World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kv-1s tankot csak azért tartom hogy legyen mit hozni ha valaki hatossal akarja nyomni. A gold pedig csak azért volt használva mert éppen úgy gondoltam hogy ha már top vagyok még geci is leszek. Ez volt a "Just for Fun" kör. Nézd meg a többi videómat és látni fogod hogy ezen kívûl talán nincs is olyan videó amiben goldal nyomom. Hja és statpadder nem lehetek hiszen nincs mit húzni ezzel a tankkal. Talán több is mint egy éve már hogy kihúztam az IS-7 és az IS4 vonalát is.

Si vis pacem, para bellum!

Annyiban tévedett, hogy nem kemper vagy hanem statpadder. Top tankként sportKVval arannyal lõni, erre azért annyira nem lennék büszke. A sok gold használattól nem leszel jó játékos, csak szépek lesznek a statjaid.
Nekem még megvan a SU101 és lassan túl leszek rajta. Tény hogy lefelé nem kell vele lõni. Én assault td-nek hívom csak. Kihasználva a sebességét odamész valahova, nyakon vágod vele az ellent párszor és utána tipli. Egy alkalommal meg egy E75-öt sikerült így megszívatnom vele úgy hogy odamentem egy lövéssel lánc le majd gyors körbeautózás a háta mögé beáll és kiszed. De tény hogy ha van egy kis bucka a terepen akkor már hasznavehetetlen a gép. De én sem szeretem és szerintem nem találsz olyan normális embert aki szereti.

Tudjátok igyekszem nem lenézni azokat a játékosokat akik nemrég kezdték a játékot de, nehezen viselem ha egy olyan ember osztja nekem az észt aki 4400 csatát ment eddig összevissza. Szemben az én 26500 csatámmal. Szal ennek okául egy kis elemzést kérek a következõ videómról. Ugyanis szerinte kemper vagyok.

Hja és tõle egy videó.

Ne értsd félre, de ezt most úgy mondod mintha 2 csatát játszottam volna életemben, és a 0 depression-s tankommal dombokon harcolnék 😄

A konkrét bajom az volt h ezzel a tankkal nem h 1 kis buckán, szimpla kis kavicson is már égnek állt a gun. Nem is tudom, talán -2-s depression-je van, de így h hátul van a felépítmény...egyenlõ a 0-val. Nem kezdek el konkrét példákat hozni, mert mesélhetnék napokon keresztül. Alapvetõen elvagyok a szar depression-el rendelkezõ tankokkal, pl. a hátsótornyos vk4502b-nek sincs jó depression-je, mégis kiválóan elvagyok vele, meglehetõsen élvezem a vele való játékot. De ezzel a su101-el....a csatáim felét a helyezkedés vette el, minden bajom volt a tankkal, kevés hp, 0 depression, kevés alfa, no páncél...stb. 😄
ximix
Az mára nem titok, hogy a pályákon bizonyos helyeket csak az adott feltételnek megfelelõ tankok tudnak használni.

A vidiben is direkt említik mit hova képzeltek el.

Jó hogy írod, teknõccel akarok nagyon menni már, akk su-val meg t95-el várok picit, addig úgy is a 8-sban húzom a legényeket.

Amúgy komolyan mondom, rég nem örültem úgy mint mikor leraktam su101-t 😄 Talán még a44-nél is trágyább tank volt. Rájöttem h ezek a hátul elhelyezett 0 (szinte) depression-s gunok engem a sírba visznek. Neked bejött a su101? 😄
(mert komolyan annyian istenítették, én meg hányni tudnék tõle, számomra a leggyengébb t8-s td lett, kínszenvedés volt a grind vele)

popey8
Tort már volt. Másik 2 meg nem sokára lesz, mert már nem sok ág maradt és gondolom a legújabbakat hagyják utolsónak. Ezek vannak még versenyben: IS-4, Obj. 263, Obj. 430, FV215b, Waffentr. auf E-100, 121, T110E3, T110E4, STB-1. 430, E100, STB a legújabbak, sztem ezek maradnak utolsónak. 15-tõl sztem 263, IS-4, E3, E4 kvartet fog közül választanak és szépen sorba ezeket le is tudják a 121-el együtt. Aztán lehet a WG tök máshogy fogja csinálni😊 A SU-122-54-re én is várok amúgy.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

oké köszi 😊
Elméletileg 15.-én jön a következõ, de hogy milyen tank lesz benne, azt még nem tudni.
Olyan kérdésem lenne, h most lett meg su-122-54, tortoise meg a t95.
És igazából látom itt az akciókat, most ugye e-50-n van a sor.

Lesz még újból ilyen leárazás? Mert akk megvárom h akciósan vegyem meg ezt a 3 tankot, ha nem, az se gond, mert van kreditem, de jobb ha olcsóbban tudom megvenni õket 😄
popey8
Annyit még elfelejtettem, hogyha only CW, akkor meg tényleg rossz választás volt, mert CW-n nem nagyon fogsz snipeolni vele. Nem tudom, h ti mit fogtok játszani, de szerintem nem sok lehetõséged lesz vele messzirõl puffogtatni. Sok CW csatában voltam már és a legtöbb klán max bázisvédésre használja - ill. legutolsó eshetõségként, ha nincs elég 7 vagy 113 - de arra is van sokkal jobb. 7 viszont sokaknál favorit.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Szerintem rosszul választottál. Egyrészt az IS-7-nek "cigányabb" armorja van (igen még oldalt is). A tornyán gyakorlatilag nincs gyenge pont és golddal is nehéz belõni. Az IS-4-nek meg ugye ott a McDonalds tálca. Másrészt meg igaz, h a 4-en az a gun tényleg nagyon jó (én is szeretem), de az már elég nagy baj, h HEAT a gold ammoja (7-nek APCR). Én a helyedben nem örülnék ennek ennyire. Hiába a 340 pen, nagyon sokszor elakad a láncban sebzés nélkül, legyen szó bármilyen típusú tankról és ha még kötényezés ill. spaced armor is van azon, amire rálõsz és el is találod azt a részt, akkor biztosra veheted a 0 dmg-et. CW-n egyre kevesebb tankban használunk kumulatívot pont emiatt. Bat, de más medek is szinte csak APCR-t lõnek. Én pl. múltkor Foch-ba sima AP-t töltöttem. Egyik csatában pont IS-4-el voltam bent és 5 lövésbõl 5 találat (ebbõl hivatalosan 2 pen, de ehhez ~440 sebzés társult). Mind az 5 HEAT lövedék volt. Ráadásul a HEAT-re más pen szabályok is vonatkoznak. Egy kumulatívnak ugyanazon a ponton vastagabb páncélt kell a wotban átütnie, mint az AP-knak. Harmadrészben pedig igaz nincs annyi hp-ja, de a 7 mozgékonyabb és ez ma már egy elég fontos tényezõ.

patchaou
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
Ezt megosztom veletek. Végig fogjátok röhögni hogy mit élek túl. Én sem akartam elhinni.

REPLAY LETÖLTÉSE

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Dettó.
csak a lámpánál ne lõjjék meg,mert akkor könnyen pukk van

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Egyetértek. Bármikor inkább IS4 jöjjön velem szembe, mint IS7. Sokkal könnyebb belõni a 4-est.

hát az is7 a jobb. tapasztalatból mondom.
Nekem is csak alap felhasználói fiókom van.Hiába van prém tankom prém nélkül vicc a kredithozamuk.Én nem azért fizettem 13k forintot,hogy átlagban 20k-t hozzon és szopjak t10-ben.Egy tiger prémmel ugyanúgy hoz mint egy löwe,type prém nélkül+a tigrissel még élvezetes is csapatni.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

hát két választásom volt 😄
IS-7 vagy IS-4... IS-7 még szarabb
ennek legalább van cigány armorja, meg sok HP-ja, és egy fasza sniper gunja 340mm pennel ami kumulatív ráadásul
Már aki,én nem tehetem meg hogy arannyal lövöldözzek mivel alapfiókkal játszom.Akkor van prémiumom ha ad néha a WG,akkor is tankhúzásra használom mert keservesen lassan jön bármi is.
Skillbõl kell ésszel játszanom több kevesebb sikerrel az autisták sajnos tesznek róla hogy hiába játszom szerintem megfelelõen a vesztés miatt minden lassan gyûlik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én csak azt kívánnám,hogy utalják vissza a prém tankjaim árát,és azonnal le is törlöm a wot-ot.

Nekem a 490-es átlagsebzésû puska gyakran sebzett 600-at.Most az is7 s-70-esével nagyon régóta nem láttam ekkora dmg-t.Fura.

t9-ben s70-el...ááá. Én még mindig visszasírom, kedvenc tankom volt, sajnálom h felnyomták t10-be és rádobták ezt a hoki gun-t (nagyon nem jön be.)
Fõleg a régi skin ami még hiányzik, nekem nagyon bejött. Ha lehetne WOT-be 1 kívánságom, azt kérném h állítsák vissza úgy ahogy volt, sztem még most is megállná a helyét és jó kis tank lenne t9-ben 😊
Az az egyik legszarabb tank a játékban,tier 9-ben császár volt,de most.Olyan csiga mint a löwe.

Itt már rég nincs nagy tierben arannyal dolog.Az összes tierben arannyal lõnek.Még az artyk is.

A WG abba nem megy bele,nagy pénz van az aranylõszerben.Mert aki azzal kezd el lövöldözni kénytelen prémet vásárolni mert nagy tier-ben még alaplõszerrel is könnyû minuszosnak lenni.
Esetleg legyen kisebb a sebzése,talán az megfelelõ volna WG-nek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ximix
Nem "gold" lõszerrel van a baj hanem a limittel, minden tankon kb:5db és kész.
Ilyen mikrolagjaim voltak EU2-õn és gondoltam átnézek az egyesre. Bár ne tettem volna! Azt hittem az az aranyesõ, hogy mondjuk 5 tankból 2-3 aki rámlõ aranyat tol, az semmi ahhoz, ami EU1-en megy. Itt aranyfelhõszakadás van. Hihetetlen mi megy itt. Aki nehéztankkal akar játszani manapság az nemnormális. Semmi, de semmi értelme. Nagyon sajnálom, mert én pl. az E-75-öt imádom, de mivel lassú így néha pár pattintásra próbálok játszani. Sajnos manapság ilyen már nincs. Szóval IS4-et én tuti nem vennék, sõt eladnám, ha nem tartanám magam ahhoz, hogy T10-es tankot nem adunk el soha.

Az MM programozó is vele tarthat.

angelus1991ster.blogspot.hu

Üzenem annak aki ebbe kitalálta a gold lõszert: Ölje meg magát! Azonnal!

motor meg a felfüggesztés az elsõdleges. a többi amúgy se nagy szám.
Köszi, akkor gondolom elõbb a két motort rakjam rám, az lb-1 rá ér majd késõbb is. A d10 már rajta van, de godnolom az lb-val sem tapasztalnék sok változást, viszont sokan írták hogy az utolsó motorral már elég durván lehet vele száguldozni.
én szerettem az is4-et de meguntam és eladtam akárcsak az is7-et meg az e100-et,,,csak azt nem szerettem😊
😄DDDDD
csak nem.... kibaszni nem fognak, meg én sem lépek ki
tök normális klán, szinte már kellemes csalódás h még van normális magyar klán
nincsenek kiskorúak, meg sírósok, meg nem basztatják egymást ha vmit elszúrnak....
igaz nem egy pro klán, de azért nem rossz
Egy hét múlva várható a "Most, hogy kibasztak a klánomból, adom is el ezt a szart, és megyek vissza T18-azni 😄DDDDDD" címû intermezzo, Foxi elõadásában.
pfejjj rábeszélt a klánom:

Megvásárolva:
'IS-4' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 180 000.

XDDDD
randomba egy darab meccset nem megyek vele 😄 only CW
Csak az utóbbiról, utáltam, és utálom is a mai napig. Választhatsz, hogy nevetséges sebzéssel, és csak közepesen szar átütéssel, vagy nevetséges átütéssel, és szánalmas toronyforgatással akarsz játszani. Papír is (vannak, akik esküdöznek az így-úgy döntött páncélzata ilyen-olyan pattogós, de ezeken csak röhögök), és a mozgékonysága is igencsak középszerû. Hetes medek közül talán csak a T-43 tudja alulmúlni, de nemes versenyben vannak.
2d kifullozva is rémálom😊 nekem zárójelben neked lehet bejönne, de úgy döntöttem nem szívok vele...japán és löwe😊
Elftársak, elftársak! VK3001D és VK3002D-rõl van valami véleményetek?

nyomd az sta-1et. 218mm átütés is3 szembõl röhögve. ez az 1 vonal miatt játszok még ezzel mert bejön és a csapat elvárásai nem magasak veled szemben mert mednek lassú vagy heavynek papír, de mégis összeáll a kép.
fullosan is oda kell figyelni. 175 mm átütéssel 10-esek ellen mert rengetegszer berak oda necces. márpedig azzal felderítened kell szóval szokj hozzá..pedig énszerettem de ez a pen amit produkál...finomal szólva szar.ja és a lõszer biztonságos elhelyezés skint azt majd dobd fel mert párszor kiütnek majd a bugyidból full hp-ról is.
Ja a HAD-A nekem is, onnan csesztek ki.

akkor még egy klán a tiltólistára 😊
sajna már sok magyar klán van a listámon :/

BORG, -HOT-, -MTA-, CSCSV, összes HAD klán, HHR, OBI és most már a HUNS2 is.
ami még szép h három huns2 volt a csapatban, mind háromra ráírtam, basztak visszaírni és ki X-eltek... hát a k**va anyátokat 😄DD

akikkel kifejezetten elvagyok randomban: KURUC, PPD, VAD
Tisztelt Urak!
Valaki tudna tanácsot adni, hogy a francba kellene a stock T-44-el játszani? Gyorsnak nem gyors, pontosnak nem pontos, így ugrik az is hogy sniperkedni lehetne vele. Háláslennék valami épkézláb válaszért, köszönöm.
Miért, hétközben lehet?
hétvégente egyszerûen nem lehet játszani...rohadna meg ez a sok agyhalott. miért nincs 900 eff alatt noob szerver?! miért kell ilyen buzikkal nekem játszanom?!
Hát igen a HUNS2 klán a magyarok szégyene. Szellemi prokarióták klánja.
Nálunk 1 siemkánkra 4 lengyel siemka jut.

gratulálok a HUNS2-nek is 😄😄
istenem ekkora balfaszokat bazdmeg 😄
én vagyok a legjobb az egész csapatban, többiek nem hozzák le és kitesznek csata után
amikor megkérdezem mivan, nem válaszolnak... megkérdeztem megint, akkor már jött a válasz! grt HUNS2 <#eljen>