World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg van nekem is egy másik acc-om, a régi orosz szerverrõl. Majd meglátjuk azzal megy-e, de ûgy tûnik ez mûködik, mert várakoztat, és már csak 30 ezren vannak elõttem.

Sherman0070
Ettõl eléggé agyf*szt kaptam én is 😄
Amúgy csak 29.804-en vannak elõttem és beenged a teszt szeró 😊

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nem fog beengedni, ha te is bétás vagy....
de ha OT3P kolléga megengedi akkor átadja neked azt az acc-ot amivel most én mentem fel 😊
sok mindent nem tudsz meg a tesztbõl...
a Historical mód sajna nagyon el lett cseszve, németek extrém módon OP-k
(nem is tudom hogy gondolták ezt a fejlesztõk...
Hellcat alap torony alap gun.... 3 db gold ammo meg ott a 110penes AP VS KT
meg Ferdinand vs KV-1S 85mm-el meg SU-152 1 db HEAT-el)
nekem ennyi elég volt a tesztbõl 😊
Tier 4-es részt ragyogóan megoldották a tech tree-ben. Tier 4-bõl Tier 4-be lépünk át, ragyógó. Akkor az EU-ágat is meglehetne oldani.

angelus1991ster.blogspot.hu

patchaou
Ha nagyon akarok találok még kölcsönadható accot 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sherman0070
A HD-val nincs sok bajom de a többitõl elmegy a játékkedvem.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

fejlesztett grafon nyomod vagy standard?
standardban elég szép a HD tank, csak nekem elég giccses hogy ilyen csili-vili tiszta
szerintem a valóságban sem csillogtak villogtak, annál könnyebb volt õket kiszúrni
Nyugi. Minden tankot kicserélnek idõvel. És a mostani modellek se véglegesek, ha jól értettem. Raknak majd rá kopásnyomokat meg ilyesmit. Meg ez a teszt, az a lényeg, hogy kiderüljön milyen. Az éles fázisig könnyen lehet hogy változik még Amúgy meg, inkább örülj ,hogy te tesztelhetsz, lehet én be se tudok jelentkezni majd, nekem lenne jogom hõbörögni.

Sherman0070
Hááát óvakodj mert a tankok istenverte szarul fognak kinézni. Kivéve a 3 HD de azok meg olyanok mintha most gördültek le volna a gyártósorról... Amúgy ha béta teszter voltál lehet nem enged be

Na legalább már települ. De vajon be enged-e? Sõt egyáltalán, el fogja fogadni az accc-omat? Amit itt többen írtak, hogy a régiekkel gond van, hát én elég régi vagyok, szóval kurvaanyazás lesz a vége? Kiakartam próbálni hogy fut.

Sherman0070
Mért csináltak meg minden tankot olyanra mintha HD modell lenne? Egyszerûen a felbontásától hányni lehet.... Na meg a festések is olyanok mintha odalennének okádva...Szép munka WG!

viszont vagy én vagyok hülye, vagy totál megvan nyírbálva a camo rendszer historical-on
SU-152õt meg ISU-152-õt úgy szétlövik a Tigrisek hogy nem is látom hol vannak!!!! Én meg bokor mögött álcahálóval csücsülök....
érdekes, érdekes....
Látszik mennyire amatõr banda az egész. Gondolom a tesztszerver is az EU szerverek valamelyikére terhelõdik.

angelus1991ster.blogspot.hu

patchaou
Hmm csak 25k-en vannak elõttem a sorban :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou

Sunsetjoy
A telepítések alatt nálam is piszok módon be szokott lassulni a gép. Ennyire erõforrásigényes a használt kódtömörítés?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mnemomic
Na a bootcampet el akarom kerülni 😊 Mac támogatás tényleg jó lenne, fõleg hogy a konkurencia -War thunder- már most megy mac-en rendesen kb kétszer annyi az fps-em azzal 😊

Amúgy nem akarom elkiabálni de úgy látszik megoldódott. A VehicleMarkersManager.swf okozta a gondot, meg az xvm fájlban is átraktam a betût olyanra ami van macen is. A fájl törlése sajnos pont a legjobb dolgokat vette ki: a játékos tankja felett ez írta a ratinget, valamint most így nincs az sem hogy mennyi sebzést osztottam ki.-mondjuk ezt nem értem miért. De egyelõre most nem fagyott ki.

patchaou
Ezt tegnap dodbta a MM: IS-3 sold out:

patchaou
Na fasza, feltelepítette a 8.11-et... kezdem elõlrõl XD

Hétvége. Nekem is elég volt fél óra játék ahhoz, hogy elmenjen a kedvem a játéktól egész napra.
jaja a telepítés nálam is taccsra teszi a gépet, még a sajátgép is akad 😄DD a netrõl ne is beszéljünk
mijki
Azért ennek tréfa se a fele...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

patchaou
Én már telepítek egy ideje. Mindig ez van, pikpakk lejön bármekkora patch, aztán telepít egy napig, de úgy hogy teljesen megfogja az egész gépet...

a rohadt 😄DD
kár volt kilépnem, 10.000 várakozó 😞
köszi 😊
remélem hamar megoldják ezt a belépés problémát régi accal
mert ott aztán van minden historical-ra....
itt meg 75%-os emberekkel kell szenvedni mert nem akarom az aranyodat költeni, hátha vennél rajta vmi prém tankot tesztre vagy bármi
patchaou
Persze, amíg tart a teszt nyugodtan.

brrr ennyit a kerítéscsinálásról 😄
meg lehet fagyni kint!!!!

használhatom még az accot amit adtál? 😊
pfff hát jó kérdés 😄
ha gyors neted van akkor lejön a 9.0 CT is gyorsan... "csak" 6,8GB
most kivételesen gyors volt a letöltési sebessége

na lépek kerítést csinálni, köszi szépen mégegyszer az acc-ot! 😊
Remélem holnapra már be tudok lépni a sajátommal is !!!!
aztán nyomom egész nap a Historical-t 😄
patchaou
Arról nem írtak valahol hogy androidra mikor jön a blitz bétája?

patchaou
Gõzöm sincs már melyik verzió... itt volt a gépen egy wotct nevû mappa, elindítottam benne a launchert és most frissít 😊

hehe nekem nagyon bejön ez a Historical mód 😊)))
ezt vártam már vagy egy éve !!!!!
asszem kijön a peccs nem nagyon fogok már randomozni
elõzõ tesztre?
8.11 tesztjére gondolsz???
patchaou
Az létezik, hogy az elõzõ tesztre csak 1,7 gigát frissít? Vagy majd úgyis le kell kapnom az egészet?

nah teszt szerver személyes véleményem:
-a game ugyanúgy megy standard grafikán mint elõtte, és így is HD modellben van a Tiger, M4 Sherman meg T-54
de a többi tank is szebb lett valamennyivel
viszont a HD modellek nekem nem tetszenek... szép, részletes meg minden
de csillog villog a sherman, mintha most jött volna ki a gyárból és mintha lekenték volna viasszal :S
nem éppen tûnik élethûnek, szerintem egy kis kosz nem ártana rá 😊
Tigerrõl ugyanez a véleményem

-sniper módba lépésnél még mindig leesik az fps, de most annyira nem és csak egy pillanatra

-történelmi csata egész jó, ISU-val mentem, csapatmunkával abszolút kilõhetõ a JT, de ha noob a csapat akkor a németeknek gyerekjáték a WIN
Érdemes lesz Bootcamp-pel egy windows-os partíciót csinálnod... tudom, hogy a legrosszabb ami egy Mac-kel történhet, hogy Windowst kap (de abból is 64 biteset - a Lion még nem engedi), de legalább a Wot fut normálisan. 😊
Meg várni a WG talán betartja egyszer tett ígéretét és megírja a játékot OSX-re. 😊

Mikor fölé megy már nincs meg. Decemberben raktam ezt a videót fel. Az OBJ 140-es videó meg tegnapi akció volt az megvan

Si vis pacem, para bellum!

patchaou
A jövõheti jó cselekedet letudva 😊

<#worship>
patchaou
Ment privát.

fasza, nem enged be tesztre 😞
ki tud megdobni egy esetleges elfekvõben lévõ rég nem használt de nem bétás account-tal? 😊
nyugi nem lopom el 😄
Mnemomic
köszi.

Nem tudom, hogy láttad-e, de ebben a topikban foglalkoznak kicsit a témával.
Mnemomic
csak most próbáltam ki. akkor lehet hogy a gép a hibás. az az igazság, hogy mac-en játszom ott is olyan "mukucs" megoldással. célkereszt és minimap mod jól mûködött gondoltam megpróbálom ezt is. az az érdekes, hogy felraktam csak a hitlog mod-ot de még az is ezt csinálja pedig nem hiszem, hogy az annyira megviselné a gépemet. amúgy amikor fut a játék xvm-el akkor nincs fps csökkenés.

aha akkor elküldöd majd szépen priviben a felh. neved meg pw-det 😄
Eddig mûködött az xvm? Ha most próbálod csak ki, akkor lehet, hogy a géped lesz kevés. Sajnos valamiért ez is eszi az erõforrást.
Sherman0070
Na letöltötte 😄

Sherman0070
Én nem vagyok az. Szóval engem biztos betesz 😄

jah nekem is.... az lesz jó ha nem enged be 😄
én is zárt bétás vagyok
Mnemomic
már próbáltam több fajtával de mindig ugyanaz az eredmény. lövéskor vagy lefagy, vagy pedig egyszer csak asztalt látom. na mindegy azt hiszem elfelejtem akkor.

Sherman0070
Percek kérdése és letöltõdik a 9.0 tesztje <#vigyor2>