World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Hú az engem is érdekel, low tierben beteríti a fél képernyõt 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A vitris golddetectorban mit is kell kitörölni, hogy a csetben ne mutassa a találatokat? Elfelejtettem. <#vigyor5>

ximix
<#wink> ha jól látom nem ugyanabba a klub járunk<#pias>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ximix
Ezen már többször én is elgondolkodtam, hogy a kisebbségben levõ sírók ha megtalálják a megfelelõ felületet a többség ellen képesek elérni céljaikat.
A megoldás max az lenne, hogy a játékba belépés elõtt lenne egy ablak amiben kikérik a véleményed errõl-arról egy szavazás keretében és nem lenne az, hogy a hivatalos fórumot telesírók hatására hoznak döntéseket.
Ha az össz. játékos állomány nagyobbik százalékának semmi baja egy pl térképpel akkor hiába sírnak páran a fórumon, maradni fog.
" És rájuk nem veti az elsõ követ, nagy hõsiesen." LOL... Az "emberek" megnagy "hõsiessen" elszenvedik azt a rájuk vetett csúnya követ...<#vigyor>
Amikor kövéleménykutatásokban, kérdõívekben, jelentkezési lapokon felteszik a kérdést, hogy : hajlamos-e, vagy szokott e ön önkritikát gyakorolni, az emberek 80%-a beírja hogy igen, -és azt gondolja közben : hát persze, hajlamos vagyok a kritikát, jogos vagy jogtalan, meghallgatni, magamat néha bírálni, kinevetni....
Aztán általában ugyanez a 80%, vérig sértõdik néha minimális évõdésre is, személyét ért némi szarkasztikus beszólást is halálos sértésnek veszi, és hónapokig számon tartja... És csak igazán keveset "rinyál" eközben...<#vigyor>
Nem mondatm. Csak azt , hogy egy lövés.

angelus1991ster.blogspot.hu

ki mondta erre a VK3002M-re hogy szar? 😄
nincs ezzel semmi gond, aki ezzel nem tud játszani az csak a statjára vessen <#fogmosas>
Mennyire jó, hogy az akkori zenékben a nyögés is hallgatható volt. Ma már nincs olyan zeneamiben egy szorulásos nyögés nem lenne. Ennek királya justinbíber.

a qr code vadászatról valaki belinkelné a leírást?

Danke!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mi kettõnél tartunk. Már nem merek írni.... 😊
hát mentem vele 2 csatát....
5 kill van eddig és 1500 avg dmg
kell még rá a torony és a talp, de eddig egész jó gép
sniperkedõs tank, nem bele a közepébe azt adjunk nekik tank 😊
nem beszélve az agyhalott, nyomorék, fogósmûtétes stb jelzõrõl..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

De szeretem KV-2-vel egybõl kilõni😄

VK3002 D-t próbáltad?

Az emberek képesek egyszer, képesek kétszer, ne adj isten képesek háromszor , de utána többnyire következik a kurvaanya. De persze csak amíg valaki meg nem jön, és rájuk nem veti az elsõ követ, nagy hõsiesen.
voivod32
Szerintem fullosan tetszeni fog, nagyon jó kis gép!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Nagyon köszönöm!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Talán azért mert ezen a fórumon negatív dolgokról az emberek nem képesek kurvaanyázás, basszaszájba a WG és hasonló jelzõk nélkül írni.

Nincs azzal baj ha az ember kritizál, de ha nem tudja épkézláb módon, felnõtt módjára megfogalmazni, akkor jár a rinyálás.

na csak meglett a 100.

Megvásárolva:
'VK 30.02 (M)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 015 000.

egyszerûen már nem tudtam mit választani 😊
és nem tudtatok róla lebeszélni 😄 szerintem sniper tanknak nem lesz rossz, na de majd egy 50 csata után kiderül
Köszönöm 😊
Nézd el nekem, de így láttam.<#nevetes1> Néha túl komolyan vesszük itt magukat, meg ezt a játékot, -köztük én is- ,egymás torkának ugrunk a semmiért, meg igenis rinyálunk, ki ezért - ki azért, és aztán jön idönként ez az "álbunkó", és elküld bennünket testületileg a picsába...
Szerintem jól teszi...<#nevetes1>
"az akció idõtartama alatt CSAK pakkban lehet venni ezeket a jármûveket (tank+30 nap prém), ergo nem hogy nem olcsóbb, hanem még drágábbak is mint elõtte"
Komolyan ezen a fórumon az utóbbi fél évben a "rinyálás" lett az all-time favorit szó. Ha szót emelsz valami ellen, rinyálsz. Ha nemtetszésedet fejezed ki, rinyálsz. Ha azt mondod, hogy ez meg az úgy jobb lett volna, rinyálsz. Ha azt mondod ez meg az régen jobban volt megcsinálva, rinyálsz.
Na mindegy, szóval rinyáltam egy sort, azaz rászóltam a többiekre, hogy ne foglalkozzanak vele (imádják hergelni), illetve elbeszélgettem Vixy-vel arról, hogy mi baja lehet a kis makinak.
Akkor autista vagyok de nem értem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Olvass vissza tegnap estéig... Tucatnyian rinyáltatok már "vörösödõ fejjel", hogy húzzon el. Vixy28, meg "lelki fröccsöket" tartott neki...
Vicces volt, na. <#vigyor>
Húzta a fene, én nem szoktam reagálni rá, inkább az bosszant, hogy a többiek adják alá a lovat. Annyira azért nem szórakoztató, hogy 3 órán keresztül olvashassuk a feka pankrátorával telespammolt fórumot😊
Olyankor szoktam venni, ha többet tudok menni, mint 3-4 meccs. Olyankor egy naposat.

Áldás és békesség kísérjen utadon! <#worship>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Akkor olvasd vissza az elsõ oldalt, és megérted <#puszis>
Hülyék vagytok, ha az esti trolltól úgy berágtok megint... Szerintem jó fej, elírásai, és faviccei, meg gif-jei szándékosan tuskók...<#vigyor>
Az sem kizárt, hogy valami mûveltebb elme ereszti ki a gõzt így, volt már rá pléda, vagy valaki itt az egyébként sokszor halálkomoly beírkálók közül figurázza ki a fórumot, rá is fér néha szerintem...<#crazya>
Én jókat röhögök rajta, és egyáltalán nem bánt, ti meg tegnap is csak húztátok magatokat... Inkább már az volt vicces...
Akkor meg nem értem miért sírsz ahelyett hogy ott megvennéd 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jó bizony, csak hát érted, ha naponta 3-4 csatát játszol, akkor hiába kapsz azokért sok pénzt, mert arányaiban véve akkor sem éri meg a belefektetett pénzt.

Ne is mondd, szerintem pszichológiai terrorra játszik.
Igen? Én azt hittem az a módja, hogy gift shopban megveszed. Akárhogy is nézem, egyszerûbb és gyorsabb, mint amit te mondasz. T34-et is így vettem, nem látom be miért lenne értelmesebb pontatlanul kiszámolt goldot venni, majd abból prém tankot, mikor egybõl megvehetem minden további matatás nélkül.
Köszönöm szépen ! <#wave>
Pedig a prém+prém tank jó kombó, még ha rövid idõre is tudod esetleg megvenni. Be lehet tárazni vele jó sok lóvét. vagy ha nincs sok idõd játszani. Akkor pláne jó kombó. 😊

OFF: Érdekesen kezdett neki elfoglalni.

Hát akkor ne vegyél prém tankot és kész. A prém tank vásárlásnak mindig is ez volt a módja (ha csak nincs eleve goldod), bárhogy is ragelsz miatta.

Én privátban már megkíséreltem, és el is árulta sötét terveit, ami folyamatos támadásai mögött bújik meg. El akarja foglalni az SG-fórumot. Hogy ez alatt mit kell érteni ne kérdezd, szó szerinti idézet.
Nos ott a probléma, hogy nekem tonképpen nem kell gold, csak prém tank. Mivel keveset játszom, prémmel sokra nem megyek, freet váltani jelenleg nem akarok, stb. Így ugye a számomra jó biznisz az lett volna, ha csak a tank (akciós) árát kell kifizetnem. Igen, lehet hogy csak 1-2 ezer forint a diffi, de én ilyen skót állat vagyok, hogy ezt is a fogamhoz verem.
Haha, megpróbálhatnánk halálosan kedvesnek lenni vele, hátha összezavarodik. 😊 Ha meg nem mûködik, kivesszük a kedves részt. 😊

Vigyáz szpec, mindjárt te is kapsz egy teljes személyiséganalízist a házi pszichótyúktól 😄
És a végén még arra is rájön hogy te vagy én.

ja, hogy nincs ingame goldod (azért nekem mindig van 10e-15e betárazva a hirtelen kiadásokra), és mi van ha többet veszel, a többit majd felhasználod késõbb, ne légy már ennyire kicsinyes!

Kénytelen vagyok. De legalább több szót vesztegetnem erre a szájkaratéra ne kelljen. Majd este eltársalgok rohanóval, az legalább az újdonság hatásával hat.
Még mindig nem értem hol a probléma. Megveszed a 14,5k goldot, de most nem 2k, hanem 4k marad meg belõle. Máskor is ugyan ennyit kéne venned, csak most több marad. Arról nem is beszélve hogy lehet van olyan akinek van elég goldja, anélkül hogy vennie kéne.
Mekkora rohadék már ez a WG, most tényleg jól kibaszott az emberekkel.

Köcce, mester. 😊

Látom nagyon szeretsz engem elemezgetni, de nincs rá szükség. Magaddal foglalkoznál ennyit, mindenkinek jobb lenne hidd el.

Nézze meg az ember, a fórumtrollunk hosszú hónapos kalandjai után ismét elõkerül, és kiosztja a népet, de jól. Sajnos azóta már van új generáció, a magyar4444 nevû csoda különbözõ manifesztációi személyében, a fogalmazóképességet leszámítva körülbelül ugyanazon a színvonalon mozogtok. Csak õ legalább nem próbálja közben rendes gyereknek beállítani magát.
Köszi szépen 😊
A lovaglást te kezdted, és ugyan nem ezt a szót használtad, de erre gondoltál, bár utána jó Lammaer-módi szerint hahh! visszavághattál, hogy te nem ezt a szót használtad (úgyhogy nem is volt szó ilyesmirõl). No comment. Komolyanm hosszú távon annyira kiismerhetõ és egysíkú a stílusod. Ami még csak nem is lenne baj, ha nem folyamatosan trollkodásra használnád. Úgyhogy megbocsáss, de nekem meg egy, saját bevallása szerint is "fórumtroll" egyén véleménye mégoly keveset sem nyom a latban. A helyreigazítóknak meg válaszoltam.
Végre egyszer képben voltam, köszi!
Vannak dolgok amelyek olyan ritkák hogy könnyû emlékezni hányszor történtek meg. Yossarian hisztijeit pl nem számolom, mert az menetrendszerû 😊

Mit lovagolsz a személyeskedésen? Meg se említettem ezt a szót, sõt tovább megyek, nem is zavarna ha te személyeskednél. Ahhoz olyannak kéne lennie, akinek számít is a véleménye. TE nem ilyen vagy - a hisztid miatt az 1 éves fiammal egy kategóriába tettelek.
Lehet késõbb sikerül felkapaszkodnod a 3 éves mellé, ha megfigyelõképességed javul, és észreveszed hogy eddig vagy 4en igazítottak helyre.