World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mai napig végignézem a meccseim legalább 90%-át... Bár játszani jobban szeretek, mint nézni...XD
"randomisten minden eröfeszítése ellenére" és "full vesztes csatákat hoznak le"
No comment. Ez egy óriási ellentmondás....

Lunki88
Foxi ez neked biztos tetszeni fog. 😄
mivel az APCR és a HEAT mûködési elve teljesen más 😊
ezért írtam nemrég hogy tök fura CW-n IS-4 HEAT-el lõni...
talpra nem szabad mert nem sebez míg az AP igen
viszont a HEAT sokkal szarabb szögben is átüti az enemyt, míg az APCR nem
Hát, nézz szét jobban, tele van a net fasza videókkal, ahol "randomisten" minden eröfeszítése ellenére, full vesztes csatákat hoznak le igen jó játékosok. Igen, sok az "Average boy egyetlen szép csatája a 10k- meccsböl nagy adag mákkal, meg hülye ellenféllel füszerezve" videó is, de hogy nincsenek jó videók, az erös túlzás..
Sokszor bent maradok, mert érdekesnek ígérkezik a végkifejlet.

Akkor szoktam pörgetni, ha event van, és szûk idõ alatt kell produkálni dolgokat.

És CW-n miért ne?

Ott is ugyanúgy kell tudni ésszel játszani nem? ( Mondom ezt úgy, hogy még nem játszottam CW-n. )

Mi lenne, ha a max vihetõ lõszermennyiség mondjuk 10-15% a lehetne gold, és ez ökölszabályként minden fajta meccsre érvényes lenne.

Onnantól kezdve azt is megfontoltan, ésszel használná mindenki. Nem az ára, hanem a limitált mennyisége miatt.
És még a történelmi hûséghez is több köze lenne talán.

Ha egy ilyen szavazást kezdeményeznének a játékosok között, azt szívesen támogatnám.

Hát én ilyet fejbõl nem vágok. <#hehe>

Csak azért gondolom, mert az szeret nagyban elakadni a lánctalpban. Már emlegettem itt, egy full HP-s t62 akart kihirigelni, én fél hp-n ha voltam, ugyancsak t62-ben. Én nyomtam bele az apcr-t, õ meg goldozott a heattel. Mutogattam neki az oldalamat és szépen ki lett hirigelve.

Lunki88
Gondolom a lánctalpat találta el azért nem sebzett.
Pontosan.Én általában mozizok és buzdítom nyerésre a bentmaradtakat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

<#taps> Kéne csinálni ilyen minimal videókat.
- Fél perccel a csata kezdete után telibekúr az arty.
- Beállok a kedvenc bokromba, de elfelejtem, hogy az adott tankon nincs hatodik érzék, mert átképeztem a legénységet vájárnak.
- Med útvonalon szembe jön a fél wermacht, E100-zal az élen.
- Jön 3 lila batchatban és análisan inzultál egy perccel a start után.

Közben lehet hozzá kommentár. Itt azt basztam el, hogy felmentem a hegyre lõni egyet. Itt azt, hogy bokornak néztem a waffentrógert. Itt meg azt, hogy rányomtam a csata gombra.

ha az e-100 nagy gunja HEAT-et használ akkor igen....
kb. 10 méterre voltam tõle, 90 fokban, vagyis totál az oldalamat látta
mégis belelõtt valahogy egy 0-ásat
Jó oktató videó szerintem nincs is. Akik csináltak azok is kiválogatták a legjobb köreiket, aztán nyomattak alá valami kis magyarázószöveget, de ugyanakkor az egész körük azért sikerült jól, mert 29 retardáltal voltak együtt és pont rájuk esett a random isten áldása.
Legalábbis én még olyat nem láttam ahol valaki epic fail videókat, vagy csak sima egyszerû vereségeken keresztül mutatta volna be, hogy mi volt a hiba, hol lehetett volna javítani, milyen dolgokra érdemes figyelni, hogy elkerüld a hasonló szituációkat stb. Pedig ezekbõl lehetne tanulni, nem az elõbb említettekbõl.
De ha valaki valami skillt is akar magáraszedni, akkor az a legegyszerûbb módja, hogy nem lépsz ki a csatából, hanem bentmaradsz mozizni...

Heattel lõtt? 😊

hát én pont ezek miatt nem kapcsolom ki 😄
tudod milyen jót röhögtem rajta? 😄DDDD

de sajna hiába írtam neki privátot, nem tudtam meg végül, hogy sikerült-e átlõnie az M103-at arannyal <#nemtudom>
Hát oktató nemigen. <#hehe> Már ha valaki nem azt akarja megtanulni, hogy hogyan dögöljünk meg az esetek nagy százalékában. Ha mégis, az egyén mazochista.

Hát ez tényleg qrva jó !!! XD... Ezek miatt kapcsoltam ki a csetet. Totálisan ostoba, és mellé orbitális bunkó is. Soha nem fog önkritikát gyakorolni. Te csaltál, ez egyértelmü.😄 Tele van velük a játék. És majd valamelyik fórumon meg megírja, hogy kéken világító eröteret látott a tankod körül...XD. M 103-ra arany....LOL
Na én pont ezért kapcsoltam ki a chat-et.Azóta béke nyugalom.<#gonosz1>

WOT nick: tepi1

Igen, ezekbõl a fél százalékokból készülnek az epic oktató videók. <#vigyor0>

Hát az esetek fél százalékában bejön a nyomom elõre és ölök. A többiben otthagyom a lánctalpam. <#smile>

patchaou
Most látom hogy elindult a Blitz zárt bétája, de csak iOS-al, Androidról meg nem írnak semmit 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igen, ezt már megtanultam egy ideje. :-)

Ennek ellenére néha mégsem tudom tûrtõztetni magam. Hiszen láttam pár epic replayt, amikben sikerült, hátha nekem is fog.

Sajnos többnyire nem. :-)

Márpedig a WOT kegyetlenül bünteti a türelmetleneket.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

patchaou
Én sajnos nem tudok ilyen kollektívan gondolkodni. Amióta /15 éve/ leadhatom a voksom, soha nem azok nyertek akikre szavaztam. Szóval nem Én választottam õket... XD Na de nem akarok politizálni, elõzõ életemben biztos lazac voltam. És tudom hogy nem volt 100%-os a hasonlat, de azért a lényeg gondolom érzékelhetõ volt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

valakinek elgurult a gyógyszere 😄DD
Ennek lenne létjogosultsága, mert úgy tudom a valóságban is meghatározott lõszer összetétellel mentek a különbözõ célokra.

Na ezt itt is nyugodtan bevezethetnék, hogy ne lehessen full goldot vinni.

Nekem az árával van bajom, hogy még ha csak 10% goldot lõnék el, akkor is ráfizetéses lenne sok csatám.

Nem. Nálam a medek dominálnak, és sajnos nem vagyok elég türelmes, így sokszor találom magam a campelõ heavy-k kereszttüzében. :-)

Nem akarlak kiábrándítani de a wot komplexebb mint a wt szvsz.
Mondom ezt úgy hogy benne vagyok a cbt-ben a kezdetektõl!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

popey8
Ja minek a replay, még tanulhatnál belõlük vmit.

Te tényleg nem érted. Nem a változással, a reformokkal, az alakítgatással van a gond, hanem hogy mik ezek és milyen hatása van. Ott van pl. a kerítésen átlövés. Elõször azt gondoltam, h nem lesz jó. Most már jó dolognak tartom. A gold kreditért viszont soha nem lesz jó, max akkor ha tényleg korlátozzák a csatába bevihetõ mennyiséget vagy a sebzését.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az ötlet jó. Én is szívesen fotoszintetizálnék, csak nem vagyok elég zöld. :-)

Nem igazán erre gondoltam. A különbség annyi, hogy a politikusainkat magunk választjuk, így ha õk barmok, akkor sajna az a mi hibánk is.

Ez meg egy játék, amit nagylelkûen ingyen a rendelkezésünkre bocsájtottak mindenféle apró betûs kitételekkel, hogy a változtatás jogát fenntartják, és ezt mi elfogadtuk. Nem is tehettünk mást, mert ha nem fogadjuk el nincs játék.

Az meg benne van a pakliban, hogy bevételt akarnak vele generálni, így a beetetés után úgy módosítgatják, hogy azt generáljon. Ez van.

Valamint ne saját magunkat, amiért ezeket a vezetöket politikai analfabetizmustól, és- vagy érdektelenségtöl vezérelve demomratikus keretek között megválasztottuk, ezzel saját hülyéinket, meg tolvajainkat magunk fölé emeltük...XD. Egyébként jó volt amit ìrtál, találó...XD.
Nem te szoktál campelni a bázisnál top tier heavyként "védem a tüzérséget" dumával?
Csak kérdem.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

patchaou
Lehet hogy fog változni, de talán ott is elleszek vagy két évig amíg totál szét nem cseszik. Ráadásul a legnagyobb wotos probléma ott talán meg lesz oldva. Nem csak a szerencsétlen árkád mód lesz és remélhetõleg egy hc módban nem fognak szívesen játszani az olyan amõbák akiknek még a wot is túl bonyolult.

patchaou
Ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy ne a politikusokat utáljuk amiért minden drágább, és sokkal szarabbak a életkörülmények mint régebben, hanem inkább lépjünk az evolúciós létrán vagy 2-t és tanuljunk meg napfénnyel táplálkozni hogy ne legyünk éhesek...

Roger6
Te a saját utad a gold lõszerben látod? <#mf2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ne legyenek illúzióid. A WT is fog változtatni folyamatosan.

Én még olyan netes játékot nem láttam, amit az eredeti formájában lehetett játszani sok éven keresztül.

Nálam ki van kapcsolva a felvétel mód, így sajnos egyetlen felvétellel sem szolgálhatok.

De pont azt mondom, hogy NE tõlem tanuljatok játszani, mert NEM vagyok a szent grál birtokában.

Mindenki találja meg a maga útját, hol így hol úgy. Én csak azt mondom, hogy ne a WG-t utáljuk már, amiért a játékát formálgatja alakítja, kivesz betesz dolgokat, hanem tanuljunk meg alkalmazkodni az újdonságokhoz.

És ahogy Popey mondta is, hogy alkalmazkodik ezerrel, de egyben utálja is. Szíve joga.

Szerintem te a konstruktív gondolkodást csak hírbõl ismered.

Soha nem szabtam meg senkinek, hogy mi a helyes, mi a jó.

De úgy látom, hogy ez tõled nem áll távol.

hagyjuk mar ezta bullshitet. amikor egy ket tierrel kisebb medium atlo goldal celzas nelkul szembol egy heavyt aminek a lenyege a pancelzata lenne, nincs ertelme semmiylen taktikarol beszelni.
Roger6
Kíváncsivá tettél, tölts fel egy replay-t, oktató replay-t.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

milyen kivaltsag ember?? a bekapott lovesek 80% gold ammo! rakjal mar fel egy kibaszott gold detectormodot!!!!
Ezt nem tudom bevállalni, mert nincs frankó, mindenkire érvényes 100% biztos módszerem.

Én is próbálkozom hol ezzel, hol azzal, keresem a helyes döntéseket, és közben hol élvezem a játékot, hol meg bosszankodom. :-)

Az benne a szép, hogy nincs két egyforma csata. Akik az epic csatáikat kirakják tanulságként, azok sem úgy ülnek le játszani, hogy na most ezt a csatát oktató videónak fogom megcsinálni.

Játszanak sok százat, és ha az egyik nagy szerencsével tényleg brutálisan jóra sikeredett, azt elõveszik, kommentelik, és kirakják.

"Konstans prémesek, sérthetetlen pirosak, drága aranylöszer" ??? LOOOOL Szép nap lesz ez a mai is... The só maszt gó an...XD. De csitt, nincs spam.Hü de nehéz lesz megálni....XD
Kössék a betárazható gold mennyiségét CW-n kívül a tank saját hp-jának másfélszereséhez. Akkor nem szólok egy szót sem, mert rá lennének kényszerítve a népek a mérlegelésre.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igazad van. Milyen taktikára gondoltál?
patchaou
Én már alig várom hogy jöjjön a konkurencia, úgy itthagyom a wotot hogy csak nyekken 😊 De addig ez van, még elbalfaszoskodok, de nem fogok olyan tankokkal játszani amik nem tetszenek csak azért mert a wg az agyatlanoknak kedvez. Én nem ilyen sikamlós, meg minden divathoz alkalmazkodó fából lettem faragva.

popey8
Úgy látom az agyad még nem ébredt fel a szundikálásból vagy te ennyire nem használod? No offens, de látszik, h az átlag playerek táborát erõsíted. Nyíltak új utak ez igaz. Mennyire nehezek? Goldot spammaleni nem nehéz, szal semennyire. Többek közt ezért tart most ott a játékosállomány szellemi színvonala, ahol tart.

Másik meg ne gyere már állandóan ezzel a tudomásul vétel hülyeséggel. Tudomásul vettük és alkalmazkodtunk is hozzá, mert muszáj volt, de ne szabd már meg, h tetszik-e nekünk vagy sem. Kár is több szót fecsérelni rád. Menthetetlen vagy, ezt már bizonyítottad más témában is.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Erre mondják, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz. :-)

De tréfán kívül. Sok újdonság jött mostanában. Lehet morogni miatta, lehet ellenállni neki, abbahagyni a játékot, de annak semmi értelme.
Vagy egyeseknek lehet hogy az oldja fel a görcseit, ha tényleg abbahagyja.

De akik továbbra is szeretnénk játszani ezzel a játékkal, nekünk hasznosabb ha inkább az érkezõ változásokat beszéljük át, és az ahhoz alkalmazkodó játékmeneteket, taktikákat.

Én így látom.

Ez sajnos így is van, csak sajnos ezzel a WG leszarozza az eddigi munkáját. A tankok páncéljainak valós és leginkább effektív modellezése nem kis munka lehetett. Ha mindenki arany lõszerrel puffogtatna, akkor semmi szükség nem lenne a páncélzatra.

Sõt tovább megyek. Még lõni sem kell, mert ha a veled szemben lévõ tanknak több a HP-ja, mint neked mindjárt fel is durranhatsz és ezzel neki adod az összes HP-dért járó kreditet és XP-t, hiszen úgy is õ nyerne ha lövöldöznétek.
Most mond már el légyszíves hogy a gondolkodást miért kell kiõlni a játékokból.Ja hogy butábbak lettek az emberek és gondolkodni luxus,vettem észre.