World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbálkozhatsz Cifunál, hogy bannolja, én úgy emlékszem mintha lenne perm ban
I met God. She's black
elolvassa, bannolja ez oké
de ez a gyökér 2 nap múlva megint visszatér, ezért vetettem fel az ötletet hogy itt egy pár embernek (aki normális és nem élne vele vissza) ki lehetne osztani pár ban jogot, hogy azonnal leállítsuk ezt a barmot
de sajna akkor ez nem fog menni 😞
láttam, hogy a vk30.02m feljön a szemben lévõ dombtetõre, és elkezd rám lõni
majd a 3. lövése elõtt eltûnt, és onnantól úgy lõtt, hogy nem láttam a kis<#kocsog>#kocsog>-öt
nem állt bokor mögött vagy ilyesmi
ugyan ilyen hogyan történhet meg, mikor lövés után, ha van álcahálója, a legénységnek max. álcaképessége, BIA-ja, csokija, ventije, kiskutyafüléje, akkor is 309 m-rõl látszania kellene?
ennek a játéknak a legnagyobb rákfenéje ez a rettentõ idióta láthatósági rendszer, ez az a mi legjobban elveszi a kedvét az embernek
|Származási hely: Degec|
értem, kár.....
70% s semmi átbaszás!
(mondjuk ez a srác annyira agyhalott hogy tuti nem tudja hogy kell) 😄
akkor írok vmi moderátornak hogy ez így már nem állapot, csináljanak valamit ez ellen a gyökér ellen
Szpecnyaz tud bannolni egy scripttel, ha még nem kúrták el a fórummotort és mûködik, de az is megkerülhetõ kis ésszel.
Sajnos ez nem így mûködik, ahogy te ezt szeretnéd 😄
I met God. She's black
de akkor ki?
nem kéne hagyni hogy ez a gyökér mindig ezt játsza minden nap vagy minden másnap
angelus1991ster.blogspot.hu
Tibi mindent visz!
nem tudsz adni több embernek ban jogot????
vagyunk itt egy páran akik sokat vannak fent... és vki közülük tuti épp fent lenne amikor ez a gennyláda megint elkezd képeket kitenni, és egybõl kapná a ban-t!!!
ez nem megoldható????
<#violent>#violent>

elérted már a 30kg-ot????
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Vagy az egyik vagy a másik oldalon.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Si vis pacem, para bellum.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
azok közé a tankok közé tartozik, amik hamar kiborítanak, aztán már nem érdekel, hogy milyen lesz a csaták kimenetele, nincs kedvem vele taktikázni, csak megyek elõre, mint egy jó núúúb, elpusztulni minél hamarabb, közben hátha mégis összejön egy jó kör.
néha bejön, de ha nem, hát nem
|Származási hely: Degec|
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ugatni mindegyik tud.. Fõleg ha szarkempel az arty mellett top tankkal...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
az a low penes szar ágyú rajta pfej...
egy VK3601H-val rendesen meg kellett szenvedni szembõl hogy átvigye
T-34/85 fényévekkel jobb