World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz a büntetõpontot, baszom azt az érzékeny lelkedet! Idejöttél, igazságot osztani? Te vagy az iskolában a pedáns tanuló?
Akkor legyél kedves az ilyen arrogáns barmokat is pontozni, mint például TomDantes, aki ilyen megnyilvánulásokra kényszeríti az embert, a nagyképû, öntelt, lekezelõ, flegma, tudálékos szövegével! Nen csak vulgáris szavakkal lehet egy embert megbántani! És õ ennek mestere. További szép napot seggarc!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Egyébként pedig köszönöm szépen ismét !!!
Vagy másik példa. Van egy doboz. Benne négy színes golyó. Kék, zöld sárga, piros. Húzol egy golyót, és vissza teszed. Megcsinálod négyszer. Ez nem azt jelenti ,hogy egy alkalommal piros, másodikra sárgát, harmadikra zöldet, stb-t húzol. Lehet mindegyik alkalommal ugyanolyan színû lesz.
Világos ez?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Most aktiváltam egy ilyet!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
lépjetek be wowp-re és ott aktiváljátok
azonnal sikerül
WoT: Nishizumi77
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
TomDantes: Na akkor magyarázd el nekem ez miért lehetséges? Mi az a szabály ami indokolja ezt?
------------> A harcos útja <------------
¤ 3x-os exp a napi elsõ nyertes csatákért
¤ 50% extra kredithozam minden normál Japán jármûnek tier II - V-ig.
¤ 30% árkedvezmény minden normál Japán tier VI és VII jármûre
Küldetések
1.:
Feladatok:
¤ Pusztíts el legalább 2 Japán jármûvet a csata alatt
Feltételek:
¤ Minimum Tier IV-es tankkal teljesíthetõ
¤ Csak random csatában teljesíthetõ
¤ Bármennyiszer teljesíthetõ
Jutalom:
¤ 50,000 kredit
2.:
Feladatok:
¤ Nyerd meg a csatát
¤ Légy az elsõ 5 legtöbb exp-t szerzõ játékos között a csapatban
(Csak azon jármûvekkel lehet teljesíteni melyekkel elõzõleg a napi elsõ nyertes csata már le lett játszva.)
Feltételek:
¤ Csak Japán tankokkal teljesíthetõ
¤ Csak random csatában teljesíthetõ
¤ Egy nap csak egyszer teljesíthetõ
¤ Egy jármûvel csak egyszer teljesíthetõ
Jutalom:
¤ 3x-os exp a csatáért
3.:
Feladatok:
¤ Érj el összesen 25,000 exp-t
¤ Légy az elsõ 10 legtöbb exp-t szerzõ játékos között a csapatban
Feltételek:
¤ Csak Japán tankkal teljesíthetõ
¤ Csak random csatában és csapatharc módban teljesíthetõ
¤ Egy nap csak egyszer teljesíthetõ
Jutalom:
¤ 75,000 kredit
Az akció idõtartama:
Március 22. reggel 06:10-tõl Március 25. reggel 06:00-ig.
¤ ScorpionLord ¤
Most másolták streamen!
WGLGRANDF1NALROLLSOUTONFB
Olyan is simán elõ fordulhat, hogy a vérvörös csapat ledarálja a zöld csapatot, bár én ilyet még nem láttam. De amik módosítják a dolgot:
-random faktor
-gold lõszer
-szerencse
-jó játékos is játszhat rosszul
-rossz játékos is játszhat jól
Ez talán logikusabb. De tök mindegy, aki hinni akar ebben faszságban azt úgyse lehet meggyõzni.
Meg számomra az a másik rejtély, hogy a piros (vérvörös) csapat ledarálja a zöld csapatot, de nem gyengén.
Miért? Honnan tudod hogy nem csinálták már meg ? Annyi patch halmazt dobáltak már ki hogy suttyomba kevergethetik a lapokat. Én sosem felejtem el mikor mentem anno pár hete egy norvég gyerekkel egy csatát aki végigkempelte az egész idõt, semmit sem csinált, megnéztem a statját csata végén 60% volt. Garázsa tele mindenféle prémtankkal, T57-ig úgy jutott el hogy sehol nem volt a statban az út ezekhez a jármûvekhez, sehol M7,T71,T69, még T54E1-el se ment egy kört se és megvolt neki a T57. Mindet kihúzta a gyerek egy kör nélkül free Xp-bõl. Leo-1 detto ugyanezt eljátszotta, Vk3002d,Indian,Leo PA, sehol nem volt a garázsába és ott ült a Leo-1-ben végigkempelve a végén jött elõ amikor már megnyerték a csatát. Én akkor döbbentem rá hogy így is lehet szép szinesnek lenni. Norvég gyerek, tele pénzel(vagy szülöi háttérrel) nem kinlódik hetekig mint mi.