World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
én 8,3as sört nyomtam be kettõt 😄
de csak nem akar beadni ellenem pattont 😞
kettõt adott be eddig, abból egyet szedtem ki
még 20 kell a medálhoz
Most éppen szürcsölgetek egy Puntigamert,lesz egy kis önbizalmam és lehet beugrok egy kis éjszakai darálásra.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
lassú, a gunja tipikus sniper, az armorja távolról ér valamit
Ez nagyon tetszik 😄😄
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
creditbõl nincs hiányom, szóval annyira nem zavar a dolog 😊
mondjuk amennyivel olcsóbb azt most visszahozom a +30%-al
én már akkor IS-4eztem amikor ez még 9-es volt, nem hogy top of the tree tanka 😊 nem mai gyerek vagyok wot-ban 😄
olyan hardcamp módban használom ezt az IS4et hogy beszarsz 😊
a szar low camos wt e-100nak esélye nincs megközelítenie engem 😄
ha meg mégis rámjön, és egy lövést elcsesz akkor neki annyi 😊
mivel 50 secig tölt ami alatt én 5öt lövök ami 5*440=2200
és hülye nem vagyok 😄 van bent 2db HE is.... azokkal meg 600at csapok a WT E-100ra 😊
Si vis pacem, para bellum.
Sok szeretettel Foxbat88fx-nek <#vigyor2>#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
kövi csata megint nagy kaliber de most acélfal is esett 😄
jpz-e 100 megint leszedte a talpam de no dmg XDDDD
kezdek egyre jobban belebuzulni ebbe a tankba <#szeret>#szeret>
régen 9esként imádtam, de most se rossz X-esként randomban, fõleg hogy az MM mindig 8asokat basz be ellenem 😄 én meg 10 secenként osztom a mindent átütõ csíter orosz áldást

elképesztõ hogy nagy távolságból beforgatva miket tud pattintani 😄
már magamat k**va anyázom amikor a jpz e-100 harmadjára is csak a talpat szakítja le 😊))))
végülis nem bántam meg hogy visszavettem, inkább mint a papír szar IS-7 a hulladék lassan szûkülõ pontatlan gunjával 😄
csak az a gond hogy prém nélkül vicc az IS-4
erre a körre kaptam 42k creditet.... kiadás 52k credit,
szóval kisebeztem 4,5k dmg-t azért hogy lehúzzanak 10k credittel 😊
ha igazán jó játékos akkor prémmel szarrá keresi magát 8-as prém tank nélkül is
ha igazi low effis lúzer akkor vehet akár prémet is meg 8-as prém tankot is, sokra nem fogja vinni 😊
pár napja olyat beszóltak nekem, nem csak én röhögtem hanem a fél csapat is 😄
valami 50-100 WN8 közötti játékos mondta hogy õ sokkal jobb játékos mint én.... a statom ellenére, hiába van 2000+ wn8-am, õ legalább nem hal meg 3 perc alatt
(ja mert asszem 13 90-el voltam 😊))))
persze õ ezt mind azután mondta miután megtett 12 métert a bázistól az elsõ bokorig...
de a legrosszabb az, hogy ezek komolyan is gondolják amit mondanak o.O
Mondjuk egy 10e goldos prém tank, 4 havi +50% minden tankra.
Tier8 + havi prémmel még jól keres pl a Borsigal nyomulok és kb 50e kreditem volt most meg 100 csata után 1.641.554 kreditem van úgyhogy 92.620tp-t termeltem vele és még kell 136.146tp a következõ járgányig.
tehát kb még egyszer ennyi gempám lesz mire befejezem azaz a Tier9-es ára meglesz és lehet, hogy marad szotyira is.
Ez az egyik oldala az éremnek a prémtank elõnyeit hátrányait majd leírja valaki aki bennfentesebb a témában.

nem tudom mennyire vagy jó játékos...
de én prém nélkül az IS-6-al vicc creditet kapok.....
prémmel már durva nagyon, de prém nélkül kb. annyit hoz mint egy tier 5-6-7 prémmel egy egy jobb körben
pl. ott a Tiger, állat ROF-ja van, az prémmel igen csak hoz a konyhára, és még szórakoztató tank is
míg a prém tankok gyengék
ha engem kérdezel én lebeszéllek róla
amennyi pénzbe kerül egy prém tank inkább prémet vegyél az árán!
Wot: Totti93
- Azt mondják a TD helyzete ez: A kezdetekben nem sokan játszottak velük, a nagy arty nerf után viszont sok arty játékos átvándorolt TDre.
- Az egyik ok amiért átnevezték a potenciális sebzés statisztikát az hogy a fejlesztõk be akarnak rakni egy kitüntetést a sebzés "elnyeléséért" (Játék zsargonban "tankolás")
- Úgy tûnik lesznek olyan vizuális effektek mint például az automata tank hüvely kidobó, ezeket "közepes" távra vannak a jövõben. (Vagyis nem túl messze de nem is túl közel...)
- A 8.6 után nem volt változás a pontosságban és a lövedék szórásban.
- A 9.0ban lesznek új prémium és nem prémium hangárok.
- A különálló felfüggesztés az átdolgozott modelleken lesz.
- A 9.0ás ASAP pár napon belül érkezik.
- Valamikor a jövõben lesz egy hatalmas tank újraegyensúlyozás.
- A T-54 HD modellnek a hátán lesz a rönk.
- Nem lesznek betont átütõ lövedékek a WoTban.
- A levegõben felrobbanó és körön kívül esõ arty lövedékeket egy hiba okozta a szerver kommunikációban.
- 122mm IS nem kapja meg a történelmi aranylõszerét a történelmi csatákban? "Szörnyû..."
- Tank nevek a minimapon: "Majd ha kész lesz."
- Úgy tûnik a "potenciális sebzés" át lesz nevezve valami olyasmire hogy "páncél által eltérített sebzés"
- A történelmi csaták külön statotkat kapnak.
- Storm azt mondja teljesen ki kell kapcsolniuk a nemzeti csatákat, nem elég ha alap beállításnál kikapcsoltra tennék mert akkor ha valaki bekapcsolja az sokat fog várakozni.
- A 9.0ban javítva lesz az a bug amitõl nem stimmel a missziók száma a misszió ablakban.
- Overlord szerint a WoT:Blitz már gyakorlatilag kész a bétára.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Most hogy 15% kedvezmény van a VIII szintû prém tankokra, kérdésem a következõ lenne hozzátok, érdemes-e úgy venni ilyen drága prémtankot hogy nem használok prém acc-ot, így persze jóval kevesebb lesz tõlük a bevételem. Vagy még mindig jobb farmolás V szintû nem prémtankokkal Kv-1,T1,Churchill 1-el?
Szard le,menj be valakivel szakaszban,és rögtön átlendülsz a nehezén.
Ha meg egymagad akarod tolni,érdemes tier1-2 ben menni pár csatát míg bemelegszel.
Unom a randomot egyedül, jó lenne már platoonba menni valakikkel. Szokott lenni ilyen vagy mindenki csak az eventre megy?<#idiota>#idiota>
Ingame név ugyanez.
Köszi!
Szerintem tarts szünetet, nem éri meg egy hugyos játék, hogy tönkretedd az idegeidet. Nézz valami jó filmet, sorozatot. Én is szeretem ezt a játékot, de a határt most már jó ideje meghúzom.
Mindenesetre, ha valóban ennyire intenzív reakciókat vált ki belõled ez a moslék, akkor inkább hagyd a fenébe és kezeltesd magad, amíg nem késõ...
resmods>0.8.11>scripts>client>vehicle_damage.json file-ban
a received:
enabled: true, átirod False-ra
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Mi a tök ez? Mással elõfordult már? Ellenszer?
Persze egyszerû lenne, hagyjam a fenébe az egészet, de szeretem a játékot, játszanék is szívesen, de nem merek csatába menni 😞
mindenesetre remélem ezt nem veszik ki 😄
már egész jól haladok a csapat öcsikkel

Tegnap óta cirka 25 meccset nyomtam le és ebbõl 9!! ilyen volt.
Írja ki a játék elején,hogy buzikám már pedig most itt nyerni,sõt sebezni sem fogsz.
Nyugodt szívvel lépek ki azonnal.
Tegnap olyan csatában voltam az AMX 45el,hogy tier 9ben,elsõ lettem 952 sebzéssel.
Azt hittem szétvág az ideg.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Két madár mekkora,olyan mint 2db Amx. A két macska, meg két heavy.
angelus1991ster.blogspot.hu
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV