World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy jót szórakozz az újabb és újabb tankjaiddal, amihez xp-t és pénzt kell hogy gyûjts. Szóval mindegy milyen magasztos célért játszol a végén úgyis csak a monoton grindelés marad...

az is aztán szép arány 😄
a maradék 50 csatában meg idegeskedjek a fasznúbok miatt

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Teljsen mind1 én nem azért játszom, hogy XP-t gyûjtsek, hanem azért, hogy jól szórakozzak!
Inkább 120-ból 1, azért nem annyira ritka mint gondolod.
És szerintem pont az ilyen csaták miatt érdemes játszani, amikor lehetetlen helyzetbõl hozod le a meccset. Vagy ha nem is nyers, de visszahozod tûrhetõ szintre. Én nezeket élvezem, ezért játszom, nem azért, hogy minnél elõbb meglegyen x ezer XP a következõ tankra.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

1000 bõl 1.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Volt, hogy 2-9rõl fordítottunk meg egy csatát egy IS-3al, én RHM-el voltam...
Most aztán sokra megyek azzal ha maradok szemvedni mintha mennék valami mással közben aminél több esélyem van. Az idõ XP.

Az utóbbiakra nem is emlékszem annyi volt. Csak elkönyvelem egynek azt jólvan.
Manapság azok maradnak meg ahol valami iszonyat idiótával találkozom. Mint az egyszeri ISU 152 driver aki vízbe tolatott a T21-esem elõl.

Azért annál gyakoribb. Ha meg kilép a csókám, tuti nem lesz ezerbõl sem ilyen.

Szerintem az átlagos túlélésnek ebben a játékban olyan 31-35% közöttinek kell(ene) lennie. Szóval a tiéd már így is az átlagon felüli kategória... 😉

JeffDunham
Igen. De erre emlékezni is fogsz hosszú ideig. Ezek maradnak meg benned, nem a tucat csaták. 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Köszi!
Ez volt az egyik,T54és t71.De most lépek melózni.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Mighty
Párszor csináltam a nyírj ki legalább 4 tankot, nyerd meg a csatát, maradj életben küldit és valahogy benne volt még az is, hogy 2 tier8-as is volt a kilõtt tankok között. 75k+50k 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

1000-bõl 1 eset
#298214 szintúgy
én meg személy szerint belefáradtam abba hogy retardáltakat carryzzek

JeffDunham
Gáz. De szerintem csak úgy 800 effy környékén jellemzõ. Tudod, base camp, és max 2 lövést letud még adni mielõtt 5-en kifilézik.

Sajnos én a másik véglet vagyok. Túl támadó, agressziv játékos. Szerintem olyan 4 perc lehet az átlag idõm ami egy csatában töltök. Ha már felvetetted, tessék egy kis statisztika:
túlélt csata százalékban
Jeff: 37.02%
Fostaliga: 48.65%

Amint látod az enyém katasztrófa. Lenne mit javítani bõven.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Roger6
Ahhoz gratulálok!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Most nem azért de ez az egyik leggerinctelenebb dolog amit a játékosok mûvelnek artyval!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Háromszor egymás után +50000 kredit csak mert a top 3 ban voltam.Tetszik,de a csúcson kell abbahagyni,mert mindjárt meló.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Elég gáz ha valaki erre játszik.

Pont tegnap volt egy csatám Sturer Emil-lel Murovankán, egyzászlós. Becampletem az erdõhöz, páran volt ott. Lövöldözök szépen, közben a csapat háromnegyede szépen elfogyott a másik oldalon. Maradtunk talán 4-en. Az ellen már foglalta is a bázist. Biztos búkó volt a meccs, de nem léptem ki, a vége 7 kill lett, és csak azért maradt el a RW medal, mert elfogyott a lõszer. Replayt tudok mutatni.
És azért nem olyan nagyon ritkán vannak ilyen helyzetek, igaz, fõleg kisebb tierben.

JeffDunham
Kicsi az esély. Kicsi az XP. Így igaz.
De! Mennyi olyan replayt láttál te is, hogy a sok idióta nulla hp-van, és téged mint utolsó játékost akar kilõni. Jön ész nélkül, minden logikát nélkülözve. Rengeteg fraget lehet így begyûjteni. Fõleg ha nem egyszerre hanem libasorban jönnek. Így azért elég könnyen meg van valamilyen hero medál.

igen elõfordulhat
esetleg
kis
kis
eséllyel

Nem biztos, hogy 100 xp az, mert ha szerzel valami medált, akkor megkapod a full XP-t. És még sebezni is tudsz bõven, mert célpont lesz elég. <#idiota>

Valami ilyesmi miatt vettem meg steamen a gta3, vice city, san andreas, gta4, episodes from liberty city csomagot is kb 6 euróért. pedig csak a gta4, meg a liberty city az ami kimaradt eddig az életembõl 😉

Most aztán az ember sokra megy azzal a+100xp-vel amit kap <#idiota>

top 3 saját csapatba vagy mintkét csapatot figyelmbe véve

Az valami bug,én is így jártam vele.Ráadásul vettem egy +10%-os felfüggesztést,amíg meg nem lesz az erõsebb lánc,akkor sem engedte.27/29.7 tonna volt a terhelhetõség,cseszhettem.
JeffDunham
Simula jól leírta.

"15 vereségem van zsinórban... Ebbõl mondjuk a felét én hagytam ott."

Nálam ez baszta ki a biztosítékot. 15 csatából 7 afk!!!!

Nálam is van olyan hogy vízbe fojtom magam, de csak akkor ha artyval maradok, és utolsónak. Ez kb minden 1000 csatában egyszer. Nem a csatáim felében...

Hát biztos több XP-t kapsz ha végigjátszod, mintha kilépnél.

Ha top3-ban vagy plusz xp-t kapsz, ha medált szerzel akkor vereség esetén is teljes xp-t kapsz.

Most miért törje magát az ember feleslegesen mikor lófasz XP-t nem kap ha nem nyeri meg, egy 0-8 as állásnál meg nem valószínû. Akkor meg minek vesztegesse feleslegesen az idejét balfaszokra?

JeffDunham
Ha nem lõnek ki a csata alatt akkor semmisül csak meg a csata végén.

Én nem cseszegetek senkit. Ha megjegyzek valamit annak oka van, még ha a másik fél b@szogatásnak is véli. Ezt meg kellett jegyeznem. Ha nem te írod, akkor is reagáltam volna rá. Pl ha Szpecnyaz írja, akkor 100% hogy úgy leoltom hogy 2 hónapig nem szól hozzám. Csak õ nem csinál (remélem) ilyen baromságot.

CSak hogy legyen egy kis wot is:

Megvettem a WT afuf pz4 et.

Feltettem rá az l29,5 ös ágyút, a nagy motort és a rádiót.

Vissza akartam rakni az alap ágyút -amivel vettem- és nem engedi, mondván, hogy nagyobb teherbírás kell.

Még ilyet..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Ne sajnáld, megérdemlik 😊 Az a legkevesebb ha egy-egy játék virágbolti verziójával hetekig-hónapokig elvolt az ember, akkor egy-két sör árát ki is fizeti érte 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Bizonyára tisztában vagy vele, hogy ilyenkor a tank MEGSEMMISÜL.

Tehát véletlenül sem AFK.

Engedj meg nekem is egy alpári kiegészítést: a véleményed tényleg LESZAROM.

Most meg keress szépen mást akit cseszegethetsz, ahogy szoktad nap mint nap.

JeffDunham
Javítom az írásomon. Ez TÉNYLEG szánalom. Ha nem tetszik a meccs akkor kilépsz és afk-zol.

Az alpári hangnemedet meg sem említem. Nem engem, magadat minõsíted ezzel.

Én már 1 éve figyelem és nagyon jó játékpakkokat adnak fillérekért.... Már vettem néhányat belõle. Sajnos néha nem tudok ellenállni amikor ilyen régi kedvencek vagy nagy nevek vannak a csomagban 1 meg 5 dollárért. 😊

A kíni ág nagyjából egy turbózott orosz, ugyan az a stílus. Én a med vonalt vittem, nekem élvezetes volt, csak most a kilencesnél megrekedtem, nem merem megvenni, mert egy fél élet kifullozni. Nagyon kemény a tornyuk, alacsonyak, közelharcban nagyon jók, viszont lövegsüllyedés az kb. nulla az egész ágon.
A japán ágat nem próbáltam.

Arty: volt nerf, de kb semmit se ér, mostanra ugyan úgy visszajöttek. Nagy változás ezen a téren nincs, legfeljebb annyi, hogy a TD lett az új fõ gonosz.

TD-k: az új halálosztók, és sok van belõlük. T10-ben mindre veszélyt jelentenek, pláne a WT E-100, ami 6-os táras ágyút hord, lövésenét 560-as alphaval...

Balansz már nincs a rengeteg gold miatt. Tiertõl, tanktól, ágyútól függetlenül kapod az arcodba.

patchaou
Anno KV-3-al még acélfalam is lett így 😊 Emlékszem pont akkor hozta a futár az azóta már tönkrement vga-mat úgyhogy lementem érte, aminkor visszaértem a gép elé azt láttam hogy gyõztünk és kaptam ey acélfalat XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

papírok nagyon., nem gyorsak de jó az ágyújuk. olyan mint régen a tekkenben a yoshomitsu😊 nehéz vele de a legtöbb trükköt tudja ha kitanulod😊
Köszi, jó tudni, ezt a pár dolgot. Akkor azthiszem megnézem magamnak a Japánokat, mert ha csak kicsit is olyanok, mint az amcsi medek, bejönnek. 😄
Szerintem ezt úgy értette, hogy amikor már biztos búkó(nak látszik) a csata akkor kilép. Mondjuk még ez is érdekes hozzáállás.

Lunki: van mikor nem, volt hogy kifagytam a betöltésnél, újra kellett indítani a gépet is. Mire visszaértem, látom hogy win, meg vagy 1500 spot dmg ugyan ennyi benyelt sebzéssel(Jumboval voltam). Mondom dafaq 😄

Jó hogy már számon nem kérsz.. El vagy kicsit tájolva, nem?

CSak, hogy képbe kerülj: ha leülök játszani, az az ÉN szórakoztatásomra történik.

AFK soha nem vagyok.

Ha olyan a csapat, hogy fél perc alatt 8 - 0 ra megy az ellen akkor kilépek.

Miért? Mert így látom jónak. Közöd? Nincs. Véleményed? Mérsékelten érdekel. Átülök egy másik tankba és amíg a sok debil szerencsétlenkedik én már rég egy normális, élvezetes csatában vagyok.

Még egyszer: ez az ÉN szórakozásom. Vágod?

Miért kellene nekem törnöm magam a gyökér csapatért? Mikor szemmel láthatóan halvány lila fingjuk sincs, hogy mit kellene csinálni, vagy csak szimplán parasztok, egymást lövik lökdösik stb..

Szerintem kurvára nem. És szívbõl remélem, hogy a sok vereség egyre több ilyennek veszi el a kedvét.

Szerinted érdekel a véleményed, vagy hogy jajjmitfognakszólniazezsgéén..?

Kapjál már a víztoronyhoz..

szegény gyerek nem írnak neked😊 írok én.kínai egy az egyben orosz koppintás. a medek egy kicsit lassabbak de jobban fordulnak, ágyú kb ugyan az. a japánt azt most tolom 8-as szinten járok. papír de jó az ágyúja jól forog,érdekes egyedi stb. nekem bejön. mióta creditért lehet venni arany lõszert a legtöbben azzal lõnek szóval nem számít mennyire vagy páncélozott annyira. 10-es szinteken is szerintem nagyobb eséllyel indulsz egy meddel....arty nerf volt szerencsére meg is fogyatkoztak elég kínzás velük játszani. 10-es td nerf is volt 750-re levitték a sebzésüket. kivéve az angol fv 183 meg a jgpe100 német td üt nagyobbat...kb ennyi.
Lunki88
Én is azt mondom hogy egy afk játékosnál még egy piros siemka is többet ér a csapatnak.
Jó ez a Humbel Bundle 6 dolláért megéri ennyi játék...company of heroes is benne volt, 2 total war, egy szarabb rpg meg egy jónak tûnõ akció játék is, kalsszikusok is. Ez volt az elsõ, de sztem még fogok venni, ha lesznek jók 😄
patchaou
Ez a játék pont nincs meg, de más steames játékoknál találtam ilyet, szóval van remény. A játékok alapjáraton a steam-steamapps-common mappában vannak 😊

Lunki88
Grat, szép volt. Én nem biztos hogy ki mertem volna menni, bár ha meg ott maradsz a hegyen kb. semmit nem sebeztél volna. Így legalább a csapatodnak segítettél.
JeffDunham
"15 vereségem van zsinórban... Ebbõl mondjuk a felét én hagytam ott."

Ez komoly? Te gyépés parasztozol le mindenkit mikor ilyet mûvelsz? Te sem vagy különb azoknál akiket szidsz. Belépsz, kilépsz és afk-ként vagy ott végig. Az a sok hülye legalább küzd, te még azt sem. Nem akarlak megbántani, de ez szánalom a köbön...

Köszi, majd otthon meglesem. Ez a steames cucc kicsit fárasztó, magától meg nem találnám a játékot, még szerencse, hogy steam belül van ilyen opció, hogy böngészés a fájlok között. DX setupot megtaláltam, de mást nem. Otthon majd rálesek.