World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még mindig jobb, mintha azt kérdezte volna, hogy ez itt Szuez-e?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez csúcs. Három magyar platoon-ban. T8-as csata. Egyik IS3 top tank. És megkérdezi ez a teszt szerver-e? . Erre hagyok idõt jó? Azt se tudja teszt szerveren van -e! De legalább hárman vannak. Szerintetek? Na mi lett a végeredmény? Teszten vagyunk-e...beszarás.

szabii98
egy régebbi mákos pillanatom az S 35-tel, akit érdekel megnézheti 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I met God. She's black

miért a WG-nél ilyen nincs?
Jaja, lehet szépen spottolni. 😊

2014-03-21 22:12
Prokhorovka
Type 59
WON
Dam:1,430
Spot Dam: 4,932
Net: 155,555 cr

Én annyit tennék hozzá hogy a nooboktól sose láttam még hogy valami extrát alkottak volna E25-ben. Elég speciális játék stílust igényel, nem azt mint a többi bokor TD, szóval nem túl noob barát.
Az elején én is sokat küszködtem vele, mire rájöttem hogy mit is kéne csinálnom vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Sidet kérdezd 😊
patchaou
Szép, malinovkán mondjuk az nálam is bevált, hogy csak szaladgálok a saját bázison és spottolom a túloldalt a kempereket XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

<#miaz>

patchaou
Háát nem tudom mit csináljak vele. Most távcsõ van rajta, de mivel menet közben úgyis fölösleges lövöldözni vele... Adok még majd neki esélyt, csak fáj hogy már nem lehet vele úgy berserkerkedni mint régen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem nerfeltek a pen állítás óta rajta semmit csak régen játszottál vele és elszoktál tõle.

voivod32
IS-6?! Áldom azt a két hónap munkanélküliséget, ami alatt ki bírtam farmolni! 😄 Istencsászár tank!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Próbáld ki a typeot periszkóppal. Vagy 2. sor támogatás. Swampon meg malinovkán kegyetlen jókat lehet trollkodni periszkóppal, és dõl a lé a campelésre 😄

Én is imádom IS6 ot, csak nem szeretek heavyzni! 😄

patchaou
De miért nerfelték szénné? Mert a sok low telesírta a fórumot hogy OP type, blabla... nem tudták átlõni (pedig szembõl is lehetett a testét is ha nem vakon lõtt oda az ember) csak vinnyogtak ésjött is nerfhammer. Persze nyilván az is közrejátszott, hogy vegyen a jónép új prémtankot mert ami van már nem fasza.
Mondjuk ezzel nálam azt érték el, hogy ha szarnám a pénzt akkor sem vennék új prémtankot, mivel nem fizetnék semmi olyanért amirõl tudom hogy úgyis elbasszák majd.
A többi 12 prémtankom "ingyen" volt 😊

Együtt érzek veled! Ezért is filmezek. :-D

Si vis pacem, para bellum!

de ilyen lett. nem mentem vele kb 4-5 hónapja, és mikor újra elõvettem, úgy szûkül a célkeresztje, mint a kv1s-é és lassan gyorsul, szarrá nerfelték.
azt mondták, hogy lesz idén egy csomó prémtank. ugye, ha van egy jó prémtankod nem veszel többet. max ha legénységet akarsz húzni velük.
így csinálnak helyet az újabb tankoknak.
patchaou
Sokáig Én is nagyon szerettem, az egyik kedvencem volt, de pár hónapja nagyon nem élvezem, van hogy napokig nem is megyek vele. Amennyire élveztem vele a játékot most annyira nem. Nagyon nem ezért a tankért fizettem...
De most ott van IS-6, azzal élvezem a csatákat. Nagyon kevesen tudják hogy a tornyát kell lõni. És annyira nem rettenetes az átütése, közelharcban brutál, okos helyezkedéssel meg nagyot harap bármibe. Tegnap hozott egy poolt is, (ami inkább csak fragvadászat volt) így már minden típussal van egy (kivéve az artyt... de az nem tank és azzal nem is lesz... 😊 )

Személy szerint egyik prém tankot sem érzem ellenfélnek, az E-25-öt kivéve(jó persze, az sem lehet minden kézben jó, de már majdnem).

De mindegy is, nem akarok róla vitázni, mindenki máshogy látja.

Értem én, hogy hétvégén sok a gyökér, de miért mindig közéjük kerülök??? <#falbav><#falbav><#falbav>
Malarki lõtt ide korábban egy képet, nálam is ugyanez a hiba van. A négyzet azt jelentené, ha "meggebedek se láthatok azon kívül", de látok. Ugyanúgy, mint Malarki képén az RHM-et.

Sose volt Type 59-esem, így ezt nem igazán tudom megítélni, teszten se próbáltam soha.

Én imádom! Lassan 5000. köröm is meglesz vele! Más tank a medek közül nyomába sem ér játékélményben! (nekem)

😄
patchaou
És a type-59? Az ágyúja rettenetesen lassan szûkül és ha beszûkült akkor sem biztos hogy egyáltalán eltalál egy 300 méterre levõ tankot aztán várhat fél napig míg újra betölt. A gyorsulásáról és a mozgékonyságáról sem lehet már semmi jót elmondani, a legtöbb td-t csak akkor tudja megkerülni ha nem is számítanak rá. Emelett már minden szar átüti még a tornyát is. Egyedül akkor ér valamit, ha elkap egy magányos 800-1000 effis heavyt, de ezen kívül nem jó már semmire.

Jár még azért arany, ha platonban 15000 dmg-nél többet sebzünk?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

6 löszer maradt az se semmi
És erre nem kaptam tank ászt akkor mire adja??

Úgy látom végre meglesz a felfüggesztés és a lerobbanó tornyok. Talán lesz lassan HD pálya is.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Vissza, de csak mert akkora lincshangulat alakult ki a fórumokon, hogy nem merték nem megtenni. Mindent át lehet lõni persze, csak nem mindegy milyen könnyen. Épp múltkor néztem fórumokon, a régi értékeivel valami 250 mm volt az UFP-je effektív védelme. Nekem most sincs vele bajom, odafigyeléssel és kis szerencsével hülyék ellen még most is lehet vele trollkodni, de azért kipróbáltam volna a régi formájában.
ximix
Mire gondolsz pontosan ?

-A kör az hogy téged annak szélérõl egy ellenséges tank észlelhet.
-A négyzet az meg, a maximális látótáv azon túl ha meggebedsz sem látos az ellent még ha az ikonját látod is amit a baráti tankok észleltek és rádión elküldik a pozícióját.

Ezekbõl adódik hogy ha az ellenségeid a körön kívül de a négyzeten belül vannak büntetlenül lövöldözhetsz mert nem tudnak észlelni te meg látod õket.Persze ha nem figyelsz és egy ellenséges scouth a körön belülre settenkedik akkor fordítva is mûködik.
Az hogy a sarkokban jóval nagyobb ez a szabad zóna(egyenlõre)a játék hiányossága amíg nem javítják elõny mindenki számára aki kihasználja.
Ez a játékmechanika része.

Gyors itt van pár kép ha lenne rálátásom pl a dûne nem lenne ott akkor simán látnám és lõhetnek.

A T-34-2 hátrább ment a max látótávnál az ikonját látom minimapon, de valós nézetben nem csak ha elõrébb mennék x métert.

Ugyanez T29 T34 kombóval.

Igaz, de akkor tán vissza is adták az árát, vagy volt valami ilyesmi, vagy rosszul emlékszem?

Meg szerintem a SP-t régi páncélzatával is át lehetett lõni, lehet erre is rosszul emlékszem, de nem rémlik hogy gondot okozott volna, a tornyán van egy cucc, oda kellett lõni, most is mindig oda lövök.

Neked van Lõwéd?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Azt mondják gyorsan lõ, de szerintem a 3,21 mp-es lövés lassú. 2,8-3 mp-nek kéne lenni. A Chi-Ri-ért megéri elmenni. Papír igaz, de megéri az 1,5 milkát.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sooorry!

Super Pershinget is rendesen megfingatták, pedig azt már akkor is mindenki szidta mint a bokrot, mikor még a régi páncélzata volt.
Ja, és melyik prém tank van lebutítva?
A KV-5-öst6 például a kis tornyától eltekintve sebezhetetlen, és a legnagyobb HP-je van, és a páncélzatához képest gyors is. Igaz, kicsi az átütése, de ha nem 9-esek ellen megy, ami nem mindig, de a legtöbb esetben elég. Nerfet neki is?

Vagy az a kis genyó mikro-Maus alacsony tier-ben? Szinte átlõhetetlen.

De az IS6 frontja is jól bírja, ha valaki nem tudja hol és hogy lõje meg, és sokan nem tudják.

A Löwe...hát...az szerencsétlen kissé rábaszott, de az ágyúja jó.

Na most utána néztem, elvileg tényleg a négyzet van rosszul beállítva.
Én még a Locastan 8.11-et használtam, de már van 8.11c, ebben már javítva vannak a távolságok(csak az új pályákon volt rossz).

patchaou
Mindjárt kész leszek az ebéddel, utána ha gondolod bekapcsolom a gépet és gyakorlóban utána járhatunk.

Helló!

Aki kipróbálta a 9.0 nyílt tesztelését, észlelt valami problémát az eredeti accountjával kapcsolatban? Mert azt írják a hivatalos honlapon, hogy vigyázni kell.
patchaou
Nálam a négyzet azt a távot mutatja amin belül a játék motorja képes megjeleníteni a tankokat, ezért nálam soha semmi nem látható a négyzeten kívül, ezért gondolom hogy a Te négyzeted szabvány alatti 😊

T29-rõl a kicsi átütése miatt lazán letud pattani, ha meg a T29-nek csak a tornyát látom, csak spot-olni tudom esetleg mást nem. Bocs, de állj úgy T29-el, hogy ne tudjon átlõni. Tudom ,hogy ez nem minden pályán, nem minden helyzetben lehetséges. De gondolkodj már egy kicsit. Az E25 elõnyõs tulajdonságai nyilvánvalók. Azt kihasználva kell játszani. A T29 meg nagyobbat tud lõni, be tud úgy állni, hogy ne lehessen átütni, stb. Annak meg ezt kell kihasználni, és igen nagyon igaz, hogy ezt könnyebb mondani mint megcsinálni, de attól még így van.

Igazad van, az elõnyei kompenzálják a hátrányait, de nem minden esetben. Ez helyzettõl függ, hogy melyik pályán milyen csapatban vagy, milyen ellenfelek ellen. Igen magas a DPM, de ha épp 8-as német nehéz vasak jönnek szembe, azokat legfeljebb spot-olhatod,vagy elmenekülhetsz onnan, de az életbe át nem lövi egyiket se.
Vagy ha felspot-olnak és meglátnak, akármilyen jó az álcázása, mindent fel lehet, és rád lõnek, akkor annyi.

De azzal kezdtem hogy iszonyúan élvezetes, tehát messzemenõen elismerem a jó tulajdonságait.

6-os Japán tank jóféle?
Mások derítették fel és a rádiód miatt látod.

patchaou
Meg kellene nézni gyakorlóban mekkora a piros négyzeted, lehet hogy csak szimplán kisebb mint a valós látótáv.

Most errõl a helyzetrõl van szó:

A piros négyzet a látótáv. Na most az RHM bõven azon kívül van, mégis lazán rálátok. Na most akkor ez hogy is van?

Jeff, megvan még a "húgod" klánja? 😄
Rámtört újra a wotozhatnék, és jól jönne egy kis társaság arra az esetre, ha egyedül nem tudnék megbírkózni a random kihívásaival... 😊

patchaou
Miért ne lehetne? Ha jól rémlik a type-ot be engedi.