World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
j0nNyKa
Kösz a büntetõpontot, baszom azt az érzékeny lelkedet! Idejöttél, igazságot osztani? Te vagy az iskolában a pedáns tanuló?
Akkor legyél kedves az ilyen arrogáns barmokat is pontozni, mint például TomDantes, aki ilyen megnyilvánulásokra kényszeríti az embert, a nagyképû, öntelt, lekezelõ, flegma, tudálékos szövegével! Nen csak vulgáris szavakkal lehet egy embert megbántani! És õ ennek mestere. További szép napot seggarc!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Annak aki kódozik szintén : úgy nézem akkor is beadja, ha idõtúllépést ír ki, úgyhogy nem kell újrapróbálni. Nekem legalábbis mindíg kiírta hogy :"Connection timed out, please try again", ennek ellenére mindíg hozzáadta az 50 goldot.
Egyébként pedig köszönöm szépen ismét !!!
Na jó. Figyelj már egy kicsit. A 25% nem azt jelenti, hogy négybõl egy fog lepattanni, hanem azt hogy 25% az esély rá. Vegyünk egy egyszerûbb példát. Feldobsz egy érmét. 50-50% az esély, hogy fej vagy írás legyen. Ez nem azt jelenti, hogy 10-bõl 5-ször 5-ször meg írás. Lehet mind a 10 alkalommal fej lesz. Érted? A pénzérmét se manipulálja senki!

Vagy másik példa. Van egy doboz. Benne négy színes golyó. Kék, zöld sárga, piros. Húzol egy golyót, és vissza teszed. Megcsinálod négyszer. Ez nem azt jelenti ,hogy egy alkalommal piros, másodikra sárgát, harmadikra zöldet, stb-t húzol. Lehet mindegyik alkalommal ugyanolyan színû lesz.

Világos ez?

voivod32
Át KELLETT vinnie! Az oldalát lõttem! De az egészben az a figyelemreméltó, hogy miért pont akkor kezdett pattogni, amikor már csak egylövéses volt? Addig nem játszott közre a random faktor? Vagy pont akkor pluszolta az átütési esélyt, amikor átütött, azután(amikor egy átütés hiányzott), átváltott negatívba?

Valószínûségszámításból egyes. Leülhetsz. XD...
voivod32
A 4-nek, 1 a 25%-a. Nem igaz, te balfasz? Szerintem a 4-nek a 25 %-a , pont egy. Ennyiszer illett volna átlõnie, miután 3x lepattant.

j0nNyKa
flamekeltõ hszeket töröltem, maradjunk topicnál, köszi <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

azert miert nem reklamalsz h 4bol 4x elotte meg atvitte? 😊

WGLGRANDF1NALROLLSOUTONFB

Most aktiváltam egy ilyet!

voivod32
Milyen random faktor az, amikor egymás után, 4-bõl 4-szer átviszi a tank oldalát a lõszer, de amikor már csak egy lövés hiányzik, akkor 4szer lepattan ugyanonnan?! Ez hol 25%?!

Viszont te rájöttél Sherlock. A WG-sek egyszerûen nem bírják átb@szni a magadfajtákat, és minden rohadt csalásuk kiderül...<#taps>
Sunsetjoy
SHARES1MAGESWGLGRANDF1NAL <- ez is megy.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Valóban félreértettelek. De, szerintem aki jó játékos és free xp-bõl átugrik egy csomó tankot az nem az elsõ accját húzza, szerintem ezért van jó statja.
Terawatt
Köszi ezzel mûködött ! 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

félreértettél, nem a prémmmel ad elõnyt, az hamar kiderülne. Annál fifikásabbak, a világ arra hamar rájönne statisztikákból. Hanem egyes tanktípuson sokat költessz free yp-t és azt történetesen aranyból fedezed. Na ennél ad elõnyt annak aki költ. vagyis berakja õket top játékosokkal körülvéve és a randommal is játszik kicsit hogy ne löhesd át könnyen. Én mindíg megnézem csata után akit rohadtul nehezen lövök át és sokat pattogok hogy mikkel játszott eddig és szinte mindíg bebizonyosodtam hogy foghíjjas a fejlesztése, magyarul tolja a zsét fejlesztésre és sok takot átugrik freebõl.
Próbáljátok a kódot a http://worldofwarplanes.eu/ n ha time outol!

Beadja úgy is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

egy tipp:
lépjetek be wowp-re és ott aktiváljátok
azonnal sikerül
Fogalmad sincs... Tényleg, hogy mûködik a Volgád? Megvan még, vagy már tönkrement a szovjet technika?

ja ráfrissítettem a profilomra, tényleg meagdja. De ez is 50et ad.

WoT: Nishizumi77

Látom a konteó az új kedvenc szavad.
Nincsen persze. Ott van a lõszeres videó amit a WG csinált. Arról beszélek. Meg tisztán emlékszem még Serb is trollkodott vele hogy lehet 20 mm es páncélról is pattanni. Arra akartam utalni hogy sokan fps be érzik magukat meg pont lövészetbe.

Sherman0070
Nekem adott vagy 100 aranyat. Lehet hogy többször bevette? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Olvass utána ,hogy mûködik az átütés, lepattanás, de tök mindegy, mert úgy megmagyarázod, hogy nem úgy van, aki konteós arra semmi nem hat.

Nekem time outozott meg incorrectezett de megadta az 50 goldot.

nekem folyamatosan connection timeout az aktivalas soran..
Sherman0070
Nekem úgyis beadta

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

kicsit terhelve lehet az oldal "connection time out".

Abban biztos vagyok, hogy neked sincs sok sütnivalód az ilyen dolgokhoz.

TomDantes: Na akkor magyarázd el nekem ez miért lehetséges? Mi az a szabály ami indokolja ezt?

/! HÉTVÉGI AKCIÓ /!

------------> A harcos útja <------------

¤ 3x-os exp a napi elsõ nyertes csatákért
¤ 50% extra kredithozam minden normál Japán jármûnek tier II - V-ig.
¤ 30% árkedvezmény minden normál Japán tier VI és VII jármûre

Küldetések

1.:
Feladatok:
¤ Pusztíts el legalább 2 Japán jármûvet a csata alatt
Feltételek:
¤ Minimum Tier IV-es tankkal teljesíthetõ
¤ Csak random csatában teljesíthetõ
¤ Bármennyiszer teljesíthetõ
Jutalom:
¤ 50,000 kredit

2.:
Feladatok:
¤ Nyerd meg a csatát
¤ Légy az elsõ 5 legtöbb exp-t szerzõ játékos között a csapatban
(Csak azon jármûvekkel lehet teljesíteni melyekkel elõzõleg a napi elsõ nyertes csata már le lett játszva.)
Feltételek:
¤ Csak Japán tankokkal teljesíthetõ
¤ Csak random csatában teljesíthetõ
¤ Egy nap csak egyszer teljesíthetõ
¤ Egy jármûvel csak egyszer teljesíthetõ
Jutalom:
¤ 3x-os exp a csatáért

3.:
Feladatok:
¤ Érj el összesen 25,000 exp-t
¤ Légy az elsõ 10 legtöbb exp-t szerzõ játékos között a csapatban
Feltételek:
¤ Csak Japán tankkal teljesíthetõ
¤ Csak random csatában és csapatharc módban teljesíthetõ
¤ Egy nap csak egyszer teljesíthetõ
Jutalom:
¤ 75,000 kredit

Az akció idõtartama:
Március 22. reggel 06:10-tõl Március 25. reggel 06:00-ig.

¤ ScorpionLord ¤
Vagy csak nem elsõ accja volt, használt xvm-et és tudta, hogy mit kell csinálni. Én használok prémet, és semmi elõnyét nem észlelem a +50%-os bónuszokon kívül (23k).
SHARES1MAGESWGLGRANDF1NAL

Most másolták streamen!

De te meg azt nem érted meg végre, hogy ha naponta legalább egyszer nem írnak ide be valami bödületes konteós faszságot az sg-re, nem tudnak majd este nyugodtan aludni ? XD. Kurwawégé !...XD

De, valószínûleg az a traktor az.

Easter egg:
Nézzétek meg a VK-s képen a háttérben, bal oldalon álló tankokat:
kép

Csak nem?
Vicces hogy sokan tankos játékkal játszanak és nem soknak van gõze a ballisztikáról.

Ebbõl is látszik mennyire kurvára nem ismered a játékot, de pofázni azt tudsz.

Új kód facebookon, 1 perce se rakták fel addig vigyétek míg meleg, már aktiváltam is 😄

WGLGRANDF1NALROLLSOUTONFB

Azért pattansz a 270-es átütéseddel a 30 mm nem döntött páncélról, mert ott a +-25% is. Ezt se hagyd ki...

Semmiféle anomália nincs. Az ilyen esetre a magyarázat a random faktor. Ezt tényleg annyira nehéz megérteni? Nem hiszékenység, hanem a játékmechanikának a része a random faktor.

Olyan is simán elõ fordulhat, hogy a vérvörös csapat ledarálja a zöld csapatot, bár én ilyet még nem láttam. De amik módosítják a dolgot:
-random faktor
-gold lõszer
-szerencse
-jó játékos is játszhat rosszul
-rossz játékos is játszhat jól

Ez talán logikusabb. De tök mindegy, aki hinni akar ebben faszságban azt úgyse lehet meggyõzni.

Sherman0070
A vörösök azért nyernek mert úgymond leRUSHolnak minket. A másikba meg egyetértek hogy 10% alatt mindig pattog Pl. 1M re van tõlem 1 lövésre van a haláltól ugyanoda lövök ahol azelõtt átvitte erre lepattan...

Sherman0070
Nem fogjátok elhinni mi történt velem. T49-el Ammorackeltem egy TigerI-et és leszedtem 1500 HP-ját 😄 <#vigyor2>

Ugye ugye??? Az összeesküvés elméletes cikk, amit a wotinfo-n lehetett olvasni, ha nem is minden részét, de ezt az egyet írtam is itt, hogy ezzel bárkivel vitába szállnék. Igenis van olyan hogy 10% hp alatti tankokat nem enged kilõni a játék!!! Ilyenkor nem értem Cleverland-et és Ph3lan-t akik a videókban megcáfolták ezeket. Minden tiszteletem az övék, de küldjetek nekik replayeket errõl a b*zi anomáliáról, és gyõzzétek meg õket. Szegények, annyira hisznek.. Annyira a játékkal vannak.
Meg számomra az a másik rejtély, hogy a piros (vérvörös) csapat ledarálja a zöld csapatot, de nem gyengén.

semmire nem lenne jó akkor megint a WOL lenne a neve
Sherman0070
Dejó lenne ha ma kijönne a 9.0 😄

"azon csodálkozom, hogy a fizetõs prémium account nem jár több elõnnyel, mint pl. pontosabb célzás, kisebb esély motortûzre, nagyobb esély pattogtatásra stb..."
Miért? Honnan tudod hogy nem csinálták már meg ? Annyi patch halmazt dobáltak már ki hogy suttyomba kevergethetik a lapokat. Én sosem felejtem el mikor mentem anno pár hete egy norvég gyerekkel egy csatát aki végigkempelte az egész idõt, semmit sem csinált, megnéztem a statját csata végén 60% volt. Garázsa tele mindenféle prémtankkal, T57-ig úgy jutott el hogy sehol nem volt a statban az út ezekhez a jármûvekhez, sehol M7,T71,T69, még T54E1-el se ment egy kört se és megvolt neki a T57. Mindet kihúzta a gyerek egy kör nélkül free Xp-bõl. Leo-1 detto ugyanezt eljátszotta, Vk3002d,Indian,Leo PA, sehol nem volt a garázsába és ott ült a Leo-1-ben végigkempelve a végén jött elõ amikor már megnyerték a csatát. Én akkor döbbentem rá hogy így is lehet szép szinesnek lenni. Norvég gyerek, tele pénzel(vagy szülöi háttérrel) nem kinlódik hetekig mint mi.
Szerintem meg vannak ilyen elõnyei. Amikor vettem prémiumot, arányaiban sokkal kevésbé éreztem a szívatást.

Regisztráltam is.<#smile> Megnézzük mi lesz belõle...
Köszönöm szépen. 😊
popey8
Köszi.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png