World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen 0 sebzéssel zártak és simán nyertük a csatát, kettõt még én is szedtem ki közülük.

A baj csak az hogy így soha nem lesz meg a mausom. <#szomoru1>#szomoru1> Bár szerintem úgyis csak a garázsban "porosodna" mint az e100...
Na én az ilyen helyzeteket imádom, amikor pörögnek az események, közelharc van, 2-3 felé kell figyelni. Jön az az IS-4? Mikor lõtt az FV? Vajon idenéz az arty? Befalenkel az Cent vagy az IS-3? A végéig nem dõlt el a meccs, izgalmas, mozgalmas volt. Ezért szeretem ezt a játékot. Kár, hogy csak hetente 1 ilyen csata van.
Egyébként az normális, hogy a tracer a torony mellél indul? xd
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egyik
Másik
Egyiknél sem találtad el a torony elülsõ, "flat" részét, egyszer az oldalát, másodszor a tetejét lõtted meg, ami akkora szög, hogy lehetne 1.000-es átütésed, akkor is pattanna. Mindenre van magyarázat, nem a játék csal, hiába hiszitek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De éppen ezt írom, hogy ezen a szinten mindegy milyen vastag a páncélom, mert arannyal lõnek, a 8-as mert +2-ben van, a többiek meg azért mert...azzal lõnek, Így elveszti egyik legfontosabb elõnyét.
Személyes tapasztalatom szerint a HT-ok jelenleg nagyméretû, viszonylag lassú, lassan forduló, és lassan tüzelõ "ingyenfragek", némi költõi túlzással persze...<#nevetes1>#nevetes1>
Az M 103-mal tier 10-ben, sokszor akkor is sikerélményem van, ha túlélem, de ugyanez a tapasztalat sajnos a többi T 9 heavy-vel is...
Mindenesetre engem érdekel a folytatás, elvégre az is-4 óta nincs egy másik 9-es farmtank amivel lehetne kreditet gyûjtögetni. A KV-4-et meg már 3x-or adtam el, de ha jókat írsz az ST-1-rõl akkor talán újra nekiesek ennek az ágnak...
Az E-75-rõl azért tudnak pattogni, pont ma volt hogy egy T57 közelrõl kitárazott rám, de nem ütött át, mert forgattam a tankot ahogy tudtam. De azért az az érzés, mikor a beforgatott frontot telibe átlövik golddal, na az priceless.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tehát : Ne rakd fel a gold detektort, majd én mondom: Tier 9-10, hétköznap 4-bõl 2, hétvégén 3-ból 2 lövés arany. Az elsõ Tier 9- es Heavym az M 103 volt, és túl azon hogy teljesen más mint az elõzõk, nekem hatalmas csalódás volt, 8. ban egy isten természetesen, de 9 - 10-ben egy "vízfejû ( a torony...XD)puhatestû"-nek véltem, akit 2 lövéssel szétszednek. Természetesen ez már a "golden era"-ra vonatkozik, sajnos már megkezdõdött, mire nekem 9-es tankom lett...<#nevetes1>#nevetes1>
Azután megvettem az E 75-öt, az IS-8, at, és rájöttem, hogy nem az M 103 a szar, hanem bizony a HT-ok élete kemény most a játékban...
Ezekkel adott esetben , az E 75-el is elõfordul bizony, hogy 2 lövéssel kiszednek, tárasok lenulláznak, és a perfektül takart tankot fronton, tornyon, elölrõl símán átlövik...<#nevetes1>#nevetes1> Sokszor nem hogy meghatározó áttörõ tank nem tudsz lenni, de bizonyos osztásoknál, a "vesszõfutás" nevû igen kellemetlen játékot játszod...<#vigyor>#vigyor>
Ne legyél ezért csalódott, az ST - 1 szerintem qrva jó tank, én is "dolgozom" a beszerzésén, csak jelenleg ennyit tud.
Jelenleg ez a része a játéknak, kizárólag erõsen mazochistáknak ajánlott...<#vigyor>#vigyor>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Az úgy se rajtad fog múlni, hanem a másik 29 emberen XD
Ezért írtam, hogy az átlag az igazán mérvadó 😄
http://www.wotinfo.net/en/camouflage?country=de&vehicletype=td&tier=7&showLines=30
Az ELC nek is csak.
Pont õ volt aki itt statpadderkedett hogy percenként 3200 at sebzõ tankal megy ilyen 1500 meg 2000 dpm es tankok ellen. Tudás 😄DDD Kicsit se vicces. WaffenshitragerE100 ra már lehet nem volt ereje úgy kiégett 😄DD
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mindegyikben ugyan az van, vagy érdemes elolvasnom õket? <#mf1>#mf1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
angelus1991ster.blogspot.hu
Sokszorosát kapd vissza amit adsz.
Puszi!
UI: Soraidat elvbõl olvasni se fogom mert annyit ér. Raklapszart!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
#298084 Helyesbítés: hagyjátok
Nem csinálok videókat és linkelgetek replay-eket, mert vannak más jó játékosok akik ezt megcsinálják. Sokkal jobban mint ahogy én megtudnám, innentõl kezdve nekem felesleges ezt csinálnom.
Azért nem osztogatok olyanokat akik 4 éve játszanak, mert azok nem olyan ostobák mint te, nem írogatnak hülyeségeket. Mert hát ugye akik 4 év óta még mindig játszanak, azok megéltek már sok változást, alkalmazkodtak hozzá és megtanulták a játékot.
Amellet hogy nem igen hajlasz a változásra (már hónapokkal ezelõtt is ezt a HEAT lõszert hajtottad, hogy kevés az Object 268-nál az AP) egyáltalán nem bírod a kritikát. Azért szúrtalak ki magamnak, mert orbitális nagy baromságokat irogatsz és egy kis kritikára hisztizel mint egy kis óvodás. Ritkán de én is szeretek trollt etetni, most pont rád esett a választás. 😄
Nem én voltam aki letörölte a WoT-ot, soha nem töröltem még le a WoT-ot azért mert játszhatatlannak tartom. Hoppá! 😄
Mellesleg nem játszhatatlan a tier 10 se, csak hát ugye tudni kéne játszani. Közepesekkel és páncélvadászokkal könnyen lehet érvényesülni, nehezekkel már szívás tud lenni. De azoknál is harckocsi, pálya és helyzetfüggõ.