World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ugye, hogy létezik képesség alapú MM. <#mf1>#mf1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
flash player telepítve?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

angelus1991ster.blogspot.hu
Írtam is neki hogy sokba fog ez kerülni,mire az volt a válasz hogy nem érdekli.....
Nekem nem volt erre felesleges goldom 100-120 körönként!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Én pl szinte csak normált használok, de vannak olyan szituációk amikor bizony be kell tölteni a goldot. Régebben sokkal kevesebb ilyen szituáció volt.
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy az E100 tornyát a T10-es Pattonnal 5-bõl 3-szor átviszem az alaplõszerével. Az IS-4 átütése nagyon kicsivel marad el ettõl, gyanítom azzal is át lehet vinni 2-3 lövésbõl 1-szer.
De mivel ez egy lehetõség, egy probléma megoldásra, ezért éltem vele.
A probléma megoldó képessége, meg minden kinek más.
98% nál kilépnek a körbõl bassza meg! Persze elhullanak, mert a 400 as effivel ennyire futja... Idióták... <#boxer>#boxer>
Az ilyenekre mostantól kérdés nélkül lövök..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem ez az érdeke a WG nek sajna.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Jah és emlékszem rá, hogy elvileg soha sem volt 160. Valamikor frissítették valamelyik verzióban 140-re a feliratot, mert a háttérben mindig annyi volt...
Sõt az is-4-en például az ágyú feletti lemezhez nem is tartozott hit box. Se a periszkóphoz. Azokat elég volt csak eltalálni, bármilyen tankkal és garantált volt a sebzés. Talán még mindig látni olyan videókat, ahol az ms-1 periszkópon keresztül bontja le az is-4-et...
A héten volt ez is, JT88-al, 203-pen. Himmelsdorf. Német vs Angolok. Jön a rakás AT-15 vagy mi a tosz, szembõl elég kemény páncél, gyorsan lövõ ágyú, a JT88-ason ügye szintén hasonló. Aha, három ilyen angol TD-t lazán lebontottam, meg lett 4000 sebzés, viszont vesztettünk, na mindegy. A lényeg az, az angol TD-sek nem tudták hol lõjjék a JT88-at, és pattogtak, én meg lõttem a kupolájukat, és pár másodperc alatt töltök újra, szóval gyors egymásutánban kapták a találatokat.
És itt nem az a lényeg, hogy mekkora ász voltam, mert nem. Õk voltak nagyon hülyék, szóval, ki kell használni az ellenfél hülyeségét is, meg a fenti két dolog, hogy a gyenge pontokat ki ismerni és figyelni a megfelelõ szögre, lazán megy a dolog.
Az is igaz könnyû ezt mondani, de én is általában nem így csinálom, és elcseszem.
De IS-4 ha tartja a távolságot (mert közelrõl fentrõl kapja a lövést és kisebb a szög) és mozgásban marad, akkor jó esélye van megpattintani még az E-100 HEAT-ot is. 40-45 fokban már közel 400-as a frontpáncél HEAT védelme.
Ha hasznos valamennyire közelharcban verhetetlen. Torony frontot alázni, test frontot alázni. Csak ez én is csak közelharcba használom ahol látom mire fog menni. Aki 500 m rõl HEAT ezik az meg is érdemli. Kár hogy anno szétnerfelték a HE lõszert.
De voltam benn olyan CW-n nem is egyszer VK 7201-ben, ahol csak HE-t lõttem végig tétmeccsen, mert olyan hull-down védõtankokat kellett leépíteni, amikrõl olyan szögben meg távolságban csak pattogtunk volna 15 percen keresztül. Be is jött, 15-kevésre meglett.
és a játékot nem az teszi tönkre hogy valaki erõ ágyúban goldot használ, mert õk már alapból kompenzálva vannal rosszabb camoval, speddel, kisebb dps-el stb. A probléma akkor van ha gyenge ágyúval teszik ugyanezt. Mert nekik extrém magas dps jutott különösebb egyéb hátrányok nélkül. A goldot használva meg lesz egy OP tankod extrém magas sebzéssel. gamebalace forever...
WG koncepció!
Fizetsz vagy szopsz!
Ennyi. Mélyebben nem érdekel a dolog. T10 csata lõj sok prémet lesz nagy pened, vegyed a prémet hogy teljen a WG zsebe és te is jobban haladj. ez a koncepció.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Viszont ha már gold, de ki lehet javítani ha roszsul tudom, de a HEAT-ra más szabály vonatkozik mint az AP-re ezért másképp is viselkedik, és az se mindegy mire lövünk milyen lõszerrel, mert bizonyos tankok hajlamosak benyelni a lövéseket, de ezekre már nem igazán emlékszem, mert nem megyek tier X-be. De aki akarja ,majd elmondja, csak az a lényeg, hogy attól hogy gold pálne HEAT nem lesz biztos, hogy na akkor át lehet mindent lõni.
Amúgy emlékeim szerint Maus-nak a tornyát át lehet lõni, ha nem látod a hasát.
E100-nál talán szintén torony, meg a tetején az a bizbasz? Nem tudom így van-e még, de valamikor így volt. Ezeken a részeken lazán átlehetett õket lõni.
E75-nél is úgy rémlik, ha nem látom a hasát, a torony tetejét kellet lõni. Még KV5-el is sikerült szembõl kiszedegetni párszor hülye E75-ösöket, pedig annak csak 167-a penje. Egyszer egyet Himmelsdorfon neki szorítottam a házfalnak, és lõttem a torony tetejét, és elõbb utóbb csak annyi lett neki.
Szóval van megoldás, nem csak a gold.
Rosszabb esetben még szándékosan keresztbe is tesz ha a közeledben van. Nem enged visszatolatni a fedezékbe, kitol a bokorból, mert éppen úgy értékeli, hogy camper vagy.
Persze nem kér elnézést, amikor a játékvégi eredménylistából az derül ki, hogy a "noob" sokkal hatékonyabb volt mint õkelme.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.