World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szívesen mindenkinek😊 Ha tudom majd a többit azt is írom.
Még 200 és lesz ingyen klánom! xD

50 arany bepottyant, köszi.

köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Köszi! 😊

TWEETSTANKSWGLGRANDFINAL
okosszöszi26
szerintem az ilyen álmodozásnak nem sok alapja van
gondolj bele, hol érné ez meg nekik?
azért a WG egy profitorientált vállalkozás, az õ érdekük, hogy minél többen minél többet fizessenek, ezt erre ez a gold lõszer mizéria tökéletesen alkalmas
azon csodálkozom, hogy a fizetõs prémium account nem jár több elõnnyel, mint pl. pontosabb célzás, kisebb esély motortûzre, nagyobb esély pattogtatásra stb...
akkor még több núb venné, még nagyobb lenne a haszon
remélem ilyen nem lesz, nem akarok ötleteket adni nekik <#idiota>

|Származási hely: Degec|

WG-el kapcsolatba már senki sem hisz a mesékben,DE BÁRCSAK AZT ADNA 😊
Adna egy Object 907 et! 😄DD

Bónusz kódos témában:

Ma elvileg lesz aktiválva kód érdemes délután 4 körül sasolni
3 weboldalt aktivált a wg ezek közül nagy eséllyel az egyik ma bekerül
(még csak a weboldal aktív,maga a kód nem)

1 kód
2 kód
3 kód
Akit érdekel, annak mondom, hogy a tegnap emlegetett Armored Warfare-re már lehet rendesen regisztrálni, nem 503-at ad.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ma lesz elvileg! Majd este felé.

Ok.

fr-en ennyi van kint: According to Storm, Test 9.0 will come tomorrow.

azaz ma akarmikor is kezdodhet.
Arról továbbra sincs semmi infó, hogy lesz-e ma tesztszerver, vagy én tudom rosszul? Hátha ez mást is érdekel, mint a ki hányszor vesztett ma siránkozás.

*szumóbirkózás

Szerintem van egy mégegyszerûbb megoldás. Mindenki vihetne magával 1 repeszlõszert, aztán annyi. Utána meg mehetne a szomóbirkózás. Nincs kemp, nem kellene félni az artitól, goldtól, nincsnek weakspotok, nem kell tartani az ammo racktõl. Hihetetlen mennyi elõnye lenne...

voivod32
Így van! Korlátozni, mondjuk 10% ra az össmennyiségnek. Kritikus esetben lehetne használni, de nem lehetne vele egy egész hadosztályt kivégezni!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nagyon egyszerû lenne a megoldás. Egyszerûen le kéne korlátozni mennyi aranylõszert vihetne magával az adott tankon az adott játékos vagy totál számûzni randomból a goldot. Másik helyeken bõven megfér.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tegnapi nap: 28.57% 😄
szopóágon voltam vajon? 😄
alig várom a mai napot 😊
voivod32
Van, de , hogy melyik az a sok közül?

Minek változtatni? A skuló legritkább esetben oda csapódik be ahova a célkereszt mutat. ERgó a szórás változtatja helyetted a becsapódás helyét.

replay van-e?

Közelebb mész, nagyobb pen. Nekem 2 napja volt ilyen IS6 al. AP val szépen fullról leszedtem KV4 et front harcba utána gyönyörködtem ahogy bounceol ugyan ott a páncélja minden lövés. Döntsd el fejbe hogy tudomást veszel róla vagy sem. Így egyszerûbb a játék. <#smile> Lehet ilyen neked is. Épp lõnének ki aztán pattogsz össze vissza. Ezt a mester tudja legjobban. <#hawaii>

okosszöszi26
eggyel több indok, hogy ne költsem rá a pénzt

voivod32
Ez világos, de a négy lepattanó 25%-a, pontosan egy lövés, aminek azért illett volna átütnie! Ez egyszerûen noobvédelem!

patchaou
Ha vásároltál volna már prémet vagy goldot, akkor pedig tisztában lennél vele, hogy teljesen mindegy. Ugyanúgy adja a szarságokat prémmel mint nélküle, csak az ikszpé és a kredit több. Lehet hogy ez hihetetlen azoknak akik még nem vettem prémet, de így van. Sõt a mm sem kedvez a prémeseknek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a lyuk csak grafikai elem! semmi egyeb!!!
Az átütésre,sebzésre,pontosságra mind érvényes a 25%.

Ha átütsz egy helyen, lehet beadja a 25% random a minimumot mondjuk 3x, és lehet csak 1x a maxot. Az is lehet hogy 4x adja be a maxot. Ilyen a 25% random. Én itt választom el a komolyságot a játéktól. Itt a határ ezen a ponton.

Ha lehetne én eltöröltetném ezt a 25% ot.

voivod32
De ott van az oldalán a lyuk, ahol 4x átütöttem elõzõleg! Nem az lenne a logikus, hogy ötödszörre is vinnie kellene?

😄DDDDDDDDDDDDDD

Pont ez a kulcs, sose szabad ugyanoda lõni, én mindig változtatom.

okosszöszi26

számtalanszor futottam bele, hasonló esetbe
szépen leszedegetem a hp-t 100%-ról 10-20%-ra és onnantól átlõhetetlen az ellen
egyszerûen nem hiszem el, hogy a random pont akkor kezdi el félrevinni a lövéseimet, ráadásul egymás után 3-4-szer

ja, és persze ahogy írtad, a majdnem kinyírt ellenségnek nincs ilyen gondja
engem simán szétlõdöz

személyes összeesküvés elméletem szerint engem azért szokott így büntetni, mert még sosem fizettem a játékért, és a kreditér vásárolható gold lõszer csábításának is ellenállok, mert az lenne a prémium account elõszobája
persze lehet, hogy az egész csak paranoia

Toby0501

#298788 😊

Ebben valószínûleg benne vannak azok is akik csak kipróbálták és 10 csata után törölte...

Nyilván a sávokat hasból írtam, majd ha valaki ilyet tervez kiszámítja, hogy lenne igazságos.

Ma délelõtt is jót játszottam,nem messze álltam attól hogy kibaszom a monitort az ablakon.Agyhalott hegyek.Arty hegyek.Kigyulladás felsõfokon.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mi ebben az uj? ez mar azota igy van h bejottek a skillek.

voivod32
Bassza meg a kurva élet! Beraktak valami olyan skillt, ami megötszörözi a tank páncálját, ha a HPja 10% alá esik?! Mert lassan azt kell gondolnom! Olyan nincs, hogy lövöm az ellenfelet, full hp-ról leszedem 80 HP-ra, aztán amikor már csak egy lövés kellene neki, akkor sorozatban 4szer pattanok az oldaláról, holott ugyanoda lövök, mint addig! Õ persze nem pattan az én homlokpáncélomról, és kilõ a faszba! Én Type 58-al az ellenfél T-34/85-el volt.)

Múltkor láttam valahol egy statisztikát, hogy a playerek közel 80%-a az 1500-as régió alatt van... Ha ez igaz, akkor a felsõ határnak minimum 1000 v. 900 felett kellene kezdõdnie és a többi 3 kategóriának a 0-900-as részen kellene osztoznia... Szóval az egész nem ér kb semmit

noch dazu, ha 1500 feletti vagy és romlik az értéked, lejjebb kerülsz egy kategóriával a "gyengébbek közé" ahonnan simán vissza tudod magad küzdeni.

Ugyanez igaz mindegyikre, tehát elõbb-utóbb mindenki bekerül a tényleges képességeinek megfelelõ sávba.

Még nincs tesztszerver? Mintha valaki azt mondta volna ma lesz, de nem láttam hírt se róla. Van valami infó?

Nem értek egyet.

Ne ragaszkodjunk a színekhez, legyen mondjuk 4 kategória:

0-500 effi

500-1000 effi

1000-1500 effi

1500-felett

Ezek szerintem biztosítanának annyi játékost, hogy ne kelljen várni, és a képességek is valamelyest ki lennének egyenlítve.

Jajj a kis naív, néha megértem a WG-t miért is potyogtatnak szagos barna darabkákat a játékos fejére meg azok véleményére. Ez egy tipikus olyan felvetés amit a logikátlanság szült...
Segítek gondolkodni: a lilák kb egyjegyû %-ot tesznek ki a szervereken a játékosok összlétszámához képest. Az ugye nem járható út, hogy egyesek pusztán a képességeik miatt várjanak 3 percet mert nincsenek hozzájuk hasonló képességû játékosok. Ezért valószínûleg be kellene rakni egy bizonyos szórást akikkel összekerülhetnének. Szóval a lila "invázió" valószínûleg kiegészülne szép nagy számban kékekkel, olyanokkal mint te is vagy (ezek szerint, ha neked ez a színed). Szóval 2 lehetõséged lesz egy csatában. Vagy kitömnek goldal és te leszel a siemka-huszár a csatában, vagy futhatsz a dmg-ért. Mert olyan már nem lesz, hogy meghatározó erõvé fogsz válni bármikor is. A slussz poén, hogy a wn-ed persze drámai mértékben lecsökken, szóval egy hosszabb rövidebb szopószakasz után lecsúszol a sárgákhoz, ahol meg már szép számmal pirosakkal is együtt leszel, szóval ugyanott tartasz majd ahol addig is, nem oldódott meg semmi, de legalább ezalatt az idõ alatt sem élvezted a játékot és még romlott is minden értéked...

"kék" effivel nyilván kékekkel tenne össze..

Ez lenne a lényege....

Egyébként pont emiatt nem lenne annyi lila, mint eddig, hiába mennek platoonban WT E100 akkal, ha az ellenél is hasonlóak vannak..

Most mi van? Jön egy ilyen platoon, és hárman ledarálnak..

Egyetértek. Szétvágna az ideg, ha mindig a lila effisek legalján csücsülnék a kis kékecske színemmel. Így is utálom, hogy a lilák 90%-a csak goldot használ. De még a LEó1-el is. Meg flenkelni már nem is flenkel senki, csak a gold!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

én örülök, hogy nincs skill alapú mm. rosszul is lennék ha wtf e100-ak, fv td, meg hülye medek aranyspamjében lehetne csak gurulnom...

bár már ott tartanánk...