World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
gondolj bele, hol érné ez meg nekik?
azért a WG egy profitorientált vállalkozás, az õ érdekük, hogy minél többen minél többet fizessenek, ezt erre ez a gold lõszer mizéria tökéletesen alkalmas
azon csodálkozom, hogy a fizetõs prémium account nem jár több elõnnyel, mint pl. pontosabb célzás, kisebb esély motortûzre, nagyobb esély pattogtatásra stb...
akkor még több núb venné, még nagyobb lenne a haszon
remélem ilyen nem lesz, nem akarok ötleteket adni nekik <#idiota>#idiota>
|Származási hely: Degec|
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
azaz ma akarmikor is kezdodhet.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
szopóágon voltam vajon? 😄
alig várom a mai napot 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha átütsz egy helyen, lehet beadja a 25% random a minimumot mondjuk 3x, és lehet csak 1x a maxot. Az is lehet hogy 4x adja be a maxot. Ilyen a 25% random. Én itt választom el a komolyságot a játéktól. Itt a határ ezen a ponton.
Ha lehetne én eltöröltetném ezt a 25% ot.
számtalanszor futottam bele, hasonló esetbe
szépen leszedegetem a hp-t 100%-ról 10-20%-ra és onnantól átlõhetetlen az ellen
egyszerûen nem hiszem el, hogy a random pont akkor kezdi el félrevinni a lövéseimet, ráadásul egymás után 3-4-szer
ja, és persze ahogy írtad, a majdnem kinyírt ellenségnek nincs ilyen gondja
engem simán szétlõdöz
személyes összeesküvés elméletem szerint engem azért szokott így büntetni, mert még sosem fizettem a játékért, és a kreditér vásárolható gold lõszer csábításának is ellenállok, mert az lenne a prémium account elõszobája
persze lehet, hogy az egész csak paranoia
|Származási hely: Degec|
Nyilván a sávokat hasból írtam, majd ha valaki ilyet tervez kiszámítja, hogy lenne igazságos.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ugyanez igaz mindegyikre, tehát elõbb-utóbb mindenki bekerül a tényleges képességeinek megfelelõ sávba.
Ne ragaszkodjunk a színekhez, legyen mondjuk 4 kategória:
0-500 effi
500-1000 effi
1000-1500 effi
1500-felett
Ezek szerintem biztosítanának annyi játékost, hogy ne kelljen várni, és a képességek is valamelyest ki lennének egyenlítve.
Segítek gondolkodni: a lilák kb egyjegyû %-ot tesznek ki a szervereken a játékosok összlétszámához képest. Az ugye nem járható út, hogy egyesek pusztán a képességeik miatt várjanak 3 percet mert nincsenek hozzájuk hasonló képességû játékosok. Ezért valószínûleg be kellene rakni egy bizonyos szórást akikkel összekerülhetnének. Szóval a lila "invázió" valószínûleg kiegészülne szép nagy számban kékekkel, olyanokkal mint te is vagy (ezek szerint, ha neked ez a színed). Szóval 2 lehetõséged lesz egy csatában. Vagy kitömnek goldal és te leszel a siemka-huszár a csatában, vagy futhatsz a dmg-ért. Mert olyan már nem lesz, hogy meghatározó erõvé fogsz válni bármikor is. A slussz poén, hogy a wn-ed persze drámai mértékben lecsökken, szóval egy hosszabb rövidebb szopószakasz után lecsúszol a sárgákhoz, ahol meg már szép számmal pirosakkal is együtt leszel, szóval ugyanott tartasz majd ahol addig is, nem oldódott meg semmi, de legalább ezalatt az idõ alatt sem élvezted a játékot és még romlott is minden értéked...
Ez lenne a lényege....
Egyébként pont emiatt nem lenne annyi lila, mint eddig, hiába mennek platoonban WT E100 akkal, ha az ellenél is hasonlóak vannak..
Most mi van? Jön egy ilyen platoon, és hárman ledarálnak..
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ