World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tipikus buta+bunkó (legjobb párosítás) ember, aki a testi erejével akarja rendezni a konfliktusokat, mert szellemileg nincs olyan szinten, h máshogy tegye meg. Rotterdam: ez itt egy internetes fórum. Az eszeddel kellene "visszavágni", nem azzal, h IRL ilyen meg olyan pofonokat osztogatnál.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nagypofájú ennyi, meg lenézi a másikat.
Hozzátartozik, hogy kicsit sok ellenfél szaladt el a két irányba, mire odaértem, de azért így is lett némi assziszt.[/spolier]
cyka blyat
Kezdõ játékosként fel tettem 3-4 kérdést.
Hogy kell csinálni?
Mit érdemes csinálni?
stb-stb-stb
Válaszok:
Tapasztald ki.
Neked kell rájönni.
Azért itt szerintem ha valaki feltesz 1 kérdést érdem is kap választ.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Fagyasztott pizzás dobozt ajánlom, annak a kartonja az egyik legjobb.
angelus1991ster.blogspot.hu
Csinálj videót vagy linkelgess replayt és tanítsd a közösséged.
Ehez már nincs pucád. Társítsd be a haverjaidat is azt oltogassatok más úgy se megy. 😊
Gondolom hetvegen te vagy a kiraly 3 feles utan mikor a haverokkal "platoonban" riogatjatok a reszeg nyugdijasokat a kocsmaban.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ha kell több tank modellje: E-100, WT E-100, Hetzer, BT5 , BT-42, SU-76, Ferdinand és még sok más: itt egy jó link:
http://vk.com/club44399115?z=album-44399115_166606618
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kb a gyerekek szoktak játékon vitatkozni. Ha szar a 10 tier nem játszok benne ennyi.
Élvezem a játékot, építem a soviet mélygarázsom, a kedvem meg senki nem tudja elbaszni.
Legyen szép napod tessa! 😊