World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy jön egy tankos játékhoz Szíria és az ottani harcok? <#idiota>
Mindenki hibázhat, talán még igazat is adnék neked ha nem végeznék a top3 ban a csaták 95%-ban.
Oh igen tényleg túl hülye vagyok a játékhoz és a tetrisz is túl bonyolult. Én kérek elnézést az én kurvaanyámat. 45% winratem és 400-as effim van 25k csatával ne haragudj hogy csak ennyire telik.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

4 kek vagy lila ellen nincs az a jatekos aki egyedul lehozza a csatat igy akkor tudunk ilyen gyozelmek orulni mikor noobok ellem maradunk.
Es ez nem olyan jatek mint a szimulator, hogy ha jobb vagy kicsit akkor a masiknak semmi eselye mert ha lehagyod soha nem er utol. Itt a noobok lovedeke is ugyan annyit sebez es ha korbevesznek baszhatod, hogy tobb a wn8-ad mint a 4-nek osszesen.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Nem is vártam hogy többet megérts.XD. Igazad van ," túlhülyevagyok", falra hányni a borsót totál felesleges. Nem akartalak megsérteni mester, vissza is adnám a szót, epedve olvasom a te, és " elmebajnok" társaid további kinyilatkoztatásait a fórumon. Egy rövid ideig még...XD bigmano, nem erre gondoltam, de teljesen mindegy, itt nem szabad gondolkodni, csak "osztani a sok vörös siemka noobot" meg "oltani az okoskodó helikoptereket" nem javasolt más stílus, ha az oldal "ászaival" nem akarsz összeakadni...XD
popey8
Ennyi erõvel elmehetsz Szíriába és élvezkedhetsz azon is, ahogy ott halomra ölik a civileket, te szerencsétlen<#szomoru2> Persze az jó volt mikor te voltál balfasz és elrontottál vmit aztán mások hozták le helyetted a csatát. Ezek után azt mondom, h tényleg a tetris való neked, de lehet az is túl magas lenne. Hülyébb vagy, mint a néger imádó trollunk<#gunyos1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Most az, hogy 150 vagy 300 az átlagsebzésed az annyira lényegtelen...

Jelentem a Krímet is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JeffDunham
Ez a szép ebben a fórumban. Reggel reagálok egy mondattal valamire, és erre még délután háromkor is egymást ölitek a témával kapcsolatban...

De nem baj, én jól szórakozom. <#dumcsi> <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A hajmáskéri vasutallomast elleptek a tankok.
Ha jót akarsz magadnak freebõl átléped.

Pontosan. A különbség csak annyi hogy nekem 2x akkora az átlagsebzésem és õ még egyszer nem carrizett el egyetlen csapatot sem életében.

JeffDunham
Tudom hogy a provokáció miatt írtad, így a válaszom: IGEN! <#mf1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Csak megtaláltam egy másik módját hogy lehet élvezni a játékot ^^,
#298268 elsõ ilyen csata örül az ember, második még mindig, 100.- még mindig jó érzés, 300 már csak húz egy srigulát, 500.-ezek a balfaszok már megint nem csináltak semmit, 1000 no comment....és így tovább... és tovább és tovább és tovább

szabii98
nem😄
minden átlövi akárhol, nem is kell eltalálni a tornyát, inkább pattanását a tetején. fhúúújjj de utáltam

I met God. She's black

Ja, szóval ha te direkt elveszítesz csatákat, trollkodsz, az teljesen normális, de ha más csinálja ugyan ezt akkor a noob fasz? Ügyes vagy, erre büszke lehetsz. <#szomoru2>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Valakinek megvan a Somua S35? Használható cucc?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem arra gondolt hogy amikor elpáholsz náladnál sokkal gyengébb képességû játékosokat az nem feltétlenül számít nagy teljesítménynek....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Akkor ez tenyleg nem a te jatekod mar. Ha egy ilyen gyozelemnek nem orulsz erdemes valami masik gamet keresned ami uj kihivasok ele allit es elvezed mikor megcsinalod. Ha erdektelenul ulsz le jatszani az mar nem is jatek hanem csak kinlodas.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Valaki meg tudná mondani neki meg mi a baja?
Nem emlékszem volna elvettem volna a homokozólapátját mikor kicsit volt.

Az egyedüli amit ki tudok venni az írásából az ez: "XD szarvagy LOL énvagyokazübemes XD, nagyapofám LOLOL XD, helikopter XD XD XD, túlhülyevagyokértelmesmondatokmegfogalmazására ezért csak LOL LOL XD XD"

Elcarriztél 14 balfaszt.
Nekem az már nem szórakoztató.

Így van. Az alapján amit beírsz, teljesen hülyének nézlek.XD...Na, engem egyébként meg most jól leoltottál a válaszoddal, nyomasd tovább ide a baromságaidat nem is zavarnálak tovább. A helikopterek meg majd lassan keresnek másik fórumot, mert ezt már élvezhetetlenné teszik a nárcisztikus nagyképü picsogógépek, napi hisztijei,és érdemi része nem is marad. XD... Neked meg szép napot, és további jó szórakozást.XD...Te csak menj, és add meg szegény nooboknak az esélyt...LOL, te nagyképü fasz...😄,
A piros jatekosok 99%-a kilep miutan meghalt nehogy mar tanuljon valamit azoktol akik nem lovettek ki magukat az elso 2-3 percben.
Inkabb kuzdj mint egy fogatlan oroszlan es add meg magadnak az eselyt a gyozelemre. Ha bukod a tulerovel szemben akkor papirforma a vegeredmeny. Viszont ha megnyered valami csoda folytan akkor az kurva jo erzes.
Itt egy pelda amit hetvegen hoztam ossze. mikor egyedul maradtam 4 tank(noob) ellen megprobaltam kihozni a maximumot es Scheff szavaival elve "nekem adta a random" a gyozelmet.

Nyílván nem de megadom nekik az esélyt. 😄

Szerintem a sok vérpistikében ez játszódhat le egy ilyen eset miatt:

"-Dik má he, há ez ugyanolyan jól tolja mint mi. Testvír!!"

Kérlek mesélj még. Szórakoztató vagy. 😊
Azzal meg hogy minden mondatod végére raksz egy "ikszdét" mit akarsz elérni?
Ez azoknál jellemzõ akik mindenkit hülyének néznek csak õk a helikopter. x)

Te tenyleg azt hiszed, hogy ezzel jobb jatekra fogod osztonozni azokat a voros playereket akik egy dévérkeszeg ertelmi szintjevel rendelkeznek?
Irigylem az optimizmusod....

Semmit nem fogtál fel, csak írod az ökörségeket. A magadfajta még a kritikát sem fogja fel, csak ha személyesen neki címezik...XD Arra meg, hogy elveszítesz egy csatát nárcizmusból, meg csak annyit írnék hogy : GJ...XD. Az ellenfél biztos nagyon bánta, hogy egy énközpontú hülyegyerek segít neki XP-t gyüjteni...XD
<#violent>
Van az a jelenet, amikor kitakarítod az egész lakást, aztán jön a gyerek és a sáros cipõjével végigmászik a fehér szõnyegen. <#action>

Most mi a baj azzal ha ösztönzöm a gyengébbeket hogy küzdjenek? 😄
Én tudtam nyerni idióta csapattársakkal lehozni totálisan vesztettnek látszó helyzeteket. Tanuljanak meg õk is vagy takarodjanak vissza tier 1-be ahova valók a gyökerek. <#bee1>
Kérlek részletezd melyik rész nem fogtam fel. 😊 Érdekelne engem is.

Halló halló 😄
hogy bírtátok nélkülem? 😄D
popey8
Úgy látom csak az elsõ mondat olvasásig jutottál vagy addig fogtad fel. Amúgy is ez elég gyenge kifogás. Mint már írtam, menj inkább WT-zni vagy esetleg tetrisezni, jobban jársz te is meg mások is.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én már megvívtam a magam csatáit. Ha a többi 14 nem tud küzdeni magáért én nem fogok helyettük <#bee1>
Fõleg nem olyanokért akiknek semmi keresnivalójuk tier7 felett.

popey8
Ember te sem vagy teljesen százas<#guluszem1> Nyerni nem másokért kell, hanem magadért. Ha meg már nem érdekel a játék - csak ennyire - akkor ne legyél te is idióta (van már elég) és tedd tönkre más játékát. Ugyan azt csinálod, mint a paradicsomok csak te direktbe és ez még rosszabb. Tipikus magyar felfogás. Dögöljön meg a szomszéd tehene is kb. Menjél inkább WT-zni vagy mit tudom én. Eddig normálisnak gondoltalak, de ez undorító dolog.

Ott a pont.

Núbok csesztetése fõleg és szándékos artizás <#vigyor>
Múltkor szándékosan elvesztettem egy játékot amit megnyerhettem volna, egyedül maradtam és hagytam magam szétlövetni. Beírtam a sok narancs/vörös palántának hogy ezt a wint nem érdemlik meg. Oh sírás amit lenyomtak <#eplus2>
Priceless.

Trollkodás alatt mit értesz?

oh alkalmazkodok én, mostanában csak trollkodni megyek be mert az a játék már csak arra jó

Akkor én egy hazug ember vagyok ezek szerint.

Szia!
A wothungary oldalon láttam erre megoldást. a res mappából kell valamit átmásolni a res_mods mappába.
Ha nem találod meg, akkor délután meg tudom mondani otthonról.

WOT: Beluka

Roger6
Igen-igen, az a legjobb, amikor a 600 effis fel van háborodva, hogy piros paradicsomos 500-asok közé dobálja a játék, és ez mennyire rossz. <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Az a baj, hogy a Siemkák is 😄
És ezt, azért elég nehéz felfogni XD
toocha
Én inkább le sem írom...

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

JeffDunham
Te meg a másik véglet vagy. Egy faltörõ kos. Szakaszban, két meccs között van idõd megvacsorázni, lefürdeni, egy menet az asszonnyal, aludni... <#vigyor5> <#nevetes1> <#nevetes1>

JeffDunham
Mindenki idegeskedik a sok siemka miatt. Én is. Aki mást állít az hazudik.

<#eljen>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hali! Egy kérdés, ha lehet. Miért van az, hogyha bemásolom a 8.11-es patch-hez a módokat nem találja az eu szervert? Kvázi nem lép be, csak ha az alap res-mods mappát visszapakolom. Köszi a válaszokat
Most meg én leszek közönséges: Aki otthagyja a csatát, szarban a csapattársait, az egy bunkó fasz. Aztán meg tele kell sírni a fórumot, mennyire nincsen csapatjáték, a sok "noob" mennyire nem figyel... Valamelyik nap már leírtam: Számtalanszor nyertem már csatát, biztosnak vélt bukó helyzetböl, néha még 6-8 tanknyi különbségnyit is be lehet hozni. Csak itt a többség, állításával ellentétben statvadász pöcs, aki mást sem szeret, mint most pl. aktuális divat szerint KV 2-vel, és más éppen nagy " kihívást" rejtö OP- okkal szaladgálni, és ha valami nem a szája íze szerint alakul, itt sírni hogy már megint: "sok a köcsög" Persze alázatról, küzdésröl fingjuk sincsen, meg hogy vesztes küszködös meccsekböl lehet a legtöbbet tanulni, és egyszer csak hoppá, mily meglepö megfordítva öket "epic" csatákat menni,statot növelni... XD Nekem meg a tököm ki van az ilyen játékosokkal. Rinyálnak a csaparjáték hiányáról, amikor még az értelmét sem ismerik. A sok " megmondóember" úgyis osztotta itt az észt az elmúlt napokban, én is elmondtam a saját szokás szerint " megfellebbezhetetlen" véleményem...XD. Akinek nem inge, az ne vegye magára.
csagataj 29% 😊
én már nem húzok most tankot, de amikor húztam, akkor se volt rám jellemzõ ez a sietõs stílus.
100-ból egyet akartam írni, csak béna vagyok <#lama><#zavart2>

Én egy csatában se idegeskedek a noobok miatt, néha felbasznak, de pár kurvaanyád elmorzsolása után csinálom tovább a dolgom. Alkalmazkodni kell a helyzethez.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.