World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Szerintem egyáltalán nem rossz tank az, az egyik legjobb támogató tank, jó ágyúval, jó mozgékonysággal. Ha már ez sem tetszik ne is menj tovább, az E-50 is hasonló stílus.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy sem vagyok egy májer ebben a játékban, de ezzel még egy 1. osztályt sem tudok összehozni.
|Származási hely: Degec|
R3nton: Már nincsenek is td-k magas szinten és te még mindig a medjeid miatt sírsz. lol. Írok már a supportnak, hogy tegyenek le téged t2-be a 10-es tankjaiddal mert túl nehéz neked a játék... Bár ott meg T18 invázió van, szóval lehet ott sem lenne esélyed...
"Ha a konkurens játékra gondolok, abban van sok taktika, nagy térkép miatt, repülõ+tank mód, és ott a történelmi csaták is jobban ki vannak dolgozva/egyensúlyozva."
Itt is vannak nagy térképek, én személy szerint nem is szeretem õket, sokkal inkább elememben érzem magam a kisebbeken.
Repülõ-tank mód, na csak az hiányzik, az artyk végülis nem keserítik meg eléggé az ember életét, még egy Typhoon is kéne a horizontra, rakétaesõt zúdítva szerencsétlen pixeltankokra.
A történelmi csata az tényleg egy fos, de engem nem is nagyon izgat. Ha nagyon történelmi csatázni, realisztikus csatázni, satöbbizni akarok, akkor majd teszem azt a WT-ben. A WoT árkád játékmenete mellett én a kezdettõl fogva erõltetettnek tartom ezeket.
Csaták sem valami élvezetesek, tier 8 alatt pár perc lezajlik a csatmenettel, ha lassú vagy és csapatod rush-ol akkor semmi sebzésed nem lesz ha lassú vagy,(ez olyan mintha csak ostoroznának hogy ész nélkül haladjunk elõre mert nem lesz egy lövésem sem nemhogy kill), vagy ne adj isten a csapatod annyira noob hogy az ellenség felõrli õket, te jóformán bele csipegetsz párat az ellenségbe és pár másodperc múlva felrobbantál mert annyian zúdulnak rád. Szerintem ha nagyobb térkép lenne, és így megnövelt létszámú játékos akkor el lehetne jobban lenni de így hamar unalmassá válik.
Ha a konkurens játékra gondolok, abban van sok taktika, nagy térkép miatt, repülõ+tank mód, és ott a történelmi csaták is jobban ki vannak dolgozva/egyensúlyozva. Most nem azt a játékot akarom feldobni, csak példákat hoztam fel hogy az mennyire változatos tud lenni még hosszútávon is. De ez csak személyes véleménye. Ki hogy van ezzel?
Lottóznom kéne.
angelus1991ster.blogspot.hu
A hétvégén eddig minden light és med tankommal több sebzést osztottam minden csatában mint az ott megjelent Lolka és Bolka egyének a heavy tankjaikkal.
Gyerünk lehet tolni hogy bezzeg Bem apó...
Hihetetlen nagy baromságokat tud összehordani ez a gyerek amúgy. Mondjuk azért CW-n attól még a T57 heavybõl is HEAT-t lövünk csak azért oda kell figyelni. Egy IS-4 vagy IS-7 könnyen nyeli a láncnál például.
De az APCR jobb!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A gold ammo (függetlenül a típusától) nagyobb pen miatt sokkal extrémebb páncélvastagságot, szöget lõ be mint az AP. Foxbat jól mondja tényleg csak a pen számít, abban meg a gold csúnyán odaveri a normál lõszert...
Ez a mágikus normalizáció sem azért kellett hogy az AP-nek legyen valamilyen tulajdonsága ami jó, hanem azért, hogy ne legyen teljesen használhatatlan...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Fõleg az ilyen 30ezres , 43%-os szarokat.
Sátán ránéz= "Te öreg menj szépen a mennybe vagy bárhová, azért itt is van egy határ."
Legjobb mikor az a vöröslõ hadseregben 1197-es kis effem ( bezzeg régebben 1235 vót, a régi xvm szerint) világít mint a reflektor.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
amikor IS-4-el CW-n lõttem T110E5 elejét tök szar szögben mindig simán átégette a HEAT... randomban direkt lõttem ilyen szögben és mind pattant 😊

nem fojtatom, hanem folytatom<#alien2>#alien2>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png