World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Hát ez nem volt egyszerû, de feladat teljesítve.

http://wotreplays.com/site/692659#malinovka-batyu-rhm_-borsig_waffentr_ger
patchaou
Tele van a játék velük XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csak látnám már azokat a tankágakat
patchaou
Elvagytok kicsit tévedve. Azért nem csinálnak a tank ágakon és a bugos pályákon kívül mást, mert így is van bevétel. Az nem az Õ hibájuk, hogy igénytelen a játékosállomány és így is tömi a zsebüket pénzzel. Nekik van igazuk. Miért dolgozzanak többet ha így is hülyére keresik magukat?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

jól mondod...megyek is ki a faszomba rágyújtani...😊
ha már itt tartunk a kurva isten szakítsa rájuk az eget...sok élet képtelen balfasz szláv geci...nem csoda hogy hullottak ezek a háborúkban...
inkább amõbák...
A sok szarházinak, az a szerencséje, hogy a levegõvétel ösztönös, csak ezért vannak életben. Eggyel kevesebb az IQ-uk, már ízelt lábúak lennének.
ximix
Száradna le tõböl az összes Wg programozó keze akinek ez az MM megfelelõ, õket ültetném ide játszani ilyen használhatatlan csapatokba. Fejezzék be a sokadik tankág gyártást, térképgyártásnak, pályák átalakításának is legyen vége, csak a pénzkitermelés vezérli õket. Az hogy jászhatatlan a játék nem érdekli õket, szerintük jó ez. Ez lesz ennek a játéknak a temetõje, a játszhatatlanság.
Csapat csata egy fogyatékos gyûjtöde. Csakis fogyatékosok , és csakis azok "játszanak" ott . Elvétve vannak játékosok. Egyszerûen játszhatatlan.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ha átlagban csak 10 másodpercet kell várni, még jóhogy panaszkodnak...T8-on meg most 2 perc a szokásos, nem tudom mi a bánatos faszért jó ez, amikor 2000-en vannak a sorban.

Gondolom azért nincs képesség alapú MM mert megnövelné a várakozási idõket, ami sokaknak nem tetszene. Itt a fórumon is mennyien panaszkodnak ha 1 percet kell várni a csatába kerülésre.

Hûha! Az E-50M ászt elég drágán mérik. Jah, hogy miért nem lett gyõzelem, mert tudjátok van egy olyan tanktípus a játékban, aki egész csata alatt csak kávézik a végén meg menekül és nem találjuk meg. 😞

Azt lehet tudni, hogy ez melyik mod?
Köszi!

WOT: Beluka

Szerintem meg nem ez kell minden heavy-re, de ugye én nem értek hozzá 😊
Aha, köszi a válaszokat. Stab megy rá majd a toolbox helyett a venti meg a rammer mellé. A legénységnek meg repair skill kompenzációként.

A géppuska weakspothoz csak annyit, hogy megfigyeltem hogy mivel a hasát eldugom menetközben, a csata vége felé a géppuskaállás van szanaszéjjel lõve, a többség megszokásból ott lövi. Ruinbergnél pld. kifejezetten kényelmes, hogy valamelyik útra omlott "sitt" mögé állok, akkor a hasa nem látszik és a döntött lemez még jobban megdõl egy kicsit.

Fochot szembõl hol viszi át (golddal)?

Ja értem, hát akkor tényleg én kérek elnézést.

Ehhez a témához még annyit, hogy a KT-ról lepucolták a géppuska és a parancsnoki kupola gyenge pontokat.
patchaou
ÍA pontossági értékekrõl meg tényleg fingom nincs XD De azt vettem észre, hogy többynyire a gyors és nagy átütõ erejû ágyúk pontosak, a lassú de nagyobb sebzésû, kisebb átütésûek pedig nem annyira. Elõzõ hsz-bõl kimaradt, hogy ezt inkább heavyknél tartom fontosnak. Medeknél inkább a gyors/na átütésû/pontos ágyúkra szavazok, viszont egy heavynél többnyire nekem fontosabb az, hogy egy lövésbõl sebezzen lehetõleg minél nagyobbat.

én azért az átütést mindig lecsekkolom. ha nem is sebez nagyot legalább sebezzem. és legyen ugye pontos.
patchaou
Én többnyire úgy vagyok vele, hogy letojom mennyi a dpm különbség két ágyú között, ha az átütés nem sokkal kisebb akkor a nagyobb sebzésre szavazok. A lõszer árakkal pedig nem szabad foglalkozni, nekem pl fogalmam sincs melyik ágyúba mennyi egy lõszer. Igaz azt sem tudom egyik tankomról sem hogy szám szerint mennyit üt át, mennyi a dpm... vagy éppen milyen vastak és milyen fokban döntött a páncél... túl száraz és steril adatok ezek nekem. Inkább zsigerbõl mint tudományosan játszom XD Ilyen földi dolgokkal nem szabad sokat tökölni, annyira nem bonyolult az egész.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Heavy tankra mi a bánatnak optika? Rammer+venti+stab, ez kell minden heavyra. Lövegnek meg kell a legjobb, az a 20+mm sokat számít ha T9-10be dob, arról nem is beszélve hogy a T10 csatákban lehet kell gold ammo is, amiben szintén a hosszú 105 a nyerõ.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Attól függ. Én nem szoktam ventit tenni semmire, de a többség esküszik rá. Coated Optics-ot mert azért ajánlják rá, mert leginkább mobil sniper stílusban szokás használni, ahhoz meg jól jön a plusz látótáv. Ha te is így játszol vele, akkor megfontolandó. Nem rárakni a nagy ágyút meg egyszerûen hülyeség, most komolyan az a gond, hogy drágább bele a lõszer?😄
Tiger II-höz visszatérõ kérdés:

Úgy gondoltam vent+rammer+toolbox lenne a jó equipmentnek hozzá.
De megnéztem a Wargaming oldalon a tutorialt, és a rammer+vertical stabilizer+coated optics combót javasolják hozzá.
Van valaki aki ezekkel használja? Miért jobb? A coateddel 440m lesz a látótáv, azt értem, de fontos az?

Az ágyúról meg sok helyen azt írják, hogy a stock elég rá, a nagyobb ágyúknak nem sokkal jobb a penje, és a 88-as ROFja magasabb és emiatt jobb a DPM. Ami kétségtelenül igaz, de nem tudom, gyakorlatban érdemes-e a nagyobb ágyúkkal foglalkozni. A lõszer is drágább hozzájuk.

Amúgy egész megszerettem, pedig töketlen legénység ül benne és jóformán teljesen stock az egész.

"Szerzett lehetséges sérülés:10410"
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2014.03.16. 18:46:22
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 446 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 123 786(prém nélkül)
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Low HP-s ellenfelek ellen próbáljátok meg azt, hogy nem lõttök azonnal, ha betöltött az ágyú, várni kell pár másodpercet és akkor páff. Csak félig-meddig van tesztelve, de eddig mintha mûködne.

patchaou
Miért pont 7-estõl? Akkor már tier 1-tõl. Mostanában olyanokat látok hogy nem is értem... 30k csatás vörös/narancs színekben T18-ból spameli a goldskulót... vagy a másik az ultralila Hellcatben ami alap lõszerrel is lövi szembõl a nyolcasokat 5-ö5 6-os medekbe tolja a goldot...
Tõlem lehetne a triplája is. CW-re bevinném de randomra már nem pocsékolnám.

voivod32
😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

De nem lenne rossz ha kicsit drágább lenne pl.: 1/800 az 7-es szinttõl kezdve.

Bocs, igazad van ezt benéztem. De így is butaságot beszélsz. Ugyanis, az AP az idõnként lepattan. Talán ha esetleg visszanéznéd a replay-t kiderülne, hogy rossz szögben lõtted, azért pattant le.
Vagy csak a random faktor miatt pattant le.
Vagy csak modul sebzés volt, nem is pattant le.

Tényleg rohadtul nem ártana megtanulni játszani egyeseknek. Ne vedd magadra, de a sírások nagy része abból fakad, hogy nem tudja a delikvens, hogy miként és mûködik a játék, és komolyan, talán faszságok összehordása helyett, lehetne tanulni a tényleg jó játékosoktól, talán lehet nézni videókat...

patchaou
Passz. Talán azért hogy a CW-n egyenlõek legyenek az esélyek. Elõször még tetszett is az ötlet, de rájöttem hogy nem annyira frankó 😊

már nem merek fellépni SG-re XD
anyám pont belépne azt hinné hogy meleg oldalt nézek 😄
Azt írtam, hogy 1 hp-t sem sebeztem. Ez azt jelenti, hogy nullát sebeztem. Értelmezd.

Nem kell zöld, kék, lila játékosnak lenni, csak józan ésszel felmérni a szituációt. Lõdd a hasát, ha meg az takarásban van, akkor ne kóstolgasd, mert úgyis te húzod a rövidebbet. Hagyd rá a nagyobb tankokra, vagy ha egyedül vagy, kezdj taktikus visszavonulásba (húzd el a csíkot).

Mert olyan baromi egyhangú és élvezhetetlen lenne, hogy az ember a haját tépné. Egyáltalán minek szintek a játékba, ha mindig csak a sajátodban mész? Esküszöm a béta volt az aranykor, akkor érezte az ember hogy érdemes volt kifejlesztenie egy nagy tankot, mikor a Maus oldalára felkenõdött egy arrajáró T-34/85. És igen, volt hogy az ember T34/85-je felkenõdött egy arrajáró Mausra, és megtanította az embert a türelemre, körültekintésre, meg használni a buksiját, nem a gold ammót.
Azt miért is rakták be? a legrosszabb az egészben. Engem rendre cserben hagy.

patchaou
Valahogy azért csak lehet nyerni ha a másik csapatnak összejön 😊

Hogy a fenébe lehet 1 hp-t sebezni ha AP lõszerrel lõ valaki? Az AP vagy vagy átüt, vagy nem. Ha átüt, nullás lesz(vagy modult sebez) vagy sebez rendesen, aminek van egy min. és max értéke. Hogy a francba lehet 1 hp-t sebezni? Ez valahogy önmagában nem stimmel. Mellesleg célozz máshová.

Az meg a bajod hogy egy tier-el!!! nagyobb tankot nem bírtál szembõl kilõni? Aha, régebben mehettél volna Maus ellen az IS-el, nem kéne elfelejteni.

És igen...tanulhatnál a tapasztaltabb játékosoktól. Lentebb van egy videó, a faszinak vannak oktató vdeiói is, talán nézz meg egy párat!

Erre már én is gondoltam. Ha már ilyen hiper-szuper statisztikái vannak a játékosoknak, akkor azt használhatná is a wargaming nem?

Büntesd õket spammel. Amúgy én a feljelentõ funkciót is eff ráta alapján engedélyezném. De hát ez a játék egy pénznyelõ.

patchaou
A kreditért vehetõ prémlõszer miatt már így sincs meg az az érzés nagyobb tankokban, hogy "igen, kihúztam és Én vagyok a csúcsragadozó" inkább az van hogy "na b+ két tierrel kissebbek keresztülhugyoznak a goldammoval..."

Csak azért mert szikla mögött volt ez a része volt tisztán befogható, és úgy tudom, hogy a géppuskanyílás is a gyenge pontjai közé tartozik. Ezért lõttem azt. Szoktam gondolkodni. Csak nem mindenki pro, meg kék, zöld, lila játékos.

Miért lenne ocsmányság?

Miért nem lehet jobb MM beosztás? Valami féle eff ráta alapú beosztás?
0-700, 700-1000, 1000-1400, 1400-1800, 1800-
Paradicsom csapatársakkal nem lehet semmire semmi, fõleg a csehekkel, románokkal és sziemkásokkal

voivod32
Ebben a tetves mocskos, szemét buzi játékban, egyszerûen nem lehet myerni! Mindegy, hány ezer sebzést csinálok, mivel és hol megyek, hányszor kapok "nagy kalibert", akkor is vereség!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

patchaou
Tegyük félre kicsit azt, hogy noobarát a +-2 tierlimit. Nézzük onnan a dolgot, hogy mi ösztönözné a játékosokat a nagyobb tankok kihúzásában akkor, ha mindig azonos szintû kellene menni? Ilyen erõvel lehetne összesen 1 tank a jkátékban és akkor meglenne a balance...

nyugodj meg szedjél hangyát box kesztyûben...😊
Csak tudnám, miért a géppuskáját lövöd, mikor ott a hasa is. De persze könnyebb az MM-re fogni, meg azonos szintes MM-et követelni (az lenne csak a visszataszító ocsmányság), mint gondolkodni.
Az mi már hogy, IS-nek a 122mm-es lövegével a Tigris 2 géppuskanyílását kb 20m-rõl telibekapva 1 hp sebzést sem tudtam okozni? 1025 ezüstbe kerül egy tetves lõszer abba a szarba. Többre mentem volna vele ha ráfingok. Röhej ez a program, a tapasztalt játékosok meg jönnek mindig azzal, hogy a + 1-2 tier az noob barát, mit akarunk mi? Örüljünk hogy nem +4 tieres ellenfeleket kapunk. Hát nem. Nagy faszság az egész. Igenis tehetne csatánként azonos tierbe (néha sikerül is neki).
Ja hab a tortán, hogy ezt követõen egy arty valahonnan a pokol mélyérõl mellémdurrantott kettõt, szétment az összes modulom, kigyulladtam, felrobbantam. Szerzett ezüst 4500 - javítás 10000 = -5500. Én vagyok a paradicsom meg noob, meg béna. Én kérek elnézést.