World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt ha nem is lenne hasonló, akkor se szívatom magam valamivel, ha egyszer az szar.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
+2 tierben pedig az ember igyekszik kettéhuttyantás elõtt kihuttyantani a magáét...<#nevetes1>#nevetes1>
Ki szidja a AT 15-öt az egy király tank! (Csak én utálom/tam)<#banplz>#banplz>
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
WT E-100:
http://vk.com/doc-44399115_278548436?dl=057ab9f4ed96a246ea
Hetzer:
http://worldoftanks.ru/ru/news/1/paper_tank_hetzer
angelus1991ster.blogspot.hu
És még hozzátenném hogy :<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
<#vigyor>#vigyor>
grat
De azért tier9-10 ben ez már neccesebb,mert ott már kettéhuttyantanak.
Mai egyetlen értékelhetõ csatám..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
de le is szarom a kill-t 😄 a 7k sebzés 4 kill-el nekem bõõõõven jó
én inkább távolabbról használom.... 30× zoom mode-al a 4 sec reload elég vicces tud lenni 😄
lett volna még ebben sebzés csak egyszer kétszer elk**tam 😊
De azt nem értem, ezt magyarázd már el, akkor miért vagy itt? Miért nem törlöd már le? Én mint a WG-bérenc van hogy napokig, hetekig! el se indítom. Az összes konteós meg sírós minden áldott nap, elindítja és idegesíti magát vele.
Szóval, most az egyszer állj le a faszságok beszélésvel, és normálisan már ha megy, magyarázd már el, ha egyszer ilyen csaló szar fos az egész, miért nem törölted már le?
Ha engem ennyire idegesítene, ha tudnám hogy csalnak,már rég letöröltem volna.
Tudsz erre valami normális épkézláb magyarázatot adni?
Bírtam mikor én is benne ültem.Csak le kellet láncolni az ellent és már mehetett a másik csatába xy tankjával. 😊
vagy
De szerették a medek ezt a td-t. 😄
Amúgy azt a freglopó ferdit miért nem lõtted ki a csába?Már mûvészet kell ennyi sebzés mellé ennyi kill.
Kancsalborz: Most sem fogsz.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Érzékeny pont? <#nevetes1>#nevetes1>
Az egyik, hogy a csapatunkbol szinte mindenkinek 50% vagy az alatt a hit/pen arany.
A masik, hogy alig pattant roluk valami. Hiaba az E100 meg az E3 tenyleg kemeny pancelja mindenki beuti mindenhol es szinte legyalultak a palyarol minket.
Gondolom volt mar mindenkinek hasonlo elmenye es sajnos ez egyre gyakrabban fordul elo. Beleertve azt is amikor mi vagyunk a nyero oldalon.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
,,azt gondolod hogy ez véletlen?"
A vitában pedig aki nem hisz a konteóban az :
,,hülye vagy, elvakult, agymosott, birka nem úgy mint én" vagy pedig:
,, mi van talán te is az Nekik vagy a híve, lefizettek hogy ezt mondod"
Szerencse játékosok tévedése
Nem pont errõl szól de ajánlom annak figyelmébe, aki szerint nem lehet olyan, hogy egy nap többször egymásután veszítsen...

Fostalicska, már bocs de te egy akkora marha vagy, hogy mutogatni kéne' XD
Én sem fejtem ki bõvebben, meg önkényes kijelentést tettem anélkül hogy ismernélek, te meg csak gyártsd a konteókat tovább, sok sikert kívánok hozzá. Lesz is rá vevõ mindíg úgy nézem.😊
Szóval legalább egy pontban egyetértetek a cikk írójával, az MM-el gáz van. Innen már csak egy apró lépés az hogy az MM tervezetten szar 😛
Általában magamból indulok ki. Nem haragszom a politikusokra, mert én is lopnék, ha a helyükben lennék. Gondolkozzatok egy picit, ti mit tennétek a WG helyében? Picit nyúljunk bele, éppen annyira, hogy a 12 éves Janika is élvezze a játékot és kérjen apától premium fiókat/tankot vagy inkább szarjunk a pénze oszt menjen a random.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Így kell nem máshogy.
Nekem a cikkben az tetszik, hogy folyamatosan ebbe az érvelési hibába esnek.
"Aki 3 meccsnél többet játszott már a WoT-tal, annak nem kell mélyebben taglalni "
"XVM-használók elõnyben, ugyanis mint a WoT médiumai, ezt a jelenséget kizárólag õk látják biztosan. "
"A legtöbb ember tapasztalja nap mint nap"
"Újkeletû csalás, a cikk szerzõje alig pár hete tapasztalja a dolgot - de azóta meccsenkénti rendszerességgel."
A csúcs viszont ez volt:
" Hely és idõhiány miatt nem teljesen kifejthetõ, viszont abban bárkivel könnyû megegyezni, hogy a jelenség gyakorisága túlmutat az emberi hülyeség Einstein szerint világûrnél is végtelenebb határain. "
TEhát a WG képes még a végtelenen is túlmenni 😊
lammaer: Hát a 3. ponttal tudnék vitatkozni, de az tény hogy az elsõ 2-ben bajnokok...