World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A megoldás max az lenne, hogy a játékba belépés elõtt lenne egy ablak amiben kikérik a véleményed errõl-arról egy szavazás keretében és nem lenne az, hogy a hivatalos fórumot telesírók hatására hoznak döntéseket.
Ha az össz. játékos állomány nagyobbik százalékának semmi baja egy pl térképpel akkor hiába sírnak páran a fórumon, maradni fog.
Amikor kövéleménykutatásokban, kérdõívekben, jelentkezési lapokon felteszik a kérdést, hogy : hajlamos-e, vagy szokott e ön önkritikát gyakorolni, az emberek 80%-a beírja hogy igen, -és azt gondolja közben : hát persze, hajlamos vagyok a kritikát, jogos vagy jogtalan, meghallgatni, magamat néha bírálni, kinevetni....
Aztán általában ugyanez a 80%, vérig sértõdik néha minimális évõdésre is, személyét ért némi szarkasztikus beszólást is halálos sértésnek veszi, és hónapokig számon tartja... És csak igazán keveset "rinyál" eközben...<#vigyor>#vigyor>
angelus1991ster.blogspot.hu
nincs ezzel semmi gond, aki ezzel nem tud játszani az csak a statjára vessen <#fogmosas>#fogmosas>
Danke!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
5 kill van eddig és 1500 avg dmg
kell még rá a torony és a talp, de eddig egész jó gép
sniperkedõs tank, nem bele a közepébe azt adjunk nekik tank 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
VK3002 D-t próbáltad?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nincs azzal baj ha az ember kritizál, de ha nem tudja épkézláb módon, felnõtt módjára megfogalmazni, akkor jár a rinyálás.
Megvásárolva:
'VK 30.02 (M)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 015 000.
egyszerûen már nem tudtam mit választani 😊
és nem tudtatok róla lebeszélni 😄 szerintem sniper tanknak nem lesz rossz, na de majd egy 50 csata után kiderül
Szerintem jól teszi...<#nevetes1>#nevetes1>
Na mindegy, szóval rinyáltam egy sort, azaz rászóltam a többiekre, hogy ne foglalkozzanak vele (imádják hergelni), illetve elbeszélgettem Vixy-vel arról, hogy mi baja lehet a kis makinak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Vicces volt, na. <#vigyor>#vigyor>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az sem kizárt, hogy valami mûveltebb elme ereszti ki a gõzt így, volt már rá pléda, vagy valaki itt az egyébként sokszor halálkomoly beírkálók közül figurázza ki a fórumot, rá is fér néha szerintem...<#crazya>#crazya>
Én jókat röhögök rajta, és egyáltalán nem bánt, ti meg tegnap is csak húztátok magatokat... Inkább már az volt vicces...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ne is mondd, szerintem pszichológiai terrorra játszik.
OFF: Érdekesen kezdett neki elfoglalni.
És a végén még arra is rájön hogy te vagy én.
Mekkora rohadék már ez a WG, most tényleg jól kibaszott az emberekkel.
Lehet késõbb sikerül felkapaszkodnod a 3 éves mellé, ha megfigyelõképességed javul, és észreveszed hogy eddig vagy 4en igazítottak helyre.