World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A T57 sorát pedig már húzom.
Nekem valami jó med sor kéne ami végig élvezetes. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Német medbõl csak a leopard sor érdekelne, de a 2 VK-t nagyon nem szeretném. Brit sor valahogy nem vonz, talán a kínai amin gondolkozom.
oroszok 5-östõl
igazából szerintem ezek ilyen kötelezõ tankok: Panther I, Panther II, Indien Panzer, T-34-85...
high tierrõl nem tudok nyilatkozni
nálam 8asnál véget ér a tech tree <#crazya>#crazya>
Amcsi med ág után minek érdemes nekiállni?
Japánt próbálgattam a bétában, de nem jött be, sajnos csak a top tiert éreztem jónak, de én a sort végig élvezni szeretném, nem csak grdinelni. Az amcsi az végig jó volt, bejött a legtöbb tank. A pattont egyenesen az egyik legjobb vasnak gondolom a játékban. 😛
Mivel kéne kezdenem?
van itt valakinek fémkeresõje???
írjon privátot lécci ha esetleg pont van valakinek! köszi 😊
angelus1991ster.blogspot.hu
Gondolkodni kéne megtanulni és taktikázni, melyik tankot hol érdemes meglõni. Csak sajna a játék nem ezirányban halad. Marha szívesen mennék nehéz tankokkal, de így...
Amiben így is látok fantáziát a KV-sorozat, kövezzetek meg. Tudom, nooboknak való, de jók. Erõs páncél, jó löveg. A többi nemzeté szerintem a nyomába se ér, azonos tierben. Meg pl. a T-150 is igen szimpi.
Nem fekszik nem is erõltetem. Jó lenne ha lehetne tankot cserélni accok között tierben! 😄
köszönd meg szépen a sok gold ammos kis gyökérnek meg az "elit" klánoknak....
HAMI, PTS, KAZNA ha ezekkel találkozol randomban és meglõnek credites lõszerrel akkor csinálj róla screenshotot 😄 sokat ér
de persze magyarok között is vannak szép példányok 😄
pár napja egy HUNS-os, már nemtom a nevét, nem tudta átlõni IS-4-emet E-50-el... töltötte a goldot, de még azzal is pattogott XDD
írtam is neki "na te szerencsétlen" XDD
angelus1991ster.blogspot.hu
nekem mindig fordítva 😊
JPZ E-100 nagyon papír allul.... 100× zoom móddal könnyen beadja távolról is
de az a kurva 268 😄DD papíron tök vékony amúgy meg úgy pattog mint az állat o.O
Obj.140 pl. egy igen szuper gép. T62 is. Vagy a német Leopard. Baromi gyorsak, egész jól is sebeznek, nekem jobban bejön, ill. a vele való játékstílus. Lõni és eltûnni.
Éppen ez miatt nem követem napi szinten a topikot, mert látom hogy mindig van valaki aki itt él szexuális életet.
wot nick: PsychoTrooper
tegnap este voltam születésnapi bulin.... gondolhatod hogy érzem most magam XDDD
/off
Mit szólsz hogy a Dallas eladta a veteránját???
/on

kell két db AT-15 az egyik csapatba
kell két IS-3 a másik csapatba meg egy kis spotter szar
Malinovkán feláll a két AT-15 a mezõn, velük szemben az IS-3asok úgy 400 méterre.... középre meg a spotter, h tuti ne tûnjenek el a TD-k
egyik is-3 lõné az egyik AT-15 kupoláját becélozva sniper módban
a másik is-3 lõné a másik AT-15 kupoláját szintén sniper módban becélozva de közvetlenül lövés elõtt 0,1 secc-el nyom egy shiftet 😊
ebbõl sztem már tuti észrevennétek
én benne vagyok a tesztben, van AT-15öm is, IS-3asom is....
jöhetne több AT-15 is vagy mellé még két T28 és ott is a kupolára lõnének az IS-3asok miután meghaltak az AT-15-ök
van T28asom is... AT-15öm is 😊
összehozhatjuk
többiek: NE reagáljatok rá, köszönöm <#eljen>#eljen>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
becélzom, és shift és szinte azonnal lövés...
és érdekes, sokkal jobban beadja a találatot mintha végig sniper módban lõdöznék 😄
Hogy miért? A válasz nagyon egyszerû! A sok noob miatt van ez!!!!
Ez egy rejtett dolog, amirõl hallgat a WG.....
a sok kis noob lõdöz össze vissza külsõ nézetben, a WG-nek nekik is kellett, hogy adjon valami sikerélményt valahogy, erre találták ki ezt a kis érdekes dolgot 😊
ez 1000% hogy így van, a nyakamat teszem rá!!!!!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha nem akarsz akkor ne kötekedj, tök egyszerû.....<#mf2>#mf2>
A replay fájlok visszanézésekor fellépõ késésbõl adódik. Régebben ugyanis visszanézéskor a lövés pillanatában a replay már külsõ nézetet adott, de volt pár csatám amikor konkrétan emlékeztem hogy csak a lövés után léptem ki a sniper nézetbõl, de a replay meg mást mutatott. Jelenleg nem tapasztalok hasonlót a visszanézések alkalmával.
Más video hirtelen nem jut eszembe, de itt látszik a dolog. pl. 3:40-nél lesd.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
<#wow2>#wow2>mivan?!
Úgy lõttél a szabad kamera nézetbõl, hogy szinte össze sem szûkült. Mégis szinte mind talált. Én úgy szoktam néha lõni, hogy sniper nézetben célzok, aztán gyors megnyomom a shift-et, és tûz. Külsõ nézetbõl sokkal pontosabbak a tankok. De ez egészen jó. Nálam biztosan nem fog így mûködni, de mindjárt meg is nézem 😊))