World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Nem változott még meg, csak szó volt róla hogy megcsinálják... Alapból egy500 méteres sugarú kör szokott lenni az ilyen térképeken mint észlelési távolság. Ezen kívül van a négyzet ami pedig a látótáv. A körön kívülieket lehet faszán szopatni, mivel ezek akkor sem látnak meg ha lövöd õket, csak ha felspottol valami közelebbi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem valami olyasmi rémlik, hogy nincs elég tankjuk ehhez a játékmodhoz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

De ha valami látótávnövelõ felszerelés van felrakva(távcsõ, periszkóp) azt se mutatja.

A Locastan-féle minimapben a saját észlelési távolságot, az 50m-es kört és a látótávot mutatja.

Lehet az a ludas, mert van olyan, amikor meg jól mutatja. De akkor a Locastan készítõi ezt nem tudnák?

Szerintem arról van szó, hogy nem a saját látótávodat jelzi, hanem azt a távolságot, ahonnan téged spottolhatnak. Ha jól tudom ez állítható valamelyik xml-fájlban, de egy szakértõ(bb) majd megmondja.
Én a Locastan félét használom, nálam is ez van. Lehet hogy hülyeséget mondok, de nem mostanában volt, hogy a látótáv négyzetrõl kör alakúra változott? Vagy valami ilyesmi volt, nem nagyon emlékszem rá.

azt valaki tudja csapat-csataba miert nem lehet kinai es japan tankokat vinni?
Nekem nem kell. Haragszom rá <#nevetes1>

Más kérdés. Használ valaki HD minimap modot? Nálam piszkosul csal a látóhatárt illetõen, ami kívül esne a látótávon, azokat is bõven látom vagy 100 méterrel.

Mármint én vagyok még noob, és tudok vele keresni.
Az álcázása tényleg op. Egy egész picikét...<#hehe>
Nekem is van E-25-öm, nyilván ebbõl adódóan nem szeretném ha szénné nerfelnék. Valóban az egyik legélvezetesebb tank, de annyira azért nem kell túlmisztifikálni. A páncélja bizony igencsak papír, számtalanszor kilõttek már minden irányból. Néha-néha pattant a lövés.
Bocs, nem akarok én sem vitát gerjeszteni, de még mint noob, ezzel lehet szépen farmolni. E-25-öt mindenkinek ingyen, és akkor nem szidjátok!<#vigyor3>
"Hátránya meg azért van épp elég:
-Nincs páncélzata <<< jó álcázás
-kicsi átütés - ez jogos de manapság már golddal kompenzálható
-kevés sebzés <<< gyorsan lõ, magyarul a DPM megvan"

Nekem semmi bajom egy kimagasló képeságû tankkal, nem szokásom nerf után se kiáltani (inkább megveszek vmit ha opnak tartom", csak meg akartam mutatni hogy a vélt hátrányok messze kompenzálva vannak az elõnyökkel (3 hátrányból 2 alapból, 1 pedig potenciálisan)

Teszten ki lehet próbálni mindent, szóval valamilyen szinten játszottam is vele. Igaz, hogy annyira nem kell komolyan venni, de még ott is op-nak tartottam. Ellenfélként is op-nak tartom.

Ám félreértés ne essék, játsszon mindenki azzal, amivel jól esik. Csak éppen egyetértek azzal a meglátással, hogy valamilyen nerfet csípõbõl fog kapni. Kaptak ennél rosszabb prémek is nerfet, szóval ez miért ne kapna?

Meg kell venni mindkettõt akkor. Sokat segít a mumusság leküzdésében 😊

Solten
Wow, na ilyen egy igazi jo jatekos 😊

Saor Alba

Van E 25-od vagy csak ellenfelkent talalkoztal vele?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

JeffDunham
Tudod mi nyel el még sok lövést? Bemész T1 Cuncival, bedob a kettesek közé, és ha szembe van veled egy T57-es arty akkor jó megsz@ptad. Múltkor a két tárból vagy 4 lövés ment át. Úgy kilõtt mint sz@rt... Mondom ilyen nincs bammeg...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Pedig mikor megjelent mindenki azt mondta, hogy fos, a low pen miatt...
Master91
Mivel teszt, így én is sokszor teszteltem xy tankot, és bizony különbözõ helyzetet is próbáltam vele...
A többi prémtank akkor miért van lebutítva? Ez miért nincs? Sokkal több az elõnye, mint a hátránya. Betettek megint egy olyan UFO-t, ami a "semmibõl" lövöldöz, hát kurvajó.
És a kurvaéletbe már, de bocsánat: mi a bánatos faszért nem látom, ha az orrom elõtt lövi szarrá a pofámat? Ó persze, mondhatnád, hogy miért nem mész arrébb? Mire arrébb megyek egy T29-el, már nem élek.

És igenis op. Pont az ilyenek miatt. Nem mondom, hogy mindegyik ellenféltõl durva hátrányom származna a puszta lététõl. Viszont még Vér István is képes arra, hogy szarrá keserítse a csatámat azzal, hogy amíg õ maga felspottol engem, addig a fél hp-mat lazán le is szedi, amíg én meg se látom honnan lõ.

Ezt magyarázni kell még?

ximix
Azok a WT development emberi ép másolják a poligonokat 😊
Bocs de nem tudok mindent a tesztelõs részrõl. Amúgy kurvaröhejes , hogy a teszteléskori csaták lófaszt nem vátoztatnak az accon. De sokan olyan kurva komolyan veszik, hogy még elbujnak, és a csata végét kivárják.

angelus1991ster.blogspot.hu

Na látod végre ezt is elérted.<#nyes>
Nekem meg sikerült elérni a reload speed hacker címet.T9-es wt talicska tulaja mondta.
Imádom hülyére verni T28-al a revolver táras német td-ket.<#mf2>

Örömmel értesítem a tisztel egybegyûlteket, hogy gold noob lettem.

Miután meglepett egy cseppet sem OP type 59 hátulról, és lesebezte vagy 15% ra a T29 emet.

3 lövésemet pattintotta, miközben nem tudott kilõni, a negyedikre goldot nyomtam mire kifeküdt...

És kinevezett gold noobbá... Szegény én.. Nehéz a goldos <#kocsog> élete...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem...
Master91
Egyáltalán tudod hogy mi a francot is tesztelsz a 9.0 test szerveren ?
T23-as prém tank miért nem elérhetõ az EU szervereseknek?

Egyáltalán bekerült a toronylerepülés 9-es tesztbe?

Hát igen, minõség - mennyiség.

Lunki88
Kivették mert a ruszki tankok rosszul teljesítettek. 😄
Ki volt az a kretén aki kivetette az összecsapást a 9,0-ából, az egyik legjobb újítás volt. Gaggyigaming újabb feketepont.

ximix
A régi szép idõk amikor még Cliff-en a szalmabála pont benne volt a lõvonalban.
Bumm eldördül a lövés, megy a lövedék bele a bálába majd semmi kb 2 másodperc múlva sutty és folytatja az útját tovább , hát érdekes volt 😊
szerintem neked már mindegy...adok be egy huszast majd ha szedik.
Szerintem kül volt ott egy lagg mert csak akkor lépek ki sniper nézetbõl és mozdulok egérrel miután megnyomtam a gombot. Múltnap így jártam artyval. lõttem és már rögtön léptem ki hogy megyek arréb és még láttam a skulót repülni.

Si vis pacem, para bellum!

Sherman0070
Már bocsánat de megb@szhatják a k*rva anyjukat.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ez uj feature. igy legalabb nem latod h tier8ban meg 1200 masikkal varsz 5 persze. wg megint megoldotta a probelmat 😊
Sherman0070
9.0-nál amikor várakozok csatára azt miért nem mutatja hogy különbözõ szinteken hányan várakoznak?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Biztos volt de már nem emlékszek mikor :'D

Lunki88
Nektek is volt már olyan hogy rajtatok bukott el a meccs? Most én maradtam egyedül kv3-mal, egy e25 meg m4a3 sherman ellen de bekerítettek és csak az e25-t tudtam kilõni... <#lama><#rinya>
Sherman0070
Ezt az üzenetedet már látták a kémeik 😄 Minden erejükkel azon dolgoznak mostantól hogy tönkretegyék azt a tankot 😄

srácok ez az object-140 a legjobb tank az egész játékban. Hihetetlenül opp és remek csatákat lehet vele menni. Gyors mint a villám, pontos a lövegje, mindent átüt goldot sose raktam bele mert nem kell, gyorsan tölt. Hihetetlen miket tud ez a jármû most jelenleg. Remélem nem nyúlnak hozzá.
Antimat
Nem nagyon értem, hogy ez miért ért tankászt, de mindegy is:

cyka blyat

patchaou
Ezt a felvételt mintha láttam volna pár hónapja és akkor is ezen a lövés elõtti berántáson csodálkoztam... Valaki még be is szólt valamit, hogy biztos kanyarban akart lõni...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nah avval kettovel tenyleg tele a hocipo...
de lehet, csak ez a ketto leggazabb az egesz jatekban.. nonszensz.
Na a Hellcateket én is utálom. Legalább annyira, ha nem jobban, mint a KV1-S-eket. A Hellcat és a Borsig a két mumusom.
Az E-25 oldala mondjuk gusztustalanul sok lövést elnyel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sherman0070
Szóval a te szemszögedbõl nem lehet olyan tank aminek jó a camoja?

szamomra ugyanolyan okadek a hellcat is.. az se normalis..
Ja, szóval én nem tudom, tényleg iszonyat élvezetes vele játszani, de amikor az ellenségnél van E25, egyszer se éreztem azt, hogy az ellenséges E25-ösök miatt veszítünk, vagy õk cseszik el a csatát. Nem kell túl becsülni.

De értem én frusztráló ha ki lõ, és nem is látod, de basszus, talán az E25 lenne az egyetlen ami jó álcázással rendelkezik és lazán kilyuggat?