World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Még anno abbahagytam a WOT-ot, mert egy hulladék lett a szememben, külömbozõ okok miatt. Ennek ellenére, most kedvet kaptam, hogy visszanézzek, de elõtte azért gondoltam megkérdezek 1-2 dolgot, mert nem kevés változásról maradtam le, frissíteni kell a dolgokat. 😄
Na elõször is, megköszönném, ha valaki röviden összefoglalná, hogy ér-e bármit a kínai és a japán tree, miben jók, miben nem.
Aztán, mi a helyzet a régi vasakkal? Volt valami nagy balansz állítgatás? Gondolok itt fõleg a klasszikus ágakra, német/orosz/amcsi.
Illetve a tankjaimhoz hozzányúltak-e? (kv5, t9 patton, maus, tiger 2, t29)
Mi a helyzet az általam oly gyûlölt artykkal (és újabban TD-kel, az a dmg OP)?
Az utolsó verzió a 7.5 volt amivel játszottam, igazából onnan kéne nekem egy rövid összefoglalás a változásokról. 😄
Köszönöm!
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Akinek 1000 koruli a wn8-a az jobb ha nem sir ha szar csapatba kerul. Ennyi erovel egy lila jatekos szinte minden csataban sirhatna mert vannak zoldek nem csak kekek meg lilak a csapatban.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
De van úgyhogy rövid idõn belül két találat éri a tankot és csak egy közös értéket mutat pl bekap egy 110-et félmásodperc múlva egy 220-at az általában úgy jelenik meg hogy -330.
A KV1S AP lõszerének pl 390 van írva, mégis az elõbb 460HP-ról kiszedett.
Jellemzõen pl T29 lövegpajzsra.
A statisztikák már semmit nem érnek amióta ennyi gyépés paraszt játszik, és tömik õket ingyen prémmel meg kredittel...
Szokj hozzá, amíg nem lesz skill alapú MM addig ezt kapod.
Vagy jön a WT.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az IS 3 felsõ páncéllemez döntött, de két irányban ezért a szembõl lepattan hacsak nem a hasát vagy az óra hegyét lövöd ha meg rád ment, beleállt az arcodba a (képen nincs színezve mint gyenge pont, de blogok nem szentírások) azt a tálca szerû pléhlemezt lövöd, mert a torony teteje gyenge.
Bár ez egy T-54, de jól szemlélteti hogy a torony teteje milyen vékony ha magasabb helyen vagy csatában lehet lyuggatni, de ha egy szinten akkor fent leírtak szerint lehet, persze nem egy földönfutó E-25-bõl akard a torony tetejét lõni.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8f/T54_Training_Parola_Tank_Museum_13.jpg/800px-T54_Training_Parola_Tank_Museum_13.jpg[/img
cyka blyat
Nálam a piros a páncélt átütõ rozsaszin a lepattanó.
Az elsõ kép csak érdekesség miszerint a mocsok WG az IS4 sofõrbebúvó nyílását kivette a gyenge pontok közül( ez csak iróni, mert más tankok is kaptak kedvezményt e téren).
A replay lelassítható, jobb egérgomb megnyomása után "szabadon" nézelõdhetsz és akár a lövedéket is láthatod ami feléd robog íme.
Ugyanígy láthatod az ellenséget is és azt is, hogy idõvel eltûnnek a sérülések nyomai pl a bal szélsõ tankról a lövegpajzs vagy a toronytetején, oldalán lepatanó gold nyoma is.
Ha egy gyengébb, vagy kezdõ segítséget kért tõlem, akkor lehetõségeimhez mérten segítettem és senkit nem hajtottam el ha játszani akart velem csak azért mert gyenge volt a statja. (az más kérdés hogy volt akinek hiába adtam tanácsokat napokon keresztül, ugyanúgy folytatta a seggel támadást... ezért inkább nem mentem vele többet)
Ez a 2 csodálatos pára betöltötte a goldot, ST-I még lõtt ap-val is ha jól emlékszem, de is-4 csak és kizárólag goldot spammelt. Nem kellett ehhez semmi skill, párszor megnyomta a wasd-t, meg a jól elcsépelt sidecrape-t csinálta, és aki jött arty,jpz,én bármi, bárki elõrõl, hátulról mindenhonnan golddal lõtt rá. Nem volt HE-je, se AP lõszere...csak és kizárólag gold.
Sírásomra a válasz: vegyél goldot....(csak azt nem fogja fel h én nem only goldozok, és bárki bármit mond, én jobban utálom a HEAT-t mint az APCR-t, mármint ha engem lõnek...mivel APCR többször pattan rólam, mint a HEAT) De mind1 is, én vagyok a low mert nem veszek még több goldot, sõt miért nem csak only golddal megyek?! 😄

Szóval nem kell rosszra gondolnod. Annyi volt a szándékom azzal hogy védjem magam és ne keljen állandóan ezzel kelnem meg feküdnöm hogy má megint ez meg ez ezzel foglalkozik azt azt se tudom kicsoda meg hogy néz ki. Ez benne a vicc. <#smile>#smile>
Azt viszont még tartom, hogy Én a játékost elkülönítem az embertõl. Tök leszarom hogy nap közben életeket ment, vagy állatokat gyógyít vagy bármit csinál. Ha a játékban béna akkor béna és mint játékost gyengének fogom tartani. Ugyanez fordítva is igaz. Ha valaki jó játékos akkor elismerem hogy jó játékos, és megpróbálok tanulni tõle, még akkor is ha egy sutyerák.
Nem mennek a szerverek, vagy nálam van gebasz?
WOT: Beluka
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tipikus úgy is kimagyarázod aztán meg magyarázkodjak a baromságaid után. Itt is kivan mindenkinek forgatva a szava. Nem tudom mi van akkor ha valaki nem állandóan tier 10 be baszkódik mert nem élvezi.
Azon a tényen meg nem lehet változtatni hogy való életbe meg itt is az fúrja a másikat aki irigy vagy semmi élete és másé érdekesebb. Nézd eg én mikor szapulok itt bárkit is a játéka miatt.
Kiveséztünk egy témát hogy jó lenne tier 10 be gyakorolni. Nem lett belõle semmi max egy két hasznos infó, aztán jött davidka a szaréletû akinek ez a szórakozása hogy fórumon beugat mindenkinek. Most erre mit kéne lépni? Ó igen davidka méltóságos 2000 effy még az accomat is töröltetem mert te vagy a mindenható?
Magyar nyomor kb ezt tudom rá mondani. Ez az átlag színvonal egy chaten vagy TS en vagy bármi ilyen netes közösségben.
És ezt most nem azért írtam hogy újra hetekig engem oltogass, hanem azért hogy tudd, nem azért maradtam csöndbe mert igazad volt, vagy megijedtem, vagy mittomén milyen tudatban voltál, hanem ezért...
Viszont egy ace tankert legalább sikerült összelõni magamnak a kis 76mm-es ágyúval. 😊

Ha nem megy át, ~2 másodpercel késõbb újra próbálkozhatsz 😊
FosTalicska: Akkor nem egyrõl beszélünk, ez a tracer bug csak most jött elõ (talán 8.10-ben), most kezdték jelezni a játékosok, és egybõl rávágták, hogy meg lesz csinálva. Hogy aztán megcsinálják-e, azt majd meglátjuk, engem speciel egyelõre ez izgat a legkevésbé a kijavítandó dolgok közül.
Most adtam el, de vissza fogom venni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
t-34-1 -el beálltam egy IS3 seggébe, az csak a tornyomat tudta lönni, azt meg lõhette... Utolsó lövés lett volna, hogy kivégezzem erre bakapok az oldalamba 1 azaz 1 lövést ami full HPról kicsapott a gec*be -- na ez volt az rhm
http://www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGI
Nem volt ammorack...
Mégis mekkora annak a mocsoknak a max sebzése??????