World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már egymást is öldösik az artyk. Vagy csak anti-artysta szélsõséges szabotõrök épültek be közéjük. Csávókám azzal kezdte, hogy kilõtte az FV-t, aztán vízbe fojtotta magát.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xotyi
Erre egy random csapattárs bölcsességét tudnám ide írni:
" WOT software never has bugs. It just develops random features" 😄

Trance&Friends nothing more..

És te természetesen szándékosan vártad meg a bant, hogy megszólítsd.
már rég ki is volt bannolva mikor kiírtam.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Mi a lóbré történt ezzel a játékkal? Eddig csak szökõ évente tett be az új módba, ennyi még bele is fért. Most meg csak abba rakosgat, hát ki is kapcsoltam a faszba, értelmetlen baromság.

nem hagytak érvényesülni XD
KATT
7 csata alatt sem tudtam a nyomorult 110-et leduplázni. A gond az, hogy a 51-65%-os win rate besorolású csatákat is vesztjük.
Egy példa:

Felhívnám a figyelmet a nyerési esélyre és a kolléga nevére. Amíg én megpróbáltam elkerülni a frontális találkozást a T9-10 heavy tankokkal, addig a kolléga bátran megszórta õket és odatette a sebzést.
Egy a 40 millióból 😊

patchaou
Igazad van és egyet is értek, de az elõzõ hsz-edbõl nekem az jött le, hogy "ne picsogjatok a szar mm (vagy egyéb wotos szarság miatt) miatt mert mindez semmi ahhoz képest ami a világban zajlik " és ezt így nagy faszságnak tartom. Ilyen erõvel lelkendezzen az egész ország mert nem halunk százával éhen naponta (még).

Towelie - veled is egyet értek, mert különbség van vélt és valós probléma közt. Viszont attól hogy "A" probléma sokkal keményebb és durvább "b" probléma ugyanúgy megmarad csak éppen ha a kettõt összehasonlítjuk akkor sokkal halványabb...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Ezt helyesen látod.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

xDDD

Amíg a hozzád hasonló hülyék reagálnak rá, addig itt is lesz. De hát nehéz is megállni a csökkedt agyatokkal.
Nem, az iskola arra való, hogy alapvetõ mûveltséget, és társas együttélésre való képességet verjen a gyerekbe. A "normálisság", meg az együttérzés már a szülõk dolga.
Zsinórban nyolcadszor tesz be összecsapásba a játék, más is tapasztalja?
Alapvetõen nem lenne rossz ez a mód, ha egy kicsit változatosabb lenne az összeállítás. Viszont úgy, hogy rajtam kívül még 10 tank ugyanolyan típus, az egy kicsit fárasztó.

Elvileg erre lenne való az iskola, hogy normális , eggyüttérzõ ifjúságot neveljen.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
A másodikra kattintsatok az mûködik 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Te szegény utolsó szar már megint itt? 😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sherman0070

OMG

toocha
Már többen írták: NE FOGLALKOZZ VELE!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

alsó GIF 😄DDDDDD

ezen mindig szakadok 😄DDDDDD
Sherman0070
Ezen a gyereken röhögõkörcsöt kapok komolyan xD

Az én anyám nem kurva csak jól keres.
Sherman0070
MENNYÉL MÁR A K*RVA ANYÁDBA.

Nem, a normális ember különbséget tesz valós és vélt probléma között.
ximix
Dehogy vigasztal engem dühít, hogy a világ úgymond érzéketlen pontosabban nem tud olyan közös döntést hozni amivel ezek a háborúk elévülhetõek, vagy lezárhatóak.
Azon felnövekvõ ifjúság akik se katonák, se táborban nem voltak nem értik és nem érzik át, hogy a jelenkoruk nem olyan rossz és a problémájukon az öregszüleink csak nevettek volna.
Kicsit az egész olyan mint a hutu-tuszi öldöklés. Ott is mezavarodott és emberalatti õrültek ölték a tiszteséges embereket. Nem akarok Free Syriát látni, így is pokol van ott.

A te létezésed már önmagában emberiség elleni bûncselekmény.

Homo homini lupus est 😊
ember embernek farkasa, szóval én nem lepõdök meg ezen, de van igazság abban amit Te mondasz, de ilyen nem fog velem megtörténni 😊
Nálad szerencsétlenebb nincs az fix.
voivod32
Itt nem a látvány az, ami elviselhetetlen, hanem, ha beleérzed magad a szerencsétlen helyzetébe, akkor borzasztó.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

WZ-120-al valaki játszik mostanában, hasonló a T-34-2-höz? Top ágyú sebzése kb. mennyi? 440 körülit hozza?

Azt hiszed te különb vagy te szánalmas vesztes.
Pedig az elõbbinek is felkéne.De ez a hülye is minek rak ki ilyen linkeket.

Már bocsáss meg de sérted a jogaimat.
valamelyik gyenge gyomrú megnézi a lefejezõs videót és kajak lehányja a billentyûzetet vagy a lap top-ot 😊
lehet hogy én vagyok a hülye, de ezeket simán megnézem, de amikor állatokat kínoznak bántanak akkor 2 sec-nél tovább nem tudom nézni mert az tényleg felkúrja az agyamat....
Sherman0070
Mikor jön már egy bónusz kód? Ápr. 4-ig van tudom de ez azt jelenti hogy lesz 3x ilyen?

Elküldted már a goldot?
nah LOL, egyszer csak belépett abba a csapatba ahol csak forgott a kerék 😄
kiléptem és most már jó
"Keress egy új bug-ot" öcsi teljesítve 😄DD
Laggbuggaming már csak ilyen.

Légyszives több ilyet ne linkelj . Inkább a fórumtroll ezerszer, mint .... Igen, sajnos látnunk kell ilyen felvételeket is, hogy tudjuk mit mûvelnek ezek a félállati véglények az ártatlan emberekkel. Amúgy ezek az alsóbbrendûek hisznek valamiben?

EU1-re beenged, de semmit nem lehet csinálni az accal...
EU2 meg ez:

asszem megint boldogítanom kell a support-ot 😄
véletlenül nem vettél WT tank packot ? 😊
nem... sztem bug (vagyis remélem nem egy admint oltottam le) xD
beléptem csapat módba, kerestem egy csapatot, csatlakoztam
de a kerék csak forgott... nem töltött be, nem tudtam kilépni sem, szóval alt+f4, majd újra vissza gamebe, azóta írja ki
Csappatársat lõttél ki?

Most kezdjek el aggódni? 😄
patchaou
Normális embert vigasztalja az, hogy másnak sokkal rosszabb?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Berakhatnák 1 napra a WGLG-n a South Coast pályát ,hogy miként játszanak rajta az oroszok.