World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" WOT software never has bugs. It just develops random features" 😄
Trance&Friends nothing more..
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
KATT
Egy példa:
Felhívnám a figyelmet a nyerési esélyre és a kolléga nevére. Amíg én megpróbáltam elkerülni a frontális találkozást a T9-10 heavy tankokkal, addig a kolléga bátran megszórta õket és odatette a sebzést.
Egy a 40 millióból 😊
Towelie - veled is egyet értek, mert különbség van vélt és valós probléma közt. Viszont attól hogy "A" probléma sokkal keményebb és durvább "b" probléma ugyanúgy megmarad csak éppen ha a kettõt összehasonlítjuk akkor sokkal halványabb...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Alapvetõen nem lenne rossz ez a mód, ha egy kicsit változatosabb lenne az összeállítás. Viszont úgy, hogy rajtam kívül még 10 tank ugyanolyan típus, az egy kicsit fárasztó.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
OMG
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ezen mindig szakadok 😄DDDDDD

Azon felnövekvõ ifjúság akik se katonák, se táborban nem voltak nem értik és nem érzik át, hogy a jelenkoruk nem olyan rossz és a problémájukon az öregszüleink csak nevettek volna.

ember embernek farkasa, szóval én nem lepõdök meg ezen, de van igazság abban amit Te mondasz, de ilyen nem fog velem megtörténni 😊
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
lehet hogy én vagyok a hülye, de ezeket simán megnézem, de amikor állatokat kínoznak bántanak akkor 2 sec-nél tovább nem tudom nézni mert az tényleg felkúrja az agyamat....
kiléptem és most már jó
"Keress egy új bug-ot" öcsi teljesítve 😄DD
EU2 meg ez:
asszem megint boldogítanom kell a support-ot 😄
beléptem csapat módba, kerestem egy csapatot, csatlakoztam
de a kerék csak forgott... nem töltött be, nem tudtam kilépni sem, szóval alt+f4, majd újra vissza gamebe, azóta írja ki

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú