World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://wotreplays.com/site/692659#malinovka-batyu-rhm_-borsig_waffentr_ger
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu

Köszi!
WOT: Beluka
A géppuska weakspothoz csak annyit, hogy megfigyeltem hogy mivel a hasát eldugom menetközben, a csata vége felé a géppuskaállás van szanaszéjjel lõve, a többség megszokásból ott lövi. Ruinbergnél pld. kifejezetten kényelmes, hogy valamelyik útra omlott "sitt" mögé állok, akkor a hasa nem látszik és a döntött lemez még jobban megdõl egy kicsit.
Fochot szembõl hol viszi át (golddal)?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Úgy gondoltam vent+rammer+toolbox lenne a jó equipmentnek hozzá.
De megnéztem a Wargaming oldalon a tutorialt, és a rammer+vertical stabilizer+coated optics combót javasolják hozzá.
Van valaki aki ezekkel használja? Miért jobb? A coateddel 440m lesz a látótáv, azt értem, de fontos az?
Az ágyúról meg sok helyen azt írják, hogy a stock elég rá, a nagyobb ágyúknak nem sokkal jobb a penje, és a 88-as ROFja magasabb és emiatt jobb a DPM. Ami kétségtelenül igaz, de nem tudom, gyakorlatban érdemes-e a nagyobb ágyúkkal foglalkozni. A lõszer is drágább hozzájuk.
Amúgy egész megszerettem, pedig töketlen legénység ül benne és jóformán teljesen stock az egész.
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2014.03.16. 18:46:22
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 446 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 123 786(prém nélkül)
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Tõlem lehetne a triplája is. CW-re bevinném de randomra már nem pocsékolnám.
Vagy csak a random faktor miatt pattant le.
Vagy csak modul sebzés volt, nem is pattant le.
Tényleg rohadtul nem ártana megtanulni játszani egyeseknek. Ne vedd magadra, de a sírások nagy része abból fakad, hogy nem tudja a delikvens, hogy miként és mûködik a játék, és komolyan, talán faszságok összehordása helyett, lehetne tanulni a tényleg jó játékosoktól, talán lehet nézni videókat...
anyám pont belépne azt hinné hogy meleg oldalt nézek 😄
Mert olyan baromi egyhangú és élvezhetetlen lenne, hogy az ember a haját tépné. Egyáltalán minek szintek a játékba, ha mindig csak a sajátodban mész? Esküszöm a béta volt az aranykor, akkor érezte az ember hogy érdemes volt kifejlesztenie egy nagy tankot, mikor a Maus oldalára felkenõdött egy arrajáró T-34/85. És igen, volt hogy az ember T34/85-je felkenõdött egy arrajáró Mausra, és megtanította az embert a türelemre, körültekintésre, meg használni a buksiját, nem a gold ammót.
Az meg a bajod hogy egy tier-el!!! nagyobb tankot nem bírtál szembõl kilõni? Aha, régebben mehettél volna Maus ellen az IS-el, nem kéne elfelejteni.
És igen...tanulhatnál a tapasztaltabb játékosoktól. Lentebb van egy videó, a faszinak vannak oktató vdeiói is, talán nézz meg egy párat!
Miért lenne ocsmányság?
0-700, 700-1000, 1000-1400, 1400-1800, 1800-
Paradicsom csapatársakkal nem lehet semmire semmi, fõleg a csehekkel, románokkal és sziemkásokkal
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ja hab a tortán, hogy ezt követõen egy arty valahonnan a pokol mélyérõl mellémdurrantott kettõt, szétment az összes modulom, kigyulladtam, felrobbantam. Szerzett ezüst 4500 - javítás 10000 = -5500. Én vagyok a paradicsom meg noob, meg béna. Én kérek elnézést.