World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem mondhatnám hogy nagy érvágás a részemrõl a dolog, úgy gondolom nem engem minõsít. Az egész csak arra jó hogy egy csomó agy nélküli aki nem látja át a játékot lájkolja. No mindegy részemrõl a témában ennyi.
wot nick: PsychoTrooper
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
3 dologhoz értenek:
marketing (a legfõbb)
tankág gyártás
térkép gyártás
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Csak egy példát hoztam fel, hogy egy olyan cég aki nem tud alapvetõ MMbeli hiányosságokat megoldani, majd pont képes egy olyan MM-et csinálni, ami hosszútávon képes szopóágra tenni embereket meg összeválogati a jókat egy oldalra, a gonoszakat a másikra stb stb.
Egyszerûen képtelenek ilyenre.
Megmondtam a véleményem az "Így csalunk mi!" - avagy játéktechnika a színfalak mögött cikkükrõl.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Pointer4: Igen a matektanárom is biztosan ezt mondta volna csak nem volt annyira okos, hogy ezt konkrétabban is megfogalmazza. Meg ha jobban megnézed a mondatban lévõ alany-állítmány kapcsolatából pedig indirekt következtetéssel az is levezethetõ, hogy Pointer4 értetlenkedni fog, mert õ még mindig a fáról dobálja le az ürülékét a földre és vadul rázza a lombkoronát ha elmegy a net...
Ja, meg a kivétel erõsíti a szabályt. Azt is matektanárok mondják amikor a tétel nem alkalmazható mindenre 😊
ahham, nincs több kérdésem....
kérem zárjuk be a topicot
Hogy sikerül egy játékban lévõ véletlenszámgenerátor meglététõl eljutni addig, hogy az üzletben nincs véletlen...
Nekem az egész összeesküvéselméletesdi ott bukik meg, hogy ANNNYIRA szofisztikált programozási trükkökrõl beszélnek, amit én képtelen vagyok kinézni abból a cégbõl, ahol 4 darab Tier9es tankot nem bírnak úgy két oldal közt elosztani, hogy egyenlõ legyen. 😊
"Akinek van szeme látja az ismétlõdõ mintákat a sok ezer csatájában és csak a fogyatékosok nem rakják össze a képet..."
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Gondolod egy Skyrimnél belenyúlnak a te játékmenetedbe, hogy jobban élvezd ha nehézségekbe ütközöl ? Vagy egy starcraftba ? Mégis milyen siekres címek., és mennyi pénzt keresnek véletlenségbõl.
Komolyan ti meg olyanok vagytok mint az elõemberek akik nem mernek lemászni a fáról...
Si vis pacem, para bellum!
Vagy hogy lassabban tölt...mert ellõtték a lõszerrekeszt, vagy a töltõt...SIEMKA!
Nem lõ, pedig kattintott...lehetséges, de ez lag, és nem szándékos.
Spot-problémák, a láthatósági rendszer messze nem tökéletes, sõt! De 10-bõl 8-an szerintem abszolút nem ismerik, mi alapján mûködik.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
https://wotinfo.hu
Ebbõl látszik, hogy közöd nincsen a játék mûködési mechanizmusának megértéséhez, mindent ami nem úgy történik ahogy te szeretnéd, egy csodának vagy akkor ami kéyelmesebb, csalásnak vélsz.
Olyan vagy mint az õsember, aki le akarja dobni kõvel az eget, vagy az indián aki esõtáncot jár.
Akinek van szeme látja az ismétlõdõ mintákat a sok ezer csatájában és csak a fogyatékosok nem rakják össze a képet...
Más megvilágításból, hogy kicsit érzékeltessem, hogy ugyan mi motiválhat egy céget, hogy megbundázza a meccseket:
Ha neked lenne egy sok százmilliót usd-t havi szinten kitermelõ terméked, te vajon rábíznád e ezt az egészet egy +- 25%-os véletlenszám generátorra? Lesz ami lesz alapon. Igazságosnak igazságos lesz, de ugyanakkor ezzel egyúttal a kukába is dobod azt a rengeteg statisztikára, hirdetésre, adatbányászatra költött pénzt, aminek a helyes feldolgozásával pedig új usereket szerezhetnél illetve tarthatnál benn a játékban.
Pl: a legfrissebb statisztikából az jönne le a cégednek, hogy a retardált vérpistikéknek a statja erõsen romlott az utóbbi idõben és, hogy az utolsó 7 napra nézve 50%-al csökkent a beloginolások száma. Egy manipulált randomrendszer nélkül vajon te mire mennél egy ilyen kimutatással? Semmire. Csak csendben néznéd, ahogy elvándorolnak a népek, de te ez ellen nem tudsz semmit se tenni.
De egy olyan nagy cégnél mint a WG, vajon mit tesznek ekkor? "-Te Iván, mi lenne ha feltekernénk a C felhasználó csoportnak a random faktorát 50%-al? Jó lesz Szergej. Ez jó ötlet." majd buksisimi a bosstól. és elégedetten nézik, hogy vérpistike ismét élvezi a játékot és ismét belépked a játékba. még költ is rá, de ha nem az sem baj, mert legalább a fizetõ usereiknek is lesz ellenfél akiknek emiatt nem kell szellempályákon játszaniuk a kevés player miatt...
De ez is csak konteo. Dugjátok csak a homokba a fejeteket mert akkor ez a hatás rátok már nem érvényesül.
Vagy amikor egy lövés voltam és az istenért nem engedte az ellenfélnek hogy kinyírjon.De sorolhatnám még az érdekességeket.
T34 vs arty FV 215B 183 vs JPz E100 ST-I vs IS 8 Szal vannak érdekes dolgok.
angelus1991ster.blogspot.hu
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
11, fél 12 ig lehet játszani majd egy csapásra kezdõdik az AFK, TK zó egymást lökdösõ, kempelõ idegbaj...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
de továbbra is az a meglátásom hogy tier X-el randomban prém nélkül faszság menni
nem érzem h haszontalan lettem volna a csapatomnak, erre kapok ennyi creditet <#pardon1>#pardon1>

link
avagy összeesküvés elmélet egy siemka tollából 😄