World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így nem igaz, mert nem vették ki, csak átalakították.

Tank Sniper

Awarded to players who dealt the biggest amount of damage during the battle from a distance no less than 300 meters and with no less than 8 accurate shots. No less than 80% of total hits should deal damage or critical hit. The overall accuracy should be no less than 85%. The damage dealt should exceed the amount of the player's tank HP and be no less than 1,000. For receiving this award, allies should not be hit with direct shots. If two or more players have an equal amount of damage dealt, the achievement is granted to the player who has earned more XP for battle, including additional XP provided to Premium account users. If the amount of XP is equal as well, the achievement is not granted.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Ingame magyar cseten egyszer meg akarták magyarázni, hogy a mesterlövész medálhoz "kurva nagy mázli kell" XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Roger6
Amióta rájöttek, hogy halál értelmetlen a medál. Elég késõn esett le nekik. Helyette van Nagy Kaliber - na ennek már van értelme.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sherman0070
A mesterlövész medált egyébként mikor vették ki? xD Már régóta furcsáltam hogy nem ad de most már megkérdezem. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Solten
A szokasos hetvegi felhozatal.

Saor Alba

ximix
Április 6-ig lesz több is.
A hivatalos oldalon nézed az esport rovatban, vagy FTR blogon esetleg itt fórumon.
Ha te vagy az "elsõ" akkor a QR kódot itt lehet visszfejteni,A QR kód képét behúzod ide "Enter an image URL:" majd küldés, kapsz egy linket.
Sherman0070
Szóljatok ha lesz új 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Nem. Minden Wargaming.net League Grand Finals hírnél volt egy.

http://worldoftanks.eu/en/news/esport/
ximix
Ha vissza olvasol 15-20 hsz.-t ott taglalják.
szabii98
már volt három, lesz még szerintem

I met God. She's black

Sherman0070
Akkor csak az az 1 kód volt? Több nemis lesz?

ximix
Semmikor 😊
100.000 felhasználás a limitünk, ami igen hamar kimerül.
Sherman0070
Vagy egyáltalán honnan lehet látni hogy van új?

Sherman0070
Ezek a bónuszkódok mikor frissülnek? Mert eddig sose fogadta el.

szabii98
hihetetlen 😄

I met God. She's black

Hát igen. Nem értem, hogy lehet ennyi hülye a játékban.

angelus1991ster.blogspot.hu

mai agyfaszkombó XDDD
ST-1rol mi a velemny?
A megszoptatott 8-asok nevében is szeretlek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Csak unom, hogy én hullok el utoljára. Alacsonyabb osztályú med tankkal 4 kill után leskelõdök, hogy egyedül maradtam 7 ellenféllel, csodás.
Egyik meccsen ma karelián volt 1 TK a csapatban, utána lett belõle vagy 6, a csata elején kilövöldözték egymást a csapattársaim. Az ellenfélnek csak moziznia kellett. Vicc az egész!

patchaou
Szerintem bõ másfél éve minden nap...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Agyatlan idióták hétvégéje van a wot szervereken.

Hozzászokhatnának már az emberek, hogy ha orosz tankban kavarják a szart, néha berántja õket a kanál. <#nyes>

T 62 A 1 hit voltam is mindenféle ember csak jó nem 😄

szabii98
olyasmi sajnos

I met God. She's black

valami idõlimitje van? vagy van bedobva pl 100 ezer gold és amíg el nem fogy addig megy?
hát én akármikor ütöm be ezeket a kódokat kiírja hogy elértem a limitet vagy mi..
persze a 4. fél lövéses enemyt nem engedte kilõni 3x pattantam az oldaláról...random...enyhén szólva geciség.
majd el felejtettem: hétvége van...
WARSAWWGLGRANDF1NAL ma is mûködik
voivod32
Igen.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Csak nekem nem akar csatlakozni a wot serverekre ?😞
Ezer hála,köszönöm!
Április 6. Már várom, hogy lassan jöjjenek a hasonló hírek WoT-os köntösben.

Internet tanks are serious business. 😛

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

voivod32
Köszönöm Foxy!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

nincs 😄 azt se tudom mi az XD
FTR-re pakolják ki, ott szoktam nézni
http://ftr.wot-news.com/
QR-kód leolvasód van, úgy találtad meg?

Fasza remélem akkor lesz ilyen gold-osztás amikor nem dolgozok vagy olyan 5 óra után lenne az is jó.

egész áprilisig dobálják ezeket a kódokat....
vagy meddig tart ez a WG-s szar FINAL?
Jó, hogy bejöttem a kerti munkából😄

Hol találtad Foxbat?

Kicsit besûrösödtek mostanában.

Köszönöm! még egy +50-es és 2 plusz garázshelyem lesz😄

ty m8

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szpászíbá. 😊

Mostanában mindíg idõben jövök fel... <#vigyor> Köszönöm szépen !!!
50 góóóóóód
WARSAWWGLGRANDF1NAL
Tudod hányszor nyertem, - nyertünk már már, 0-4, 0-5, akár 0-6-ról is fordítva egy meccset ??? Azonnal beszólsz, egy nálad csak kcsit rosszabb képességû "babuinnak", ottthagyod a szarban a csapattársaidat, aztán még ide is jössz, és le is írod. No comment...
A legidegesítõbb játékosfajtához tartozol, azokhoz a nagyképû, de tudatlanokhoz, akik miatt néha tényleg nem jó élmény játszani.
Ha lenne "babuin" szerver, akkor egyébként meg neked is ott kellene játszanod...<#vigyor>
Szánalmas volt ez a megnyilvánulásod "dear" Wartburg...<#mf2>
Hátõõõ... <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aktívkodnom nekem se kellett nagyon, maradjunk annyiban.

JeffDunham
Jaja, nekem is a kis Cheetos 155.000-et hozott egy körben.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Jobb mint egy prem tank jó ez az event dõl a lé

ST-1-rol mia velemeny? erdemes megvenni most akciosan?