World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
50 arany most!
Csak 100.000 felhasználó aktiválhatja!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"TE meg hülye vagy hogy még mindíg azon töröd az agyad hogy adsz nekik 10K körüli összeget egy pixeltankért... miattad ilyenek, tömködd csak a zsebüket. Azt meg úgyis leszarják hogy itt az SGn vered magad. Nem olvassák ugyanis." személyeskedésnek minõsül.
Vagy netán a WG-vel szembeni személyeskedés ütött így szíven? Nem szabad csúnyát mondani rájuk? Vagy netán ha én azt mondom, hogy a szomszéd Gyula bácsi egy hülye, te akkor is rögtön elküldesz a p*csába, merthogy én itt fröcsögök?
Megpróbálhatod magad az igazság lovagja szerepben feltüntetni, csak épp én (és szerintem a fórumozók jelentõs hányada) elég régóta látják a megnyilvánulásaidat ahhoz, hogy ezt nehezen egyék meg.
A hisztis picsák pontosan azt érdemlik amit kaptál. Ha rendesen beírtad volna hogy bajod van fröcsögés nélkül, esetleg tán még ki is segítettelek volna a kátyúból amiben üldögélsz.
De nem, te vagy a hülye és mutogatsz másokra meg anyázol.
WTF?
az ingame shop-ban pontosan 15%-al olcsóbb minden, és bármelyik akciósat meg lehet venni magában is.azért mert te csak a gift-shoppot látod , az nem azt jelenti hogy a WG a hülye.
FosTalicskaa: szórja a fene, életemben egy hét prémre elég aranynál többet nem vettem egyszerre, de így is az egy kezemen meg tudom számolni hányszor, plusz egyszer vettem T34-et. Szerintem négy év távlatában nem vészes.
ÜNNEPELJÜNK.
TE meg hülye vagy hogy még mindíg azon töröd az agyad hogy adsz nekik 10K körüli összeget egy pixeltankért... miattad ilyenek, tömködd csak a zsebüket. Azt meg úgyis leszarják hogy itt az SGn vered magad. Nem olvassák ugyanis.
úgy is van kint kerti munka, majd közben megálmodom 😛

hát nem emlékszel már erre sem? <#banplz>#banplz>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
akkor még nem volt tier X med... meg ennyi életképes med sem tier 9-ben
aztán jött a tier X med és még kevesebb lett, aztán jöttek az új nemzetek most meg alig látni :/
de ne tudd meg ha meglátok egyet hogy rászállok 😄DD
tegnap amx 13 90-el voltam, komarinon berakott egyet... pont felszpotoltam bokorból
mondom nem lövök, nem spotolok semmi mást :d leszarom
megvárom míg lelövik ás rámegyek
így is lett... lelõtték 50 hp-ra, csak vissza kellett menni a hídhoz hogy áttudjak oda menni 😄 de csak meglett, bónuszként még elrohantam az artyért is ha már ott voltam 😊))
Attól függ menyit játszol, lehet többször vagy mindjárt a kiválasztott utolsó tankra(t10)fejleszteni a legénységet.
Ha kreditet választasz jobb ha 80% felé reset-elsz, mert kisebb szinten nagyobb a százalék veszteség.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De mivel wg-rõl van szó, lehet inkább még ma lecserélem tuti 100-ért a javításokat bia-ra, mint holnap tátikázzak csak...
De itt találtam leírást.
A képességek újraosztása résztõl.
Részben emiatt kaptunk egy nap prémiumot, hogy a WG kompenzálja az emiatt szétvert otthoni berendezések értékét. :-)
De nem igazán lettek úrrá a problémán. Talán majd a következõ patch-ben jobb szerver beállításokkal jönnek, és csökkenni fog.
Tavaly szinte alig tapasztaltam, idén meg állandó probléma.
I met God. She's black
I met God. She's black
Alap csõ, 10 mp alatt tölt és 480 tól a csillagos égig sebez, bármit...
+kurva jó a camoja, igazi hátulról szemétkedõs <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Borsig WT.. Omfg.. Ezzel még egy idióta is tud játszani.. Pont nekem való <#vigyor1>#vigyor1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amúgy aki felszerelést meg T8 tankot akar venni, meg skill resetelni az ma tegye meg, mert ezek az akciók csak holnap reggelig tartanak, de a fõoldali hírben ez külön nincs kiírva, csak a kliensben a mission menüben lehet látni, h holnap reggel vége.
Igen foxi a patton már volt.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png