World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Más kérdés. Használ valaki HD minimap modot? Nálam piszkosul csal a látóhatárt illetõen, ami kívül esne a látótávon, azokat is bõven látom vagy 100 méterrel.
Az álcázása tényleg op. Egy egész picikét...<#hehe>#hehe>
Bocs, nem akarok én sem vitát gerjeszteni, de még mint noob, ezzel lehet szépen farmolni. E-25-öt mindenkinek ingyen, és akkor nem szidjátok!<#vigyor3>#vigyor3>
-Nincs páncélzata <<< jó álcázás
-kicsi átütés - ez jogos de manapság már golddal kompenzálható
-kevés sebzés <<< gyorsan lõ, magyarul a DPM megvan"
Nekem semmi bajom egy kimagasló képeságû tankkal, nem szokásom nerf után se kiáltani (inkább megveszek vmit ha opnak tartom", csak meg akartam mutatni hogy a vélt hátrányok messze kompenzálva vannak az elõnyökkel (3 hátrányból 2 alapból, 1 pedig potenciálisan)
Ám félreértés ne essék, játsszon mindenki azzal, amivel jól esik. Csak éppen egyetértek azzal a meglátással, hogy valamilyen nerfet csípõbõl fog kapni. Kaptak ennél rosszabb prémek is nerfet, szóval ez miért ne kapna?
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
És a kurvaéletbe már, de bocsánat: mi a bánatos faszért nem látom, ha az orrom elõtt lövi szarrá a pofámat? Ó persze, mondhatnád, hogy miért nem mész arrébb? Mire arrébb megyek egy T29-el, már nem élek.
És igenis op. Pont az ilyenek miatt. Nem mondom, hogy mindegyik ellenféltõl durva hátrányom származna a puszta lététõl. Viszont még Vér István is képes arra, hogy szarrá keserítse a csatámat azzal, hogy amíg õ maga felspottol engem, addig a fél hp-mat lazán le is szedi, amíg én meg se látom honnan lõ.
Ezt magyarázni kell még?
angelus1991ster.blogspot.hu
Nekem meg sikerült elérni a reload speed hacker címet.T9-es wt talicska tulaja mondta.
Imádom hülyére verni T28-al a revolver táras német td-ket.<#mf2>#mf2>
Miután meglepett egy cseppet sem OP type 59 hátulról, és lesebezte vagy 15% ra a T29 emet.
3 lövésemet pattintotta, miközben nem tudott kilõni, a negyedikre goldot nyomtam mire kifeküdt...
És kinevezett gold noobbá... Szegény én.. Nehéz a goldos <#kocsog>#kocsog> élete...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Bumm eldördül a lövés, megy a lövedék bele a bálába majd semmi kb 2 másodperc múlva sutty és folytatja az útját tovább , hát érdekes volt 😊
Si vis pacem, para bellum!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De értem én frusztráló ha ki lõ, és nem is látod, de basszus, talán az E25 lenne az egyetlen ami jó álcázással rendelkezik és lazán kilyuggat?