World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár mindig lesznek ilyen idióták, de talán csökkenõ létszámban.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Si vis pacem, para bellum!
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2014.03.20. 22:43:43
Jármû: KV-4
Szerzett tapasztalat: 1 717
Szerzett kredit: 193 088
Csatában elért Achievement: Acélfal, Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
[/url][/img]
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
azért ez sztem vicc

Kecske szimulátor!!!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A többit nem tudom, de lepõdtem már meg negatív és pozitív irányban is <#hehe>#hehe>
Szerintem a látótávolság.
Pl: ha ugyan az a két tank 100% legényekkel, de az egyiken van optika vagy venti vagy bia vagy csoki akkor az viheti a spoting sebzést jelen esetben.
Egyéb esetben szintén számít a látótávolság és az hogy a sebzés pillanatában teljes rálátásod van a célra, mert ha kibújsz villantasz, visszabújsz és társak ezután sebeznek akkor úgy vettem észre nem kapsz csak ha live-ba közvetítesz 😊
Ebbõl adódóan hiába vagy elõrébb 400m látótávolsággal ha egy td mögötted távcsõvel 500 métert lát.
Ez azén fikcióm a valóság oda át van😊
angelus1991ster.blogspot.hu
Hát nem tudom. Nekem túl sötét. De állítólag ilyenre lesz késõbb "átfestve" az összes német gép, úgyhogy jobb, ha hozzászokunk.
Ilyen alapon nyilván a gázolaj is káros, mert ha felrobban az üzemanyagtartály és a lángoló gázolaj rámfröcsen, akkor bizony halálos is lehet.
Le van ez írva valahova pontosan?
Másik meccsen, Hellcat oldaláról sorozatban pattantam le, majd ugyanebben a meccsen, KV-1s-t szinte full hp-rõl szembõl kivégeztem, pedig a KV-1s frontja szerintem keményebb mint a Hellcat oldala.
Utolsó meccs: 8 sebzett 1 kill, mindezt úgy, észre se vettek. Egy lövés se szállt felém, így sikerült 9 tankba belelõni. Nem semmi durva azért.
Tudod milyen gépem volt nekem????
2007-2008-ban összeraktam egy gépet magamnak:
Intel Core 2 Duo E8400, nvidia 9800GT-OC, 4×1GB Geil ultra ram, ASUS P5K alaplap, 2 vinyó, 2 író, aerocool xtreme engine ház, coolermaster RS táp, ASUS V-60 torony procihûtõ, 19-es Philips LCD monitor...
(ekkor ezek voltak majdnem a legjobb cuccok)
ezeket nem egyszerre hanem pár hónap alatt vettem, majd miután meglett minden és összeadtam az összes számlán lévõ összeget amit kifizettem
hááááát.... majdnem beszartam 😄 onnantól kezdve kezdtem el szép lassan eladogatni belõle a cuccokat
végül is elmondhatom hogy hülye voltam hogy ennyi pénzt költöttem egy "szar" gépre, de nem buktam sokat mert egész jó árban tudtam a cuccokat tovább passzolni
úgyhogy én nem fogok már költeni gépre, akkor inkább elsörözöm a haverokkal, miközben kiülünk hátul az udvaron a fa alatt
majd kajálunk aztán be a sátorba
vagy inkább eltúrázom 😊
de többet nem költök gépre
hogy fog futni 9500GT-n 😄 lehet ideje új játék után néznem
de akkor az accom meg eladom és nyáron olyan kerti partikat csinálok a pénzbõl XD
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzõkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzõkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hiszen akkor mi még itt sem voltunk!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzõkönyvbe...
- trollszar megint többnapos rohamot él át
- románokat szidjuk (jogosan) amiért egy fantasy könyvet tartanak történelmüknek, ahol egy büdös rablógyilkos a legnagyobb hõsük .
Vajon azt is bevennék , ha Beleriandból , Numenór szigetérõl vagy Középfölde vidékérõl származnak?
Mennyire rossz lehet azon románnak és szlováknak aki a hiteles történelmet tanulva rájön , mennyire hazug maszlag amit oktatnak neki. És ezek ugatnak a WoT-ban, akik semmit sem tettek le az asztalra, csak a magyar vért szívták. Amit mi felépítettünk azokat a saját tulajdonuknak tekintik.
angelus1991ster.blogspot.hu
köszi, további jó fórumozást
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Megörülvén mindjárt lerajzoltatták az edényeket részletesen minden karcot, csorbát ahogy kell.
Szépen beillesztették a nagy könyvbe ennyi és ennyi éve itt már románok laktak tessék bárki láthatja.
A Székelyek is belepislantottak a könyvbe és már vigyorogtak is, mert a részletes rajzokon amin minden csorba és karc látható volt, nekik azok nem karcok voltak hanem az õseik szavai rovásírással.
Kretén.
Most már komolyan érdekel, hogy te ebben mi a pöcsömet élvezel..?
Órákat elkúrni naponta új regisztrációkra, csak, hogy 5 percet foglalkozzunk veled...
Oddball29: De nagy különbség van aközött, hogy a hadsereg meg vezetés elég jól asszisztált a németeknek és puskalövés nélkül átjátszották az egész országot Hitlerájéknak, majd együtt kéz a kézben meneteltek tovább a szövetséges csapatok ellen vagy pedig aközött, hogy akár fegyveresen is ellenálltak volna a megszálló német csapatoknak. Ígyis-úgyis megszálltak volna minket bármit is csinálunk, de mondjuk egy háború utáni békekötésnél azért biztos sokat javított volna az ország megítélésénél, ha nem az elsõ opció ment volna végbe.