra innét kezdve kb. a Blikkel egyenértékû hitelességgel bírnak.

JeffDunham
Hmmm nekem nem megy. Máshova kell már másolni?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha nem megfelelõ stílusban tetted meg is érdemled 😊

Félreértetted az írásomat.

Csak egy példát hoztam fel, hogy egy olyan cég aki nem tud alapvetõ MMbeli hiányosságokat megoldani, majd pont képes egy olyan MM-et csinálni, ami hosszútávon képes szopóágra tenni embereket meg összeválogati a jókat egy oldalra, a gonoszakat a másikra stb stb.

Egyszerûen képtelenek ilyenre.

Eleinte olyan ordas bugok voltak a rendszerben, hogy csak pislogtunk. Anno mennyi idõbe került kijavítani a menet közben eltûnõ tankokat, vagy hogy milyen tempóban jött ki az elsõ update. Ezt kellene most szembeállítani azzal a ténnyel, hogy ezek itten szofisztikált csaló rendszert raktak össze. Hát igen muhaha ez.

Csókoltatom Jacktor-t meg az egész pereputtyát. <#mf1>

Megmondtam a véleményem az "Így csalunk mi!" - avagy játéktechnika a színfalak mögött cikkükrõl.

Ha észrevetted volna nem a tier osztással van a legnagyobb gond.Szerinted mennyi az esélye hogy mondjuk van 10 000 000 játékos abból 20 000 kék és zöld.De a véletlen MM úgy osztja hogy az egyik oldalt csupa kék-zöld a másikon pedig piros 1-2 narancsal.Szerinted ennek mennyi az esélye matematikailag.KB. hamarabb nyernél a lottón.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jah, hogy neked az a mondat ténynek számít... Érdekes fogalomzavarban szenvedsz. Na mindegy.

Hát igen, ilyen a matek. 😄

Pointer4: Igen a matektanárom is biztosan ezt mondta volna csak nem volt annyira okos, hogy ezt konkrétabban is megfogalmazza. Meg ha jobban megnézed a mondatban lévõ alany-állítmány kapcsolatából pedig indirekt következtetéssel az is levezethetõ, hogy Pointer4 értetlenkedni fog, mert õ még mindig a fáról dobálja le az ürülékét a földre és vadul rázza a lombkoronát ha elmegy a net...

"Matektanárok kedvenc mondása: "A véletlen nem véletlen.". "

Ja, meg a kivétel erõsíti a szabályt. Azt is matektanárok mondják amikor a tétel nem alkalmazható mindenre 😊

pointer4
Tehát a matektanárod véleménye miatt, a WG csal.

ahham, nincs több kérdésem....

kérem zárjuk be a topicot
Kevered a szezont a f*szommal 😊

Hogy sikerül egy játékban lévõ véletlenszámgenerátor meglététõl eljutni addig, hogy az üzletben nincs véletlen...

Nekem az egész összeesküvéselméletesdi ott bukik meg, hogy ANNNYIRA szofisztikált programozási trükkökrõl beszélnek, amit én képtelen vagyok kinézni abból a cégbõl, ahol 4 darab Tier9es tankot nem bírnak úgy két oldal közt elosztani, hogy egyenlõ legyen. 😊

"Közöltem tényeket?"

"Akinek van szeme látja az ismétlõdõ mintákat a sok ezer csatájában és csak a fogyatékosok nem rakják össze a képet..."

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

pointer4
Nem bízza a véletlenre, így igaz. Ezért csinál jó játékot, amit az emberek nem tudnak letenni. Minél több benne a szívás, a kihívás, annál inkább próbálnak majd az emberek megfelelni neki. Lehet fog egy napig dühöngeni, meg anyázni, mert pont benne párosul a gyenge idegrendszer és a béna játékos egyszerre, de másnap újra meg fogja próbálni, és mivel random, neki is sikerülhet.
Gondolod egy Skyrimnél belenyúlnak a te játékmenetedbe, hogy jobban élvezd ha nehézségekbe ütközöl ? Vagy egy starcraftba ? Mégis milyen siekres címek., és mennyi pénzt keresnek véletlenségbõl.
Malarki: Közöltem tényeket? Nem, csupán írtam egy elméleti levezetést egy lehetséges motivációról. Matektanárok kedvenc mondása: "A véletlen nem véletlen.". Szóval látod már megint csak faszságokat írsz.

Komolyan ti meg olyanok vagytok mint az elõemberek akik nem mernek lemászni a fáról...

Ezt egyszerre írtuk!

Si vis pacem, para bellum!

Poén az egész, hogy egy nagyon szar játékos, érdekesen túl jól játszik. Igen, de ez nem WG csalás, hanem ügye létezik ilyen csalás mod, Wapack vagy mi a tököm a neve?

Vagy hogy lassabban tölt...mert ellõtték a lõszerrekeszt, vagy a töltõt...SIEMKA!

Nem lõ, pedig kattintott...lehetséges, de ez lag, és nem szándékos.

Spot-problémák, a láthatósági rendszer messze nem tökéletes, sõt! De 10-bõl 8-an szerintem abszolút nem ismerik, mi alapján mûködik.

pointer4
Ja, okés, csak a legtöbb marhaságot amit olvasok mindig ez a csóka rakja ki.
Szerintem mindannyian beláthatjátok hogy a pénzrõl van szó minden esetben. A wargaming sem az adományokból szedte össze magát. Bármennyire is azt kommunikálják hogy leszámolnak a "pay to win"-el. Ez egy üzlet és egy üzletben a pénz körül forog minden. Folyamatosan azt keresik hogyan tudnának több bevételt szerezni. Hogy egy rokonom szavait idézzem: Az üzletben nincs rokonság!

Sajnos fel kell hogy világosítsalak hogy ez nem játék,nekünk igen de a WG-nek nem nekik ez üzlet.Márpedig aki egy ekkora üzletet vezet az nem bíz semmit a véletlenre.Az üzleti életben nincs véletlen,aki a véletlenre bízza annak nincs esze és nagyot kockáztat és álltalában bele is bukik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tévedés, nem õ csinálja, azaz nem õ a tulaj, õ csak az egyik admin a sok közül.

https://wotinfo.hu

pointer4
Magadtól jutnak ilyen marhaságok az eszedbe, vagy segítenek ?

Ebbõl látszik, hogy közöd nincsen a játék mûködési mechanizmusának megértéséhez, mindent ami nem úgy történik ahogy te szeretnéd, egy csodának vagy akkor ami kéyelmesebb, csalásnak vélsz.

Olyan vagy mint az õsember, aki le akarja dobni kõvel az eget, vagy az indián aki esõtáncot jár.
Az van, hogy a mániákusan pattano low hp-s eseteken kívül mindegyik konteo simán belefér a random keretei közé.

ÉS te láttad a wot kódját? Konfig beállításait? Ja, hogy nem? Nem lehet hogy a te hozzászólásod a faszság?

Honnan tudod hogy faszság? Láttad a wot kódját? Konfig beállításait? Ja, hogy nem? Nem lehet hogy a te hozzászólásod a faszság?

Akinek van szeme látja az ismétlõdõ mintákat a sok ezer csatájában és csak a fogyatékosok nem rakják össze a képet...

Más megvilágításból, hogy kicsit érzékeltessem, hogy ugyan mi motiválhat egy céget, hogy megbundázza a meccseket:
Ha neked lenne egy sok százmilliót usd-t havi szinten kitermelõ terméked, te vajon rábíznád e ezt az egészet egy +- 25%-os véletlenszám generátorra? Lesz ami lesz alapon. Igazságosnak igazságos lesz, de ugyanakkor ezzel egyúttal a kukába is dobod azt a rengeteg statisztikára, hirdetésre, adatbányászatra költött pénzt, aminek a helyes feldolgozásával pedig új usereket szerezhetnél illetve tarthatnál benn a játékban.
Pl: a legfrissebb statisztikából az jönne le a cégednek, hogy a retardált vérpistikéknek a statja erõsen romlott az utóbbi idõben és, hogy az utolsó 7 napra nézve 50%-al csökkent a beloginolások száma. Egy manipulált randomrendszer nélkül vajon te mire mennél egy ilyen kimutatással? Semmire. Csak csendben néznéd, ahogy elvándorolnak a népek, de te ez ellen nem tudsz semmit se tenni.
De egy olyan nagy cégnél mint a WG, vajon mit tesznek ekkor? "-Te Iván, mi lenne ha feltekernénk a C felhasználó csoportnak a random faktorát 50%-al? Jó lesz Szergej. Ez jó ötlet." majd buksisimi a bosstól. és elégedetten nézik, hogy vérpistike ismét élvezi a játékot és ismét belépked a játékba. még költ is rá, de ha nem az sem baj, mert legalább a fizetõ usereiknek is lesz ellenfél akiknek emiatt nem kell szellempályákon játszaniuk a kevés player miatt...

De ez is csak konteo. Dugjátok csak a homokba a fejeteket mert akkor ez a hatás rátok már nem érvényesül.

A leírásban szereplõ cheatekrõl vagy bugokról (kinek mi) már futottam össze pár dologgal. Ott van a videó amikor 5 lövésbõl egy ment csak a cél közelébe artyval és persze attól sem sérûlt. 5 lövés 0 hit.
Vagy amikor egy lövés voltam és az istenért nem engedte az ellenfélnek hogy kinyírjon.De sorolhatnám még az érdekességeket.
T34 vs arty FV 215B 183 vs JPz E100 ST-I vs IS 8 Szal vannak érdekes dolgok.

Egyetértek, jó hozzászólás. Én még csak igazán jó játékos se vagyok, de mégis élvezem a játékot. Természetesen a gold lõszer és az artyk miatt sírok néhányszor, de mérgelõdés után máris indítom a következõ csatát, amiben meg megyek egy jó kört. Ennyi az egész. Nagyon jó játéknak tartom a WoT-ot és jó tankokkal szerintem még mindig nagyon élvezhetõ.

pointer4
gyerekcipõ ?😊
Itt van az utolsó verzió!

ARGO MOD

Letöltöttem és jobb vele a játék! Köszönöm!😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Alighanem...XD
Szöllösi Árpád hozzászólását olvasd el a cikk után...XD. Nem vagyok fent a Fácsebokon, ezért itten' lájkolom...XD Ezt be kellene másolni ide is, a sok picsogó szargépnek... Akinek nem inge, ne vegye magára. 😊
pointer4
Pedó maciból lett a baby shop ? 😄
popey8
Vmelyik nap összefutottam ezzel a krumpli gyerekkel. Stat alapján asszem jó volt és aránylag jól is játszott, de a wot "anyázása" a csata végén eléggé belerondított a képbe😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Úr Isten, ekkora faszságot régen olvastam. És ezt komolyan gondolja. Hát a pofám leszakad. És a sok gyépés meg egybõl rácuppant a kommentekben. Csak tudnám, akkor minek játszanak vele.

Véget ért a móka mára.. Hazaértek az agyatlan birkák a kisegítõbõl... <#falbav>

11, fél 12 ig lehet játszani majd egy csapásra kezdõdik az AFK, TK zó egymást lökdösõ, kempelõ idegbaj...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

csak mentem egy csatát IS-4-el randomban a 3× miatt, hogy fejlõdjenek az emberek....
de továbbra is az a meglátásom hogy tier X-el randomban prém nélkül faszság menni
nem érzem h haszontalan lettem volna a csapatomnak, erre kapok ennyi creditet <#pardon1>
LOOOL !!!! Jó ez az angol szövegszerkesztö a telefonomon... Találós kérdés: Mit javított a szerkesztö az elözö hozzászólásomban ? XD...
pointer4
Amikor kiderül az egyik legnagyobb wot fb portál-ról, hogy egy csillámfaszláma csinálja XD

link

avagy összeesküvés elmélet egy siemka tollából 😄
Hát, hogy sosem azokkal a tankokkal megyek amelyek éppen OP-ok, hanem amelyek éppen tetszenek, baby shop a fejlesztésben éppen tartok, és inkább szOP-ok, igen, néha nem egészen érzem magam épeszünek...XD
As öreg EvilJoe a mennyiségre megy szerintem, nem a minöségre. Háromszor futottam össze vele, eddigi "pályafutásom" alatt, egyszer velünk volt, akkor viszonylag jól nyomta, csak nagyon elörerontott, és a csata felénél elhullott, kétszer ellenünk, akkor is rohant támadni, pont mindkétszer felém, így az a "megtiszteltetés" ért hogy kilöttem kétszer is a f@szba... Kb. úgy játszik, mint azok a 2-4K. meccses "ifjú titánok", akik rohannak az elsö X- es tankjukért. Csata betölt, attack, ha kell ha nem, halál, kilépés, nyomulás a következöbe..ect..ect...