World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyet öcsém. mi rossz van abban ha vki felidegesít szétcsapnám azt a tudálékos hülye fejét?! mit vitatkozzak? kinyújtani a karom és érezni hogy az öklöm fáj a retkes arcától...annál megnyugtatóbb nincs. ebben semmi új nincs, régebben még így rendezték a nézet eltéréseket. és nem kisfian nem szoktam koppanni.
Helyes legalább nem fogsz elmenni a cigányokkal lopkodni.
popey8
A #298027 hszbõl ítélve, biztos vmi gyúrós 2 ajtós szekrény gyerek. Az ilyenek esze általában fordított arányosságban van az izomtömegükkel, tisztelet a kivételnek (amibe õ a hozzászólásai alapján nem tartozik bele)<#vigyor5>

Tipikus buta+bunkó (legjobb párosítás) ember, aki a testi erejével akarja rendezni a konfliktusokat, mert szellemileg nincs olyan szinten, h máshogy tegye meg. Rotterdam: ez itt egy internetes fórum. Az eszeddel kellene "visszavágni", nem azzal, h IRL ilyen meg olyan pofonokat osztogatnál.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
Ezt csalódottan hallom, pedig úgy szeretem volna egy kis kultúrát tanulni tõled!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Tudod, talán azért mert nem igazán érted meg amit mondanak neked, és abszolút nincs türelme, és ne háborodj fel ezen is. Hagyd a dolgot a francba, és hidd el, jobban ért hozzá mint te, és érdemes lenne hallgatni azokra akik jobban értenek hozzá, hõbörgés helyett.

az hát hülyegyerek.......<#violent>
de én nem tk-ztam a nicknevem volt a gond
Szolt egy tipikus falusi paraszt név.
<#wow1> az szép
Csalódni fogsz ilyen tuskókkal nem barátkozom.
En 3 honapot tudok amit sorozatosan elkovetett TK-zasok miatt kapott Frici.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Õ a fórum másik hülye gyereke. Ha valaki negatív véleményt mondja akkor instant hisztibe kezd. Az meg nyilván nem zavarja hogy davidbog nyomába se ér tudás terén.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

capirex
Maximum? Örökre

Az erő velem van!

voivod32
Nincs?!Én meg azt hittem, éppen most szereztem egyet!

Sziasztok!valakinek nincs ötlete meddig lehet maximum 1 account felfüggesztve?
Helyesbíttek van szánalmasabb és az te vagy.
Az hogy beszólogat kb ír ide havonta 4x max és akkor is ezt csinálja. Meg kb vágódj vigyázzba ha megjelenik akkora az affyje.

Nagypofájú ennyi, meg lenézi a másikat.

Annál az emberfajtánál, aki viták közben "pofáncsapással" fenyegetõzik, csak egy szánalmasabb van: aki mindezt neten teszi. Az elsõ ilyen megnyilvánulás megkérdõjelezhetetlen mûveltségi bizonyítványt állít ki az illetõrõl. Tudod mit látni ebbõl kívülrõl? Hogy "buta vagyok, nem tudlak leérvelni, de majd mindjárt jól megütlek, és akkor legalább nekem is lesz valami sikerélményem". Arról már nem is beszélve, hogy az ilyen mentalitású emberek elég könnyen koppanhatnak.
Ezt a kreatív felhasználó nevet a mesecsatornáról szedted?
Antimat
Ehh, felcukkolt elõbb egy Type 59, akit érdekel, hogy mivel replay.

Hozzátartozik, hogy kicsit sok ellenfél szaladt el a két irányba, mire odaértem, de azért így is lett némi assziszt.[/spolier]

cyka blyat

Küldtem pm-et.

Ne legyél már felháborodva. Nem is értem mi nem tetszik. Mi a gondod?

Az angol fost mikor nerfelik? Az lenne az elsõ szar amelyiknél betiltanám a gold ammot és az AP-ját is lenerfelném max 750-es sebzésre ugyanilyen töltésidõvel. A tier8asok között élvezkednek. Szánalom az a tank, na az a skill/brainless hülyék játékszere...
Anyád is sírt amikor megszülettél.(nem a boldogságtól)
Egyet kell értsek. Visszasírom az idõket, mikor még a T-44 átlõhetetlen, OP páncélzata volt a felháborodás fõ oka😊 Akkor legalább konszenzus volt.
Nyomorék a kurva anyád.
Azért van itt az sg-n 1 másik játék topic.
Kezdõ játékosként fel tettem 3-4 kérdést.
Hogy kell csinálni?
Mit érdemes csinálni?
stb-stb-stb
Válaszok:
Tapasztald ki.
Neked kell rájönni.

Azért itt szerintem ha valaki feltesz 1 kérdést érdem is kap választ.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

És egy pár doboz vékony karton a vastag részekhez, kerekek, kiegészítõk.
Fagyasztott pizzás dobozt ajánlom, annak a kartonja az egyik legjobb.

angelus1991ster.blogspot.hu

ebben van vmi...akkor mi az eredmény? szted szájon csapnálak?...naná😊
Ha nem tetszik az oldal akkor menj játssz a Barbie babáiddal te kis homi.
Mellesleg Davidbodka ha akkora jó játékos vagy miért nem tanítod? Ennyire futja hogy fórumon fröcsögj és osztogasd a másikat ilyen lenézõ dumával? Beböfögsz valamit aztán vered a melled mekkorát szóltál? Menny be egy bölcsõdébe azt cseszegesd a gyerekeket miért nem tudnak írni meg olvasni. Ezen a szinten vagy. Neked lesz gyereked valamit nem tud leoltod a sárga földig és szétgyalázod? Jobb ha nem szaporodsz.

Csinálj videót vagy linkelgess replayt és tanítsd a közösséged.

Ehez már nincs pucád. Társítsd be a haverjaidat is azt oltogassatok más úgy se megy. 😊

Ezt de szánalmas olvasgatni. Virtuális szájkarate, lassan már kedvem sincsen idejárni. Nem is kommentelek sokat, mivel ha kérdésem van, az arra adott válasz általában elveszik a sok értelmetlen megnyilvánulás között. Meglátásom szerint kifulladt a fórum. A regisztrált régi tagok már nem tudnak a játékon belül mirõl beszélgetni, ugyanaz a sirám napról napra, pro és kontra. Nincsen annyi újdonság a játékban ,hogy értelmes vitát generáljon. Ha meg nagyritkán idetéved egy-két kezdõ, s kérdez, hát nem mindig kap kielégítõ választ. Ez olyan, mintha egy szigeten lennénk összezárva, ahol napról-napra nem történik semmi.
Undorító vagy gondolom nincs barátod emiatt?
Egy tubus technokol és a séma A3-as papírra. A4-es méret szerintem túl kicsi. A legjobb az A0.

Nem csak rossz jatekos vagy hanem buta is. Aki allandoan azzal jon, hogy a valo eletben mekkora pofont tudna adni teljesen ismeretlen forumozoknak az nem lehet tul bonyolult. Abba nem gondoltal meg bele, hogy nem csak dagadt vagy girnyotestu emberek jatszanak? Persze, hogy nem mert aki nalad jobban tolja az csak kocka lehet.
Gondolom hetvegen te vagy a kiraly 3 feles utan mikor a haverokkal "platoonban" riogatjatok a reszeg nyugdijasokat a kocsmaban.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Havonta szoktam megkérdezni😛

voivod32
Mi van veled? Tegnap a füledbe fröccsent a sperma?! Szopatlanul értetlen vagy!

Kivágás elõtt biztonság kedvéért szoktam a nem kellõ részekre is füleket vágni.

Ha kell több tank modellje: E-100, WT E-100, Hetzer, BT5 , BT-42, SU-76, Ferdinand és még sok más: itt egy jó link:
http://vk.com/club44399115?z=album-44399115_166606618

Ennek a mondatnak semmi értelme nem volt iq bajnok.
here we go again...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Persze, hogy tudja! Rögtön elmeséltem neki, amikor tegnap kiszoptad a faszomat!

Te apád faszán nevelkedtél szóval kussolsz.
😊
voivod32
Én imádom, és már csak 25k az ST-1.

Kis buzi gyerek anyád tudja hogy homokos vagy?
En nem is ertem az st1 szuper pancel legendat. Soha nem jelentett problemat. Nyilvan nem lovom meg ha kitolat vagy ha csak a tornyat latom mert ugy nincs ertelme. Az e75-tol viszont behanyok mikor a hasarol is pattogok zsinorban. Nem is ertem. Inkabb a kupolajat celzom ha kozel van. Azt biztos beuti.
voivod32
A végsõ érv! 😄 Nagyon ritkán, de az életben , kilátástalan vita közben, érveim végére érve szoktam ilyesmit mondani, mondjuk, felmenõket kihagyva belõle! 😄

KV-4 nevét ki ne ejtsd elõttem, még mindig összeizzadom a párnám, ha éjszaka elõjön rémálmaimban😊
én nem tudok burkoltan sértegetni meg mint látom rám szállt a benyaldos jelentgetõ kommandó is, szóval csak annyi vigyázz a stílusodra mert a való életben könnyen nagy pofon kis gazdája lehetsz...és akkor majd el morfondírozhatsz a csimpánzokról.
Ok tudjuk császár vagy mert 2000 effyd van és példakép vagy a 12 - 15 évesek közt mert milyen jól játszol. Miért nem olyanokat oltogatsz akik 4 éve tanulják a játékot? Hm hm? Gyengék szoktak gyengébbeket csesztetni. 😊 Én játszok 2 éve. Csináljak én is 2. meg 3. accot? Álljak be a sorba? 😄 Tuti 2000 effyvel kezdtél tier 1 be mikor leültél játszani elõször a játékkal. Asszem nem te voltál az aki letörölte a játékot mert annyira játszhatatlan a tier 10? Most meg itt osztod az erkölcsöt? 😄 Hoppá!

Kb a gyerekek szoktak játékon vitatkozni. Ha szar a 10 tier nem játszok benne ennyi.

Élvezem a játékot, építem a soviet mélygarázsom, a kedvem meg senki nem tudja elbaszni.

Legyen szép napod tessa! 😊