World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez nope.avi.
Akkor link.
Ammo racking like a boss. Redditrõl.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszönöm!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez klassz kis összeállítás volt. Logikus, értelmes, nem vagdalkozó.

Köszi, ment a +.
Solten
Ehh, most latom. vótmá. Tul koran van 😊

Saor Alba

Solten
😊

Saor Alba

Solten
Ki koran kel, aranyat lel 😊

Saor Alba

Még csak korán sem kellett hozzá kelnem, köszi! 😊
Ki korán kel, aranyat lel! :d

Köszi

Köszi!

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

MONOL1THWGLGRANDF1NAL

50 gold-os kód

epick ending kill or maybe not hawe fun watching
http://wotreplays.com/site/698267#el_halluf-megamax-t-150
és egy kis arl 44
http://wotreplays.com/site/698274#severogorsk-megamax-arl_44
Wartburg
Mi a csöcs van ma?! Minden csata elõtt kb. másfél perc várakozás...

köszönöm sikerült. A res-modsból. Még egyszer köszi
a res mappából?
Frequency
Miután beraktad a mod-okat,(0.8.11)(scripts)(entity_defs)account.def -- > töröld ki innen ezt a file-t.Utána menni fog.

Egyébként lehet valami ebben az összeesküvés elméletben. Legjobb átlagsebzésem STB-1el van a 10-es medek közül, és messze ezzel a legrosszabb a winratem: 42% 😄 És van már 80 csatám, szóval azért valamennyire releváns. Úgy látszik tényleg azt a tankot amivel jó vagy, azt megpróbálja azért az MM-el kompenzálni 😊
Igen, tegnap volt tudom a gold téma, és nem is nyafogok emiatt, csak pont ez a helyzet amirõl beszéltünk. Tier 7-es csatában a Su-122-44 mi a francnak lõ gold-al? Mihez nem elég ott a 175-ös átütés vajon? Úgy megkérdezném.

Csagaaaaaaaaaaa!!!!!!! 😊))))
pointer4
Csagaaaaaaaaaaa!!!!!!! 😊))))
popey8
Ez a gif kurva jó😄

Thx besti, utánanézek.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha jól rémlik editorban a Common fülön, a Player statistics szekcióban be kell jelölni talán az "Enable statistics in the user info window", és akkor az XVM (friss persze) kiírja ezeket is. Ha mégsem ez lenne, valami ehhez hasonló statistics jelölõt kell keresni, nem nehéz megtalálni.

GabeE3e
xvm 5.1.0 mutatja <#eljen>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
Ezt a kiegészítõ adatok témát honnan szerváltad? Múltkor hallottam beszélni a klántársaimat a fadöntés statról, aztán nem tudtam mirõl van szó, gondolom errõl😊 Van xvm-em, de abban nincs benne, igaz a réges régi konfig fájlom van átalakítva az új formátumra és azt használom😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Téves. Az csak azt jelzi, milyen klánokban fordultál meg. Az aktuális klán, ha lenne, a neved sávjában a jobb szélen lenne feltüntetve. Példának okáért pl. Szpecnyaz adatlapja (ha már HUNS).

GabeE3e
Nézzétek meg ezt a majmot, full hpn nem tudott megölni egy egyhites is7-et,és ezért veszítettünk. <#violent><#zavart2><#crazya><#wilting><#zavart2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Két évvel ezelõtt ezen a napon léptem be a HUNS-ba! És mivel kilépésem óta nem létem be más klánba a wotlabs szerint még mindig tag vagyok:
wotlabs
voivod32
Az Afk-t , csak viccnek szántam.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Na lökjed. 😊 Rád is ugrik érte valaki, meglásd.

Na, ha gondolod mindjárt kiosztom az ultimate igazságot 😊

Én is, csak itt sokan feleslegesn felhúzzák magukat morális kérdéseken.

DCS Combined Arms. Nem AFK k csak nem ül bennük senki. Lehet mindegyiket irányítani, több száz akár ezer tankot is belehet tenni egy mapra aztán gyapálni egymást.

Csak jelen esetben nem "másról" szokás beszélni, hanem értelmetlen szájkarate (igen, olykor én is kiveszem a részem), nyavajgás a WR miatt, anyázás, trolletetés, satöbbi. És még ezekkel se lenne baj, ha nem lennének baromira túlsúlyban a hasznos infókkal szemben. Aztán meg azok is "hisztiznek" (mondom, hogy ez mostanában a fórumlakók kedvenc szófordulata), akik szót mernek emelni azért, hogy esetleg egy kicsit több konstruktív információmorzsát szórjunk szét az éterben, a fórum folyamatos teleokádása helyett.
voivod32
Ennyi Afk barmot! Amúgy , mi ez?

Ez azért realisztikusabb ám mint a WOT 😊

Én szivesen olvasom itt mindenki véleményét,mi másról lehetne még írni,ha van érdemi kérdés ált.érkezik rá értékelhetõ válasz is,kinek kinek a saját khm stílusában...ugye!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

voivod32
Én szeretem ezeket a flam-eket! Né ha baromi jókat lehet röhögni rajtuk, mint például, tegnap rotterdam1 zaftos, velõs beszólásain, még melóban is azon röhögtem!
Másrészt, ez egy közösség is valahol,miért ne lehetne néha mmásról is beszéni rajta, mint a játékról? A görgetés lehetõsége, mindenki számára adott.

Gyakorlatilag én nem néztem meg az eredményed de biztos GG gratulálok!
A legtöbb ilyen sztori ált. az amire a kolléga célzott és amire te válaszoltál is nekem.
Szóval grat és nájszdzsob<#eljen>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Bizony szemét dolog is elvárni egy fórumtól, hogy hasznos infókat lehessen találni rajta, érdektelen bullsit helyett 24/7.
Ott a pont.😄 Ezért írtam, hogy részemröl flame off. Teljesen érelmetlen ez is, mint a többi sírás...XD Csak ha mi a 4-ok csoport elkussolunk végre, ki szól be néha az elsö háromnak, mikor már teljesen " elhelikopteresednek" ??? XD...
Mert olyan dolgokról vitatkoztok, ahol mindenkinek igaza van. Nincs ultimate igazság a kérdésben. Maximum morálisan lehet egy-egy dolgot megkérdõjelezni, de ugye az szubjektív, mert a saját értékrended alapján döntesz a kérdésben, hogy kinek adsz igazat. Ezért elve elvetélt dolog ilyenekrõl vitatkozni.

Mijafaszvanitt?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Még egy vélemény az összeesküvés elméletrõl. Bár felesleges, a konteósokat úgyse lehet meggyõzni. De ha akad egy-két ingadozó, akit észre lehet téríteni az már jó lenne.

Kihagytad a 4-es csoportot akik meg azért sírnak tele több oldalt, mert nincs használható infó a fórumon és eltûnik minden a sok síró hozzászólás között. Vagy õk is az egyszerû sírószakkör egy alcsoportjának számítanak és ezért nem említetted meg õket? Vagy azért mert te is közéjük tartozol és az rontaná a magadról kialakított önképet, hogy téged is abszolút be lehet sorolni a haszontalan kommentgyártók közé...

Ha kérdésed van kérdezz nyugodtan, megválaszoljuk.
Tökmindegy hogy van a flém vagy nincs az érdemi infók anélkül is elkeverednek a hsz tömkeleg alatt és ez így megy már 2012 óta. Népszerû játéknál nem kell flém hogy generálja a hozzászólásokat.
Érdemi infó kell tessék olvasni FTR-t, bár ha van valami úgyis bemásolják ide is már ha valaki veszi a fáradságot és lefordíja.

Részemröl a napi, söt az ez évi flame- nek,ezzel vége.Elnézést mindenkitöl. Értelmetlen iszapbirkózás ez, lehetett volna, és eddig volt is annyi eszem hogy elkerüljem. De azon tényleg el kellene gondolkodni, hogy ennek a fórumnak így van e értelme, hogy már csak kizárólag az " önfényezö, síró, és konteógyártó szakkör" használja, az érdemi infókat úgy jell kivadászni belöle...
Oh értem már mi a problémád.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)