World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ennyire franko latod a dolgopkat egy ertelemes megoldast mondjal a lassu heavykkel megis h kellene jatszani!

egyet!
patchaou
És mindenki nyeljen le mindent és maradjon kussba, vagy menjen mással játszani... világos...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Trollkodok? :-)

Hány ugráló négert posztoltam eddig?

Neeeem csak vitatom a megszokottat, a mainstream-et, mert vannak önálló elképzeléseim is.

Azt kell tudomásul venni, hogy nem mi gyártjuk ezt a játékot, hanem tõlünk független fejlesztõk, és mi csak az általuk adott keretek között tudunk érvényesülni.

Nem szabadon választhatóak a játékszabályok, nem közfelkiáltással dõl el egy-egy szabály érvényessége, és mint látszik a szabályok folyamatosan változnak.

És, igen, ha egy célt több úton is el lehet érni, és mindegyik út része a rendszernek, akkor nehogy már pár bebetonozott agyú megmondóember döntse el, hogy melyik a helyes út.

Bízzuk rá mindenkire, hogy mit választ. A lehetõség adott, vannak kitaposott talán nehezebb utak, és nyíltak újak, még nem tudni, hogy mennyire nehezek. :-)

patchaou
Nemesi kiváltság a lófaszt. Csak visszasírjuk azt, amikor még csak az tudott átlõni egy két tierrel nagyobbat, aki tudta hol kell lõni. Most meg már minden majom átlõ bármit.... Kicsit több tudás kellett az eredményes játékhoz, de ugye az átlag játékos seggbuta így nekik kell kedvezni...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tegyük tisztába a dolgokat.A prémlõszer nem azért került be mert kisírták a játékosok,tisztán üzleti alapja van,aki goldot spammel szar játéktudással az 1000% hogy prém felhasználói fiók nélkül nem tudja fenn tartani magát de szerintem még jó játékosoknak is húzós síma fiókkal.A prém fiók pedig rengeteg bevételt hoz a WG-nek.Az hogy ezzel a játékélménynek sokat ártottak egyátalán nem érdekli a WG-t(How terrible).Ha nem tetszik ne játsz nehéz tankkal ez a véleményük.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Roger6
Te szerintem direkt nem érted, amit itt többen írnak. Trollkodsz?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én is használok goldot, ha az alap lõszerrel nem érek el eredményt.

Milyen taktikát szeretnél? Ne hagyd, hogy észrevegyenek és meglõjenek.. Ennél jobb per pill nincs.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
Egyetértek.

Suba húzzál már ki egy olyan tankot ami legnagyobb részben a páncélra épít és nem olyan mozgékony. Meglátom mennyire lesz vele szórakoztató játszani. Semennyire és erre nem az idióta SerB féle dolog a megoldás, h ne játssz vele. Ha vki olyannal szeret, akkor had játsszon már vele és tudja kihasználni azt a rohadt páncélzatot. Nem mellesleg azt a maradék szükséges gondolkodást is kiöli az emberekbõl. Ezek szerint te is olyan lennél, aki lusta használni az agyát és egybõl tölti a goldot (már ha van rá pénze)? Igen látszik, h az új generáció tagja vagy és emiatt nem is értheted a dolgokat igazán. Bár ez nem biztos, h generáció függõ.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mekkora feature lenne már, ha a launcheren be tudnád állítani azt a verziószámot amivel játszani szeretnél. Visszalökném a legendás 6.7-re. Ahol se gold, se autoloader, se franciska, se 10-es med, td. A régi szép idõk...

Úgy érzem, hogy egyfajta nemesi kiváltságot próbáltok õrizgetni a prém lõszer utálatával. :-)

Tudomásul kell venni, mint egy változást, mint a reformációt, alkalmazkodni kell hozzá.

Ahogy írjátok a változás már megtörtént, a "gold" használat már általános.

Így talán értelmesebb lenne a kész tényeket elfogadva, arról diskurálni, hogy ebben a helyzetben milyen taktikai elemeket kell újra tanulni, milyen tankokat kell favorizálni, stb.

Mert vissza forgatni az idõ kerekét nem nagyon lehet. :-)

3xos ar sem valtoztatna ezen sokat.. illetve a gold ammoval nem csak az ara problema. mar nem egyszer felmerult, h az altalaban jelentosen atutesert, a sebzeset csokkenteni kellene.

a ketto egyutt mar elgondolkodtatna mindenkit, h mikor hasznalja.
patchaou
Akkor is hatékonyabbak lennének a tankjaid ha az ellen nem golddal spamelné szarrá. Régen jó érzés volt megvenni egy nagy vasat és érezni hogy nagyobb, erõsebb mint a többi. Most meg a kettõvel kisebbek keresztülhugyoznak, a veled egyszintûekkel szemben meg forgathatod ahogy akarod...

patchaou
Fel kellene az árát emelni legalább a háromszorosára. Akkor cw-re még bevinné az ember, de randomban már nem azzal lõne minden low.

Gondolkodom, hogy hány mozgékony, nagy tûzerejû tank van a játékban, de nem igazán jut eszembe olyan sok.
Ráadásul hiába a mozgékonyság, ha prém lõszerrel bárki, bármikor keresztüllövi. Egy az egy ellen nyilván a mobilis, nagy tûzerõvel rendelkezõ tank jönne ki gyõztesen, de ez a játék még mindig nem az ilyen küzdelmekrõl szól.
Abban az értelemben valóban nem látom, hogy nem Mayflowerrel jöttem, nem vagyok a "nagy" generáció tagja, a pioníroké, úttörõké elsõ béta tesztelõké.

Amikorra én belenõttem a játékba, úgy pár ezer csata után, számomra már természetes volt, hogy találkozok a prém lõszerrel úton útfélen.

Így nincs összehasonlítási alapom a dicsõ múlt, és a prózai jelen között.

De meg tudok így is élni, így is élvezem a játékot, és számomra nem kuriózum a hatékony lõszer.

Viszont érzem annak a súlyát, hogy baromira drága, és csak ritkán használom. Amióta lejárt a prém accountom, azóta egyszer talán ha betöltöttem. De én kapom továbbra is, így ehhez alkalmazkodva játszom.

És látom, hogy az én tankjaim is hatékonyabbak lennének, ha rutinból használhatnám én is.

Ennyi. Úgy gondolom, hogy ez nem ördögtõl való gondolat. :-)

abba mi lenne az uj , h mindenki csak goldot hasznalna? nem mintha mar most nem ez lenne a helyzet.

es mondjar mar legyszives egy uj taktikat egy lassu heavynek a goldspam aradat ellen. mert erre nagyon kivancsi lennek.

es rakj mar fel egy gold detector modot legyszives, es nezd mar meg a valtozatossag kedveert, h hany gold loszer lovest kapsz mar most, h szerinted draga a loszer ara. ami mar csak azert is neveteseges, mert a foylamatos tobbszazezer kredites akciok mellet, el sem tudom kepzelni, h kinek lehet draga, es miert.
hö?

Még szerencse... Így, hogy az eventek szarják a kreditet simán lehet aranyat spemmelni...

A wotban semmi olyan amiért érdemes lenne hazamenni..

Roger6
És akkor mi értelme lenne az AP-nak? A gold amúgy sem kiváltság, bárki bármikor megveheti, a sok szar siemka miatt amúgy is tonnaszám osztja a pénzt a WG mindenféle idióta küldetésekkel. Mondjuk ha nem látod a gold spam helyzet negatív súlyosságát, nincs mirõl beszélnünk. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szerintem már nem változna semmi olyan ami eddig ne változott volna meg. Az hogy 10 rádlõtt lövésbõl eddig 8 volt arany és azután már 10 lesz az lényegtelen...

Sziasztok. 2520 hozzászólás óta nem néztem be a topikba, holnap végre hazamegyek a kórházból, és csak annyit szeretnék kérdezni, változott-e valami a játékkal kapcsolatban? Köszi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem, csak helyre tenni a dolgokat.
Ha a prém lõszert ugyanúgy tölthetnéd, mint az AP-t, akkor az lenne valóban sokaknál az alap lõszer.

Ez borítana sok eddig berögzült tudást, taktikát. Másként kellene kezelni a tankokat, alkalmazkodni ahhoz, hogy most már bárki bármiben használhat hatékonyabb lõszert.

Változna a tankok összetétele, a mozgékony nagy tûzerejû tankok dominálnának, sok minden változna.

És ez nem biztos hogy a játék kárára lenne. Nyilván akik már megszokták a jelenlegi statusz quot, azoknak újra kellene tanulni pár dolgot, de akik most kezdenek már ez lenne a természetes.

És sokan panszkodnak, hogy már most borulnak eddig megszokott dolgok a gold spam miatt, de az élet változik, alkalmazkodni tudni kell.

Roger6
Hogyne, persze, az ilyen legendákról soha nincs replay. <#nezze>

Replay van?

Nem elég a goldspam, még többet akarsz?

Konkrétan a népek "jaj az arany miért csak a fizetõsök kiváltsága" reklamáció miatt lépte meg azt hoigy creditért is vehetõ legyen a goldlõszer.

Az eredményt most látod... és ezen még szeretnél rontani... 😊

IS3 is olyan ágyúval kezd...

Azért játszom vele mert rajta keresztül vezet az út a ST-1 és az IS-4 felé.Az is nevetséges hogy míg nem lesz meg a legnagyobb lövege addig ilyen KV-1S átütésû(175mm)ágyúval kell bohóckodni.A 10-esek ellen nagyon hatásos.Inkább csak körberöhögnek.Mondjuk tegnap sikerült valami 10-esbe belevernem vele 400-at de hogy hogy sikerült azt nem tudom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az "arany" lõszernek egy baja van, hogy irreálisan magas az ára.
Nem tudom, hogy ez mennyire hû történelmileg, de ha hasonló árszabása lenne mint a többi lõszernek, akkor szépen a helyére kerülne minden.

Nem lenne kuriózum, gazdagok kiváltsága, stb, csak egy másfajta lõszer, amit ugyanúgy meg kell tanulni használni, mint az összes többit.

Ha nálad mûködik a páncél, akkor a konteo elmélet alapján még a játék szerint is noob vagy akit fel kell buffolni, hogy egyáltalán életképes maradjon néhány másodpercig... 😄

Mennem kell sajna melóba :/ ráadásul még beteg is vagyok...
JeffDunham
Jössz harmadiknak szakaszba? VTEPS ts.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Amúgy meg nem kell játszani a KV-4el. Bár érdekes módon nekem pl az IS-4-esemet alig tudják átlõni. Van még E-100-am is azt is nagyon jól páncélozottnak érzem, sõt az IS-7et is. Tier5ben van KV-1, az is brutál szerintem.

KV-4-em nincs, de szerintem annak is elég magic armorja van...
Vagy inkább jól volt beforgatva!
Ja minap lötte át a KV-4 lövegpajzsát egy T-29 alaplõszerrel.Rossz helyre lõttél.

Ez költõi kérdés volt?

persze 😄 Múltkor 10-essel 2x pattantam a KV-4rõl. Az E-75 gyakorlatilag átlõhetetlen lett stb stb. Amelyiknek ráadásul HEAT az aranylõszere, azt a hajadra kenheted kb
Egy valami van ami nagyon a WG sara az aranylöszer.Azért tették elérhetõvé hogy többen vegyenek prémiumot,mivel alapfiókkal biztos nem lehet az aranyspam-et fenntartani.Ezzel megölték a játékban a nehéztankokat.A nevetséges az hogy 8-sok között többet érek el Hellcat-al vagy KV-1S-el mint KV-4-el.Most lényegében a sebesség a mobilitás számit nem a páncélozottság.

Akkor én hazudok...
Replay van róla?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jó ez a videó. Azért nem létezik a konteo, mert ilyen nincs és PONT. Ez meggyõzõ érv. Nem is értem, hogy gondolhattam az ellenkezõjére...

Lunki88
Én a múltkor egy M8A1 frontjáról pattantam a KV-1S 122-mm-esével szóval errõl ennyit. 😊
Köszönöm szépen!
Müxik 😊
Errõl a videóról csak annyit, hogy aki lejátszott már 10k játékot és még nem találkozott kilõhetetlen piros játékossal az vagy konstansan prémes vagy hazudik.
Tegnap vagy 8-an próbáltunk meg kiszedni egy low HPs AMX AC 48 TD-t és mindenhonnan pattantunk róla (ultra piros játékos volt). Én egy fullos t34-85 -el köröztem körülötte, de egyszerûen nem tudtam megsebezni.
Igen, noob vagyok, de azért mikor a seggét lõttem illett volna megdöglenie.

Másik nagy élmény tegnapról: elsõ tank szembe egy Hellcat, a KV-1S-el úgy pattantam a frontjáról hogy élmény volt nézni (nem volt forgatva, és közvetlenül elé gurultam ki), na innen már vágtam hogy veszíteni fogunk, be is jött. Legközelebb kilépek az elsõ ilyennél a meccsbõl és megyek másikba. (a hápogás nem érdekel, én akarok jól szórakozni abban az 1 órában amit naponta játszani tudok, és nagyban tojok mások szórakozására.)
Majd ma neki esek
Pedig fasza 😄
Múlthéten letöltöttem de nem vitt rá a lélek hogy játszak vele
Lunki88
Na egy ilyen lövés kb. 100-ból 1x sikerül. 😊
OFF

Amiben még tetszik, hogy könnyen irányítható, szóval, mintha Codoznék. És baromi jó dolgokat lehet benne csinálni. Pl ha már eléggé low a HP-d, keresni kell egy eldugottabb helyet, és megtudod javítani magad, ilyenkor legugol a Mech, kijön egy ilyen kis drón, és elkezd javítani téged. Nagyon állat 😄
OFF:

Gyerekek kurva jó játékot találtam 😄 A Mech Warrior online elég szarra sikeredett valljuk meg.

Steamen viszont van most egy hasonló játék: HAWKEN

Grafika elég szép és optimalizált is, mert az én gyengébb gépemen is maxon szépen fut. Ebbe inkább gépfegyverek vannak nem lézerek, de lehet késõbb az is lesz. Most free to play, hogy késõbb is az lesz, azt nem tudom. Mentem vele 2 kört nekem tetszik 😊
Hát akinek a nyolc nem hajnal... Brrrr... <#hehe>