World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a probléma, nem értem ?
A ház lakói szóvá tették, hogy az ideges kezû gamer lõtt egy napfénytetõt a keccóra 😊
Nem tudom még milyen gombokat vagy mit nyomtál a lövéskor, de a lövés elõtt kb fél másodperccel van egy rántás amit alul a képen látsz és sikerül a háztetõt lebontani.
Az a 17FpS csak a replay miatt van vagy játékközben is, mert nem a legjobb miért is --->http://youtu.be/G8CD6mrmhrA?t=2m12s
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
Hátránya meg azért van épp elég:
-Nincs páncélzata
-kicsi átütés
-kevés sebzés
Igaz, gyors, jó álcázás, gyorsan lõ. Nagyon élvezetes vele játszani, és igen marha szemtelen jószág. De bassza meg, akurva életbe már bocsánat hogy ezt mondom, de had legyen már egy olyan tank amivel tényleg élvezetes szinte minden körülmények között menni!
Az hogy OP lenne? Egy igazán jó játékosokból álló csapat ellen, cseszheti az E25. Nem mondom ,hogy nem pofátlan, de igazán csak hülyék ellen OP. De ez igazából minden OP jármûre igaz. Érdekes, az igazán profik minden ellen tudnak sikeresek lenni, és nem nerfet akarnak, hanem szimplán kilõvik az ,,OP" ellenfelüket.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Panther M/10 vagy E-25 ? Mindkettõvel jó megy a játék. Szupipershing és tier 8 prémek nem érdekelnek! 😊
Skillek/perkek
There is but one rule: Hunt or be hunted.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De a lánc el is hagyható, a lényeg a gun.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Baromi sok idõ alatt bejutottam három !!! csatába. Azért ez valahol beszarás.
-T-54. Na ügye HD modell. Aha, jól is néz ki, érdekes, itt várni se kellet berakott. Nem volt sok idõm és lehetõségem se figyelni, de ezek szerint bekerült a lánctalp mozgás is? Mintha élethûbben reagált volna a talaj egyenetlenségekre.
-Sherman: úgy tizedjére sikerült bejutni, persze 5 perc várakozás után. Ez tetszik a legjobban a három HD tank közül. Szerintem szép lett, oké olyan vadiúj, kinézetû mint egy modell, de nekem tetszik.
-Historical. Kínszenvedés volt bejutni, csak Ferdinand-al sikerült, és totális bukás. Túloldalt jórészt SU-152-esek. Azon ment el a meccs, németektõl senki se spot-olt. A SU-kat meg láttuk, legalábbis én láttam õket csak amikor túl késõ volt. Hát ennyit a német OP-ságról, bár szerintem inkább a spot hiánya, és a buta csapatmunka miatt lett ekkora vereség.
Ezenkívül: tucatnyi próbálkozás historical-ba sikertelenül, pedig nem csak németekkel akartam bejutni, de gondolom itt az abaj, a többség csak azzal akar, és sokat kell várni amíg a másik oldalon is összegyûlik elég tank. Csak így meg, hát nincs értelme, újabb és újabb 5 perceket összedva félórákat is várni,hogy bejusson?
Hát ez így marha érdekes.
Mondjuk inkább az érdekelt milyen a HD modellek, meg élethûbb lett e a lánctalp, meg ilyesmi.
A histroical úgy is változik még, legalábbis remélem, mert nálam ha sokat kell várni, akkor bukik a dolog. Amíg várok egy historical-ra mehetek két normált más tankkal.
De ugyanannyi FPS-el fut mint eddig. Gépigénnyel nincs gond.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Hogy funboy vagyok e.....
Én nagyon szerettem a wotot,nem véletlenül toltam vele 30K+ csatát és azt hiszem nem is rosszul.(itt is nem egyszer dícsértem a játékot)
Ami viszont a 8.11 után lett belõle az élvezhetetlen.Olyan szinten lagol szinte minden nap hogy az idegeskedésen kívül semmire nem való.Szerintem nem kell csodálkozni a véleményemen miután egy nyomorult csatát nem tudtam ma lejátszani.
Szóval még véletlenül sem vagyok troll,egyszerûen leírtam a véleményemet amivel azt hiszem nem vagyok egyedül.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
nekem tuti felejtosek lesznek. szembol 14 es 30mm a test, oldalrol 20.. egy tier2 he-vel szetcincalja. derp-lakoma mindketto.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!