World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I met God. She's black
2014-03-21 22:12
Prokhorovka
Type 59
WON
Dam:1,430
Spot Dam: 4,932
Net: 155,555 cr
Az elején én is sokat küszködtem vele, mire rájöttem hogy mit is kéne csinálnom vele.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Én is imádom IS6 ot, csak nem szeretek heavyzni! 😄
Mondjuk ezzel nálam azt érték el, hogy ha szarnám a pénzt akkor sem vennék új prémtankot, mivel nem fizetnék semmi olyanért amirõl tudom hogy úgyis elbasszák majd.
A többi 12 prémtankom "ingyen" volt 😊
Si vis pacem, para bellum!
azt mondták, hogy lesz idén egy csomó prémtank. ugye, ha van egy jó prémtankod nem veszel többet. max ha legénységet akarsz húzni velük.
így csinálnak helyet az újabb tankoknak.
De most ott van IS-6, azzal élvezem a csatákat. Nagyon kevesen tudják hogy a tornyát kell lõni. És annyira nem rettenetes az átütése, közelharcban brutál, okos helyezkedéssel meg nagyot harap bármibe. Tegnap hozott egy poolt is, (ami inkább csak fragvadászat volt) így már minden típussal van egy (kivéve az artyt... de az nem tank és azzal nem is lesz... 😊 )
De mindegy is, nem akarok róla vitázni, mindenki máshogy látja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
-A kör az hogy téged annak szélérõl egy ellenséges tank észlelhet.
-A négyzet az meg, a maximális látótáv azon túl ha meggebedsz sem látos az ellent még ha az ikonját látod is amit a baráti tankok észleltek és rádión elküldik a pozícióját.
Ezekbõl adódik hogy ha az ellenségeid a körön kívül de a négyzeten belül vannak büntetlenül lövöldözhetsz mert nem tudnak észlelni te meg látod õket.Persze ha nem figyelsz és egy ellenséges scouth a körön belülre settenkedik akkor fordítva is mûködik.
Az hogy a sarkokban jóval nagyobb ez a szabad zóna(egyenlõre)a játék hiányossága amíg nem javítják elõny mindenki számára aki kihasználja.
Ez a játékmechanika része.
Gyors itt van pár kép ha lenne rálátásom pl a dûne nem lenne ott akkor simán látnám és lõhetnek.
A T-34-2 hátrább ment a max látótávnál az ikonját látom minimapon, de valós nézetben nem csak ha elõrébb mennék x métert.
Ugyanez T29 T34 kombóval.
Meg szerintem a SP-t régi páncélzatával is át lehetett lõni, lehet erre is rosszul emlékszem, de nem rémlik hogy gondot okozott volna, a tornyán van egy cucc, oda kellett lõni, most is mindig oda lövök.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
angelus1991ster.blogspot.hu
A KV-5-öst6 például a kis tornyától eltekintve sebezhetetlen, és a legnagyobb HP-je van, és a páncélzatához képest gyors is. Igaz, kicsi az átütése, de ha nem 9-esek ellen megy, ami nem mindig, de a legtöbb esetben elég. Nerfet neki is?
Vagy az a kis genyó mikro-Maus alacsony tier-ben? Szinte átlõhetetlen.
De az IS6 frontja is jól bírja, ha valaki nem tudja hol és hogy lõje meg, és sokan nem tudják.
A Löwe...hát...az szerencsétlen kissé rábaszott, de az ágyúja jó.
Én még a Locastan 8.11-et használtam, de már van 8.11c, ebben már javítva vannak a távolságok(csak az új pályákon volt rossz).
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Aki kipróbálta a 9.0 nyílt tesztelését, észlelt valami problémát az eredeti accountjával kapcsolatban? Mert azt írják a hivatalos honlapon, hogy vigyázni kell.
Vagy ha felspot-olnak és meglátnak, akármilyen jó az álcázása, mindent fel lehet, és rád lõnek, akkor annyi.
De azzal kezdtem hogy iszonyúan élvezetes, tehát messzemenõen elismerem a jó tulajdonságait.
Rámtört újra a wotozhatnék, és jól jönne egy kis társaság arra az esetre, ha egyedül nem tudnék megbírkózni a random kihívásaival... 😊