World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Amikor az IS-6 akciót csináltuk tier 6-ban akkor nagyon jó volt vele játszani. Nekem bejött, meg is tartottam. Nem egy nagy durranás, de legénységet húzni benne elég jó.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Lol, most az a bajod vele hogy gyakran ellövik a LÁNCOT?? Bakker, azt minden tankon ugyan úgy ellövik. Az meg, hogy egy E-75 hamarabb lõ max. akkor lehet, ha nem a top löveg van rajta, 13+ mp alatt bármelyik tank felrakja a láncot, még repair skill nélkül is.
Szerintem egyáltalán nem rossz tank az, az egyik legjobb támogató tank, jó ágyúval, jó mozgékonysággal. Ha már ez sem tetszik ne is menj tovább, az E-50 is hasonló stílus.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Teljesen jó kis cucc az, nem is volt meg sokáig mert nagyon hamar meglett vele a következõ. Jó cuccokkal nehezebb megszerezni a tank ászt (vagy elsõ osztályt) mivel sokan mennek jó köröket vele.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

okosszöszi26
Ez a Type-58 izé ez bejött valakinek?
Amúgy sem vagyok egy májer ebben a játékban, de ezzel még egy 1. osztályt sem tudok összehozni.

|Származási hely: Degec|

Nekem jól ment vele. Egy százassal nagyobb is vele az átlagsebzésem, mint a Centurionnal, pedig azt is nagyon szeretem. Arra teljesen emlékszem, hogy mekkora felüdülés volt a T7-es Panther után. Pedig tudom, sokan a Panthert jobban szeretik, mint a kettest, nálam egyértelmûen fordítva volt.

Panther2 amit egy éve már egyszer eladtam, most kedvet éreztem kogy kihúzzam, ezért újra megvettem. Volt már rajta 60e. xp tehát már "csak" 100 kell az E50-ig. Nos ez a tank továbbra is bûn rossz maradt. A láncot folyton ellövik, ez már annyira abszurd hogy el se hiszem, ha nem velem történne meg. Sajnos a legények két skillesek úgyhogy az elõbb egy E-75 újra bírt tölteni a második lövésre, a láncom meg még javítódott...Sebessége nem rossz és felgyorsul egysenesbe 55 fölé, csak a gyorsulása csapnivaló. Ez egy hasznavehetetlen tank, úgy eladom ha túlleszek rajta hogy még a helyét is felsózom. Próbálok valamiféle sniper, támogató harcmodort alkalmazni ezzel, hát vért izzadva lehet jó csatát menni ezzel.
Amekkora baromságokat összeirkálsz mostanában egyre inkább az a meggyõzõdésem, hogy te ezt a játékot maximum reklámban láttad.

Azért használják golddal, mert az AP átütése egyszerûen nem elég T10-be, pattog mindenrõl. Inkább vállalják a láncban elnyelõdõ lövéseket, mint a mindenrõl pattogókat. Ettõl függetlenül ha mondjuk rád közel merõlegesen áll egy tank, akkor láncba lõve AP-vel simán átviszed, a HEAT-et meg nagy valószínûséggel úgy benyeli, hogy csak úgy füstöl.
Igen próbáltam. És azt vettem észre hogy nem vettem észre különbséget... Kb ugyanakkora no dmg penetration jelenséget produkált mind2. Ellenben goldal lövöldözve át lehetett lõni a tankokat, míg az ap vidáman pattogott mindenrõl... Ha annyira vészes lenne amit írtál, akkor kb vegyesen hasznánlnának lõszert ezek az e100 noobok, de mind kivélet nélkül goldal tolja. Nyilván azért mert ap-val túl könnyû az élet és nehezítésnek használják a +70 akármennyi pent. Na ne röhögtessél már...

R3nton: Már nincsenek is td-k magas szinten és te még mindig a medjeid miatt sírsz. lol. Írok már a supportnak, hogy tegyenek le téged t2-be a 10-es tankjaiddal mert túl nehéz neked a játék... Bár ott meg T18 invázió van, szóval lehet ott sem lenne esélyed...

Nem igazán értem az álláspontod, szerintem sok rosszat lehet mondani a WoT-ra, de hogy egysíkú lenne, azt pont nem. Mivel minden csatát a baromi kiszámíthatatlan emberi tényezõ alakít, ergo nincs két egyforma csata, folyamatosan alkalmazkodni kell. Persze megvannak az elõre beseggelt taktikák, útvonalak, de ezek csak a száraz alapok, amiket aztán folyamatosan kell a körülötted zajló események képére gyúrni.

"Ha a konkurens játékra gondolok, abban van sok taktika, nagy térkép miatt, repülõ+tank mód, és ott a történelmi csaták is jobban ki vannak dolgozva/egyensúlyozva."

Itt is vannak nagy térképek, én személy szerint nem is szeretem õket, sokkal inkább elememben érzem magam a kisebbeken.

Repülõ-tank mód, na csak az hiányzik, az artyk végülis nem keserítik meg eléggé az ember életét, még egy Typhoon is kéne a horizontra, rakétaesõt zúdítva szerencsétlen pixeltankokra.

A történelmi csata az tényleg egy fos, de engem nem is nagyon izgat. Ha nagyon történelmi csatázni, realisztikus csatázni, satöbbizni akarok, akkor majd teszem azt a WT-ben. A WoT árkád játékmenete mellett én a kezdettõl fogva erõltetettnek tartom ezeket.
Dehogynem, néha ráunok. De a War Thunder ugyanolyan monoton. Szoktam a repülõsével játszani, az is mondoton. Ha megunom, akkor vagy filmezek, vagy ha úgy van valami mással játszok. Pl a Fallout NV 2 hónapra tuti lekötött a múltkor. Az a baj annyira a mai játékok már nem érdekelnek. Bár lehet a witcher 2 megérne még egy kört, azzal nem játszottam.
Annak jobb igen, viszont 57-es gyorsabban tölt, gyorsabb a burst is, és a páncélja is jobb. Mi elég ritkán használunk 50B-t. Bizonyos mapokon med támogatásra. 57 meg inkább a heavyk támogatására jó, vagy egy rushban elvegyülve a többi között. Én az 50-120-nál megtörtem, az számomra játszhatatlan volt, uh 50B-m nincs. De annyira nem is vágyom rá, mert a T57-el nagyon jól elvagyok randomban is.
Veteránok (akik 2 éve játszanak), nektek nem unalmas már a wot egy idõ után, mert én fél éve játszok és néha olyan egysíkú a játék, gondolok itt a kis térképekre bejárható területekre, ahol mindig a megszokott útvonalakon kell végig dübörögni támadni/védeni. Szóval már-már lerágott taktikai útvonalon kell haladni, és nem sok lehetõségek vannak megadva a kis térkép miatt, plusz a wot elõszeretettel tervezi át ugyan azt a pályát, néha kis változások eszközölnek, nem sok térképpel.
Csaták sem valami élvezetesek, tier 8 alatt pár perc lezajlik a csatmenettel, ha lassú vagy és csapatod rush-ol akkor semmi sebzésed nem lesz ha lassú vagy,(ez olyan mintha csak ostoroznának hogy ész nélkül haladjunk elõre mert nem lesz egy lövésem sem nemhogy kill), vagy ne adj isten a csapatod annyira noob hogy az ellenség felõrli õket, te jóformán bele csipegetsz párat az ellenségbe és pár másodperc múlva felrobbantál mert annyian zúdulnak rád. Szerintem ha nagyobb térkép lenne, és így megnövelt létszámú játékos akkor el lehetne jobban lenni de így hamar unalmassá válik.

Ha a konkurens játékra gondolok, abban van sok taktika, nagy térkép miatt, repülõ+tank mód, és ott a történelmi csaták is jobban ki vannak dolgozva/egyensúlyozva. Most nem azt a játékot akarom feldobni, csak példákat hoztam fel hogy az mennyire változatos tud lenni még hosszútávon is. De ez csak személyes véleménye. Ki hogy van ezzel?
T57-be igen, de nem véletlenül használnak épp ezért egyes klánoknál a mai napig AMX 50B-ket, mert azoknak megbízhatóbb az APCR goldja.
Elfelejtettem, Bem apó után ez lett volna a második tippem, 40 M.
Lottóznom kéne.

Azért nálunk is van sok siemka, a lengyel nép 40 milliós , azt se felejtsük el.

angelus1991ster.blogspot.hu

A hétvégén eddig minden light és med tankommal több sebzést osztottam minden csatában mint az ott megjelent Lolka és Bolka egyének a heavy tankjaikkal.
Gyerünk lehet tolni hogy bezzeg Bem apó...

Az a baj akkor megdõlne az elmélete, hogy a medekkel csak a bal egér gombot kell nyomkodni, mert ugye a medeknek HEAT a gold lõszerük.

Hihetetlen nagy baromságokat tud összehordani ez a gyerek amúgy. Mondjuk azért CW-n attól még a T57 heavybõl is HEAT-t lövünk csak azért oda kell figyelni. Egy IS-4 vagy IS-7 könnyen nyeli a láncnál például.

De az APCR jobb!
Facepalm. Játszottál te már teszem azt E-100-zal? Próbáltad AP-vel is és HEAT-tel is? Azt tapasztaltad, hogy a HEAT gyakrabban sebez láncra lõve? "Urban legend" ne röhögtess már. Nem véletlenül használnak CW-n többnyire APCR-t lövõ tankokat HEAT-esek helyett. A HEAT-et ugyanis nyeli a lánc meg a rétegelt páncél, mint kacsa a nokedlit.
Roger6
38 csata, 12 gyõzelem. Nálam is meggyarapodott, hiába lett meg a 10-es FV TD, nem tudom élvezni, annyira balfaszokkal vagyok. Én is az vagyok persze, mert nem tudok egyedül mit csinálni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Wot-ban nincs 60 millió játékos!Ennyi regisztráció van.Ha akarnának tudnának készíteni normális MM-t.De nem akarnak a jelek szerint.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Kedves játékosok! Miért van az hogy mostanában annyira felidegesíti az embert ez a játék ? és hogy az Alt-F4 gombkombináció használatának száma meggyarapodott?

Jajj, ezek kb az õskorból származó urban legendek, kb mint hogy az arti egy anti-kemp fegyver...

A gold ammo (függetlenül a típusától) nagyobb pen miatt sokkal extrémebb páncélvastagságot, szöget lõ be mint az AP. Foxbat jól mondja tényleg csak a pen számít, abban meg a gold csúnyán odaveri a normál lõszert...

Ez a mágikus normalizáció sem azért kellett hogy az AP-nek legyen valamilyen tulajdonsága ami jó, hanem azért, hogy ne legyen teljesen használhatatlan...

helyesbítés: Nem hiszem el , hogy a laggaming ennyire amatõr fejlesztõkbõl áll, hogy az MM a NEM játékosok pontja alapján alakítsa ki a random csatákat

Nem hiszem el , hogy a wg, khm laggaming ennyire amatõr fejlesztõkbõl áll, hogy az MM a játékosok pontja ( igen az a virító négyjegyû szám ) alapján alakítsa ki a random csatákat. vagy nincs meg a 60 millió játékos? lehet hogy Ázsiában játszanak 55 millióan?

Sherman0070
Akkor 9-essel 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

patchaou
Csak 5-össel semmi esélyed kilõni két 8-ast...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Miért nem tudnak a taktikátlan szarfaszuak inkább más játékkal játszani? HOGY ROHADNA MEG MIND. ezeket még a pokol is kifogja vetni.

Fõleg az ilyen 30ezres , 43%-os szarokat.
Sátán ránéz= "Te öreg menj szépen a mennybe vagy bárhová, azért itt is van egy határ."

Legjobb mikor az a vöröslõ hadseregben 1197-es kis effem ( bezzeg régebben 1235 vót, a régi xvm szerint) világít mint a reflektor.

Igazából pont fordítva, a HEAT érzékenyebb a szögre. Azonos átütésû HEAT és APCR esetén az APCR ütne át jobban döntött páncélt. Persze a HEAT átütése általában olyan nagy, hogy ezt ellensúlyozni tudja, de hasonló átütéseknél az APCR viszi a pálmát.
Tudom.Nálam mintha kicsit túl gyakran fordulna erre a bizonyos oldalra.Úgy érzem.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Sherman0070
Ezért ne menj 8-as tankkal 😄 menj tier 5-el 😄 jó fun 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Antimat
A szó, amit keresel: érzéketlenebb. (grammar nazi 2)

cyka blyat

Antimat
ezzel a tier 8-as eventtel még jobban el lett baszva a várakozás 8-as tankban.

cyka blyat

ximix
Ha a kocka rossz oldalára fordul akkor csak 193,5mm az a pen.
de a HEAT meg sokkal érzékenyetlenebb (van ilyen szó? XDD) a szögre mint az AP 😊
amikor IS-4-el CW-n lõttem T110E5 elejét tök szar szögben mindig simán átégette a HEAT... randomban direkt lõttem ilyen szögben és mind pattant 😊
AP sokkal kevésbé érzékeny a láncra, mint a HEAT.
Sherman0070
Mármint a legjobb lövege

Sherman0070
De az E-100 lövege olyan robbanó löveg típus... és hát érted... 😄

Mintha az AP-t nem nyelné be a lánc... ez nem gold ammo specialitás...

Persze,nekem is van.A tier 10 már egy ideje nem a normál ap-re van specializálódva,azzal pattog az ember még ha 258 a penje akkor is.

Na majd a wz-132-vel ha tolod,csak azt fogod észrevenni,hogy egyedül vagy és a kutya nem ad támogatást,mert az ellennél lesz majd 2 tróger td és egy csillagromboló,és nem fog menni a csapat.

Játszottál már E-100-zal? Azzal a nagyot ütõ ágyúval NAGYON nehéz játszani gold nélkül. Golddal meg a láncok nyelik, és a gatyád rá fogod fizetni.
De az sem teljesen korrekt,hogy egy E-100 szénné van páncélozva,rengeteg hp-ja van még hozzá,nagyot is "üt".E-100 vs is-4 szerintem maximálisan egyenlõtlen.

Minden elismerésem annak, aki mostanában light tankokkal próbál játszani. Csinálhatok én bármit, még ha jól játszom sem tudom eldönteni a csatát.

Sherman0070
Hát nehogy már mindenhol az orosz legyen az OP 😄

Vagy inkább szét vannak gyengítve az orosz(T10) tankok.Anno a legjobbak voltak,most meg a legrosszabbak.

Sherman0070
Oh bocsánat 😄 Többet nem követek el ekkora hibát 😊

popey8
Grammar nazi...

nem fojtatom, hanem folytatom<#alien2>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sherman0070
Ja ok. Akkor fojtatom annak a használatát 😄

Ja félreértettem a kérdést. Akkor az elõzõt törölni kéretik a fejekben. A kérdésre válaszolva én a Vitris-félét használom, nekem bevált.