World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyet!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hány ugráló négert posztoltam eddig?
Neeeem csak vitatom a megszokottat, a mainstream-et, mert vannak önálló elképzeléseim is.
Nem szabadon választhatóak a játékszabályok, nem közfelkiáltással dõl el egy-egy szabály érvényessége, és mint látszik a szabályok folyamatosan változnak.
És, igen, ha egy célt több úton is el lehet érni, és mindegyik út része a rendszernek, akkor nehogy már pár bebetonozott agyú megmondóember döntse el, hogy melyik a helyes út.
Bízzuk rá mindenkire, hogy mit választ. A lehetõség adott, vannak kitaposott talán nehezebb utak, és nyíltak újak, még nem tudni, hogy mennyire nehezek. :-)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Milyen taktikát szeretnél? Ne hagyd, hogy észrevegyenek és meglõjenek.. Ennél jobb per pill nincs.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Suba húzzál már ki egy olyan tankot ami legnagyobb részben a páncélra épít és nem olyan mozgékony. Meglátom mennyire lesz vele szórakoztató játszani. Semennyire és erre nem az idióta SerB féle dolog a megoldás, h ne játssz vele. Ha vki olyannal szeret, akkor had játsszon már vele és tudja kihasználni azt a rohadt páncélzatot. Nem mellesleg azt a maradék szükséges gondolkodást is kiöli az emberekbõl. Ezek szerint te is olyan lennél, aki lusta használni az agyát és egybõl tölti a goldot (már ha van rá pénze)? Igen látszik, h az új generáció tagja vagy és emiatt nem is értheted a dolgokat igazán. Bár ez nem biztos, h generáció függõ.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Tudomásul kell venni, mint egy változást, mint a reformációt, alkalmazkodni kell hozzá.
Ahogy írjátok a változás már megtörtént, a "gold" használat már általános.
Így talán értelmesebb lenne a kész tényeket elfogadva, arról diskurálni, hogy ebben a helyzetben milyen taktikai elemeket kell újra tanulni, milyen tankokat kell favorizálni, stb.
Mert vissza forgatni az idõ kerekét nem nagyon lehet. :-)
a ketto egyutt mar elgondolkodtatna mindenkit, h mikor hasznalja.
Ráadásul hiába a mozgékonyság, ha prém lõszerrel bárki, bármikor keresztüllövi. Egy az egy ellen nyilván a mobilis, nagy tûzerõvel rendelkezõ tank jönne ki gyõztesen, de ez a játék még mindig nem az ilyen küzdelmekrõl szól.
Amikorra én belenõttem a játékba, úgy pár ezer csata után, számomra már természetes volt, hogy találkozok a prém lõszerrel úton útfélen.
Így nincs összehasonlítási alapom a dicsõ múlt, és a prózai jelen között.
De meg tudok így is élni, így is élvezem a játékot, és számomra nem kuriózum a hatékony lõszer.
Viszont érzem annak a súlyát, hogy baromira drága, és csak ritkán használom. Amióta lejárt a prém accountom, azóta egyszer talán ha betöltöttem. De én kapom továbbra is, így ehhez alkalmazkodva játszom.
És látom, hogy az én tankjaim is hatékonyabbak lennének, ha rutinból használhatnám én is.
Ennyi. Úgy gondolom, hogy ez nem ördögtõl való gondolat. :-)
es mondjar mar legyszives egy uj taktikat egy lassu heavynek a goldspam aradat ellen. mert erre nagyon kivancsi lennek.
es rakj mar fel egy gold detector modot legyszives, es nezd mar meg a valtozatossag kedveert, h hany gold loszer lovest kapsz mar most, h szerinted draga a loszer ara. ami mar csak azert is neveteseges, mert a foylamatos tobbszazezer kredites akciok mellet, el sem tudom kepzelni, h kinek lehet draga, es miert.
Még szerencse... Így, hogy az eventek szarják a kreditet simán lehet aranyat spemmelni...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha a prém lõszert ugyanúgy tölthetnéd, mint az AP-t, akkor az lenne valóban sokaknál az alap lõszer.
Ez borítana sok eddig berögzült tudást, taktikát. Másként kellene kezelni a tankokat, alkalmazkodni ahhoz, hogy most már bárki bármiben használhat hatékonyabb lõszert.
Változna a tankok összetétele, a mozgékony nagy tûzerejû tankok dominálnának, sok minden változna.
És ez nem biztos hogy a játék kárára lenne. Nyilván akik már megszokták a jelenlegi statusz quot, azoknak újra kellene tanulni pár dolgot, de akik most kezdenek már ez lenne a természetes.
És sokan panszkodnak, hogy már most borulnak eddig megszokott dolgok a gold spam miatt, de az élet változik, alkalmazkodni tudni kell.
Konkrétan a népek "jaj az arany miért csak a fizetõsök kiváltsága" reklamáció miatt lépte meg azt hoigy creditért is vehetõ legyen a goldlõszer.
Az eredményt most látod... és ezen még szeretnél rontani... 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem tudom, hogy ez mennyire hû történelmileg, de ha hasonló árszabása lenne mint a többi lõszernek, akkor szépen a helyére kerülne minden.
Nem lenne kuriózum, gazdagok kiváltsága, stb, csak egy másfajta lõszer, amit ugyanúgy meg kell tanulni használni, mint az összes többit.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
KV-4-em nincs, de szerintem annak is elég magic armorja van...
Replay van róla?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Müxik 😊
Tegnap vagy 8-an próbáltunk meg kiszedni egy low HPs AMX AC 48 TD-t és mindenhonnan pattantunk róla (ultra piros játékos volt). Én egy fullos t34-85 -el köröztem körülötte, de egyszerûen nem tudtam megsebezni.
Igen, noob vagyok, de azért mikor a seggét lõttem illett volna megdöglenie.
Másik nagy élmény tegnapról: elsõ tank szembe egy Hellcat, a KV-1S-el úgy pattantam a frontjáról hogy élmény volt nézni (nem volt forgatva, és közvetlenül elé gurultam ki), na innen már vágtam hogy veszíteni fogunk, be is jött. Legközelebb kilépek az elsõ ilyennél a meccsbõl és megyek másikba. (a hápogás nem érdekel, én akarok jól szórakozni abban az 1 órában amit naponta játszani tudok, és nagyban tojok mások szórakozására.)
Amiben még tetszik, hogy könnyen irányítható, szóval, mintha Codoznék. És baromi jó dolgokat lehet benne csinálni. Pl ha már eléggé low a HP-d, keresni kell egy eldugottabb helyet, és megtudod javítani magad, ilyenkor legugol a Mech, kijön egy ilyen kis drón, és elkezd javítani téged. Nagyon állat 😄
Gyerekek kurva jó játékot találtam 😄 A Mech Warrior online elég szarra sikeredett valljuk meg.
Steamen viszont van most egy hasonló játék: HAWKEN
Grafika elég szép és optimalizált is, mert az én gyengébb gépemen is maxon szépen fut. Ebbe inkább gépfegyverek vannak nem lézerek, de lehet késõbb az is lesz. Most free to play, hogy késõbb is az lesz, azt nem tudom. Mentem vele 2 kört nekem tetszik 😊