World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiger 1 szar, Tiger 2 jó.
Szép kis summázás.<#nevetes1> Erre pont én is kíváncsi lettem volna. Tigris I-II-rõl vélemény?
Td-bõl a francián vagyok rajta, bejönnek.

A T57 sorát pedig már húzom.

Nekem valami jó med sor kéne ami végig élvezetes. <#fejvakaras>
Oroszt elvbõl kerülöm <#bee1>

Német medbõl csak a leopard sor érdekelne, de a 2 VK-t nagyon nem szeretném. Brit sor valahogy nem vonz, talán a kínai amin gondolkozom.
idian panzer kotelezo? ehhe.. ne viccelj mar Beni..
t-34 jó, t-34-85 szuper, t43 szar, t-44 szuper, t-54 jó, nekem majd most jön a t-62A
szerintem maradj az us agnal: ott van a tars medek, vagy a tornyos td-k.
németek 6-otól már jók
oroszok 5-östõl

igazából szerintem ezek ilyen kötelezõ tankok: Panther I, Panther II, Indien Panzer, T-34-85...
high tierrõl nem tudok nyilatkozni
nálam 8asnál véget ér a tech tree <#crazya>
Sziasztok!

Amcsi med ág után minek érdemes nekiállni?

Japánt próbálgattam a bétában, de nem jött be, sajnos csak a top tiert éreztem jónak, de én a sort végig élvezni szeretném, nem csak grdinelni. Az amcsi az végig jó volt, bejött a legtöbb tank. A pattont egyenesen az egyik legjobb vasnak gondolom a játékban. 😛

Mivel kéne kezdenem?
Akár hiszed akár nem ez a Tigeres volt amit láttam elõször meg az ASAP is videók. Tegnap egyet se láttam teszten pedig több órát fent voltam.

OFF

van itt valakinek fémkeresõje???
írjon privátot lécci ha esetleg pont van valakinek! köszi 😊
Tesztelem a WZ120-at, és nagyon jó kis med, rahedli tizes mellett is 3.voltam sebzésben ( tudom ez csak teszt ). Sebessége jobb mint az elõd T-34-2-nek.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem hinném, hogy csak a HD-s tankoknál. Tegnap QuickyBaby-ék gyakorlóban egy Leo 1 tornyát reptették meg, youtube-on néztem egy Obj. 140 ammorack toronyrepítést, szóval...

De szép is lenne. Támogatom. <#worship>

Pontosan errõl van szó. Mint korábban is írtam, én betiltanám a gold ammot minden formájában.
Gondolkodni kéne megtanulni és taktikázni, melyik tankot hol érdemes meglõni. Csak sajna a játék nem ezirányban halad. Marha szívesen mennék nehéz tankokkal, de így...
Amiben így is látok fantáziát a KV-sorozat, kövezzetek meg. Tudom, nooboknak való, de jók. Erõs páncél, jó löveg. A többi nemzeté szerintem a nyomába se ér, azonos tierben. Meg pl. a T-150 is igen szimpi.
Történelmi csatában a Tigris1-en csak a rövid 88-as az engedélyezett? Mert cleverland bemutatójban nem a hosszú 88-as löveggel ment.
Nekem az ellenkezõje, Jagdal 300 400 m re sniperbe osztogatom az 1000 eseket és nem félek mert van páncélja. Közelharcba is csak be kell forgatni. 268 pont a csuka orra miatt nem forgatható, oldala segge nagyon papír. Lõttem egyet Jagdal azt a lövegpajzs kb 3 HEAT et pattintott, hallani is lehetett. 268 ba az õrjít meg hogy semmi löveg kitéríthetõség. Állandóan mocorogni kell, lefelé se nagyon tud nézni.

Nem fekszik nem is erõltetem. Jó lenne ha lehetne tankot cserélni accok között tierben! 😄

ezért lesz egyre több arty megint... TD-krõl ne is beszéljünk
köszönd meg szépen a sok gold ammos kis gyökérnek meg az "elit" klánoknak....
HAMI, PTS, KAZNA ha ezekkel találkozol randomban és meglõnek credites lõszerrel akkor csinálj róla screenshotot 😄 sokat ér
de persze magyarok között is vannak szép példányok 😄
pár napja egy HUNS-os, már nemtom a nevét, nem tudta átlõni IS-4-emet E-50-el... töltötte a goldot, de még azzal is pattogott XDD
írtam is neki "na te szerencsétlen" XDD
Ez csalódás. Nem tudom miért nem repül le a többi tank tornya is.

angelus1991ster.blogspot.hu

az jó 😄
nekem mindig fordítva 😊
JPZ E-100 nagyon papír allul.... 100× zoom móddal könnyen beadja távolról is
de az a kurva 268 😄DD papíron tök vékony amúgy meg úgy pattog mint az állat o.O
JagdE100 is jól eszi a HEAT et messzirõl. Tegnap nagyon élveztem. Object 268 at meg a fing is átviszi olyan papír.

Bc-25T-t is ki fogom próbálni. Csak amíg oda eljut az ember...<#guluszem1>
Próbálgatva a teszt szerót, nekem az a gyanúm, amit már mások is mondtak. A gold ammosok miatt a nehéz tankokkal egyre nagyobb szívás játszani. Túl lomha némelyik. Viszont a közepesek közt van pár amiben lenne fantázia.
Obj.140 pl. egy igen szuper gép. T62 is. Vagy a német Leopard. Baromi gyorsak, egész jól is sebeznek, nekem jobban bejön, ill. a vele való játékstílus. Lõni és eltûnni.
Van torony lerepülés csak HD tankoknál.

oks <#worship>

Éppen ez miatt nem követem napi szinten a topikot, mert látom hogy mindig van valaki aki itt él szexuális életet.

wot nick: PsychoTrooper

Ez mekkora 😄

hajjajj
tegnap este voltam születésnapi bulin.... gondolhatod hogy érzem most magam XDDD
Ugye Fox? Simán mûködik a dolog, egyszer voltam úgy, hogy egy AT-8-al kerültem szembe a Nashorn-al, épp nem rám figyelt, és sniperben lõttem.. ill. csak próbáltam lõni a kupoláját. Hallod, kiléptem sniperbõl, külsõ nézetben mindhárom lövés talált, szét is esett a brit. Azóta ha mellélõ 2x, máris ezt a sémát alkalmazom.

/off
Mit szólsz hogy a Dallas eladta a veteránját???
/on

és mond iszol Te rendesen? <#fejvakaras>

rohadt egyszerû....
kell két db AT-15 az egyik csapatba
kell két IS-3 a másik csapatba meg egy kis spotter szar
Malinovkán feláll a két AT-15 a mezõn, velük szemben az IS-3asok úgy 400 méterre.... középre meg a spotter, h tuti ne tûnjenek el a TD-k
egyik is-3 lõné az egyik AT-15 kupoláját becélozva sniper módban
a másik is-3 lõné a másik AT-15 kupoláját szintén sniper módban becélozva de közvetlenül lövés elõtt 0,1 secc-el nyom egy shiftet 😊
ebbõl sztem már tuti észrevennétek

én benne vagyok a tesztben, van AT-15öm is, IS-3asom is....
jöhetne több AT-15 is vagy mellé még két T28 és ott is a kupolára lõnének az IS-3asok miután meghaltak az AT-15-ök
van T28asom is... AT-15öm is 😊
összehozhatjuk
j0nNyKa
ezt meghagyom, hátha megtanulja leírni az egyelõre szót
többiek: NE reagáljatok rá, köszönöm <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Csak azt akarom hogy tanulj egy kicsit mert egyenlõre nincs sok eszed.
Ne etesd a trollt. 😊

én nagyon sokszor így lövök 😊
becélzom, és shift és szinte azonnal lövés...
és érdekes, sokkal jobban beadja a találatot mintha végig sniper módban lõdöznék 😄

Hogy miért? A válasz nagyon egyszerû! A sok noob miatt van ez!!!!
Ez egy rejtett dolog, amirõl hallgat a WG.....
a sok kis noob lõdöz össze vissza külsõ nézetben, a WG-nek nekik is kellett, hogy adjon valami sikerélményt valahogy, erre találták ki ezt a kis érdekes dolgot 😊
ez 1000% hogy így van, a nyakamat teszem rá!!!!!
patchaou
Engem errõl a pontosabb célzásról úgy lehetne meggyõzni, ha két azonos tank (egyforma legénységgel) egymás mellett állva lõne két szintén egyforma tankot ugyanolyan távolságról, mindkettõ pár pixel pontossággal ugyanoda célozna és így lõnének pár százat. Ha egy ilyen tesztnél az az eredmény jönne ki hogy a külsõ nézet legalább 15%-al pontosabb, akkor átállnék a külsõ nézetben lövöldözésre 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

És akkor most beírsz az ellenõrzõmbe? <#idiota>

Ha nem akarsz akkor ne kötekedj, tök egyszerû.....<#mf2>

Megnéztek pár rep-et és nekiálltak elméleteket gyártani, de technikai probléma volt a dolog hátterében.

urban legend....

A replay fájlok visszanézésekor fellépõ késésbõl adódik. Régebben ugyanis visszanézéskor a lövés pillanatában a replay már külsõ nézetet adott, de volt pár csatám amikor konkrétan emlékeztem hogy csak a lövés után léptem ki a sniper nézetbõl, de a replay meg mást mutatott. Jelenleg nem tapasztalok hasonlót a visszanézések alkalmával.

De szép fagyis kocsi! xD

Más video hirtelen nem jut eszembe, de itt látszik a dolog. pl. 3:40-nél lesd.

Múlt héten olyan magyar platoon volt, hogy a csata felénél jött rá a gyerek, hogy õ a top tank. Nem értem...<#nemtudom>

patchaou
Értem mit írtál, csak szóhoz sem jutok... de inkább nem megyek bele. Ha Te így gondolod legyen így...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ettõl miért lenne pontosabb a lövés?

Placebo.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Becélzom sniper nézetben, ha megnyomom a shift-et, akkor kilép külsõ nézetbe, és akkor tüzelek. Így oké?

patchaou
"Én úgy szoktam néha lõni, hogy sniper nézetben célzok, aztán gyors megnyomom a shift-et, és tûz. Külsõ nézetbõl sokkal pontosabbak a tankok"
<#wow2>mivan?!

Ez egy replay amit haver rögzített. Azért mutatok sokat külsõ nézetbõl hogy látszódjak én is.

patchaou
Én azt nem értem soha, hogy az ilyenek hogyan találnak egymásra?

Érdekes kis tank, én sem szeretem mát a type-ot. Annak idején ezt az 1 prém tankot megvettem, de aztán el is rontották.
Úgy lõttél a szabad kamera nézetbõl, hogy szinte össze sem szûkült. Mégis szinte mind talált. Én úgy szoktam néha lõni, hogy sniper nézetben célzok, aztán gyors megnyomom a shift-et, és tûz. Külsõ nézetbõl sokkal pontosabbak a tankok. De ez egészen jó. Nálam biztosan nem fog így mûködni, de mindjárt meg is nézem 😊))