World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Hja és tõle egy videó.
A konkrét bajom az volt h ezzel a tankkal nem h 1 kis buckán, szimpla kis kavicson is már égnek állt a gun. Nem is tudom, talán -2-s depression-je van, de így h hátul van a felépítmény...egyenlõ a 0-val. Nem kezdek el konkrét példákat hozni, mert mesélhetnék napokon keresztül. Alapvetõen elvagyok a szar depression-el rendelkezõ tankokkal, pl. a hátsótornyos vk4502b-nek sincs jó depression-je, mégis kiválóan elvagyok vele, meglehetõsen élvezem a vele való játékot. De ezzel a su101-el....a csatáim felét a helyezkedés vette el, minden bajom volt a tankkal, kevés hp, 0 depression, kevés alfa, no páncél...stb. 😄
A vidiben is direkt említik mit hova képzeltek el.
Amúgy komolyan mondom, rég nem örültem úgy mint mikor leraktam su101-t 😄 Talán még a44-nél is trágyább tank volt. Rájöttem h ezek a hátul elhelyezett 0 (szinte) depression-s gunok engem a sírba visznek. Neked bejött a su101? 😄
(mert komolyan annyian istenítették, én meg hányni tudnék tõle, számomra a leggyengébb t8-s td lett, kínszenvedés volt a grind vele)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
És igazából látom itt az akciókat, most ugye e-50-n van a sor.
Lesz még újból ilyen leárazás? Mert akk megvárom h akciósan vegyem meg ezt a 3 tankot, ha nem, az se gond, mert van kreditem, de jobb ha olcsóbban tudom megvenni õket 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
REPLAY LETÖLTÉSE

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
IS-7 vagy IS-4... IS-7 még szarabb
ennek legalább van cigány armorja, meg sok HP-ja, és egy fasza sniper gunja 340mm pennel ami kumulatív ráadásul
Skillbõl kell ésszel játszanom több kevesebb sikerrel az autisták sajnos tesznek róla hogy hiába játszom szerintem megfelelõen a vesztés miatt minden lassan gyûlik.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Fõleg a régi skin ami még hiányzik, nekem nagyon bejött. Ha lehetne WOT-be 1 kívánságom, azt kérném h állítsák vissza úgy ahogy volt, sztem még most is megállná a helyét és jó kis tank lenne t9-ben 😊
Esetleg legyen kisebb a sebzése,talán az megfelelõ volna WG-nek.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
angelus1991ster.blogspot.hu
csak nem.... kibaszni nem fognak, meg én sem lépek ki
tök normális klán, szinte már kellemes csalódás h még van normális magyar klán
nincsenek kiskorúak, meg sírósok, meg nem basztatják egymást ha vmit elszúrnak....
igaz nem egy pro klán, de azért nem rossz
Megvásárolva:
'IS-4' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 180 000.
XDDDD
randomba egy darab meccset nem megyek vele 😄 only CW
sajna már sok magyar klán van a listámon :/
BORG, -HOT-, -MTA-, CSCSV, összes HAD klán, HHR, OBI és most már a HUNS2 is.
ami még szép h három huns2 volt a csapatban, mind háromra ráírtam, basztak visszaírni és ki X-eltek... hát a k**va anyátokat 😄DD
akikkel kifejezetten elvagyok randomban: KURUC, PPD, VAD
Valaki tudna tanácsot adni, hogy a francba kellene a stock T-44-el játszani? Gyorsnak nem gyors, pontosnak nem pontos, így ugrik az is hogy sniperkedni lehetne vele. Háláslennék valami épkézláb válaszért, köszönöm.
Nálunk 1 siemkánkra 4 lengyel siemka jut.
istenem ekkora balfaszokat bazdmeg 😄
én vagyok a legjobb az egész csapatban, többiek nem hozzák le és kitesznek csata után
amikor megkérdezem mivan, nem válaszolnak... megkérdeztem megint, akkor már jött a válasz! grt HUNS2 <#eljen>#eljen>