World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HOWWEROLLWGLGRANDF1NAL

50 arany most!
Csak 100.000 felhasználó aktiválhatja!
Most nem azért, de teljesen hülyeség ami miatt sírsz. Ingame mindegyik T8 prém 15%al van leárazva.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Te hol élsz? Egyrészt de, emlékezetem szerint az utóbbi idõben csak te ugattál be (mily meglepõ, mily meglepõ), személyeskedést meg nézd már meg ki kezdte, istenes pajtim. Mert nem tudom te milyen irányelvek szerint kommunikálsz, de nekem ez:

"TE meg hülye vagy hogy még mindíg azon töröd az agyad hogy adsz nekik 10K körüli összeget egy pixeltankért... miattad ilyenek, tömködd csak a zsebüket. Azt meg úgyis leszarják hogy itt az SGn vered magad. Nem olvassák ugyanis." személyeskedésnek minõsül.

Vagy netán a WG-vel szembeni személyeskedés ütött így szíven? Nem szabad csúnyát mondani rájuk? Vagy netán ha én azt mondom, hogy a szomszéd Gyula bácsi egy hülye, te akkor is rögtön elküldesz a p*csába, merthogy én itt fröcsögök?

Megpróbálhatod magad az igazság lovagja szerepben feltüntetni, csak épp én (és szerintem a fórumozók jelentõs hányada) elég régóta látják a megnyilvánulásaidat ahhoz, hogy ezt nehezen egyék meg.
Facepalm. Kettõnk közül nem én nem gondolkodom. Ahhoz goldot kell venned, amibõl vagy 10k-t (olcsóbbakhoz), vagy 14 500-at (drágábbakhoz) kell venned T8-as prémtankhoz, ergo megint többet perkálsz, mint amennyit tisztán fizetnél a tankért.
Párhavonta? Görnyedsz? És azóta már láttad hogy nem csak én osztottalak ki? Nem gondolkodnod kéne ilyenkor a háború és béke begépelése helyett?

A hisztis picsák pontosan azt érdemlik amit kaptál. Ha rendesen beírtad volna hogy bajod van fröcsögés nélkül, esetleg tán még ki is segítettelek volna a kátyúból amiben üldögélsz.

De nem, te vagy a hülye és mutogatsz másokra meg anyázol.

Most,hogy féláron van a askillek újraosztása,gondoltam újraképzem az emberkéket a t21-be,2 volt 100%,1+13%,erre 100 aranyét adott 1 100%,+1 99%
WTF?

öregem, te vagy aztán egy szemellenzõs ember, meg sem nézed, csak lököd a nagy süket dumát.

az ingame shop-ban pontosan 15%-al olcsóbb minden, és bármelyik akciósat meg lehet venni magában is.azért mert te csak a gift-shoppot látod , az nem azt jelenti hogy a WG a hülye.

Asszem most lettél lepofozva és autistának nyilvánítva. --<#action>

Úristen te számolod is? 😄

Hiányzott már a trollkodásod, kár hogy mikor párhavonta visszatévedsz, akkor sem tudsz semmi értelmes hsz-t ideszórni kötözködés nélkül. Komolyan olyannak képzellek, aki görnyedten ülve a gép elõtt lesben áll, mikor vetõdhet rá valakinek valamilyen megnyilvánulására, majd miután megtette, jóllakott óvodásként mosolyogva bújik ágyba, gondolván "Ma is jót trollkodtam".

FosTalicskaa: szórja a fene, életemben egy hét prémre elég aranynál többet nem vettem egyszerre, de így is az egy kezemen meg tudom számolni hányszor, plusz egyszer vettem T34-et. Szerintem négy év távlatában nem vészes.
Te, asszem megvan a 3. eset amikor egyetértettünk.

ÜNNEPELJÜNK.

Hopp, ez nem prémre vonatkozik, csak a 15%-ra értettem, hogy a 2 med nem annyi kedvezménnyel van.

Igazad van, elég ha megnézitek a német T8 medeket. Panther II vs Indien Panzer.. Ennyi elég is.

Ha ekkora suttyók akkor minek akarod rá elszórni a pénzed? Komolyan mondom, ha minden elégedetlenkedõ képes lenne visszafogni az értelmetlen költekezését akkor a WG is újragondolná a piachoz, játékosaihoz való hozzáállását...

Hirdetésünk nem minõsül ajánlattételnek. 😊

TE meg hülye vagy hogy még mindíg azon töröd az agyad hogy adsz nekik 10K körüli összeget egy pixeltankért... miattad ilyenek, tömködd csak a zsebüket. Azt meg úgyis leszarják hogy itt az SGn vered magad. Nem olvassák ugyanis.

Azért hogy mekkora suttyó állatok ezek a WG-sek, arra nincs szó. Ki volt ugye hirdetve, hogy most az akció alkalmából 15% kedvezmény a T8 prémekre. Na most az egy, hogy nem 15, hanem géptõl függõen 8-13%, de az a másik, hogy hopp, mily meglepõ: most, az akció idõtartama alatt CSAK pakkban lehet venni ezeket a jármûveket (tank+30 nap prém), ergo nem hogy nem olcsóbb, hanem még drágábbak is mint elõtte. Hogy rohadnának meg ezek komolyan.
99 tankod van???? azta mindenit

<#taps> Asse rossz, mondjuk az enyém annyiból volt kaki, hogy ha ott vagyok, valószínû lehozzuk, mert szoros volt nagyon. ha kb hármat-négyet tudok lõni, már nyertünk volna simán.

ááááááááá és nem tudom mi legyen a 100. <#help>
úgy is van kint kerti munka, majd közben megálmodom 😛
igen, de visszamenõleg beleszámolta a patton kill-eket
hát nem emlékszel már erre sem? <#banplz>
Nekem a routerem ilyen... ha leszakadok, újraindítom és minden jó.

Igen,sajnos megint nálam is elöjött újra.Elöször azt hittem a szolgáltatóm hunyó, de nekem inkább "peccsfüggö" ahogy nézem. Hetente 3-4 random leszakadás a szerverröl,néha hosszú "akadások", és sokszor erös lagg. Az én "besztof afk"-meccsem az volt, mikor M103-mal leszakadtam a kezdés után 20- másodperccel, hegynek felfelé Himmelsdorfon, és mire visszaértem 1-perc múlva, égtem az út közepén, majd lerammoltak kb. 2mp. múlva, az ellenfél meg 8 - 0- ra vezetett... 15 - 0-ra kaptunk ki, és én a második lettem, asszem' 98-ponttal... XD.
Ez a medál már akkor lett behozva amikor voltak T10 medek. Gondolom a sok T10 csatám miatt lõttem ki annyit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

FTR-en írtak már róla. Failoltak megint, valószínûleg a ingame újra kiírják ezeket a hétvégére, de az se kizárható, hogy más lesz... Hát ma én se tudok játszani. Pedig jó lett volna felszerelés, most vettem vissza a pershinget. Meg wz-132-t és amx50-100-t is vissza akarom venni...Bár sztem max 1re jönne össze a lóvé.
Látatlanban BIA, javítást raknám az elsõ két helyre, de nincs E75-öm.

gondolom régi idõkbõl sok patton-t öltél meg....
akkor még nem volt tier X med... meg ennyi életképes med sem tier 9-ben
aztán jött a tier X med és még kevesebb lett, aztán jöttek az új nemzetek most meg alig látni :/

de ne tudd meg ha meglátok egyet hogy rászállok 😄DD
tegnap amx 13 90-el voltam, komarinon berakott egyet... pont felszpotoltam bokorból
mondom nem lövök, nem spotolok semmi mást :d leszarom
megvárom míg lelövik ás rámegyek
így is lett... lelõtték 50 hp-ra, csak vissza kellett menni a hídhoz hogy áttudjak oda menni 😄 de csak meglett, bónuszként még elrohantam az artyért is ha már ott voltam 😊))
ximix
Nyomogathatod nem lehet egybõl reteszelni, felül írja mid van középen a lehetõségeket alul a mi lesz.
Attól függ menyit játszol, lehet többször vagy mindjárt a kiválasztott utolsó tankra(t10)fejleszteni a legénységet.
Ha kreditet választasz jobb ha 80% felé reset-elsz, mert kisebb szinten nagyobb a százalék veszteség.
Még játék is készült ilyenbõl...

http://www.youtube.com/watch?v=gAfsSA6_GrE

Sherman0070
Arról valamit tudtok hogy E-75-re milyen skilleket jó tenni?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sherman0070
köszi

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Igen, most 16 óra xx perc van hátra a név alatt, de ha kinyitod a küldetés naplóban, akkor ott fent márc. 15-ig szerepel a Szent Patrik blabla alatt.
De mivel wg-rõl van szó, lehet inkább még ma lecserélem tuti 100-ért a javításokat bia-ra, mint holnap tátikázzak csak...

Pont a héten törtöltem le a képes átképzéses mappámat.
De itt találtam leírást.

A képességek újraosztása résztõl.

Ingame csak 24 órát ír. Valami 16 óra van még hátra belõle ott. Nem tudom melyik az igazi.

szabii98
azért volt tavaly is..elég bosszantó

I met God. She's black

Sajnos nem csak veled. Ez a LAG. Valóban szörnyen bosszantó, fõleg ha éles helyzetben jön elõ.

Részben emiatt kaptunk egy nap prémiumot, hogy a WG kompenzálja az emiatt szétvert otthoni berendezések értékét. :-)

De nem igazán lettek úrrá a problémán. Talán majd a következõ patch-ben jobb szerver beállításokkal jönnek, és csökkenni fog.

Tavaly szinte alig tapasztaltam, idén meg állandó probléma.

szabii98
mindig érdekes látvány vagyok, amikor himmelsdorfon akcióban éppen keresztbe fordulok top tankként 😄

I met God. She's black

"This special will be available from 14th March at 07:00 until 18th March at 06:00 CET (GMT+1)."
Simán. Bár nekem eddig a kedvencem az volt, amikor elment a net, a tank önállósította magát és felmászott Erlnebergen G1-ben a hegyre. Majd ezekután alulról ötödikként végeztem a listában, mert annyit csak össze spottolt. 😊 Konkrétan négyen gyengébben szerepeltek a csatában, mint én, aki ott sem voltam.

Sherman0070
Sziasztok elmodnanátok hogy ez a skill változtatás hogyan is mûködik? Mert még sosem csináltam ilyet.

szabii98
csak velem történik olyan, 1 csatában többször is, hogy a pingem beáll egy random számra pár mp-ig, és csak folytatja a tank amit csináltam, amíg vissza nem jön a jel.....ebbõl születnek a kínos meghalások... remélem értitek mire gondolok, veletek is elõfordul?

I met God. She's black

ximix
Inkább csak alacsony és jó stukker.
minek?

Alap csõ, 10 mp alatt tölt és 480 tól a csillagos égig sebez, bármit...

+kurva jó a camoja, igazi hátulról szemétkedõs <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
Nekem már csak 3 kell😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nagy csõ és aranylõszer, ez az igazi piros játékosok beállítása erre a tankra, ez a tapasztalatom. <#rolleyes>

Megvan az új kedvenc tankom..

Borsig WT.. Omfg.. Ezzel még egy idióta is tud játszani.. Pont nekem való <#vigyor1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Wut? Azt hittem kedd reggelig tartanak. Am meg basszák, pont ma este nem tudok játszani 😞.

popey8
Hogy a fene esne beléjük😊 Ha lehetett volna fogadni, most jó nagyot kaszáltam volna. A megérzésem nagyon azt súgta, h ez lesz. Az E4-re, 121-re meg az Obj 263-ra vártam volna nagyon, persze természetesen tudtam, h nem ezek közül lesz. Tudták a WG-nél, h mire várok és direkt nem azt tették be😄 A "régiek" közül már csak ez a 4 maradt (ja plusz az E3) és pont annak kellett lennie, ami nekem már megvan😊 A sors fintora. Várhatok újabb 15 napot (vagy még többet), h T10-est grindelhessek.

Amúgy aki felszerelést meg T8 tankot akar venni, meg skill resetelni az ma tegye meg, mert ezek az akciók csak holnap reggelig tartanak, de a fõoldali hírben ez külön nincs kiírva, csak a kliensben a mission menüben lehet látni, h holnap reggel vége.

Igen foxi a patton már volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem már lassan a 3. lesz meg belõle 😛.