World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No comment. Ez egy óriási ellentmondás....
ezért írtam nemrég hogy tök fura CW-n IS-4 HEAT-el lõni...
talpra nem szabad mert nem sebez míg az AP igen
viszont a HEAT sokkal szarabb szögben is átüti az enemyt, míg az APCR nem
Akkor szoktam pörgetni, ha event van, és szûk idõ alatt kell produkálni dolgokat.
Ott is ugyanúgy kell tudni ésszel játszani nem? ( Mondom ezt úgy, hogy még nem játszottam CW-n. )
Mi lenne, ha a max vihetõ lõszermennyiség mondjuk 10-15% a lehetne gold, és ez ökölszabályként minden fajta meccsre érvényes lenne.
Onnantól kezdve azt is megfontoltan, ésszel használná mindenki. Nem az ára, hanem a limitált mennyisége miatt.
És még a történelmi hûséghez is több köze lenne talán.
Ha egy ilyen szavazást kezdeményeznének a játékosok között, azt szívesen támogatnám.
Csak azért gondolom, mert az szeret nagyban elakadni a lánctalpban. Már emlegettem itt, egy full HP-s t62 akart kihirigelni, én fél hp-n ha voltam, ugyancsak t62-ben. Én nyomtam bele az apcr-t, õ meg goldozott a heattel. Mutogattam neki az oldalamat és szépen ki lett hirigelve.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
- Fél perccel a csata kezdete után telibekúr az arty.
- Beállok a kedvenc bokromba, de elfelejtem, hogy az adott tankon nincs hatodik érzék, mert átképeztem a legénységet vájárnak.
- Med útvonalon szembe jön a fél wermacht, E100-zal az élen.
- Jön 3 lila batchatban és análisan inzultál egy perccel a start után.
Közben lehet hozzá kommentár. Itt azt basztam el, hogy felmentem a hegyre lõni egyet. Itt azt, hogy bokornak néztem a waffentrógert. Itt meg azt, hogy rányomtam a csata gombra.
kb. 10 méterre voltam tõle, 90 fokban, vagyis totál az oldalamat látta
mégis belelõtt valahogy egy 0-ásat
Legalábbis én még olyat nem láttam ahol valaki epic fail videókat, vagy csak sima egyszerû vereségeken keresztül mutatta volna be, hogy mi volt a hiba, hol lehetett volna javítani, milyen dolgokra érdemes figyelni, hogy elkerüld a hasonló szituációkat stb. Pedig ezekbõl lehetne tanulni, nem az elõbb említettekbõl.
De ha valaki valami skillt is akar magáraszedni, akkor az a legegyszerûbb módja, hogy nem lépsz ki a csatából, hanem bentmaradsz mozizni...
tudod milyen jót röhögtem rajta? 😄DDDD
de sajna hiába írtam neki privátot, nem tudtam meg végül, hogy sikerült-e átlõnie az M103-at arannyal <#nemtudom>#nemtudom>
WOT nick: tepi1
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ennek ellenére néha mégsem tudom tûrtõztetni magam. Hiszen láttam pár epic replayt, amikben sikerült, hátha nekem is fog.
Sajnos többnyire nem. :-)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na ezt itt is nyugodtan bevezethetnék, hogy ne lehessen full goldot vinni.
Nekem az árával van bajom, hogy még ha csak 10% goldot lõnék el, akkor is ráfizetéses lenne sok csatám.
Mondom ezt úgy hogy benne vagyok a cbt-ben a kezdetektõl!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Te tényleg nem érted. Nem a változással, a reformokkal, az alakítgatással van a gond, hanem hogy mik ezek és milyen hatása van. Ott van pl. a kerítésen átlövés. Elõször azt gondoltam, h nem lesz jó. Most már jó dolognak tartom. A gold kreditért viszont soha nem lesz jó, max akkor ha tényleg korlátozzák a csatába bevihetõ mennyiséget vagy a sebzését.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem igazán erre gondoltam. A különbség annyi, hogy a politikusainkat magunk választjuk, így ha õk barmok, akkor sajna az a mi hibánk is.
Ez meg egy játék, amit nagylelkûen ingyen a rendelkezésünkre bocsájtottak mindenféle apró betûs kitételekkel, hogy a változtatás jogát fenntartják, és ezt mi elfogadtuk. Nem is tehettünk mást, mert ha nem fogadjuk el nincs játék.
Az meg benne van a pakliban, hogy bevételt akarnak vele generálni, így a beetetés után úgy módosítgatják, hogy azt generáljon. Ez van.
Csak kérdem.....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én még olyan netes játékot nem láttam, amit az eredeti formájában lehetett játszani sok éven keresztül.
De pont azt mondom, hogy NE tõlem tanuljatok játszani, mert NEM vagyok a szent grál birtokában.
Mindenki találja meg a maga útját, hol így hol úgy. Én csak azt mondom, hogy ne a WG-t utáljuk már, amiért a játékát formálgatja alakítja, kivesz betesz dolgokat, hanem tanuljunk meg alkalmazkodni az újdonságokhoz.
És ahogy Popey mondta is, hogy alkalmazkodik ezerrel, de egyben utálja is. Szíve joga.
Soha nem szabtam meg senkinek, hogy mi a helyes, mi a jó.
De úgy látom, hogy ez tõled nem áll távol.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én is próbálkozom hol ezzel, hol azzal, keresem a helyes döntéseket, és közben hol élvezem a játékot, hol meg bosszankodom. :-)
Az benne a szép, hogy nincs két egyforma csata. Akik az epic csatáikat kirakják tanulságként, azok sem úgy ülnek le játszani, hogy na most ezt a csatát oktató videónak fogom megcsinálni.
Játszanak sok százat, és ha az egyik nagy szerencsével tényleg brutálisan jóra sikeredett, azt elõveszik, kommentelik, és kirakják.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Másik meg ne gyere már állandóan ezzel a tudomásul vétel hülyeséggel. Tudomásul vettük és alkalmazkodtunk is hozzá, mert muszáj volt, de ne szabd már meg, h tetszik-e nekünk vagy sem. Kár is több szót fecsérelni rád. Menthetetlen vagy, ezt már bizonyítottad más témában is.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De tréfán kívül. Sok újdonság jött mostanában. Lehet morogni miatta, lehet ellenállni neki, abbahagyni a játékot, de annak semmi értelme.
Vagy egyeseknek lehet hogy az oldja fel a görcseit, ha tényleg abbahagyja.
De akik továbbra is szeretnénk játszani ezzel a játékkal, nekünk hasznosabb ha inkább az érkezõ változásokat beszéljük át, és az ahhoz alkalmazkodó játékmeneteket, taktikákat.
Én így látom.
Sõt tovább megyek. Még lõni sem kell, mert ha a veled szemben lévõ tanknak több a HP-ja, mint neked mindjárt fel is durranhatsz és ezzel neki adod az összes HP-dért járó kreditet és XP-t, hiszen úgy is õ nyerne ha lövöldöznétek.